Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:00
Szanowni Panstwo , ukonczylem WSP w grudniu i obroniłem się w styczniu ,bo
przesunieto obrone dla czesci studentów. Od 70 dni czekam na mój dyplom haha
Dzisiaj zapytalem w dziekanacie kiedy będzie , po obronie mówiono ,ze w
połowie lutego...
W dziekanacie wysłano mnie do kierowniczki dziekanatu ,bo nie ma druków...
Pani kierowniczka druki zamówiła i wysłała mnie do wydziału nauczania...
w wydziale nauczania panie oderwały się od kawy i w 3 naskoczyły na mnie i
za przeproszeniem "zjebały" panią w dziekanacie ,ze wysyła do nich
studentów ...
Po czym powiedzialy mi ,ze mogłem sie bronić w grudniu to bym dyplom dostał...
a teraz to mam czekać, może w połowie kwietnia dostane.
Burdel jednym słowem ...
Takie nasze wyzsze uczelnie w mieście...
Pozdrawiam ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: DO REDAKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:10
      zapomnialem dodać, ze zeby było śmieszniej mam to całe ujadanie nagrane w
      telefonie ;-)
      • Gość: Redakcja Re: Zapraszamy IP: *.czestochowa.agora.pl 04.03.05, 13:21
        Prosimy Pana o kontakt - osobisty lub telefoniczny - w piątek do godz. 18,
        w niedzielę w godz. 12-20 lub każdego dnia od poniedziałku w godz. 11-18.
        Czekamy i pozdrawiamy.
        • Gość: student Re: Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:24
          troche pachnie rybką ta odpowiedz redakcji ktora nie jest zalogowana...
          • Gość: Redakcja Re: Zapraszamy IP: *.czestochowa.agora.pl 04.03.05, 13:34
            Prosimy o odrobinę zaufania. To my pisaliśmy i my prosimy o kontakt. Pozdrawiamy
            • redakcja_czestochowa Re: Zapraszamy 04.03.05, 13:35
              A teraz już możemy sie logować :)
              • Gość: student Re: Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:42
                pojde na łatwizne i poprosze o nr tel. i konkretną osobę do kontaktu zeby nie
                błądzic
                • Gość: Krzychu Re: Zapraszamy IP: *.bis / 212.244.80.* 04.03.05, 15:18
                  Targuj się procent z wierszówki, a co;)
    • redakcja_czestochowa Re: DO REDAKCJI 04.03.05, 14:11
      Telefon 367 20 20 - jest codziennie drukowany na pierwszej z częstochowskich
      stron „Gazety”. Jest to numer do dyżurnego - jego nazwisko i zdjęcie są obok.
    • Gość: she Re: DO REDAKCJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:56
      To jeszcze nic.Ja bronilam sie Politechnice w czerwcu ubiegłego roku a rozdanie
      dyplomow mialam w ubiegla sobote (26.02!!!!):))))
      • Gość: Student BBX Jak Cieniasy przychodza to dostają ochrzan :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:19
        Bo cieniasy jestecie!!!!!.Ja mam zawsze ogolona pale i kiedys mnie te panie tez
        chcialy wyrolowac z indexem ale im puscilem wiazanke i nie tylko.Dzisaj moje
        sprawy sa zalatwiane najszybciej jak to mozliwe.Inaczej wiedza co sie im moze
        stac.Nie mozna przychodzic tam potulnie tylko z morda i najlepiej p[o kielichu.
        • Gość: Traktorzysta Kultura studencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:26
          To był popis autentycznej kultury studenckiej. Dziękuję panie Tadeuszu za
          abolicje na Dekabrystów. Niektórych kretynów trzeba bronić przed własną głupota!
          • Gość: Krzychu Re: Kultura studencka IP: *.bis / 212.244.80.* 07.03.05, 09:44
            Traktorzysto... prohibicję:)
            • temur23 Re: Kultura studencka 07.03.05, 11:06
              Hehe, ale się uśmiałem. Traktorzysta chyba tak się zdenerwował, że mu się słowa pomyliły. Z drugiej stron wypowiedź "inteligentnego" studenta jest tragicznie skandaliczna. :) A autor, dyplomu to może się spodziewać, ale najwcześniej w maju. Coś o tym wiem. :>
            • Gość: Student BBX "Abolicja ze Wśi zabitej dechami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:25
              Nie dziw się traktorzyście że pomylil ABOLICJE Z PROHIBICJĄ .Wnioskując po Nicku
              jest ze wsi a tam w wiekszości są niepiśmienni ."Abolicja" może sobie być
              dookola akademikow.Mnie to lata jak przecież sa METY 7piętro w Maluchu .Pokoju
              nie podam bo jak się zwiększy popyt co i cena pójdzie w góre.A jak qu..a nie
              wypije to nie mogę sie skópić na wykladach.Pozdrawiam Cieńiasów hahahaa Stójcie
              sobie przed dziekanatem.Najlepiej wprowadzćie nocne kolejki i zapisy:-))))))
          • Gość: Student BBX Traktorzysta kReTyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:30
            > To był popis autentycznej kultury studenckiej. Dziękuję panie Tadeuszu za
            > abolicje na Dekabrystów. Niektórych kretynów trzeba bronić przed własną głupota
            .@@@A TO JEST POPIS AUTENTYCZNEJ INTELIGENCJI STUDENCKIEJ TRAKTORZYSTY.
            NIECH KRETYN POROZWIAZUJE TROCHĘ "KSZYRZÓWEK" TO POKUMA NAZEWNICTWO I PISOWNIE.
    • Gość: lunch Re: DO REDAKCJI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 09:53
      Wyluzuj, w całym kraju tak jest. Zwłaszcza teraz, jak w dyplomach mają być
      unijne wkładki. Weź sobie tylko zaświadczenie o ukończeniu studiów.

Ale nie radzę Ci teraz zachorować...
    • Gość: Rafał Lamch Re: DO REDAKCJI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 09:58
      Rzeczywiście, jakbyśmy się bronili w grudniu, to by dyplomy były szybciej. Ale
      tych nowych nie trzeba nostryfikować za granicą, a to dużo.
      • Gość: Aśka Re: DO REDAKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:15
        To nie nowość.Broniłam się W Wsp w czerwcu 1994- dyplomy dostaliśmy na
        uroczystej imprezie w listopadzie. Mój mąż bronił się również przed wakacjami i
        ponieważ pracował od września " wyżebrał" dyplom w dziekanacie. Też były z tym
        problemy!
        • Gość: renica45 Re: DO REDAKCJI IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.03.05, 14:31
          Od lipca do lutego tego roku to dlugo czy krotko-tyle trzeba bylo czekac na
          dyplom na WSP nie AJD ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka