Dodaj do ulubionych

RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:40
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:42
      Prof.Szulc ,wyklada na administracji Historie(wszystko co pokrewne),bardzo mily
      i cieply czlowiek-chociaz nie wiem kiedy zartuje a kiedy mowi powaznie
      • Gość: taka jedna Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:57
        Dr Biegańska i Adamaszek (zdaje się, że teraz inaczej się nazywa ale za moich
        czasów jeszcze tak się nazywała). Te dwie Panie naprawdę dużo mnie nauczyły.
        Pozdrawiam je :) Baliśmy się ich niemożebnie. Zwłaszcza tej drugiej. I jeszcze
        Profesor Matkowski (nie wiem, czy jeszcze pracuje) - wzór naukowca i wykładowcy.
        • Gość: agus Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.05.05, 16:28
          Pani Adamaszek to teraz pani Fidytek;D Z Pania Bigańską hmm...nie podobają mi
          się te wykłady.Za to Pani Doktor Górnicka prowadzi wykłady rewelacyjnie!Po
          prostu super.Ech żeby całe studia to była logika...
          • Gość: studenten Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 10.05.05, 18:18
            zgadzam sie w calej rozciaglosci co do pani Gornickiej !!!
            • Gość: Absolwent Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:42
              Faktycznie, byla to jedna z najlepiej wykladajacych osób - matematyke dyskretna.
            • Gość: ;D Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.inds.pl / *.inds.pl 22.05.05, 17:25
              Wspomnialabym jeszcze o Pani Dr Domańskiej. Pani Dr bardzo dużo wymaga, ale też
              rewelacyjnie tłumaczy. Jak się jest na zajęciach wystarczy przeczytać wykład i
              uważać a zrozumienie nie sprawia problemu
      • Gość: hmmmmm Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:36
        Hmmmm, najlepszy wykładowca na AJD???
        WIEC TAK: dr Anetta Górnicka - wspaniała kobieta, potrafi wytłumaczyc wszystko
        ze zrozumieniem (na chłopski rozum) naprawde takiego wykładowcy tylko pozazdościć.
        mgr Borkowski - spoko gość
        dr A. Zbrzezny - facet zna sie na rzeczy, miec tyle wiedzy co on nie
        jeden by chciał
        Więc tak tych, których wymieniłam sa naprawde spox,a teraz mam wymieniac tych
        których nie trawie???? Wykładowców których nie trawie jest około 4 to i tka
        mało. Pozdrawaim
        • Gość: hehehe Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:00
          > Więc tak tych, których wymieniłam sa naprawde spox,a teraz mam wymieniac tych
          > których nie trawie???? Wykładowców których nie trawie jest około 4 to i tka
          > mało [...]
          zaloz sobie nowy watek ;)
        • Gość: ;] Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:54
          ja do tego dopislabym magistra Malka !
        • Gość: Johny Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 14.05.05, 13:10
          A ja tam lubie wszystkich !

Fakt niektore zajecia nie przypadly mi do gustu - ale prowadzone sa ok.

Grafika kom. to ze mnie juz nie bedzie ;d;d;d
      • Gość: ;-) Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:15
        Nie mogę się powstrzymać ... Dla mnie bezkonkurencyjni są : prof. dr hab.
        Robert Zawadzki i dr Elżbieta Kornacka - Skwara. Zajęcia z nimi to czysta
        przyjemność !!!
        • mayessa Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 16.05.05, 22:48
          Z doktor Kornacką miałam zajęcia jeszcze jak była mgr.A że to były warsztaty a
          nie normalny wykład/ćwiczenia to tym bardziej sympatycznie było.Jest wielu
          bardzo sympatycznych wykładowców/prowadzących ćwiczenia. Nie zawsze jednak
          bycie sympatycznym idzie w parze z wiedzą lub zdolnosciami dydaktycznymi.A
          przez 5 lat studiów to tylko jedna stuknięta kobieta-wykładowca mi się trafiła.
          Reszta była mniej lub bardziej w porządku
    • histeryk82 Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 10.05.05, 16:11
      kierunek - historia
      dr. Majzner - za fenomenalną wiedzę i zdolności dydaktyczne na najwyższym poziomie. Zajęcia z tym panem to czysta przyjemność.
    • Gość: student Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:56
      na informie jest dr A.Z. - rewelacja, po prostu pasjonata !
      • dziukica Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 11.05.05, 00:10
        jeżeli gość super to warto chyba z nazwiska go wymienić;)
        • Gość: ja Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 11.05.05, 10:50
          Faktycznie jest OK. Zainteresowani wiedza o kogo chodzi.
          Jest jeszcze kilku ;)
        • Gość: jo Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:06
          dziukica napisała:

> jeżeli gość super to warto chyba z nazwiska go wymienić;)

Faktycznie warto. Dr Andrzej Zbrzezny - bezkonkurencyjny w swoje klocki !!
    • Gość: absolwent mat Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:27
      a czy Ktoś pamięta jeszcze WSP i prof.dr.hab. S.Surmę ? - to był(nie żyje już)
      pewnie największy i najlepszy " nauczyciel " na tej uczelni.
    • Gość: ll Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.21.pl / 213.199.204.* 12.05.05, 12:20
      MENDECKA Z PSYCHOLOGI
    • Gość: lilka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl 12.05.05, 12:34
      ciekawe, czy studenci AJD maja wolne w czasie juwenaliów? macie?
      • Gość: niestety Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:05
        Niestety nie mamy wolnego w juwenalia !!!TRAGEDIA :((((((((((((((
    • Gość: Magda Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:22
      Piwowarska od plastyki!
      • Gość: Ruda Absolwentka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 16.05.05, 14:34
        dr Robert Majzner, prof Ryszard Szwed, prof. Dariusz Złotkowski. Jest kogo
        powspominać!
        • Gość: Cezary Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:47
          A Dr. Kurkowski dlaczego nikt o nim nie wspomina. Wyklady i cwiczenia prowadzil
          super (LOGIKA) i uwazam ze jest lepszy od Górnickiej. A w tym roku mam z nią.
          • Gość: seba Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 17.05.05, 16:52
            Mam podobne zdanie ;) choć z kobietami zawsze sympatyczniej bywa ... ;)
        • histeryk82 Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 16.05.05, 21:46
          Jeśli chodzi o "krwawego" Dariusza, to mam jak najgorsze wspomnienia :) Do wymienionych dopisałbym prof. Cetwińskiego,dr Palusa, mgr Wątrobę, mgr Trąbskiego
          • Gość: artek Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:25
            histeryk82 napisał:

> Do wymi
            > enionych dopisałbym mgr Trąbskiego

Marka ?? Byłego działacza ??
            • histeryk82 Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 22.05.05, 19:25
              Nie. Ja mam na myśli mgr Macieja Trąbskiego.
        • Gość: don pedro Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.111.inds.pl 18.07.05, 18:37
          szczególnie polecam zajęcia z dr Anną Kozłowską i mgr Martą Merczyńską .. bardzo
          pozytywne odczucia wizualno - estetyczne, ale oprócz tego osoby rzeczowe i
          godne wykładania na studiach wyższych
    • Gość: gosc Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.236.* 22.05.05, 18:52
      ???:)
      • Gość: leki Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:01
        > ???:)
        a tego to nie znam ;d - na jakim kierunku ???
    • Gość: Anonim Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informatyk IP: 212.87.236.* 22.05.05, 19:10
      prof. dr hab. Gennady Medvedev - dobry profesor
      prof. dr hab. Jurij Povstenko - tak powinny wyglądać wykłady
      prof. dr hab. Oleg Tikhonenko - dobry profesor

dr hab. Jerzy Cytowski - równy gościu

dr Katarzyna Domańska - wymagająca pani
      dr Artur Gola - ten pan powinien zająć się czymś innym
      dr Joanna Grygiel - wymagająca pani
      dr Mirosław Kurkowski - luźny wykładowca, lubi studentów
      dr Bożena Woźna - :D
      dr Małgorzata Wróbel - pani która rozumie studenta
      dr Andrzej Zbrzezny - ten pan prowadzi najlepiej wykłady, niema od niego
      lepszego na tym wydziale

dr Teresa Biegańska - jedna z najlepszych matematyczek
      dr Urszula Wlazłowska-Zając - pani która zna się na rzeczy

mgr inż. Jarosław Brodziak - zna się na sieciach
      mgr Artur Jakubski - umie prowadzić ćwiczenia
      mgr Marcin Kaptur - zawsze pomocny studentowi
      mgr inż. Jacek Małek - zabardzo wczuwa się w role
      mgr Maciej Orzechowski - wymagający równy gość
      mgr Marcin Rzepa - fajnie prowadzi ćwiczenia
      mgr Lidia Stępień - najlesza pani od programowania nie ma lepszej
      mgr inż. Tomasz Siwiak - wymagający

• Gość: leki Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:17
        Gość portalu: Anonim napisał(a):
        > dr Bożena Woźna - :D
        Od jakiegoś czasu nie ma jej na uczelni ...

> mgr Marcin Rzepa - fajnie prowadzi ćwiczenia
        Juz go nie ma na uczelni ...

> mgr Lidia Stępień - najlesza pani od programowania nie ma lepszej
        Od jakiegoś czasu nie ma jej na uczelni ...

więc skąd masz takie zdanie wyrobione ?
      • Gość: s Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:07
        Gość portalu: Anonim napisał(a):

> dr Andrzej Zbrzezny - ten pan prowadzi najlepiej wykłady, niema od niego
        > lepszego na tym wydziale

zgoda

> dr Mirosław Kurkowski - luźny wykładowca

nie wiem w czym taki luzny, w zeszlym roku okolo setka u niego nie przeszla
        logiki...
        @@
        • Gość: ;d Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:44
          > > dr Mirosław Kurkowski - luźny wykładowca
          >
          > nie wiem w czym taki luzny, w zeszlym roku okolo setka u niego nie przeszla
          > logiki...
          > @@
          "krwawy miras" ;)
        • Gość: ? Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:35
          Setka nie przeszla logiki? Jakis kiepski rocznik czy co? Moze podpadliscie? Ja
          miałam z Panem M.K. ćwiczenia z algebry i jakos problemu nie bylo. I w ogole
          pan doktor jest bardzo przychylny studentom, nie tylko w sprawach bezposrednio
          zwiazanych z nauka.
          Pozdrowienia dla "krwawego Mirka", jak go ktos nazwal wczesniej :D hehe (choc
          to przesadzona ksywka raczej :))
          • Gość: ? Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:36
            ups sorki to bylo "krwawy Miras" - jeszcze lepiej :D, oj sie usmialam...
          • Gość: bzyk Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:04
            logicznie rzecz biorąc, chyba logicznie nie myśleli <=> krwawy miras uwala ;d
            • Gość: ZeneK Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: 212.87.225.* 24.05.05, 14:46
              hehe - zobaczymy za kilka tygodni ;)
              w końcu znowu sesja ;)
              • Gość: noooo Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: 212.87.225.* 31.05.05, 13:33

juz sie zaczelo !!!

beda krotkie wakacje ;)

• Gość: studentka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:11
        chyba zapomnieliscie o dr Zajęckiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hmmm Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:56
        Siwiak wymagający? Coś nie bardzo.... Chyba, że się coś pozmieniało. Co do
        reszty się zgadzam :)
      • Gość: ja studentka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:50
        jestem dopiero na pierwszym roku, co oznacza ze nie z kazdym wykładowcą mialam
        doczynienia:)
        ale moge smialo powiedziec ze Dr. Górnicka
        • Gość: zua Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:59
          a parandowska jest jeszcze na filologii polskiej,,,,,,duma ,chluba
          • Gość: Magda Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:53
            Jest, ale już w tym roku odchodzi na emeryturę. Tak nam zapowiedziala. Fajna
            kobietka.
    • Gość: Rami Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:29
      Co myslicie o pani Uli Ordon?
      • Gość: Reg Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.localdomain / 83.16.102.* 24.05.05, 01:21
        Pani Ula jest cudowna o to najmądrzejsza osoba na wydziale !!!
        Piękna i mądra !
    • Gość: Rami Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:36
      Prawda, pani Ula jest piękną kobietą!
      • Gość: Reg Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.localdomain / 83.16.102.* 25.05.05, 20:35
        ...i mądrą, i mądrą !
        • Gość: Zygfryd Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 27.05.05, 12:47
          W jakim sensie ?
          • Gość: Reg Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.234.* 27.05.05, 13:52
            W każdym, Kochany, w każdym sensie.
    • Gość: andre Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:52
      Dr.Czyba -najlepszy matematyk
      • Gość: stf Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.160.108.* 30.05.05, 07:07
        Miszczyński :)
        • Gość: oid Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.starcza.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:22
          no super gosciu lubilem z nim zajecia :]
          • Gość: gosc Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 30.05.05, 23:26
            ja tez !
        • Gość: mk Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 80.51.191.* 31.05.05, 18:35
          Miszczyński????? tragedy
          • Gość: zinox Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:56
            no to jest koleś :) Filozofia przydalaby sie dalej na infie, ja nie żałuje ani jednej godziny na wykładzie/ćw. Bardzo ciekawie sobie gadał. "do ciebie mówie dziadu jeden!" - no ćwiczenia to miały klimat niepowtarzalny :D pozdrawiam.
    • Gość: jkl Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.05, 02:11
      Jasiu Przewłocki %-)
      • Gość: :/ Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 80.51.57.* 01.06.05, 02:47
        Kiepska prowokacja.
        • Gość: anonim Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:50
          Widze tu rózne opinie, ale czy tylko ci co przepuszczają mogą być dobrymi
          wykładowcami?
          np "krwawy" Mirek (bardzo mi sie to spodobało:) jest bardzo wymagający ale
          potrafi świetnie tłumaczyć, a o to chyba na wykładach chodzi. No i skubaniec
          jest niesamowicie inteligentny :)
          Dr. Zbrzezny faktycznie jest super wykładowcą ale chyba nie wiecie jaki był pare
          lat temu, to była dopiero rzeźnia :)- ale jak najbardziej jestem pod za.
          Warto wymienić tu jeszcze:
          Dr Górnicka - świetnie prowadzi(ła) wykłady chociaż nie przepadam za matą :)
          prof Powstenko bardzo dobry warsztat pozatym dużo pozytywnej energi.

generalnie nie jest źle z tą kadrą :)
        • Gość: jkl Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.05, 20:14
          Gość portalu: :/ napisał(a):

> Kiepska prowokacja.

Czemu prowokacja? Gość ma potężny zasób wiedzy i dobrze umie ją przekazać. A
          reszta jest milczeniem... :-)
          • Gość: :/ Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 80.51.57.* 01.06.05, 21:27
            Gość jest alkoholikiem. Choroba gościa (bo alkoholizm to choroba) sprawia, że jako wykładowca jest dla studentów bezużyteczny (w przeciągu pół roku przeprowadził po trzeźwemu zaledwie jeden wykład, przyznaję, że bardzo ciekawy). Gość powinien się leczyć, a nie nauczać.
            • Gość: jkl Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.05, 23:16
              Dokładnie. Chodziło mi właśnie o to, że jest niezły (niestety) tylko po trzeźwemu.
    • Gość: ula Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:55
      Czy ktoś pamięta Pana mgr Lipca? Wykładał w latach 70-tych i 80-tych
      historię wychowania. Na wykładach był zawsze komplet studentów, choc nigdy nie
      sprawdzał list obecności.Mówił barwnie, z wielkim zaangażowaniem.Nigdy nie
      przynudzał. Miał dwa charty rosyjskie, z którymi przychodził na uczelnię.
      • Gość: st Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:51
        Dr.Chrząstek (frekwencja na Chemii 100%)
        Dr.Pięta (stawia 5 z W.F. dosłownie wszystkim)
        Dr.Dumnicka (wykłady z Ekologii najlepsze)
        • Gość: masia Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:23
          dumnicka to chyba profesorem jest?
          • Gość: st Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:11
            tak przepraszam za pomyłkę :)
    • Gość: . Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 01.06.05, 23:57
      A co slychac na kierunkach plastyka, muzyka ,w-f itp.
      • Gość: student Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:53
        pomór panuje klocki rozdane i krótko wszystkich za pysk, szkoda kiedyś to był
        fajny wydział dziś a dzis???strach myśleć terror
        • Gość: absolwent Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:59
          prof. Werner Lubos, człowiek wielkiej kultury i klasy,skromny, pokorny i
          wielki,nigdy nikogo nie obraził KLASA, pasjonat swojego zawodu i doskonały
          wykładowca do tej pory wspominam z radością zajęcia z nim! oh aż łezka ze
          wzruszenia sie w oku kręci. Takich profesorów powinno być więcej na tym
          wydziale!
        • Gość: r Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:27
          górnicka jest super naprzwdę wszystkie mogłyby takie być
          zbrezny troche sie wywyższ i strasznie nerwowy
          i kilka słów o wójciku jużdrugi raz robi pierwszy termin zaliszenia dopierow
          sesji - on ma coś z głową - trzeba to gdzieś zgłosić
    • Gość: kometka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:18
      prof.Słota, prof. Desperak
    • Gość: ppp Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 16.06.05, 10:29
      I co ?
      Nic sie nie zmienilo ;) Bo ja juz mam innych kandydatow !
      • Gość: D.Wójcik RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD-WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:06
        Oto moje typowanie:
        -Dr Mendecka - Psychologia
        -Dr Czakon - Socjologia
        -Dr Mirek - Logika
        -Dr Probucka - Etyka
        -Dr Drozdek-Małolepsza - Andragogika
        -Dr Zajęcka - przedmioty z zakresu resocjalizacji
        -Dr Kornacka-Skwara - Psychologia
        -Dr Żuraw - Filozofia
        -Dr Gofron A. - Pedagogika
        -Dr Napora - Psychologia
        -Dr Wiśniewska - Metodyka (różne)
        -Dr Janukowicz - Teoria Wychowania
        -Dr Socha-Kołodziej - Metodyka
        (kolejność przypadkowa)
        To osoby, z którymi spotkałem się w swojej karierze studenta. To osoby, które
        zasługują na uznanie - każda z nich posiada cechę/-y, dzięki którym nie można
        ich zapomnieć...
        Pozdrawiam
        D.Wójcik
        • Gość: sulion Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD-WP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:08
          mgr. Rokoszewska - filologia ang., fajna babka
          • Gość: Zjeb Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD-WP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:36
            A filologia polska?
            dr Czajkowski
            prof. Szaruga
            prof. Gradkowski
            nieżyjący już dr Łągiewka
            a przede wszystkim dr Żywiołek
    • Gość: Magda Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:17
      Popieram: Czakon, Napora - solidne firmy!!!Ciekawe wykłady,ćwiczenia - tak
      trzymać.
      • Gość: mała Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:29
        niestety nieżyjąca juz Dr Alicja Datta-Jakubowska i mimo wszystko szalona mgr
        M.Korbut ( o mezu nie wspomnę hihihi ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka