Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO ORTODONTY !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:31
cześć. poszukuję porządnego ortodonty dla mojej córki. pomóżcie, bo nigdy nie
byłam u takiego lekarza i nie mam tu żadnego doświadczenia. podajcie mi ceny
takich aparatów prostujących zęby które wkłada się na parę godzin ablo tylko
na noc. bardzo dziękuję. pozdrawiam. papa. madzialenka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mandibula Re: SZUKAM DOBREGO ORTODONTY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:52
      Janusz Myrda
    • Gość: mandibula Re: SZUKAM DOBREGO ORTODONTY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:59
      Twoje pytanie potwierdza że jesteś zielona w tej kwestii. Bez urazy! Araraty
      ruchome są refundowane przez NFZ. Za stałe zaplacisz 15.000 i w górę zależy od
      leczonej wady i stopnia "zbajerowania aparatu" (np.krysształowe zamki)Jeśli
      szykasz specjalisty to polecam Janusza Myrdę ( Trzeba płacić) lecz jest dobry.
      pozdrawiam!
      • Gość: zorientowany Re: SZUKAM DOBREGO ORTODONTY !!! IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:06
        Chyba o jedno "zero" za dużo pani ŻUCHWO !!!
      • Gość: madzialenka Re: SZUKAM DOBREGO ORTODONTY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:42
        jeśli te aparaty są refundowane to gdzie ja je mogę dostać? czy w przychodni
        stomatologicznej na kilińskiego takie można sobie zafundować??? jeśli za coś
        chce w końcu płacić NFZ to ja nie chcę prywatnie.....:( dzięki...
    • devileq Re: SZUKAM DOBREGO ORTODONTY !!! 13.03.05, 10:38
      aparaty ruchome nie są zbyt skuteczne. Wiem, bo nosiłam. Zazwyczaj w nocy mi
      wypadał i rano miałam problem ze znalezieniem go w pościeli, no a za te na stałe
      rzeczywiscie trzeba płacić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka