Dodaj do ulubionych

Chuligani zaatakowali tramwaj

27.04.05, 11:31
A bo to pierwszy raz? Sama kiedys jechalam z kolega w takim tramwaju i
mielismy wielkie szczescie, bo kamienie (!!!!) trafily akurat w szyby tuz
obok nas...Na szczescie, procz szoku, nic nam nie bylo.
Obserwuj wątek
    • Gość: zły Re: Chuligani zaatakowali tramwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:13
      to muszą być kompletne tęmpaki i zjeby chciałbym im nastukać a rączki połamać
    • Gość: czwa Re: Chuligani zaatakowali tramwaj IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.04.05, 14:43
      Jakby jeden z drugim musiał iść do roboty zamiast siedzieć u mamusi, która
      zapierdziela do roboty i robi na takiego bandyte to by sie zastanowił i
      pomyśłał, że może kogoś skrzywdzić.
    • Gość: Radical Justice [...] IP: 212.87.241.* 28.04.05, 15:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: lunch Re: Jest na to tani sposób... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 08:03
        Tatuś, bądź katolikiem...
        Powiem Ci, że mam dylemat, bo moja wiara burzy się, kiedy myślę tak jak Ty. Ale
        to co napisałeś, to nie tylko zemsta. To ochrona społeczeństwa. Papież ostro
        krytykował karę śmierci, ale jak taki pójdzie do pierdla, to wszyscy pracujemy
        na jego wyżywienie. I na plazmowy telewizor w celi Dochnala...
        • Gość: zz Re: Jest na to tani sposób... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:51
          Fakt,ale jakiekolwiek byłyby przepisy to zawsze bedą równi i równiejsi-i to
          ludzi przeraża.
    • Gość: ratel Re: Chuligani zaatakowali tramwaj IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 28.04.05, 15:41
      Gdyby kamery policyjne ustawione na skrzyżowaniach penetrowały okolicę w swym
      zasięgu to może na na którejś z nich ta banda idiotów by była do
      zidentyfikowania ale kamery tylko są po to ,aby nie bylo korków dla pojazdów
      opuszczających miasto po wizycie na Jasnej Górze
      • Gość: egr Re: Chuligani zaatakowali tramwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:05
        te kamerki to szmelc i tyle
        !
    • Gość: politykier5 Gdzie wychowanie, gdzie wiara skoro Polska w bólu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:56
      ."Czestochowa to dobre miasto". Czy tak jest?
    • Gość: Dj_Forest Re: Chuligani zaatakowali tramwaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:34
      Dopadne tych zje..ych downów za to co zrobili mojej nauczycielce, i tak samo
      dostana kamieniem po glowie pie..ne zbiry :/
      • Gość: henryczek Re: Chuligani zaatakowali tramwaj IP: *.com / 213.199.204.* 29.04.05, 19:23
        ok,każdemu na to słów brakuje,ale po co odrazu obrażac osoby z zespołem downa
        :)
    • Gość: marija deszcz kamieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:30
      Teraz to już chyba nie ma w Cz-owie miejsca, by czuć sie bezpiecznie. Pewnie
      niewiele osób pamięta, ale kilka lat wstecz (w godzinach wieczornych), czekając
      na przystanku autobusowym spod McDonalds, oczekujący zostali obrzuceni
      kamieniami przez grupę młodych chłopaków, którzy stali po przeciwnej stronie,
      na wysokosci lini tramwajowej. Chyba doczekalismy sie nowej formy zabawy bądź
      nowego sposobu oderagowania, tylko z jakim skutkiem...
      • Gość: ktoś Re: deszcz kamieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:16
        Kochani, ja też jak to czytam to aż się we mnie gotuje, a jeszcze bardziej się
        gotuje jak słyszę że policja nie ma środków , chłopaki pały to najlepszy środek
        na takich drani w latach 80 jak taki dostał pałą to na du..ie przez pół roku
        nie mógł siedzieć (wiem coś na ten temat bo byłem wtedy studentem jak
        zrobiliśmy wiec i dostaliśmy pałami to nam się odechciało), wygrzebać pałeczki
        wyczyścić i wziąść się do roboty, jak nie wy to mieszkańcy zaczną to robić już
        dość mamy debili i dresiarzy, którzy podporządkowują pod siebie nasze życie a
        nam zostaje tylko strach i błaganie nie zabujajcie nas dzisaij. A co do
        wycierania sobie zębów religią to chcę powiedzieć że owszem przebaczać ale i
        karać (przykład dla tych co się powołują na JPII AL Agcza- przebaczonr ale nie
        uniknął kary więzieni) dlatego nie bądźcie cyniczni i nie mówcie że to religia
        tak nakazuje, bo jest to śmieszne zaczniecie myśleć dopiero wtedy jak kogoś z
        rodziny wam skrzywdzą lub zabiją, MOJE ZDANIE JEST TAKIE: SUROWE WIĘZIENIA BEZ
        WYGÓD, a tak po chrześcijańsku nadstawialiśmy lewy potem prawy policzek a teraz
        czas odłożyć Biblię i walić w mordę takich chuliganów to oni powinni się nas
        bać a nie my ich. Dlatego apeluję do mieszkańców naszego miasta jak kogoś
        zaczapiają lub biją to nie odwracajcie głowy w tym czasie jakby was nie było
        tylko reagujcie im więcej nas będzie reagować tym lepiej a przecież chcemy
        Częstochowy spokojnej nie bandyckiej.
        • Gość: bbd Re: deszcz kamieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:36
          Dobrze mówisz...
          • blackfalcon Re: deszcz kamieni 29.04.05, 12:46
            Dokladnie.
            • Gość: Mieszkaniec Re: deszcz kamieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:25
              Kamieniami walą ZASRAŃCY co noszą lużne portki z miejscem na kupe podczas ucieczki
              Zasrane HIPCHOPKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka