Dodaj do ulubionych

Skandal w szkole językowej

22.03.05, 20:12
A gdzie główny sprawca całego zamieszania? Szkoła była zadłużona od dawna,
ale nikt się nie pofatygował, żeby poinformować o tym lektorów, którzy, jak
się teraz okazało, pracowali tam za darmo. To się nazywa solidarność
zawodowa! Teraz wszyscy są mądrzy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mick Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:32
      mysle , ze nie wszystko stracone, nam ,uczniom tej szkoly tez zalezy na
      kontynuacji nauki.Mozliwe, ze znow sie spotkamy na lekcjach w
      Merkurym.Podpisano nowe kontrakty z nauczycielami i ponoc w kwietniu wracamy do
      swoich klas,chodzi jednak o to aby stawili sie wszyscy.
      • Gość: bingo Re: Skandal w szkole językowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:39
        Mysle , ze lektorzy dadza sobie rade bez problemów.
        Można pobierać u nich lekcje angielskiego prywatnie, robia to aktualnie i
        robili w tedy gdy funkcjonowała szkoła.
        • youstynus Re: Skandal w szkole językowej 23.03.05, 11:13
          To prawda; lektorzy sobie dają radę bez EAE. Chodzi o to, że przez ostatnie 2,5
          m-ca pracowali za darmo i za ten okres nikt im już nie zapłaci, a wielki pan
          prezes siedzi sobie spokojnie w Katowicach i nic go to nie obchodzi.
          • Gość: EM Re: Skandal w szkole językowej IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 23.03.05, 21:07
            Czy w Katowicach to trudno powiedziec. Podobno jakis Amerykanin, wiec pewnie
            zwiał do Stanów. Swoja droga dziwie sie tej solidarnosci wsrod
            pracownikow...kazdy pracowal z nich za darmo ale słowem nie pisnął. Wiec sami sa
            sobie winni, o swoje prawa trzeba walczyc a nie czekac bezczynnie.
      • Gość: Roni Re: Skandal w szkole językowej IP: 82.160.8.* 23.03.05, 10:50
        A za jakiś czas będzie kolejny skandal i bankructwo oszukani lektorzy i
        kursanci . Czy tego chcesz?
        • youstynus Re: Skandal w szkole językowej 23.03.05, 18:14
          Czy ja tego chcę? To chyba nie do mnie to pytanie :)
          • Gość: Roni Re: Skandal w szkole językowej IP: 82.160.8.* 24.03.05, 10:17
            To było do Micka
            • Gość: Mick Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:13
              odp. do Roniego- nie, nie chce tego, chce po prostu nadal sie uczyc.
              Odpowiadal mi system nauki ,lektorzy polscy i amerykanscy. Owszem moze sie tak
              zdarzyc, ze przyjdzie ktos nowy i historia sie powtorzy ale tak jest obecnie w
              Polsce w kazdej dziedzinie zycia, to dla ns nic nowego.Przesylam zyczenia
              swiateczne
      • Gość: smn Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:20
        Mam pytanko, skąd to wiesz Mick?? Bo jakoś nie mogę uwierzyć...
        • Gość: Mick Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:15
          odp. dla smn-zobaczysz po swietach,,nowa szkola ma miec nazwe Swiat
          Jezykow,pozdrawiam
          • Gość: smn Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:49
            Chciałabym żeby to była prawda i pozdrawiam :)
            • Gość: Mick Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:45
              smn- w ubiegly poniedzialek lektorzy podpisali nowe kontrakty-Polacy i
              Amerykanie ,wkrotce panie z sekretariatu beda dzwonic do kursantow, bye,bye
              • Gość: smn Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:27
                Mick mam pytanko: kim Ty jesteś ?? Uczniem EAE ?? A wiesz może, czy to w całej
                Polsce znowu otwierają tą szkołę czy tylko u nas?? Jeśli to prawda bo trudno mi
                w to uwierzyć... Wiesz, byłam w szoku jak się dowiedziałam... Chodziłam tam
                dopiero pierwszy rok... nie wiem czy to jest dobra szkoła ale mi się w niej
                podobało :) pozdro ...
                • Gość: Mick Re: Skandal w szkole językowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:34
                  wiesz smn, ja tez sie tam ucze-ponad dwa lata i szkola mi sie podoba. Niestety
                  nie wiem czy w calej Polsce, przypuszczam jednak ,ze tylko u nas, znalazl sie
                  bowiem bogaty sponsor albo kupiec, jak nie wierzysz poczekaj , z pewnoscia
                  zadzwonia do Ciebie po swietach . Mala uwaga ,jesli ktos nie dokonal jeszcze
                  wplaty bedzie musial zaplacic nieco drozej, dokladnie nie wiem ile - hi!
    • Gość: zenek Re: Skandal w szkole językowej IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 31.03.05, 17:33
      O ironio.. amerykanin w Polsce nie ma za co wrocic do kraju...
      • Gość: slavik Re: Skandal w szkole językowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:39
        no mi sie podoba ;P jak bedzie wiecej takich przypadkow to moze jakis zielony
        punkcik stworzymy dla naszych "braci" z za oceanu :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka