Gość: MONIKA IP: 212.87.241.* 09.05.05, 12:41 SZUKAM JAKIEGOŚ RESTAURACJI ŻEBY W PRZYSZŁYM REOKU ZORGANIZOWAC KOMUNIĘ SWEMU SYNKOWI POMÓŻCIE GDZIE WY ROBILIŚCIE I BYŁO SUPER!!!! PROSZĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulalalala Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:13 najlepiej w kościele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromwell Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:34 duża impreza to tylko sale weselne, a jak do 50 osób polecam OSLO byłem na komunii w zeszłym roku idę i wtym z chęcią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.net 09.05.05, 17:00 najlepiej w domu zeby dziecko ci sie nie zmanierowalo!!! ale ty wolisz nic nie robic hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viv Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.zim.pcz.czest.pl 09.05.05, 18:03 W domu i bez alkoholu - to komunia a nie wesele - to impreza rodzinna a nie popijawa. Ostatnio ludzie jacyś zmanierowani - wszystko by w restauracjach robili. Biedne te dzieci których wstąpienie do grona katolików stanowi tylko pretekst do popicia i balangi. Oj ludzie zastanówcie się jak te dzieci wychowujecie bo czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci. A potem młodzież mamy taką jak mamy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka tam Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:23 Daj spokój.Czy imprezy rodzinnej nie można zrobić w restauracji? Kulturalnie? Co w tym złego? Uważam, że święto, jakim jest 1 komunia jest wspaniałą okazją do tego, że cała rodzina spotkała się. I nie widzę powodu dla którego nie można by było tego zrobić w restauracji. Dzięki temu pani domu też może spokojnie porozmawiać z gośćmi a nie latać z wywieszonym jęzorem i ich obsługiwać.Viv pewnie jesteś facetem, któremu żona podstawia talerz pod nos i tego nigdy nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 12.05.05, 12:50 Witam czemu tak twierdzisz że w domu? Dom to już przeżytek a po za tym ile jest roboty przed i po. A co do alkocholu to wcale niemusi byc jeżeli się niechce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEWAZNE Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 13.05.05, 21:02 NIE RADZE W BOHEMIE NAJLEPIEJ JEST URZĄDZIC KOMUNIE W PENNELOPIE MÓWIE WAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 13.05.05, 22:05 Czemu tak piszesz o Bohemie, słyszałam od znajomej robiła w zeszłym roku tam komunie i była zadowolona!!!! Napisz czemu w penelopie jest tak super ze ją polecasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 14.05.05, 13:29 nieradze w bohemie bo maja kiepski perslonel i zarcie do dupy a w penelopie wszystko jest okkelnerzy syper i zarcie wypas jak chcecie to rubcie tam komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.160.108.* 13.05.05, 21:04 W motelu Korona na Makuszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:36 No tak..dom to juz przezytek..jak powiedziala Monika.. teraz trzeba sie pokazac przed innymi rodzicami , trzeba byc trendy . Wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 14.05.05, 11:55 Przepy coś nie tak napisałam? Jesli Ty "ON" masz zamiar się chwalic że robisz w lokalu to twój biznes ja chcę zrobić w lokalu dla własnej wygody i żebyśmy mogli z mężem i dzieckiem przezyc ten dzień jak najlepiej w rodzinnej atmosferze duchowej a nie podawaniu posiłków i herbatek naszej rodzinie choc raz.JESTEŚ STAROŚWIECKIM KIMŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mała sala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:56 Polecam małą salę w Trójkącie. Jedzenie pyszne, ze wszystkim można się super dogadać z panią kierowniczką. Sala bardzo ładna. Robiliśmy tam chrzciny dziecka. I nie dla tego że chcieliśmy być trendy jak ktoś napisał ale dlatego że w domu nie mieliśmy możliwości tego zrobić. Podziwiam ludzi którzy nie znają okoliczności ale bardzo szybko potrafią "ocenić" człowieka i motywy które nim kierują. Bee !!! A tobie Moniko życzę udanej uroczystości a Twojemu dziecku dużo fajowych prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Mała sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:03 Nie twierdze, ze robienie chrzcin czy komunii w lokalu jest jakims zlem .Odnioslem sie do slow MONIKI ktora mowila ,ze robienie takich imprez w domu to przezytek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Mała sala IP: 212.87.241.* 14.05.05, 12:13 Ola dziękuje za życzenia!!!!!!!! Najważniejsze żeby trafić na dobrą i uczciwą salę, dlatego zwuciłam sie z tym problemem na foru Czestochowjan bo teraz jest odpowiednia pora!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mała sala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:32 W trójkącie naprawdę jest uczciwie, miło czysto i pysznie. Zresztą nie tylko ja robiłam tam imprezy ale też moja rodzina. Zawsze byliśmy zadowoleni. Jedyny problem to taki że w sezonie komunijnym imprezy odbywają się jednocześnie na wszystkich salach ( najładniejsza jest ta z oczkiem wodnym)i nie każdemu to odpowiada. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.225.* 14.05.05, 14:36 Po pierwsze w kościele, potem w domu. Tylko nie zapomnijcie wziac dzieciaka ze soba - bo to (podobno) dla niego robicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:32 sala amorek na blesznie - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofii Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:29 bardzo trafne, nie wiem po co ta pompa w knajpie, robiłąm 2 x w domu, fakt że sie narobiłam , ale jaka to satysfakcja i przyjemnośc dla dziecka, które mi wieczorem po wyjściu gości przyszło podziękować za taka piękną uroczystość, ludzie nie dajcie się zwariować! pozwólcie dać sobie przeżyć coś więcej niż troska o łachy, wygodę i żarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guliwer Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 16.05.05, 09:32 TOFII CHYBA JESTES Z WIOCHY JAK TAK PISZESZ Po to jest woda by ją pic i się w niej myć Po to jest knajpa by w niej imprezy robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jak bys niewiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:53 właśnie po to ta pompa, żeby się nie narobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tofii Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:55 tofii jakieś bzdury opowiadasz. mówisz, że inni troszczą się o żarcie. A fakt że się narobiłaś świadczy że to właśnie Ty się o to troszczysz. zamiast spędzić te ważne chwile z dzieckiem, to przesiedziałaś ten czas w kuchni. To Ty się dałaś zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 17.05.05, 08:25 Minoł kolejny tydzień komuni w Częstochowie proszę napiszcie gdzie było fajnie? Pomożecie mnie i innym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś