agnieszkaula 18.05.05, 13:13 W czerwcu mam wesele i chcialabym, zeby mnie ktos awangardowo pomalowal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik3 Re: Szukam wizażystki 18.05.05, 17:04 Moge polecic Ci moja kolezanke ktora jest na ostatnim roku Szkoly Wizazu i jest rewelacyjna w swoim fachu, za kazdym razem gdy mam jakas impreze to prosze ja o pomoc, uwierz mi ze nie pozalujesz!! Ja w lipcu rowniez mam wesele i napewno wlasnie ja poprosze. Jak chcesz dam Ci jej namiary Odpowiedz Link Zgłoś
gosik3 Re: Szukam wizażystki 18.05.05, 17:05 Zapomnialam dodac ze rowniez fantastycznie robi manicure,pedicure itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Szukam wizażystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:14 Jeżeli mogę prosić namiary jakies na ta koleżanke to bęę wdzięczna.Też mam problem i szukam takiej osoby.A jakie ceny (mniej więcej)??Droga jest? Dziękuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabs Re: Szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:15 a możnaby było prosić o jakiś namiar, bo z chęcią skorzystałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik3 Re: Szukam wizażystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:50 makijaz kolezanka Ewelina robi w cenie 50zl + do tego manicure gratis. nr te.: 0504 318 924 Odpowiedz Link Zgłoś