Gość: eta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:10 gdzie w Częstochowie można oddać flet do naprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luksja Re: gdzie naprawić flet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:50 byl kiedys taki sklep, kolo obecnego BGZ, a na przeciwko BIG banku. on zajmowal sie sprzetem muzycznym i naprawami.. moze tam? albo na Śląskiej, na przeciwko NBP.. tez cos takiego bylo.. a jak nie tam, to zapytaj w filhaarmonii, tam juz na pewno będą wiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezzoforte Re: gdzie naprawić flet? IP: *.dienste.wien.at 27.04.05, 16:40 w czestochowie z tego co wiem nie da rady:( no i troche strach:))) jest taki gosc w katowicach ktory sie specjalizuje w naprawach i serwisowaniu instrumentow detych.nazywa sie Piotr Smietana www.smietana.kpk.com.pl . jezeli chodzi o Polske i blisko Czestochowy to on z pewnoscia jest najlepszy.Paradoksalnie tanszy od niego i do tego jeszcze lepsz jest Wiener floetenwerkstatt (naturalnie w wiedniu:)www.flute.at/.powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mshiri Re: gdzie naprawić flet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:05 Ależ oczywiscie ze da się w Częstochowie...na ul. Niepodleglości 15 mieszka taki sympatyczny Pan, nazywa się Ambroży..on naprawia flety...mój napawiał i działa jak należy...:) polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: gdzie naprawić flet? IP: *.riph.silesianet.pl 28.04.05, 09:03 Jeśli chodzi o Pana Śmietanę to musze przyznać, że bardzo konkretny gość .... Mnie naprawiał dość stary instrument dęty i zrobił to genialnie !!!!! POLECAM w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś