Gość: studencik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Menel Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:42 Prof.Szulc ,wyklada na administracji Historie(wszystko co pokrewne),bardzo mily i cieply czlowiek-chociaz nie wiem kiedy zartuje a kiedy mowi powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:57 Dr Biegańska i Adamaszek (zdaje się, że teraz inaczej się nazywa ale za moich czasów jeszcze tak się nazywała). Te dwie Panie naprawdę dużo mnie nauczyły. Pozdrawiam je :) Baliśmy się ich niemożebnie. Zwłaszcza tej drugiej. I jeszcze Profesor Matkowski (nie wiem, czy jeszcze pracuje) - wzór naukowca i wykładowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.05.05, 16:28 Pani Adamaszek to teraz pani Fidytek;D Z Pania Bigańską hmm...nie podobają mi się te wykłady.Za to Pani Doktor Górnicka prowadzi wykłady rewelacyjnie!Po prostu super.Ech żeby całe studia to była logika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenten Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 10.05.05, 18:18 zgadzam sie w calej rozciaglosci co do pani Gornickiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:42 Faktycznie, byla to jedna z najlepiej wykladajacych osób - matematyke dyskretna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.inds.pl / *.inds.pl 22.05.05, 17:25 Wspomnialabym jeszcze o Pani Dr Domańskiej. Pani Dr bardzo dużo wymaga, ale też rewelacyjnie tłumaczy. Jak się jest na zajęciach wystarczy przeczytać wykład i uważać a zrozumienie nie sprawia problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:36 Hmmmm, najlepszy wykładowca na AJD??? WIEC TAK: dr Anetta Górnicka - wspaniała kobieta, potrafi wytłumaczyc wszystko ze zrozumieniem (na chłopski rozum) naprawde takiego wykładowcy tylko pozazdościć. mgr Borkowski - spoko gość dr A. Zbrzezny - facet zna sie na rzeczy, miec tyle wiedzy co on nie jeden by chciał Więc tak tych, których wymieniłam sa naprawde spox,a teraz mam wymieniac tych których nie trawie???? Wykładowców których nie trawie jest około 4 to i tka mało. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:00 > Więc tak tych, których wymieniłam sa naprawde spox,a teraz mam wymieniac tych > których nie trawie???? Wykładowców których nie trawie jest około 4 to i tka > mało [...] zaloz sobie nowy watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:54 ja do tego dopislabym magistra Malka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 14.05.05, 13:10 A ja tam lubie wszystkich ! Fakt niektore zajecia nie przypadly mi do gustu - ale prowadzone sa ok. Grafika kom. to ze mnie juz nie bedzie ;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:15 Nie mogę się powstrzymać ... Dla mnie bezkonkurencyjni są : prof. dr hab. Robert Zawadzki i dr Elżbieta Kornacka - Skwara. Zajęcia z nimi to czysta przyjemność !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 16.05.05, 22:48 Z doktor Kornacką miałam zajęcia jeszcze jak była mgr.A że to były warsztaty a nie normalny wykład/ćwiczenia to tym bardziej sympatycznie było.Jest wielu bardzo sympatycznych wykładowców/prowadzących ćwiczenia. Nie zawsze jednak bycie sympatycznym idzie w parze z wiedzą lub zdolnosciami dydaktycznymi.A przez 5 lat studiów to tylko jedna stuknięta kobieta-wykładowca mi się trafiła. Reszta była mniej lub bardziej w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
histeryk82 Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 10.05.05, 16:11 kierunek - historia dr. Majzner - za fenomenalną wiedzę i zdolności dydaktyczne na najwyższym poziomie. Zajęcia z tym panem to czysta przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:56 na informie jest dr A.Z. - rewelacja, po prostu pasjonata ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziukica Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 11.05.05, 00:10 jeżeli gość super to warto chyba z nazwiska go wymienić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 11.05.05, 10:50 Faktycznie jest OK. Zainteresowani wiedza o kogo chodzi. Jest jeszcze kilku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:06 dziukica napisała: > jeżeli gość super to warto chyba z nazwiska go wymienić;) Faktycznie warto. Dr Andrzej Zbrzezny - bezkonkurencyjny w swoje klocki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent mat Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:27 a czy Ktoś pamięta jeszcze WSP i prof.dr.hab. S.Surmę ? - to był(nie żyje już) pewnie największy i najlepszy " nauczyciel " na tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.21.pl / 213.199.204.* 12.05.05, 12:20 MENDECKA Z PSYCHOLOGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl 12.05.05, 12:34 ciekawe, czy studenci AJD maja wolne w czasie juwenaliów? macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:05 Niestety nie mamy wolnego w juwenalia !!!TRAGEDIA :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:22 Piwowarska od plastyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Absolwentka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 16.05.05, 14:34 dr Robert Majzner, prof Ryszard Szwed, prof. Dariusz Złotkowski. Jest kogo powspominać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:47 A Dr. Kurkowski dlaczego nikt o nim nie wspomina. Wyklady i cwiczenia prowadzil super (LOGIKA) i uwazam ze jest lepszy od Górnickiej. A w tym roku mam z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.225.* 17.05.05, 16:52 Mam podobne zdanie ;) choć z kobietami zawsze sympatyczniej bywa ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
histeryk82 Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 16.05.05, 21:46 Jeśli chodzi o "krwawego" Dariusza, to mam jak najgorsze wspomnienia :) Do wymienionych dopisałbym prof. Cetwińskiego,dr Palusa, mgr Wątrobę, mgr Trąbskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:25 histeryk82 napisał: > Do wymi > enionych dopisałbym mgr Trąbskiego Marka ?? Byłego działacza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
histeryk82 Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD 22.05.05, 19:25 Nie. Ja mam na myśli mgr Macieja Trąbskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don pedro Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.111.inds.pl 18.07.05, 18:37 szczególnie polecam zajęcia z dr Anną Kozłowską i mgr Martą Merczyńską .. bardzo pozytywne odczucia wizualno - estetyczne, ale oprócz tego osoby rzeczowe i godne wykładania na studiach wyższych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.236.* 22.05.05, 18:52 ???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leki Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:01 > ???:) a tego to nie znam ;d - na jakim kierunku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informatyk IP: 212.87.236.* 22.05.05, 19:10 prof. dr hab. Gennady Medvedev - dobry profesor prof. dr hab. Jurij Povstenko - tak powinny wyglądać wykłady prof. dr hab. Oleg Tikhonenko - dobry profesor dr hab. Jerzy Cytowski - równy gościu dr Katarzyna Domańska - wymagająca pani dr Artur Gola - ten pan powinien zająć się czymś innym dr Joanna Grygiel - wymagająca pani dr Mirosław Kurkowski - luźny wykładowca, lubi studentów dr Bożena Woźna - :D dr Małgorzata Wróbel - pani która rozumie studenta dr Andrzej Zbrzezny - ten pan prowadzi najlepiej wykłady, niema od niego lepszego na tym wydziale dr Teresa Biegańska - jedna z najlepszych matematyczek dr Urszula Wlazłowska-Zając - pani która zna się na rzeczy mgr inż. Jarosław Brodziak - zna się na sieciach mgr Artur Jakubski - umie prowadzić ćwiczenia mgr Marcin Kaptur - zawsze pomocny studentowi mgr inż. Jacek Małek - zabardzo wczuwa się w role mgr Maciej Orzechowski - wymagający równy gość mgr Marcin Rzepa - fajnie prowadzi ćwiczenia mgr Lidia Stępień - najlesza pani od programowania nie ma lepszej mgr inż. Tomasz Siwiak - wymagający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leki Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:17 Gość portalu: Anonim napisał(a): > dr Bożena Woźna - :D Od jakiegoś czasu nie ma jej na uczelni ... > mgr Marcin Rzepa - fajnie prowadzi ćwiczenia Juz go nie ma na uczelni ... > mgr Lidia Stępień - najlesza pani od programowania nie ma lepszej Od jakiegoś czasu nie ma jej na uczelni ... więc skąd masz takie zdanie wyrobione ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:07 Gość portalu: Anonim napisał(a): > dr Andrzej Zbrzezny - ten pan prowadzi najlepiej wykłady, niema od niego > lepszego na tym wydziale zgoda > dr Mirosław Kurkowski - luźny wykładowca nie wiem w czym taki luzny, w zeszlym roku okolo setka u niego nie przeszla logiki... @@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:44 > > dr Mirosław Kurkowski - luźny wykładowca > > nie wiem w czym taki luzny, w zeszlym roku okolo setka u niego nie przeszla > logiki... > @@ "krwawy miras" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:35 Setka nie przeszla logiki? Jakis kiepski rocznik czy co? Moze podpadliscie? Ja miałam z Panem M.K. ćwiczenia z algebry i jakos problemu nie bylo. I w ogole pan doktor jest bardzo przychylny studentom, nie tylko w sprawach bezposrednio zwiazanych z nauka. Pozdrowienia dla "krwawego Mirka", jak go ktos nazwal wczesniej :D hehe (choc to przesadzona ksywka raczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:36 ups sorki to bylo "krwawy Miras" - jeszcze lepiej :D, oj sie usmialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:04 logicznie rzecz biorąc, chyba logicznie nie myśleli <=> krwawy miras uwala ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeneK Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: 212.87.225.* 24.05.05, 14:46 hehe - zobaczymy za kilka tygodni ;) w końcu znowu sesja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooo Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: 212.87.225.* 31.05.05, 13:33 juz sie zaczelo !!! beda krotkie wakacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:11 chyba zapomnieliscie o dr Zajęckiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:56 Siwiak wymagający? Coś nie bardzo.... Chyba, że się coś pozmieniało. Co do reszty się zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja studentka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:50 jestem dopiero na pierwszym roku, co oznacza ze nie z kazdym wykładowcą mialam doczynienia:) ale moge smialo powiedziec ze Dr. Górnicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zua Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:59 a parandowska jest jeszcze na filologii polskiej,,,,,,duma ,chluba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD informaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:53 Jest, ale już w tym roku odchodzi na emeryturę. Tak nam zapowiedziala. Fajna kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rami Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:29 Co myslicie o pani Uli Ordon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reg Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.localdomain / 83.16.102.* 24.05.05, 01:21 Pani Ula jest cudowna o to najmądrzejsza osoba na wydziale !!! Piękna i mądra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rami Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:36 Prawda, pani Ula jest piękną kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reg Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.localdomain / 83.16.102.* 25.05.05, 20:35 ...i mądrą, i mądrą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryd Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 27.05.05, 12:47 W jakim sensie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reg Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.87.234.* 27.05.05, 13:52 W każdym, Kochany, w każdym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:52 Dr.Czyba -najlepszy matematyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stf Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 212.160.108.* 30.05.05, 07:07 Miszczyński :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oid Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.starcza.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:22 no super gosciu lubilem z nim zajecia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 30.05.05, 23:26 ja tez ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 80.51.191.* 31.05.05, 18:35 Miszczyński????? tragedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinox Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:56 no to jest koleś :) Filozofia przydalaby sie dalej na infie, ja nie żałuje ani jednej godziny na wykładzie/ćw. Bardzo ciekawie sobie gadał. "do ciebie mówie dziadu jeden!" - no ćwiczenia to miały klimat niepowtarzalny :D pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.05, 02:11 Jasiu Przewłocki %-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 80.51.57.* 01.06.05, 02:47 Kiepska prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:50 Widze tu rózne opinie, ale czy tylko ci co przepuszczają mogą być dobrymi wykładowcami? np "krwawy" Mirek (bardzo mi sie to spodobało:) jest bardzo wymagający ale potrafi świetnie tłumaczyć, a o to chyba na wykładach chodzi. No i skubaniec jest niesamowicie inteligentny :) Dr. Zbrzezny faktycznie jest super wykładowcą ale chyba nie wiecie jaki był pare lat temu, to była dopiero rzeźnia :)- ale jak najbardziej jestem pod za. Warto wymienić tu jeszcze: Dr Górnicka - świetnie prowadzi(ła) wykłady chociaż nie przepadam za matą :) prof Powstenko bardzo dobry warsztat pozatym dużo pozytywnej energi. generalnie nie jest źle z tą kadrą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.05, 20:14 Gość portalu: :/ napisał(a): > Kiepska prowokacja. Czemu prowokacja? Gość ma potężny zasób wiedzy i dobrze umie ją przekazać. A reszta jest milczeniem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: 80.51.57.* 01.06.05, 21:27 Gość jest alkoholikiem. Choroba gościa (bo alkoholizm to choroba) sprawia, że jako wykładowca jest dla studentów bezużyteczny (w przeciągu pół roku przeprowadził po trzeźwemu zaledwie jeden wykład, przyznaję, że bardzo ciekawy). Gość powinien się leczyć, a nie nauczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.05, 23:16 Dokładnie. Chodziło mi właśnie o to, że jest niezły (niestety) tylko po trzeźwemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:55 Czy ktoś pamięta Pana mgr Lipca? Wykładał w latach 70-tych i 80-tych historię wychowania. Na wykładach był zawsze komplet studentów, choc nigdy nie sprawdzał list obecności.Mówił barwnie, z wielkim zaangażowaniem.Nigdy nie przynudzał. Miał dwa charty rosyjskie, z którymi przychodził na uczelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:51 Dr.Chrząstek (frekwencja na Chemii 100%) Dr.Pięta (stawia 5 z W.F. dosłownie wszystkim) Dr.Dumnicka (wykłady z Ekologii najlepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:23 dumnicka to chyba profesorem jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:11 tak przepraszam za pomyłkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 01.06.05, 23:57 A co slychac na kierunkach plastyka, muzyka ,w-f itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:53 pomór panuje klocki rozdane i krótko wszystkich za pysk, szkoda kiedyś to był fajny wydział dziś a dzis???strach myśleć terror Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:59 prof. Werner Lubos, człowiek wielkiej kultury i klasy,skromny, pokorny i wielki,nigdy nikogo nie obraził KLASA, pasjonat swojego zawodu i doskonały wykładowca do tej pory wspominam z radością zajęcia z nim! oh aż łezka ze wzruszenia sie w oku kręci. Takich profesorów powinno być więcej na tym wydziale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:27 górnicka jest super naprzwdę wszystkie mogłyby takie być zbrezny troche sie wywyższ i strasznie nerwowy i kilka słów o wójciku jużdrugi raz robi pierwszy termin zaliszenia dopierow sesji - on ma coś z głową - trzeba to gdzieś zgłosić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kometka Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:18 prof.Słota, prof. Desperak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 16.06.05, 10:29 I co ? Nic sie nie zmienilo ;) Bo ja juz mam innych kandydatow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.Wójcik RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD-WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:06 Oto moje typowanie: -Dr Mendecka - Psychologia -Dr Czakon - Socjologia -Dr Mirek - Logika -Dr Probucka - Etyka -Dr Drozdek-Małolepsza - Andragogika -Dr Zajęcka - przedmioty z zakresu resocjalizacji -Dr Kornacka-Skwara - Psychologia -Dr Żuraw - Filozofia -Dr Gofron A. - Pedagogika -Dr Napora - Psychologia -Dr Wiśniewska - Metodyka (różne) -Dr Janukowicz - Teoria Wychowania -Dr Socha-Kołodziej - Metodyka (kolejność przypadkowa) To osoby, z którymi spotkałem się w swojej karierze studenta. To osoby, które zasługują na uznanie - każda z nich posiada cechę/-y, dzięki którym nie można ich zapomnieć... Pozdrawiam D.Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulion Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD-WP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:08 mgr. Rokoszewska - filologia ang., fajna babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjeb Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD-WP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:36 A filologia polska? dr Czajkowski prof. Szaruga prof. Gradkowski nieżyjący już dr Łągiewka a przede wszystkim dr Żywiołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:17 Popieram: Czakon, Napora - solidne firmy!!!Ciekawe wykłady,ćwiczenia - tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: RANKING NAJLEPSZYCH WYKŁADOWCÓW AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:29 niestety nieżyjąca juz Dr Alicja Datta-Jakubowska i mimo wszystko szalona mgr M.Korbut ( o mezu nie wspomnę hihihi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś