Gość: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:08 CZESC,SZUAKM DOBREGO CHIRURGA,POLECICIE KOGOS? MOZE PRZYJMUJA JACYS LEKARZE Z PIEKAR W CZ-WIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: CHIRURG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:29 Witaj, zależy od jakiej części ciała jest Ci potrzebny chirurg. Ja z Piekar znam niestety wszystkich, a najlepiej kolanowców...i nie tylko z Piekar. W Cz-wie przyjmuje jeden chirurg z Piekar, dr. Grabowski na ul Wolnej 15 na Zawodziu tel. 361-88-71: 032/289-68-59: 393-41-00. Polecam, a on juz pokieruje do odpowiedniego kolegi specjalisty. Pozdrawiam i zycze zdrówka Ps. Jesli chodzi o kolanko to napisz cos wiecej to może bede Ci mogła zaproponowac jakies specjalistę, znam chyba wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: CHIRURG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:39 DZIEKI ZA ODPOWIEDZ,JA MAM PROBLEMY Z BARKIEM,TE WIZYTY SA PLATNE?JESLI TAK TO ILE?JESLI NIE CZY TRZEBA MIEC SKIEROWANIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CHIRURG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:45 to jest prywatny gabinet i wizyta 50 zł, ale jak chcesz na skierowanie to jedz do poradni w Piekarach. Podam Ci link poczytaj i zadzowoń i sie umów. W razie jakis pytań mój nr gg 3592197 www.urazowka.piekary.pl/poradnia.htm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: CHIRURG IP: *.21.pl / 213.199.204.* 31.05.05, 17:51 A ja szukam dobrego chirurga,miałem operację na wyrostek i nie najlepiej się czuję. Chciałbym iść prywatnie po poradę.Podajcie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CHIRURG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:59 dr Chmiel- pracuje w Klinice Chirurgii w Katowicach. W cz-wie przyjmuje w Solmedzie, przy Jagiellonskiej, w piatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomek Re: CHIRURG IP: 80.48.252.* 02.06.05, 08:45 Kolano, Kobieta, znajomość większości lekarzy ?? Czy nie byłaś składana na Parkitce w listopadzie zeszłego roku prze niejakiego pana. S. Jeśli tak to mieliśmy okazje się poznać więc POZDRAWIAM. Jeśli chodzi o bark i bezpłatne porady to w Szpitalu na Parkitce przyjmuje niejaki Pan KOFFEL – dobry lekarz do barku. Mnie osobiście składał po bardzo ciężkim wypadku komunikacyjnym i pomimo strachu ze ręka nie będzie w pełni sprawna (dwie płytki metalowe A0 – kilkanaście śrub i gwoździ) działa i jest całkowicie sprawna POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do Misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:03 ale to jest wątek o chirurgach urazowych....a ty potrzebujesz wewnetrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zizi11 z 02.06.05, 08:31 Zakłady Mięsne "Aleksandria" cirurdzy z Constaru ostatnio mają kiepską markę Odpowiedz Link Zgłoś