Dodaj do ulubionych

Oddałam Krew!!!

24.03.05, 15:54
Dzisiaj po raz pierwszy oddałam krew!!! Kręci mi się w głowie i robi mi sie
co chwilę słabo ale za trzy miesiace pojde znowu. Zachęcam wszystkich!!!
Fajne jest uczucie że można być pomocnym dla kogoś:):)
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: Oddałam Krew!!! 24.03.05, 17:06

bravo za odwage i ofiarność i chęć pomagania innym!!! pozdrawiam serdecznie
      B.
      • Gość: Menel Re: Oddałam Krew!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:53
        A gdzie oddalas na Waszyngtona???Bo podobno tam nie jest za
        przyjemnie,zaniedbany budynek w tym sensie
        • Gość: l'eklair(ka) Re: Oddałam Krew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:15
          Budynek może rzeczywiście nie jest zbyt reprezentacyjny, ale przeciez nie to
          jest ważne. Wszyscy wiedzą, że służba zdrowia kuleje. Panie tam są przemiłe a
          to duży plus.
          Zachęcam wszystkich.
          Ja juz mam 5 litrów na swoim koncie.
          • zomek Re: Oddałam Krew!!! 24.03.05, 21:47
            Fantastycznie !
            Gratulacje i właściwie dzieki
            Ja oddałem juz ponad 10l i w listopadzie to mnmie czyjaś krew uratowala.
            Teraz niestety mam przymusowa roczna przerwę ale później napewno będe oddawał
            krwe!
            Dzieki Wszystkim KREWNIAKOM !
            DOSTAŁEM KREW ŻYJE !!!
            • Gość: Ariel Re: Oddałam Krew!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:26
              Piękni ludzie jesteści .życzę wam zdrowia.Jak idziecie ulica to uśmiechajcie
              się do tych ponurasów może zrozumieją coś.
        • Gość: mikado100 Re: Oddałam Krew!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:51
          Tak na Waszyngtona oddawalam. Racja budynek i pomieszczenia odstraszające ale
          obsługa czyli panie pielęgniarki (zwłaszcza p. Jadwiga Paszczyk-która się mną
          zajmowała) bardzo bardzo miłe i pozytywnie nastawione do dawców. Pokazywała mi
          po kolei każdą rzecz której zamierzała uzyć i wszystko było na pewno
          jednorazowe, sterylnie zamknięte,otwarte dopiero w mojej obecności i wyrzucone
          po zużyciu. Przez cały czas pilnowała mnie jak się czuję i wogóle.Widać że lubi
          to co robi a gaduła (pozytyw!) taka że nie miałam czasu zemdleć bo musiałam jej
          odpowiadać i wogóle:) A żeby jeszcze zachęcić dodam że przy okazji robiony jest
          komplet badań krwi całkowicie darmowo-wyniki do odbioru w ciągu kilku dni. A
          tak wogóle to w bliskiej przyszłości podobno mają wyprowadzić się gdzieindziej.
          Na pewno zostanę dawcą krwi na długo:)!!!
          • Gość: Menel Re: Oddałam Krew!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:29
            A czekolada?
            • xkx Re: Oddałam Krew!!! 25.03.05, 10:31
              No cuż budynek ma swoje lata - a kamiennica ma prywatnego własciciela. Zreszta
              z tego cosłyszałem to pozwolenie na funkcjonowanie na obecnym miejscu jest
              jedyne do maja. Potem albo przeprowadzka albo likwidacja. I niestety mam
              powarzne obawy ze to drugie jest bardzo bardzo prawdopodobne. Bo proponowana
              loklizacja na Kopernikka w lokalach po ZUS - IE jest niezła tylko ma drobny
              mankament w postaci ceny z wynajem. cos byłosłychac o alternatywnej lokalizacji
              w Szpitalu na Parkitce ale to ponoc nic pewnego. Miejmy nadziej jednak ze cos
              sie da zrobic i stacja krwiodawstwa pozostanie w Czestochowie.
            • Gość: mikado100 Re: Oddałam Krew!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:27
              owszem czekoladki pycha:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka