Gość: werka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:25 pytanie zadaje do wszystkich ludzi z kopernika, sienkiewicza i norwida ! jak tam jest ? mam szanse mają 140 pkt i jaki jest tam poziom ? z góry dziex za odp... czekam :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krystian007 Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:28 nie masz zadnych szans !! kobito, z choinki sie urwalas ? ja mialem 164 pkt i jakos trudno mi bylo sie dostac do norwida, a ty ? ehh, gdzie takie dzieci sie rodzą ! 140 pkt... idz do innego liceum, gorszego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian007 Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:28 nie masz zadnych szans !! kobito, z choinki sie urwalas ? ja mialem 164 pkt i jakos trudno mi bylo sie dostac do norwida, a ty ? ehh, gdzie takie dzieci sie rodzą ! 140 pkt... idz do innego liceum, gorszego !! Odpowiedz Link Zgłoś
scrooge16 Mocna odpowiedź 04.05.05, 16:05 A ja miałem 160 i się dostałem bez problemu do Norwida. To zależy, do jakiej klasy chcesz iść... No, ale, Krystian ma rację, 140 punktów to tyle co nic, więc lepiej nie składaj nawet papierów na Norwida bo i tak ci nie starczy. Na Sienkiewicza nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-m-n Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 04.05.05, 16:10 Co roku się wszystko zmienia. W moim roczniku 146 pkt. to było absolutne minimum do Sienkiewicza. Co do Kopernika, nie wiem czym się tam kierują. Najpierw na liście rezerwowej znaleźli się ludzi z wynikiem 160 pkt., a potem nawet Ci ze 140 pkt. zostali przyjęci. A Norwid...uprzedzona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:18 a wy naprawde myslicie ze kopernik ,sienkiewicz i norwid to taka renoma...mysle ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 16:53 jeśli nie kopernik, sienkiewicz i norwid - to co jest renomą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;];];];];];];];];] Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:31 oczywiście,że Kochanowski to renoma ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: 217.97.150.* 04.05.05, 17:55 buachchchchchchchchcchchhchchchhchchhch Kochanowski??? buchachchchchchahchchahcahchcahch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 19:12 to chyba była ironia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:08 wiecie co ładnie brzmi ..ucze się w sieniu ..czy własnie jestem absolwentem norwida...a tak naprawdę to tylko od was zalezy jacy jestescie i co sobą repreztujecie.ja skończyłam medycynę 10 lat temu i uczyłam się w liceum w Kamienicy Polskiej i co...W kazdym liceum sa nauczyciele z pasja i Ci którzy olewaja.o tych mniejszych się nie mowi.a prawda taka ,ze w Norwidzie i w innych renomowanych liceach korki gonia korki...i tyle starych stać no to dawaj inwestujmy w dzieciaczki choc one takie bardzo sobie..no ale konczą norwida ,sienia czy kopernika za moich czasów mierne liceum ...wiec..działajcie i na swoich drogach zyciowych spotykajcie wielkich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 43 Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.net 04.05.05, 20:23 Wszystko zalezy na jaki profil chcesz isc... na profile ścisłe z taką liczbą punktów nie masz żadnych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocek Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:29 no niestey troche za malo ... jakies 10pkt wiecej i witamy w sieniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanpijak Wiecie czy laureaci są przjmowani poza kolejnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:36 Ważne dla mnie bo takowym jestem, a wychodzi mi tak ze 140-150 ptk. Gwoli wyjaśnienia, jestem laureatem konkursu przedmiotowego z geci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:38 no coz... bardzo bym chciala do norwida, a profil interesuje mnie geografia mat wos lub cos z informatyką... zawalilam egzamin na ok 75 pkt.. no ale cos tam mam z osiagniec, do sienkiewicza przyjmowali od 145 ? to nie mam szans... ehh, ide do zawodowki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian007 Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:43 sluchaj Werka ! jak tak bardzo chcesz sie dostac do norwida, sienia albo kopera to moze jakas lapowa sie przyda ? :D 140 pkt- to moze nie tak zle ?? ale bedzie ciezko!!!! a co o tym sadza inni ??? bo ja jz sam niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 43 Re: hmm, i co teraz... IP: *.net 04.05.05, 21:59 Werka! Masz szanse na profil gecia-wos-mata w norwidzie (bodajze od 137 pkt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:21 hmm :) no... bardzo bym na ten profil chciala isc bo tam potem jest przedsiebiorczosc, a to mnie wlasnie kreci :)no ale niewiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pooeta Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:48 nie masz szans ! 140 to bardzo malo, idz na targową !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awrrr norwid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:12 Jesli w tym roku egzaminy poszły słabo, ilośc punktów potrzebnych do przyjęcia bedzie niższa. W zeszłym roku do norwida przyjmowane były osoby ktore miały ok 137 pkt (klasa z geografia). W reszcie klas potrzeba było jednak wiecej punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cce Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:31 tak patrze sobie na te wszystkie odp, i doszedlem do wniosku że ty nie masz szans ani do kopera, ani do norwida ani do sienkiewicza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhe Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:37 lol :D swieta racja !!!! ale ja chcialbym 120 pkt i tyle mi wystarczy :D <lol> Odpowiedz Link Zgłoś