Gość: KOREPETYCJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:58 KOREPETYCJE Z MATEMATYKI NA POZIOMIE SZKOLY PODSTAWOWEJ, ATRAKCYJNA CENA - 20zł ZA GODZINE! DOJAZD DO UCZNIA!!! ZAPRASZAM!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:28 to jest atrakcyjna cena!? A te mniej atrakcyjne (szkoła podstawowa) to jakie są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.realestate.net.pl 09.03.05, 17:32 Uważam,że 20 zł za godz. to lekka przesada.Nie jeden by tak chciał w dzisiejszych czasach.Przykro mi ale takie mamy realia:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:42 realia? Ty chyba w szafie spisz dziewczyno,taka cena jest najnormalniejsza.ucze w gimnzajum i mam rozeznanie pelne,ceny ponizej 20zl nie schodza,a siegaja nawet 40zl! nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 18:30 Studenci ucza za ~15zl/h. Wiadomo ze nauczyciele wezma wiecej. Ale kto by chcial sie iles lat uczyc tylko po to aby teraz sprzedawac swoja wiedze za grosze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:48 To dziwne, bo u mnie w szkole ludzie chodzą na korki do matury i płacą kilkakrotność 20 zł.Więc nie jest to dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI 09.03.05, 23:43 WOW. 40zł/h w gimnazjum?? Ja znam inne realia - 40zł/h to się płaci za matematykę na poziomie studiów (algebra, analiza etc). - przynajmniej w kręgu moich znajomych są takie realia. 40zł w gimnazjum to lekka przesada. ----------------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.realestate.net.pl 09.03.05, 23:58 I właśnie - to są realia.Nie- szkoła podstawowa ,na pewno nie. przykro mi z powodu Marcinka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 07:21 Ja biorę 12,50zł za godzinę zegrową. Również z dojazdem do ucznia Odpowiedz Link Zgłoś