Dodaj do ulubionych

ochrona środowiska AJD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:47
jestem maturzystką myslę o studiach związanych z biologią czy ktoś mógłby sie
wypowiedzieć o tym jak jest na Ochronie Środowiska na Akademii Jana Długosza
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: ochrona środowiska AJD IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 08.05.05, 20:53
      Jest spoko, to nie jest ciężki kierunek.
      • a_ania22 Re: ochrona środowiska AJD 08.05.05, 21:51
        obecnie jestem na 3 roku na OŚ jest fajnie , trzymajcie kciuki w tym roku sie
        bronie...
        • Gość: jo Re: ochrona środowiska AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:53
          a_ania22 napisała:

> obecnie jestem na 3 roku na OŚ jest fajnie

Napisz jeszcze czego się nauczyłaś i jakie są szanse na pracę po tych studiach.
          • a_ania22 Re: ochrona środowiska AJD 09.05.05, 07:52
            ja jestem po tym kierunku o specjalnosci przyroda. mialam takie zajecia jak:
            filozofia przyrody, jezyk obcy, matma , chemia( nieorganiczna, organiczna,
            fizyczna, analityczna), fizyka, biologia, ekologia. mikrobiologia,
            gleboznastwo, zanieczyszczenia, meteorologia, biochemia, monitoring srodowiska,
            geologia i geochemia. a takze kochane zajecia terenowe:D a praca to jak trafisz
            ale z zalozenia mozesz pracowac w jednostkach d.s ochrony
            srodowiska,labolatoria ewentulanie w szkole jako nauczyciel przyrody( fakultet
            mozna sobie zrobic z tej dziedziny. Pozdrawiam...
            • Gość: iwa Re: ochrona środowiska AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:41
              a jakie szanse na prace w szkole z tą przyrodą i czy rzeczywiście te studia
              uczą uczyc przyrody? ma się praktyki w szkole?
              a jak z prowadzącymi?, nauczycielami?
              • Gość: dziewczyna Re: ochrona środowiska AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:47
                sa praktyki w szkole miesieczne a takze 2 razy w tygodniu w jednej ze szkol w
                czestochowie ucza jak uczyc przyrody dobrze
                • Gość: licia Re: ochrona środowiska AJD IP: *.ajd.czest.pl 10.05.05, 16:51
                  ja to wogóle nie wyobrażam sobie jak to się uczy uczyć?????? mówi się ajk ma
                  wyglądać lekcja??????
                  • Gość: dziewczyna Re: ochrona środowiska AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:51
                    tak wlasnie mowi sie jak prawidlowo powinna przebiegac lekcja jak zachecac do
                    nauki uczniow ale to sa zajecia naprawde super....:D
                    • Gość: iwa Re: ochrona środowiska AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:06
                      ja też się dziwię gadanie o uczeniu jest super? mozecie coś więcej napisać o
                      tym uczeniu się uczenia, ja myślałam, że nauczyciel kończy jakiś kierunek, np.;
                      chemię czy polski i później go uczy w szkole...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka