Dodaj do ulubionych

KOREPETYCJE Z MATEMATYKI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:58
KOREPETYCJE Z MATEMATYKI NA POZIOMIE SZKOLY PODSTAWOWEJ, ATRAKCYJNA CENA -
20zł ZA GODZINE! DOJAZD DO UCZNIA!!! ZAPRASZAM!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:28
      to jest atrakcyjna cena!? A te mniej atrakcyjne (szkoła podstawowa) to jakie są?
    • Gość: Zuza Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.realestate.net.pl 09.03.05, 17:32
      Uważam,że 20 zł za godz. to lekka przesada.Nie jeden by tak chciał w
      dzisiejszych czasach.Przykro mi ale takie mamy realia:).
      • Gość: kolo Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:42
        realia? Ty chyba w szafie spisz dziewczyno,taka cena jest najnormalniejsza.ucze
        w gimnzajum i mam rozeznanie pelne,ceny ponizej 20zl nie schodza,a siegaja nawet
        40zl! nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia!!
        • Gość: konrad Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 18:30
          Studenci ucza za ~15zl/h. Wiadomo ze nauczyciele wezma wiecej.
          Ale kto by chcial sie iles lat uczyc tylko po to aby teraz sprzedawac swoja
          wiedze za grosze?
          • Gość: maturzysta Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:48
            To dziwne, bo u mnie w szkole ludzie chodzą na korki do matury i płacą
            kilkakrotność 20 zł.Więc nie jest to dużo!
        • lookas.prv.pl Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI 09.03.05, 23:43
          WOW. 40zł/h w gimnazjum??

Ja znam inne realia - 40zł/h to się płaci za matematykę na poziomie studiów
          (algebra, analiza etc). - przynajmniej w kręgu moich znajomych są takie realia.

40zł w gimnazjum to lekka przesada.

-----------------------------------------
          www.lookas.prv.pl
          • Gość: Zuza Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.realestate.net.pl 09.03.05, 23:58
            I właśnie - to są realia.Nie- szkoła podstawowa ,na pewno nie.
            przykro mi z powodu Marcinka.Pozdrawiam
    • Gość: M Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 07:21
      Ja biorę 12,50zł za godzinę zegrową. Również z dojazdem do ucznia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka