Dodaj do ulubionych

Juwenalia AJD-żenada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:51
W całym tym zamieszaniu z juwenaliami mam nadzieje, że to co zorganizują
studenci politechniki nie będzie przypominało tej żenady AJD. Czy naprawde
AJD nie dysponuje zadna salą gimnastyczna, ani niczym innym, co byłoby choć
troche wieksze od Genesis?? Pod klubem dowiedzielismy się że: <nie możemy
wejść ponieważ miejsca są tylko dla vipów, gdyż klub nie jest z gumy>.
Przepraszam bardzo ale juwenalia z założenia są chyba dla studentów nie dla
jakiś tam vipów? Mam nadzieje na juwenaliach organizowanych przez
politechnikę znajdzie się troche miejsca również dla zwykłych studentów.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Juwenalia AJD-żenada IP: *.icis.pcz.pl 13.05.05, 13:06
      Mialem takie same wrazenie - na Juwenaliach PCz miejsca bedzie pod dostatkiem.

Jesli nie jestes z PCZ, to dla pewnosci "zalatw" sobie studenta z
      Politechniki :))
      • Gość: laurka Re: Juwenalia AJD-żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:20
        Jak to - dla pewnosci mam sobie zaltwic kogos z PCz? Czyli studenci z innych
        uczelni nie beda mieli wstepu na Juwenalia organizowane przez Politechnike?
        • Gość: xx Re: Juwenalia AJD-żenada IP: *.icis.pcz.pl 13.05.05, 14:36
          Nie mam pojecia jak bedzie naprawde - dokladna informacja ma sie pojawic na
          stronie samorzadu PCZ.

Ale jako osoba towarzyszaca (sympatia :)) ) na pewno nie bedziesz miala
          problemu z wejsciem.

• Gość: Nowijka Re: Juwenalia AJD-żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:18
        Na juwenalia AJD nawet studenci AJD nie mogli wejść, a co dopiero mówić
        o "obcych". Jestem studentką Politechniki i zamierzam wyśmienicie się bawić.
        Mam nadzieje, że będzie okazja po temu.
        • Gość: xx Re: Juwenalia AJD-żenada IP: *.icis.pcz.pl 13.05.05, 22:38
          Zapraszam wiec na Juwenalia naszej z Toba Uczelni - Politechniki.

Pozdrawiam najserdeczniej,

• Gość: ToMNR Farsa, zenada, katastrofa!!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 13.05.05, 22:37
      Znowu faja - Urbaniak sie nie popisal.
      Takie juwenalia za przeproszeniem mam w dupie.
      Nie bylo w ogole rektorskich - jak moglem uczestniczyc w tych "wspanialych
      imprezach" skoro musialem srode i czwartek przesiedziec na uczelni?

Mysle, ze najwyzszy czas, zeby czyjas glowa z Samorzadu Studenckiego AJD
      poleciala - bo tak dalej to raczej byc nie moze...
      • Gość: kim Re: Farsa, zenada, katastrofa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:44
        Gość portalu: ToMNR napisał(a):

> Znowu faja - Urbaniak sie nie popisal.

Przepraszam, to tow. Urbaniak jeszcze żyje i dalej szefuje Samorządowi??
        • Gość: ToMNR Re: Farsa, zenada, katastrofa!!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 14.05.05, 09:12
          Baa...
          Jak Lenin - wiecznie zywy.
          Piep**** aparatczyk...

Jak slysze, jakie juwenalia sa w innych miastach, to mnie krew zalewa...

Pozdro dla studentow Akademi JeDi :)
          ToMNR
          www.rakow.com.pl
          • Gość: studentka... Re: Farsa, zenada, katastrofa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:20
            Najgorsze w tym wszystkim jest to,ze tow.U. czuje sie bezkarny razem ze
            swoim "pieskiem", ale miejmy nadziej,ze to juz niedlugo potrwa... I Lenin w
            koncu przestal rzadzic...
      • Gość: luk Re: wont z urbaniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:15
        Studenci kochani to wy jesteście do bani że pozwalacie sobie aby Urbaniak był
        przewodniczącym waszego samorządu, on dawno skończył studia i można powiedzieć
        a nawet należy że z prawnego punktu widzenia jest nieprawnie i nielegalnie
        przewodniczącym, a wy do cholery na co czekacie i czego się boicie jak tak
        dalej pójdzie to nawet kobitka na portierni was zastraszy, a co do Urbaniaka to
        bierze się gościa za łeb i wypieprza a może czekacie że studenci z innych
        uczelni wam pomogą nic z tego sami musicie dbać o swoje środowisko i go
        krztałtować.
        • Gość: yy Re: wont z urbaniakiem IP: 80.51.57.* 22.05.05, 06:46
          Towarzysz U jest obecnie studentem Administracji podajrze, więc w samorządzie jest jak najbardziej legalnie. A wywalić go sprawa nie prosta, o czym wie każdy komu taka myśl zaświtała i próbował wprowadzić ją w życie.
    • Gość: Pako Re Takie Juwenalia, jacy studenci IP: 82.160.8.* 14.05.05, 00:17
      W końcu to wy organizujecie Juwenalia, układacie program i wymyślacie profil i
      tematykę imprez. Po co to narzekać i na kogo?
      • Gość: Menel Maraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:26
        To ja tak optymistycznie-wczorajszy maraton filmowy w Filharmonii byl fajny-
        zasluga fajny filmow,niskiej ceny za bilet i darmowego piwa do kazdego
        biletu.Tylko szkoda ze to jest najwieksza atrakcja juve na AJD.
        • lookas.prv.pl Re: Maraton 14.05.05, 11:38
          Czy na ten maraton mogli wejść studenci Politechniki?

Bilet na te 3 filmy był po 17zł?

----------------------------------------
          www.lookas.prv.pl
          • Gość: Menel Re: Maraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:19
            Oczywiscie ze mogli(chociaz wiem ze byla taka opinia,ze bilety mogli kupic
            tylko studenci AJD-bzdura) i bylo troche osob z Politechniki-bilety po 15 zl
            plus piwo:).Jakby ktos wiedzial jakie filmy maja byc na Politechnice na
            maratonie,to bylbym wdzieczny
      • Gość: do Pako Re: Re Takie Juwenalia, jacy studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:21
        ciekawe czy jak byłeś studentem to też byłeś takim mądralą ::)))))))
    • Gość: skrzaty Juwenalia AJD-żenada,płacz i zgrzytanie zębów IP: 212.87.236.* 15.05.05, 23:03
      jak tak dalej pójdzie to ukochaną AJD ktos w końcu wysadzi w powietrze:)i chyba nikt nie bedzie płakał(może oprócz przew. partii Urbaniakiem).jeśli to były juwenalia to chyba studiujemy w domu spokojnej starości.klimat był przedni;)stypa jakich mało!oby tak dalej!!cieżko to powiedziec,ale"Polibudo ratuj!!"
      • Gość: LOOKass Re: Juwenalia AJD-żenada,płacz i zgrzytanie zębó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:18
        To ja studiuje tam i nawet nie wiedziałem ze wogóle coś było organizowane. Porąbana uczelnia, zarząd, komuchy, banda oprychów. Macie robić czajane to może wogóle nie róbcie takiej kompromitacji? Ktoś powiedział że nic nie będzie bo ta cała za..rana cz-wa to święte miasto i z uwagi na niedawną śmierć JP2 juwenalii nie będzie. PORĄBAŁO WAS WSZYSTKICH, DEWOTY... Mam nadzieje że PCZ coś zorganizuje, jak zawsze było COOL, wiadomo była wpadka 2 lata temu i ostnio przez to lajtowo, ale pokażcie głąbom z AJD jak sie cz-wa bawi. [angry]
        • Gość: Student BBX Re: Juwenalia AJD-żenada,płacz i zgrzytanie zębó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:59
          A mnie to zwisa czy to zakichane miasto bedzie robic juvenalia czy nie.
          Przeciez mozna chlac gdzie sie chce.Nawet w lasku aniolowskim qr.a
          Nie bedzie impry to H.J im w d..e
    • Gość: gosc Re: Juwenalia IP: 212.87.236.* 20.05.05, 10:29
      Zapraszam do wypowiedzenia sie na forum informatyków AJD w tej sprawie
      cs.ajd.czest.pl/forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka