Gość: AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:57 Poszukuje firm robiących meble kuchenne na wymiar, tanich i solidnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izabs Radomsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:38 Najlepiej wybrać się do Radomska (i okolic), bardzo wielu producentów i dość przystępne ceny (zaczynają już od 600 zł za metr).Z tego co wiem ludzie chwalą sobie tamtejszych stolarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu LUX MEBEL IP: *.bis / 212.244.80.* 13.04.05, 22:08 Cz-wa ul. 1-Maja 5/7. To jest w dawnym Klubie Kolejarza przy rondzie Mickiewicza. Liczą sobie po 700zł/mb. Sami przyjeżdżają do domu, wymierzają wedle życzenia, a po dostawie mebli (w całości) montują wszystko łącznie z wierceniem otworów do szafek wiszących. Co do jakości to się nie wypowiem, bo to się dopiero okaże. Właśnie czekam na odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam radomsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:18 tez slyszałem o nich i mam nawet namiar na jednego 550 za metr. widzialem ich kuchnie i sadze ze calkiem niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:53 Dziekuję za informacje... Odpowiedz Link Zgłoś