Gość: Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:08 Kogo możecie polecić? Jak wygląda sprawa znieczuleń zewnątrzoponowych? Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator_czwa Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? 23.02.05, 10:49 Jan Bińczyk. Świetny człowiek i fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
delmisia Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? 23.02.05, 13:09 Potwierdzam, Jan Bińczyk świetny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ania Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.pl / *.6.sfc.pl 23.02.05, 19:57 Ja w sprawie pana Bińczyka.Ten pan przez dwa lata faszerował mnie hormonami.To miało być lekarstwo na moją dolegliwość.Zaznaczam, że nigdy nie sprawdził mi poziomu hormonów w organiźmie.Na zmianę bolała mnie głowa albo piersi.Lekarstwem na to była kolejna zmiana pigułek.Dopiero kiedy trafiłam do lekarzy z kliniki w Bytomiu okazało się że problem jest do rozwiązania za pomocą prostego zabiegu chirurgicznego w ogólnym znieczuleniu, bez żadnych tabletek.Poziomy hormonów miałam tak przekroczone, że trzeba było czekać z zabiegiem - na szczęście wszystko się dobrze skończyło.Mogę stwierdzić, że częstochowscy ginekolodzy radzą sobie tylko z prostymi sprawami.Potwierdziło się to także u kilku moich koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:09 Hmm...i jaki wyciągnąć wniosek? Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_czwa Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? 24.02.05, 10:58 Wybrać się na wizytę w celu rozeznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:26 .a koniecznie musi byc z Parkitki??? Slyszalam ze tam lecza "za kase"-kolezance na wejsciu powiedzieli 1000 za porod-dla mnie to rozboj w bialy dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZASTANOW SIE JESCZE JAK MASZ CZAS!! ............ mAMA jULKI I ............KWIECIEN 2005-bARTUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 11:34 Zewnątrzoponowe na Parkitce na życzenie rodzącej przy porodzie naturalnym - 400 zł. Przynajmniej tak było w sierpniu 2003. Jeśli się zastanawiasz nad lekarzem prowadzącym ciąże możesz rozważyć Słabikowskiego. Dla swoich pacjentek (tzn. takich które prywatnie się u niego konsultują w trakcie ciąży - zresztą inne konsultacje nie są możliwe bo nie przyjmuje chyba "państwowo") jest bardzo ok. Ale nie przyjedzie specjalnie do porodu. Niemniej na oddziale pacjentki ordynatora są bardzo szanowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:43 Dzięki wielkie za uwagi. AMO - gdzie i kto prowadzi Twoją ciążę? Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: DO Agaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:20 Ja rodzilam w szpitalu na PCK-a ciaze prowadzil mi dr Blukacz-super gino poczytaj jak chcesz o nim na forum o ginach.TZN nic nie sugeruje, ale prowadzi teraz moja 2 ciaze i jest oki-wiesz pewnie kazda Ci doradzi ze jej najlepszy ale zrobisz jak uwazasz.Opinia o szpitalu jest tez dobra-blizsze info gg 2472336 POZDRAWIAM ......AMA- mama JUlki i kwietniowego BARTUSIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska dr Korn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:42 A ja chodze do Marka Korna i jak narazie jestem bardzo zadowolona.W czerwcu bede rodzic na Parkitce.Ma super podejscie do pocjentki,w kazdej chwili mozna do niego zadzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa1211 Re: dr Korn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:59 Witam i popieram. Dr Korn jest jednym najlepszych lekarzy. Chodziłam do Niego przez całą ciążę i byłam bardzo zadowolona jak równiż z porodu, który odbierał- polecam stronę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=55&w=16235487&wv.x=2&a=21027654. Dużo czytania ale są tam opinie na temat wszystkich lekarzy ginekologów w Częstochowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martinella do justy1211 27.02.05, 12:39 justa,jeśli rodzilas u Korna to mam do Ciebie pare pytan,jesli pozwolisz. czy chodzilas do szkoly rodzenia na parkitce,czy warto?Jak dawno temu rodzilas? Czy placiłaś coś za porod,za to ze dr byl przy porodzie,specjalnie pryjechal czy moze akurat mial dyzur?Nie wiem jak mam z nim to zalatwic,nie potrafie o takich sprawach rozmawiac.Poza tym moj maz twierdzi ze przez tyle lat placi na służbe zdrowia ze nic nie bedzie nikomu dawal.A ja niestety obecnie jestem na jego utrzymaniu:( z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś