Dodaj do ulubionych

ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:08
Kogo możecie polecić? Jak wygląda sprawa znieczuleń zewnątrzoponowych?
Pozdrawiam, Agata
Obserwuj wątek
    • obserwator_czwa Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? 23.02.05, 10:49
      Jan Bińczyk.
      Świetny człowiek i fachowiec.
      • delmisia Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? 23.02.05, 13:09
        Potwierdzam, Jan Bińczyk świetny lekarz.
      • Gość: ~ania Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.pl / *.6.sfc.pl 23.02.05, 19:57
        Ja w sprawie pana Bińczyka.Ten pan przez dwa lata faszerował mnie hormonami.To
        miało być lekarstwo na moją dolegliwość.Zaznaczam, że nigdy nie sprawdził mi
        poziomu hormonów w organiźmie.Na zmianę bolała mnie głowa albo
        piersi.Lekarstwem na to była kolejna zmiana pigułek.Dopiero kiedy trafiłam do
        lekarzy z kliniki w Bytomiu okazało się że problem jest do rozwiązania za
        pomocą prostego zabiegu chirurgicznego w ogólnym znieczuleniu, bez żadnych
        tabletek.Poziomy hormonów miałam tak przekroczone, że trzeba było czekać z
        zabiegiem - na szczęście wszystko się dobrze skończyło.Mogę stwierdzić, że
        częstochowscy ginekolodzy radzą sobie tylko z prostymi sprawami.Potwierdziło
        się to także u kilku moich koleżanek.
    • Gość: Agata Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:09
      Hmm...i jaki wyciągnąć wniosek?
      Pozdrawiam, Agata
      • obserwator_czwa Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? 24.02.05, 10:58
        Wybrać się na wizytę w celu rozeznania :)
        • Gość: ama Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:26
          .a koniecznie musi byc z Parkitki??? Slyszalam ze tam lecza "za kase"-kolezance
          na wejsciu powiedzieli 1000 za porod-dla mnie to rozboj w bialy
          dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZASTANOW SIE JESCZE JAK MASZ CZAS!!
          ............
          mAMA jULKI I ............KWIECIEN 2005-bARTUS
    • Gość: diwo Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 11:34
      Zewnątrzoponowe na Parkitce na życzenie rodzącej przy porodzie naturalnym - 400
      zł. Przynajmniej tak było w sierpniu 2003.

Jeśli się zastanawiasz nad lekarzem prowadzącym ciąże możesz rozważyć
      Słabikowskiego. Dla swoich pacjentek (tzn. takich które prywatnie się u niego
      konsultują w trakcie ciąży - zresztą inne konsultacje nie są możliwe bo nie
      przyjmuje chyba "państwowo") jest bardzo ok.

Ale nie przyjedzie specjalnie do porodu. Niemniej na oddziale pacjentki
      ordynatora są bardzo szanowane :)
    • Gość: Agata Re: ginekolog prowadzący ciążę na Parkitce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:43
      Dzięki wielkie za uwagi.
      AMO - gdzie i kto prowadzi Twoją ciążę?

Pozdrawiam, Agata
      • Gość: ama Re: DO Agaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:20
        Ja rodzilam w szpitalu na PCK-a ciaze prowadzil mi dr Blukacz-super gino
        poczytaj jak chcesz o nim na forum o ginach.TZN nic nie sugeruje, ale prowadzi
        teraz moja 2 ciaze i jest oki-wiesz pewnie kazda Ci doradzi ze jej najlepszy
        ale zrobisz jak uwazasz.Opinia o szpitalu jest tez dobra-blizsze info gg 2472336

POZDRAWIAM ......AMA- mama JUlki i kwietniowego BARTUSIA
        • Gość: miska dr Korn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:42
          A ja chodze do Marka Korna i jak narazie jestem bardzo zadowolona.W czerwcu
          bede rodzic na Parkitce.Ma super podejscie do pocjentki,w kazdej chwili mozna
          do niego zadzwonic
          • Gość: justa1211 Re: dr Korn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:59
            Witam i popieram. Dr Korn jest jednym najlepszych lekarzy. Chodziłam do Niego
            przez całą ciążę i byłam bardzo zadowolona jak równiż z porodu, który odbierał-
            polecam stronę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
            f=55&w=16235487&wv.x=2&a=21027654. Dużo czytania ale są tam opinie na temat
            wszystkich lekarzy ginekologów w Częstochowie. pozdrawiam
            • martinella do justy1211 27.02.05, 12:39
              justa,jeśli rodzilas u Korna to mam do Ciebie pare pytan,jesli pozwolisz.
              czy chodzilas do szkoly rodzenia na parkitce,czy warto?Jak dawno temu rodzilas?
              Czy placiłaś coś za porod,za to ze dr byl przy porodzie,specjalnie pryjechal
              czy moze akurat mial dyzur?Nie wiem jak mam z nim to zalatwic,nie potrafie o
              takich sprawach rozmawiac.Poza tym moj maz twierdzi ze przez tyle lat placi na
              służbe zdrowia ze nic nie bedzie nikomu dawal.A ja niestety obecnie jestem na
              jego utrzymaniu:(
              z gory dziekuje za odpowiedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka