Dodaj do ulubionych

fryzury awangardowe

28.04.05, 11:45
CZY W CZĘSTOCHOWIE MOŻNA ZROBIĆ SOBIE SUPER AWANGARDOWĄ FRYZURE ?
Obserwuj wątek
    • miki1116 Re: fryzury awangardowe 28.04.05, 11:51
      PWENIE ŻE MOŻNA JA ROBIŁAM DREADY U TAKICH DWÓCH DZIEWCZYN.rOBIĄ ZAROMBISTE
      FRYZURY PRZEDŁUZAJĄ DREADY JA MIAŁAM WŁOSY 10 CM A TERAZ MOGĘ CIESZYĆ SIĘ
      DREADAMI DO PASA (PRAWIE)I NIE SĄ DROGIE WPORÓWNANIU Z SEKĄ U NICH DREADY
      KOSZTUJĄ TYLKO 500 ZŁ JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z MOICH DREADÓW SĄ DOBRZE ZBITE
      I NIE ROZWALAJĄ SIE POLECAM .AŚKA
    • Gość: MONIKA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:58
      NIE WIEM O KIM MOWISZ ALE JA ROBIŁAM SWOJE WARKOCZYKI U CYBERDOLL I JESTEM
      BARDZO ZADOWOLONA WARKOCZYKI WYGLĄDAJĄ BARDZO AFRO I KAZDEMU SIE PODOBAJĄ
      JESTEM ZADOWOLONA Z ICH USŁUG TE DZIEWCZYNY POTRAFIĄ ZROBIĆ Z WŁOSÓW
      NIESAMOWITE RZECZY
    • Gość: KACHA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:53
      JA ZROBIŁAM SOBIE WARKOCZYKI(ZARĄBISTE!!!!!!!!!!!!!)U DZIEWCZYN W CYBERDOLL
      ROBIA NAPRAWDE SUPER ROBOTE ZA NISKA CENE ZA TE SAME CO MAM CZYLI DO P[ASA
      ZAPŁACIŁABYM GDZIE INDZIEJ U NAS W CZEWIECONAJMNIEJ 900 ZŁ A U NICH TYLKO 600
      WIĘC NA MOJA KIESZEŃ 300ZŁ RÓŻNICY TO MNÓSTWO KASY JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
      TAKZE POLECAM MAM JE JUZ 2 MIESIACE I NADAL FAJNIE SIE TRZYMAJĄ A NA DISCO
      JESTEM W CENTRUM POLECAM TAK WOGÓLE TO FAJNY KTOŚ WRZUCIŁ TEMAT BO ODKĄD JE
      NOSZE TO MOJA ULUBIONA FRYZKA I KAZDEMU TO MÓWIE
    • Gość: o rany!!!!!!!! Re: fryzury awangardowe IP: *.realestate.net.pl 28.04.05, 13:05
      co to za wariatka??????????? autoreklama czy nawiedzona panna?
    • Gość: OLKA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:10
      A MNIE SIE PODOBAJA WARKOCZYKI I OGOLNIE FRYZURY AWANGARDOWE I PLANUJE SOBIE
      ZROBIĆ NAPISZCIE GDZIE OK
    • Gość: O RANY Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:11
      baba jesteś czy chłopek
    • Gość: krakow Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:16
      bo w tej waszej wsi to nic nie ma u nas w KRAKOWIE to juz dawno robią długie
      dready z krótkich włosów i rozne inne fryzury awangardowe.
      • Gość: ojjjj Re: fryzury awangardowe IP: *.riph.silesianet.pl 28.04.05, 13:56
        "u nas w KRAKOWIE" - hahahahahahaha to dopiero wiocha !!!!!!
    • Gość: tomek Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:04
      ciekawe ile kosztowałyby dready?
    • Gość: AGA Re: WARKOCZYKI AFRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:41
      WARKOCZYKI NOSZE JUZ TRZY MIESIĄCE JAK SĄ DOBRZE ZROBIONE TO SIE TRZYMAJĄ
    • Gość: przemo Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:15
      moja dziewczyna robiłA WARKOCZYKI W TRENDACH I MIAŁA TOTALNĄ CHAŁE NA GŁOWIE
      WARKOCZYKI JAK ANIELSKI WLOS ZDJEŁA PO MIESIĄCU A ZAPŁACIŁA 1000 ZŁ
    • Gość: anika Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:05
      gdzie mozna zrobic tanio warkoczyki?
    • Gość: ilona Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:41
      warkoczyki to super fryzura sama ją nosze
    • Gość: ja Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:03
      u nas w czestochowie fryzjerzy nie mają pojęcia o awangardzie robią super
      lajcik na głowach i pózniej cała częstochowa lata w takich samych
      fryzurach ....bo chcą być ...trendy-czyli wszyscy tak samo wygladajacy
      hehehehe!!!!!!!!!!!!!jeśli chodzi o zakłady czy salony fryzur to nie polecam
      zadnego wszystko na jedno kopyto bez wyobrazni.osobiście znam osoby które mogą
      zrobić niezły hard core na głowie......mmmmmmmm!!!!!!!!
    • Gość: natan Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:09
      oj przydałoby7 sie naszej częstochowie full awangardy!!!!!!!!!! jak narazie
      dominują przygolone boczki i włosy na żel bądz wygolone karki a wszystko w
      otoczce bieli i różu aż sie żygać chce.......................
    • Gość: ewa Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:08
      proponuje wszelkie fryzury alternatywne typu warkoczyki
      afrykańskie...............
    • Gość: ON Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:38
      JA WOLĘ DREADY GDZIE MOZNA ZROBIC FAJNE DREADY
    • Gość: ALA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:46
      TO SUPER FRYZKI
    • Gość: sisi Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:44
      lubie te fryzury
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka