miki1116 28.04.05, 11:45 CZY W CZĘSTOCHOWIE MOŻNA ZROBIĆ SOBIE SUPER AWANGARDOWĄ FRYZURE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miki1116 Re: fryzury awangardowe 28.04.05, 11:51 PWENIE ŻE MOŻNA JA ROBIŁAM DREADY U TAKICH DWÓCH DZIEWCZYN.rOBIĄ ZAROMBISTE FRYZURY PRZEDŁUZAJĄ DREADY JA MIAŁAM WŁOSY 10 CM A TERAZ MOGĘ CIESZYĆ SIĘ DREADAMI DO PASA (PRAWIE)I NIE SĄ DROGIE WPORÓWNANIU Z SEKĄ U NICH DREADY KOSZTUJĄ TYLKO 500 ZŁ JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z MOICH DREADÓW SĄ DOBRZE ZBITE I NIE ROZWALAJĄ SIE POLECAM .AŚKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:58 NIE WIEM O KIM MOWISZ ALE JA ROBIŁAM SWOJE WARKOCZYKI U CYBERDOLL I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA WARKOCZYKI WYGLĄDAJĄ BARDZO AFRO I KAZDEMU SIE PODOBAJĄ JESTEM ZADOWOLONA Z ICH USŁUG TE DZIEWCZYNY POTRAFIĄ ZROBIĆ Z WŁOSÓW NIESAMOWITE RZECZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACHA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:53 JA ZROBIŁAM SOBIE WARKOCZYKI(ZARĄBISTE!!!!!!!!!!!!!)U DZIEWCZYN W CYBERDOLL ROBIA NAPRAWDE SUPER ROBOTE ZA NISKA CENE ZA TE SAME CO MAM CZYLI DO P[ASA ZAPŁACIŁABYM GDZIE INDZIEJ U NAS W CZEWIECONAJMNIEJ 900 ZŁ A U NICH TYLKO 600 WIĘC NA MOJA KIESZEŃ 300ZŁ RÓŻNICY TO MNÓSTWO KASY JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA TAKZE POLECAM MAM JE JUZ 2 MIESIACE I NADAL FAJNIE SIE TRZYMAJĄ A NA DISCO JESTEM W CENTRUM POLECAM TAK WOGÓLE TO FAJNY KTOŚ WRZUCIŁ TEMAT BO ODKĄD JE NOSZE TO MOJA ULUBIONA FRYZKA I KAZDEMU TO MÓWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany!!!!!!!! Re: fryzury awangardowe IP: *.realestate.net.pl 28.04.05, 13:05 co to za wariatka??????????? autoreklama czy nawiedzona panna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:10 A MNIE SIE PODOBAJA WARKOCZYKI I OGOLNIE FRYZURY AWANGARDOWE I PLANUJE SOBIE ZROBIĆ NAPISZCIE GDZIE OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O RANY Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:11 baba jesteś czy chłopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakow Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:16 bo w tej waszej wsi to nic nie ma u nas w KRAKOWIE to juz dawno robią długie dready z krótkich włosów i rozne inne fryzury awangardowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojjjj Re: fryzury awangardowe IP: *.riph.silesianet.pl 28.04.05, 13:56 "u nas w KRAKOWIE" - hahahahahahaha to dopiero wiocha !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:04 ciekawe ile kosztowałyby dready? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: WARKOCZYKI AFRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:41 WARKOCZYKI NOSZE JUZ TRZY MIESIĄCE JAK SĄ DOBRZE ZROBIONE TO SIE TRZYMAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:15 moja dziewczyna robiłA WARKOCZYKI W TRENDACH I MIAŁA TOTALNĄ CHAŁE NA GŁOWIE WARKOCZYKI JAK ANIELSKI WLOS ZDJEŁA PO MIESIĄCU A ZAPŁACIŁA 1000 ZŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:05 gdzie mozna zrobic tanio warkoczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:41 warkoczyki to super fryzura sama ją nosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:03 u nas w czestochowie fryzjerzy nie mają pojęcia o awangardzie robią super lajcik na głowach i pózniej cała częstochowa lata w takich samych fryzurach ....bo chcą być ...trendy-czyli wszyscy tak samo wygladajacy hehehehe!!!!!!!!!!!!!jeśli chodzi o zakłady czy salony fryzur to nie polecam zadnego wszystko na jedno kopyto bez wyobrazni.osobiście znam osoby które mogą zrobić niezły hard core na głowie......mmmmmmmm!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natan Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:09 oj przydałoby7 sie naszej częstochowie full awangardy!!!!!!!!!! jak narazie dominują przygolone boczki i włosy na żel bądz wygolone karki a wszystko w otoczce bieli i różu aż sie żygać chce....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:08 proponuje wszelkie fryzury alternatywne typu warkoczyki afrykańskie............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:38 JA WOLĘ DREADY GDZIE MOZNA ZROBIC FAJNE DREADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:46 TO SUPER FRYZKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: fryzury awangardowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:44 lubie te fryzury Odpowiedz Link Zgłoś