Dodaj do ulubionych

GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE

IP: 212.87.241.* 09.05.05, 12:41
SZUKAM JAKIEGOŚ RESTAURACJI ŻEBY W PRZYSZŁYM REOKU ZORGANIZOWAC KOMUNIĘ SWEMU SYNKOWI POMÓŻCIE GDZIE WY ROBILIŚCIE I BYŁO SUPER!!!! PROSZĘ
Obserwuj wątek
    • Gość: ulalalala Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:13
      najlepiej w kościele
      • Gość: Cromwell Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:34
        duża impreza to tylko sale weselne, a jak do 50 osób polecam OSLO byłem na
        komunii w zeszłym roku idę i wtym z chęcią
    • Gość: bibi Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.net 09.05.05, 17:00
      najlepiej w domu zeby dziecko ci sie nie zmanierowalo!!! ale ty wolisz nic nie
      robic hmmm
    • Gość: viv Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.zim.pcz.czest.pl 09.05.05, 18:03
      W domu i bez alkoholu - to komunia a nie wesele - to impreza rodzinna a nie
      popijawa. Ostatnio ludzie jacyś zmanierowani - wszystko by w restauracjach
      robili. Biedne te dzieci których wstąpienie do grona katolików stanowi tylko
      pretekst do popicia i balangi. Oj ludzie zastanówcie się jak te dzieci
      wychowujecie bo czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci.

A potem młodzież mamy taką jak mamy..............
      • Gość: taka tam Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:23
        Daj spokój.Czy imprezy rodzinnej nie można zrobić w restauracji? Kulturalnie?
        Co w tym złego? Uważam, że święto, jakim jest 1 komunia jest wspaniałą okazją
        do tego, że cała rodzina spotkała się. I nie widzę powodu dla którego nie można
        by było tego zrobić w restauracji. Dzięki temu pani domu też może spokojnie
        porozmawiać z gośćmi a nie latać z wywieszonym jęzorem i ich obsługiwać.Viv
        pewnie jesteś facetem, któremu żona podstawia talerz pod nos i tego nigdy nie
        zrozumiesz.
      • Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 12.05.05, 12:50
        Witam czemu tak twierdzisz że w domu?
        Dom to już przeżytek a po za tym ile jest roboty przed i po.
        A co do alkocholu to wcale niemusi byc jeżeli się niechce!!!!
    • Gość: NIEWAZNE Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 13.05.05, 21:02
      NIE RADZE W BOHEMIE NAJLEPIEJ JEST URZĄDZIC KOMUNIE W PENNELOPIE MÓWIE WAM
      • Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 13.05.05, 22:05
        Czemu tak piszesz o Bohemie, słyszałam od znajomej robiła w zeszłym roku tam komunie i była zadowolona!!!!
        Napisz czemu w penelopie jest tak super ze ją polecasz???
        • Gość: niewazne Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 14.05.05, 13:29
          nieradze w bohemie bo maja kiepski perslonel i zarcie do dupy a w penelopie wszystko jest okkelnerzy syper i zarcie wypas jak chcecie to rubcie tam komunie.
    • Gość: kop Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.160.108.* 13.05.05, 21:04
      W motelu Korona na Makuszyńskiego
      • Gość: On Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:36
        No tak..dom to juz przezytek..jak powiedziala Monika.. teraz trzeba sie pokazac
        przed innymi rodzicami , trzeba byc trendy . Wspolczuje...
        • Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 14.05.05, 11:55
          Przepy coś nie tak napisałam? Jesli Ty "ON" masz zamiar się chwalic że robisz w lokalu to twój biznes ja chcę zrobić w lokalu dla własnej wygody i żebyśmy mogli z mężem i dzieckiem przezyc ten dzień jak najlepiej w rodzinnej atmosferze duchowej a nie podawaniu posiłków i herbatek naszej rodzinie choc raz.JESTEŚ STAROŚWIECKIM KIMŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ola Re: Mała sala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:56
      Polecam małą salę w Trójkącie. Jedzenie pyszne, ze wszystkim można się super
      dogadać z panią kierowniczką. Sala bardzo ładna. Robiliśmy tam chrzciny
      dziecka. I nie dla tego że chcieliśmy być trendy jak ktoś napisał ale dlatego
      że w domu nie mieliśmy możliwości tego zrobić. Podziwiam ludzi którzy nie znają
      okoliczności ale bardzo szybko potrafią "ocenić" człowieka i motywy które nim
      kierują. Bee !!! A tobie Moniko życzę udanej uroczystości a Twojemu dziecku
      dużo fajowych prezentów
      • Gość: On Re: Mała sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:03
        Nie twierdze, ze robienie chrzcin czy komunii w lokalu jest jakims
        zlem .Odnioslem sie do slow MONIKI ktora mowila ,ze robienie takich imprez w
        domu to przezytek:)
      • Gość: MONIKA Re: Mała sala IP: 212.87.241.* 14.05.05, 12:13
        Ola dziękuje za życzenia!!!!!!!!
        Najważniejsze żeby trafić na dobrą i uczciwą salę, dlatego zwuciłam sie z tym problemem na foru Czestochowjan bo teraz jest odpowiednia pora!!
        • Gość: ola Re: Mała sala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:32
          W trójkącie naprawdę jest uczciwie, miło czysto i pysznie. Zresztą nie tylko ja
          robiłam tam imprezy ale też moja rodzina. Zawsze byliśmy zadowoleni. Jedyny
          problem to taki że w sezonie komunijnym imprezy odbywają się jednocześnie na
          wszystkich salach ( najładniejsza jest ta z oczkiem wodnym)i nie każdemu to
          odpowiada. Pozdrowienia
    • Gość: ja Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.225.* 14.05.05, 14:36
      Po pierwsze w kościele, potem w domu.

Tylko nie zapomnijcie wziac dzieciaka ze soba - bo to (podobno) dla niego robicie ;)
      • Gość: **** Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:32
        sala amorek na blesznie - polecam
      • Gość: tofii Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:29
        bardzo trafne, nie wiem po co ta pompa w knajpie, robiłąm 2 x w domu, fakt że
        sie narobiłam , ale jaka to satysfakcja i przyjemnośc dla dziecka, które mi
        wieczorem po wyjściu gości przyszło podziękować za taka piękną uroczystość,
        ludzie nie dajcie się zwariować!
        pozwólcie dać sobie przeżyć coś więcej niż troska o łachy, wygodę i żarcie
        • Gość: guliwer Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 16.05.05, 09:32
          TOFII CHYBA JESTES Z WIOCHY JAK TAK PISZESZ
          Po to jest woda by ją pic i się w niej myć
          Po to jest knajpa by w niej imprezy robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          to jak bys niewiedziała
        • Gość: zosia Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:53
          właśnie po to ta pompa, żeby się nie narobić
        • Gość: do tofii Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:55
          tofii jakieś bzdury opowiadasz. mówisz, że inni troszczą się o żarcie. A fakt
          że się narobiłaś świadczy że to właśnie Ty się o to troszczysz. zamiast spędzić
          te ważne chwile z dzieckiem, to przesiedziałaś ten czas w kuchni. To Ty się
          dałaś zwariować.
    • Gość: MONIKA Re: GDZIE NAJLEPJEJ ORGANIZOWAĆ 1 KOMUNIE IP: 212.87.241.* 17.05.05, 08:25
      Minoł kolejny tydzień komuni w Częstochowie proszę napiszcie gdzie było fajnie?
      Pomożecie mnie i innym!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka