Dodaj do ulubionych

POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARDŁEM

IP: *.chello.pl 20.05.05, 00:18
I ktos kiedyś powiedział że człowiek to brzmi dumnie :( :(

www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23625

Wspomóż jeśli jesteś człowiekiem -
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowijka Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:38
      szkoda psiny!! Ale ludzie kochani psa trzeba uśpić, a nie na drogie leczenie
      wysyłać. Dla dzieci nie ma, a oni na psa zbiórke będą robić. Świat oszalał.
      • Gość: avii Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 00:57
        I dlatego takie przypadki sie zdarzają przy takim myśleniu !!!!!!!!!
        Dla dzieci jest budżet, państwo, rodzice , fundacje, Owsiak, dalej mam
        wymieniac?
        Czego ty nauczysz własnych dzieci! To nie świat oszalał tylko ludzie !!

A dla Ciebie specjalnie

"Zwierzę, jako istota żyjąca, zdolna do odczuwania cierpienia, nie jest rzeczą.
        Człowiek jest mu winien poszanowanie, ochronę i opiekę."
        • Gość: Nowijka Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:09
          Ja jak najbardziej lubie psy i wogóle zwierzęta. Nie napisałam, ze popieram to
          co sie stało. Nawet uważam, że za takie znęcanie się ktoś powinień
          odpowiedzieć, bo skoro zrobił coś takiego psu to juz krok do powtórzenia tego
          na człowieku.
          Ale mówimy o przyszłości tego psa. Moim zdaniem ten pies się tyle juz
          wycierpiał, ze trzeba go uśpić, a nie męczyć skomplikowana rehabilitacją.
          Niezapominjmy ze to tylko zwierze. Nie należy go broń Boże męczyć, ale nie
          można psów stawiać jako ważniejsze niż dzieci. I dopóki choć jedno dziecko
          będzie głodne i chore ja na zwierzęta nie dam ani grosza. I największym
          okazaniem miłości do tego psa będzie uśpienie go. Psychiki i tak mu się juz nie
          wyleczy. I o to czego ja naucze własne dzieci Ty sie martwic nie musisz.
          • Gość: Ooou Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:27
            A kiedy, twoim zdaniem na świecie nie będzie ani jednego głodnego dziecka? Za
            10 lat? Za 100? Może za 1000? A przez ten czas mamy nie pomagać zwierzętom?
            Traktować je jak przedmioty? Czy tego uczysz swoje dzieci?
          • Gość: Zewa Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.arcor-ip.net 20.05.05, 10:24
            Takie gadanie "Dzieciom bys pomogla, a nie zwierzetom" slysze zawsze od osob,
            ktore NIKOMU (ani dzieciom, ani zwierzetom) nie pomagaja. Ciekawa jestem, jak
            jest w tym przypadku... Deprecjonowanie pomocy zwierzetom naukowcy-psycholodzy
            rozpoznaja jako chec wytlumaczenia sie, dlaczego MY nic nie robimy, skoro
            tamten pomaga...

Przestancie mowic: "To tylko zwierze"!!! A ten, co to zrobil, to byl CZLOWIEK.
            Wspaniale, prawda? Zwierzeta sa lepsze od ludzi, niestety :-(
    • eufrazja Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 20.05.05, 08:20
      I pomyśleć,że człowiek to istota myśląca:(((
    • Gość: Iris Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:27
      Niepisanym zwyczajem na spotkaniach Forumowiczów zbieramy na jedzenie dla psów
      ze schroniska.Może tym razem część pieniędzy pójdzie na tego biedaka?Oby było
      nas jak najwięcej!Zapraszam na spotkanie.
    • Gość: Avii Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 10:00
      Nie przekonałaś mnie :( Na Owsiaka też daję , skromnie tyle ile mam .
      A że teraz zwierzę ?
      Słuchajcie --to zwierzę ma sie lepiej !!! je !!!! dzieki nam ma opieke i
      szukamy mu domu. I go znajdziemy !!!!
      WSPOMÓŻCIE CHOCIAŻ ZA 5 ZŁ
      www.allegro.pl/show_item.php?item=51998265
      A żeby nie być gołosłowna niżej Gaja ( jeszcze w klinice) ale też już ma dom
      są jeszcze LUDZIE wśród Nas
      zerknijcie a ..nóż sam otwiera sie w kieszeni ( popatrzcie na szyję )
      img38.echo.cx/img38/2807/obraz4428pe8sn.jpg
      img99.echo.cx/img99/9673/obraz4150yz2eg.jpg
      img38.echo.cx/img38/6061/obraz525a3ss2at.jpg
      img38.echo.cx/img38/5801/obraz4214be0uo.jpg

A tu Junko --też żyje dzięki nam i też ma już zaklepany domek !!!!
      Dzisiejsze zdjęcia Junka --
    • Gość: pipi Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:02
      Zastanawia mnie jedno, dlaczego tacy ludzie sie rodzą. Czy kara powinna być
      taka sama jaką wyrządził czyli oko za oko. :-/
      • Gość: ToMNR Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.bis / 212.244.80.* 20.05.05, 12:52
        A ja bym sku..syna tak samo urzadzil.
        I tak samo zostawil na pastwe losu.
        Nie mam sumienia dla takich ludzi..

krew za krew...

Pozdrawiam wojowniczo
        ToMNR
        www.rakow.com.pl
        • Gość: Przemo23 Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:55
          Zgadzam sie z Tobą Tomek ;)
          Jak bym dorwał takiego patałacha, chociaż by miał 2,15 wzrostu i 150 kg wagi,
          zaj*** bym go, zadnej litości !!!
          Będzie się smażył w piekle!
          Pozdro dla RAKOWA!
          3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
    • Gość: nie odpuszczać Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 12:22
      niech żyje _na przekór ludziom !!!!
    • hauabaua Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 20.05.05, 13:06
      Dorzuciłem swoje trzy grosze, idę rozpropagować akcję (i aukcję) na innych forach.
      .
      • john_fontane Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 20.05.05, 13:12
        Mozecie moderowac moja wypowiedz, mozecie ja wyrzucic, zablokować mnie na tym
        forum, ale powiem co chcę powiedzieć
        SKU..SYŃSTWO
        Ludzie, ktorzy dopuszczają się takich rzeczy powinni... nie wiem... może
        powinno się ich wsadzić do obozów pracy. Mnie jest naprawde brak słow, wiem
        tylko tyle, ze jak by mi dali skalpel i powiedzieli, ze nic mi za to nie grozi
        to juz bym skurywysyna ukarał tak jak mu sie to należy.
        Człowiek napewno nie brzmi dumnie.
        • Gość: ludz Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 20.05.05, 14:39
          w tym przypadku na pewno nie
    • Gość: avii Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.chello.pl 21.05.05, 01:27
      Wplynela juz ponad polowa potrzebnej sumy i wszystkim darczyńcom naleza sie
      gorace podziekowania.

ALE PROSIMY -
    • Gość: tym Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:25
      ZABIĆ skurwegosyna!!!Ku..ca mnie łapie coraz częściej.Gdzie prawo?Cały kraj
      zgnity i przeżarty.
      • john_fontane Re: POBITY, GŁODZONY, SPĘTANY Z PODERŻNIĘTYM GARD 30.05.05, 06:43
        Dajcie mi tylko pistolet i gwarant nietykalności, a zastrzelę gnoja i nie będe
        mial przez sekunde wyrzutów sumienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka