Dodaj do ulubionych

Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 pkt...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:25
pytanie zadaje do wszystkich ludzi z kopernika, sienkiewicza i norwida ! jak
tam jest ? mam szanse mają 140 pkt i jaki jest tam poziom ? z góry dziex za
odp... czekam :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Krystian007 Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:28
      nie masz zadnych szans !! kobito, z choinki sie urwalas ? ja mialem 164 pkt i
      jakos trudno mi bylo sie dostac do norwida, a ty ? ehh, gdzie takie dzieci sie
      rodzą ! 140 pkt... idz do innego liceum, gorszego !!
    • Gość: Krystian007 Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:28
      nie masz zadnych szans !! kobito, z choinki sie urwalas ? ja mialem 164 pkt i
      jakos trudno mi bylo sie dostac do norwida, a ty ? ehh, gdzie takie dzieci sie
      rodzą ! 140 pkt... idz do innego liceum, gorszego !!
      • scrooge16 Mocna odpowiedź 04.05.05, 16:05
        A ja miałem 160 i się dostałem bez problemu do Norwida. To zależy, do jakiej
        klasy chcesz iść...

No, ale, Krystian ma rację, 140 punktów to tyle co nic, więc lepiej nie składaj
        nawet papierów na Norwida bo i tak ci nie starczy. Na Sienkiewicza nie wiem...
    • Gość: f-m-n Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 04.05.05, 16:10
      Co roku się wszystko zmienia. W moim roczniku 146 pkt. to było absolutne
      minimum do Sienkiewicza. Co do Kopernika, nie wiem czym się tam kierują.
      Najpierw na liście rezerwowej znaleźli się ludzi z wynikiem 160 pkt., a potem
      nawet Ci ze 140 pkt. zostali przyjęci. A Norwid...uprzedzona jestem.
      • Gość: zula Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:18
        a wy naprawde myslicie ze kopernik ,sienkiewicz i norwid to taka renoma...mysle
        ze nie
        • Gość: kelly Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 16:53
          jeśli nie kopernik, sienkiewicz i norwid - to co jest renomą??
          • Gość: ;];];];];];];];];] Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:31
            oczywiście,że Kochanowski to renoma ;P
            • Gość: asia Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: 217.97.150.* 04.05.05, 17:55
              buachchchchchchchchcchchhchchchhchchhch Kochanowski???
              buchachchchchchahchchahcahchcahch
              • Gość: kelly Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 19:12
                to chyba była ironia
                • Gość: :] radze Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:42
          • Gość: zula Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:08
            wiecie co ładnie brzmi ..ucze się w sieniu ..czy własnie jestem absolwentem
            norwida...a tak naprawdę to tylko od was zalezy jacy jestescie i co sobą
            repreztujecie.ja skończyłam medycynę 10 lat temu i uczyłam się w liceum w
            Kamienicy Polskiej i co...W kazdym liceum sa nauczyciele z pasja i Ci którzy
            olewaja.o tych mniejszych się nie mowi.a prawda taka ,ze w Norwidzie i w innych
            renomowanych liceach korki gonia korki...i tyle starych stać no to dawaj
            inwestujmy w dzieciaczki choc one takie bardzo sobie..no ale konczą
            norwida ,sienia czy kopernika za moich czasów mierne
            liceum ...wiec..działajcie i na swoich drogach zyciowych spotykajcie wielkich
            ludzi...
    • Gość: 43 Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.net 04.05.05, 20:23
      Wszystko zalezy na jaki profil chcesz isc... na profile ścisłe z taką liczbą
      punktów nie masz żadnych szans...
    • Gość: Klocek Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:29
      no niestey troche za malo ... jakies 10pkt wiecej i witamy w sieniu ;-)
      • Gość: stefanpijak Wiecie czy laureaci są przjmowani poza kolejnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:36
        Ważne dla mnie bo takowym jestem, a wychodzi mi tak ze 140-150 ptk.
        Gwoli wyjaśnienia, jestem laureatem konkursu przedmiotowego z geci.
        • Gość: werka Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:38
          no coz... bardzo bym chciala do norwida, a profil interesuje mnie geografia mat
          wos lub cos z informatyką... zawalilam egzamin na ok 75 pkt.. no ale cos tam
          mam z osiagniec, do sienkiewicza przyjmowali od 145 ? to nie mam szans... ehh,
          ide do zawodowki...
          • Gość: Krystian007 Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:43
            sluchaj Werka ! jak tak bardzo chcesz sie dostac do norwida, sienia albo kopera
            to moze jakas lapowa sie przyda ? :D 140 pkt- to moze nie tak zle ?? ale bedzie
            ciezko!!!! a co o tym sadza inni ??? bo ja jz sam niewiem
          • Gość: 43 Re: hmm, i co teraz... IP: *.net 04.05.05, 21:59
            Werka! Masz szanse na profil gecia-wos-mata w norwidzie (bodajze od 137 pkt)
            • Gość: Werka Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:21
              hmm :) no... bardzo bym na ten profil chciala isc bo tam potem jest
              przedsiebiorczosc, a to mnie wlasnie kreci :)no ale niewiem......
              • Gość: Pooeta Re: hmm, i co teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:48
                nie masz szans ! 140 to bardzo malo, idz na targową !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: awrrr norwid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:12
                  Jesli w tym roku egzaminy poszły słabo, ilośc punktów potrzebnych do przyjęcia
                  bedzie niższa. W zeszłym roku do norwida przyjmowane były osoby ktore miały ok
                  137 pkt (klasa z geografia). W reszcie klas potrzeba było jednak wiecej punktów
    • Gość: cce Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:31
      tak patrze sobie na te wszystkie odp, i doszedlem do wniosku że ty nie masz
      szans ani do kopera, ani do norwida ani do sienkiewicza !
      • Gość: hhe Re: Sienkiewicz, Norwid, Kopernik ? --> i 140 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:37
        lol :D swieta racja !!!! ale ja chcialbym 120 pkt i tyle mi wystarczy :D <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka