Dodaj do ulubionych

klinika na francuskiej 22 w katowicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:55
Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług kliniki w Katowicach na ul.
Francuskiej 22/24, najchętniej w temacie laryngologii????
Może ktoś mi doradzi do kogo najlepiej się zgłościć w temacie operacji???
Bardzo pilne
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: klinika na francuskiej 22 w katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:04
      byłam tam z dzieckiem na wycięciu migdałka, wszystko w najlepszym porządku, ja
      kontaktowałam sie w tej sprawie z dr. Januszem Bieleckim (on tam operuje),
      najpierw byliśmy u niego w prywatnym gabinecie i on dał nam tam skierowanie,
      tel do dr Bieleckiego - 606789543, 032 2023300, Kilinika jest prywatna ale nic
      nie płaciliśmy (usunięcie 3 migdała u dzieci jest refundowane), pozdrawiam i
      życzę zdrowia
      • Gość: matkapolka do gosia IP: *.realestate.net.pl 27.04.05, 10:53
        mam pytanie: ja tez jezdzę z dzieckiem do dr Bieleckiego, prywtnie, ale na
        zabieg mam skierowanie do niego do Kliniki na Ligotę tam jest ordynatorem.
        Byłabym wdzięczna za podanie mi nr tel do tej prywatnej kliniki. Prosze o
        kontakt, gdyz czas nas nagli...
        • Gość: matkapolka Re: do gosia IP: *.realestate.net.pl 27.04.05, 10:57
          chodzi o dr Ireneusza Bieleckiego? nie Janusza, tak?
          • Gość: gosia Re: do gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:28
            Ireneusz - pomyliłam imiona, z tego co wiem to trzeba go po prostu spytać o tą
            prywatną klinikę, bo sam z siebie tego nie proponuje tylko państwowy szpital,
            ale w państwowym są długie kolejki a w tej prywatnej czekaliśmy na zabieg tylko
            niecały miesiąc (w państwowym w tym czasie kolejka była na 4). Klinika nazywa
            się Klinika 2000, tel. 32 3590999, www.klinika2000.pl
            • Gość: matkapolka Re: do gosia IP: *.realestate.net.pl 27.04.05, 12:36
              a czy powazniejsze zabiegi dla dzieci tez sa robione? i ile leżała Pani z
              dzieckiem w klinice czekajac na zabieg? opieka jaka? proszę o info na meila
              kamila.n@op.pl
              z góry dziekuje
              • Gość: ania Re: do gosia IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 27.04.05, 15:27
                Witam:)
                Lezalam na oddziale latyngologii wKatowicach,naFrancuskiej pare lat temu i
                mialam tam przeprowadzana operacje.Operowala mnie pani prof.Gierek, a potem
                bylam pod opieka pana dr Markowskiego(o ile nie przekrecilam
                nazwiska :) ).opieka jest bardzo dobra,przynajmniej tak bylo te 6/7 lat temu.A
                pielegniarki byly przesympatyczne.I jesli chodzi o pobyt w tym szpitalu,to
                wspominam to,mimo operacji,bardzo mile:).Obok mnie lezala dziewczynaka chyba
                miala 6-8 lat,dokladnie nie pamietam.Tez byla operowana.
                Na prawde nie ma sie czego obawiac,bardzo mila atmosfera,mimo ze szpitalna:)
                Tak jak pisalam wczesniej,to sa dane z tych pare lat do tylu,ale mam
                nadzieje,ze nic na niekorzysc nie zmienilo sie:)
                Pozdrawiam:)
                • Gość: linapau do ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:36
                  aniu, jakie stanowisko pełnił tam wtedy dr Markowski? Moja p.dr poleciła mi
                  właśnie jego, ale w rejestracji nie chcą mnie do niego zarejestrować? Czy jest
                  kimś ważnym w całej tej piramidzie? Czy jest naprawdę tak dobry jak o nim mówią?
                  Proszę cię o odpowiedź i nie przejmuj się - przez te lata chyba nie mógł się aż
                  tak zmienić
    • Gość: linapau Re: klinika na francuskiej 22 w katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:40
      dziewczyny, a czy wasze opienie dotyczą Francuskiej 22 (Śląska akademia
      medyczna), czy francuska 23 - jakaś inna klinika - bo właśnie dowiedziałam się,
      że na tej ulicy są 2-3 takich instytucji
    • Gość: ja Re: klinika na francuskiej 22 w katowicach IP: *.realestate.net.pl 27.04.05, 21:14
      tam jest kilka Klinik i chyba piszecie o dwóch, conajmniej. Dr Bielecki jest
      tylko laryngologiem dziecięcym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka