Dodaj do ulubionych

DEKORACJA SALI!!!

IP: 80.51.57.* 12.02.05, 11:56
Szukam ciekawej i niedrogiej dekoratorki sal weselnych. Mam ślub i wesele w
sierpniu. Jak znacie kogoś kto fajnie stroi sale, to proszę o namiary!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Fred Re: DEKORACJA SALI!!! IP: 80.51.236.* 12.02.05, 12:27
      Gość portalu: karas napisał(a):

> Szukam ciekawej i niedrogiej dekoratorki sal weselnych. Mam ślub i wesele w
      > sierpniu. Jak znacie kogoś kto fajnie stroi sale, to proszę o namiary!!

Skończył się jeden temat o "salach weselnych, która lepsza i gorsza, mniejsza
      czy większa, obsługa taka czy sraka, zespół taki owaki, kelnerzy piją czy
      chleją, biegają czy w gacie srają, właściciele dobrzy czy źli i do kasy prędcy"
      NO to teraz nowy wątek się zaczyna !!!! tak trzymać, może komuś w końcu nerwy
      puszczą i będzie trochę weselej na tym już ponurym i dennym forum !!!!!
      • Gość: Fredek Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:01
        polecam kwiaciarnie z Poczesnej.Nie pamietam jaka nazwa ale obsluga i cena
        bardzo dobra :)
    • Gość: Ania Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:34
      Polecam firmę Pani Karpińskiej we Wrzosowej. Bardzo ładny wystrój sali i
      Kościoła. Polecam.
      • Gość: karas Re: DEKORACJA SALI!!! IP: 80.51.57.* 22.02.05, 16:45
        dzięki za wiadomość, jak masz nr telefonu to podaj na adres:
        mt06@gazeta.pl.
        • Gość: violetta Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:14
          przeczytalam twoja wiadomosc i takze polecam ci pania dekoratorke z
          poczesnej,ma tam kwiaciarnie,oferuje ciekawy i tani wystroj kosciolow i
          samochodow a takze bardzo duzy wybor wiazanek slubnycvh,ja tam zamawialam i
          uwazam ze tez powinnas odwiedzic ta pania mam jej kom jak bedziesz chciala to
          napisze
          • Gość: karas Re: DEKORACJA SALI!!! IP: 80.51.57.* 23.02.05, 17:20
            w takim razie bardzo Cię proszę o jej numer tel.
            A czy ona także zajmuje się strojeniem sal weselnych?
            nipisz na forum albo na adres: mt06@interia.pl
            pozdrowienia :)
          • Gość: Kasia Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:19
            Ja również polecam kwiaciarnię z Poczesnej.Jestem bardzo zadowolona z wystroju
            sali weselnej (sala weselna "Beata" - również polecam) nie wspomnę już o
            przepięknym bukiecie ślubnym...
            • Gość: violetta Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:07
              podam Ci komorke tej pani 0 607 209 535-pani Dorotka:)bardzo milutka,mnnie
              stroila sale,kosciol,samochod,robila bukiet slubny i bizuterie slubna z zywych
              kwiatow-rewelka!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kasia Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.02.05, 11:09
      Nam najbardziej podobaly sie dekoracje P.Karpinskiej z Wrzosowej, najwiekszy
      wybor i bardzo przystepne ceny. Tam z pewnoscia znajdziecie cos dla siebie. Jej
      numer to 327-51-51
    • Gość: fiona Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:53
      dekoracja p.Karpinskiej?hmmmmmmmmmm kon by sie usmial:Pdekoracje starej
      daty.ludzie mamy XXI wiek dpuscie sobie ta pania
      • Gość: maja Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:08
        czy mogłabyś sprecyzować co nie tak w dekoracjach pani Karpińskiej mama bardzo
        się na nią upiera
        • Gość: fiona Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 17:12
          wiesz mysle ze poprostu dekoracje tej pani sa starej daty,pozatym drogo bierze
          i ma ta sama dekoracje od 10 lat;/a treendy sie zmieniaja;/
          • Gość: anka Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:32
            kazdy ma inny gust,musisz pojechac do obu pan i sama sie przekonasz,ja
            osobiscie zamawialam dekoracje kosciola u pani z Poczesnej,dekoracje samochodu
            i bukiet slubny tez,i jestem bardzo zadowolona,pozdrawiam
            • Gość: anka Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:35
              ale musze dodac ze o pani karpinskiej tez wiele slyszalam,jesli chodzi o
              sztuczne kwiaty to jest wporzadku
              • Gość: kasia Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 02.03.05, 19:27
                widze ze kolezanka fiona na sile proponuje swoja firme i nie przebiera przy tym
                w srodkach, ale to jej sprawa. na szczescie ludzie maja swoj gust i potrafia
                wybrac to co im sie podoba i w przyzwojtej cenie. ja proponuje P. Karpiska bo
                swietnie sie spisala podczas naszego slubu, a dekoracja z zywych kwiatow nadala
                takiego czaru naszej uroczystosci, ze nie wyobrazam sobie innego slubu! Jeszcze
                raz goraco polecam
                • Gość: maja Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:03
                  dzięki
    • Gość: michał Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:48
      ja bym skromnie polecił panią Karpińską. Brałem ślub w styczniu zeszłego roku.
      Na dworze -13 w skali celcjusza, a kościele wiosna. A to dzięki wspomnianej
      wcześniej Pani K, która w przepiękny sposób udekorowała mały kościółek. Kwiaty
      przy ławkach bomba. Rewelacyjnie wygląda to na moich zdjęciach ślubnych.
      • Gość: gość Re: DEKORACJA SALI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:38
        witam wszystkich
        przypadkowo trafiłem na ten temat i chcę napisać że nie znam wystroju Pani
        Karpińskiej ale buszując po necie po stronach właśnie dekoratorów zwróciłem
        uwagę na stronę firmy dekoratorskiej ISmena z Radomska . To przecie niedaleko.
        cześć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka