Dodaj do ulubionych

Forum kontra forum, przeczytajcie............

21.05.05, 20:19
Szanowni Państwo, łatwo pluć jadem anonimowo..............
My WSZYSCY tj:Córka, Angela,Iris,Kubiś Włodek,i inn mieliśmy odwagę spotkać
się i osobiście zaprezentować..............
Poznaliśmy osobiście P. Leśnikowskiego , mało tego grupowo sfotografowani
napewno zostaliśmy przedstawieni P.P .Wronie ...............
P. Rzecznik to nad wyraz spokojny i kulturalny człowiek, a MY grupa znających
się forumowiczów to brać szlachetna i inteligentna..............
Pisząc coś na forum mamy świadomość że Rzecznik nas zna .............
Nie obrażamy się nawzajem, i nie obsypujemy inwektywami...........
Jeśli Córka coś pisze to wie czemu i do kogo............
Bierze PEŁNĄ odpowiedzialność za słowo pisane ponieważ jest do tzw "namacania
" od razu.................
Wagujcie słowa, bo to, co piszecie świadczy tylko o WAS...........
Przyjdżcie na spotkanie i wtedy beszczelnie śmiejcie się wobec nas , tak
twarzą w twarz....................
Tylko tchórz chowa się po kątach i wypisuje brednie...........
Miejcie odwagę obronić swoje poglądy wobec nie anonimowego gremium..........
Nie obrażajcie Córki bo to WIELKIEGO SERCA człowiek...................
Tyle na dziś Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: Wlodek Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ IP: *.vf.shawcable.net 22.05.05, 20:26
      Ruda!!!
      Ladnie Ci sie to napisalo.
      Az sie wzruszylem. No! prawie:)))

Najlepszego!
      I Pozdrowienia
      Wlodek
      • Gość: jasiu... A mnie tam nie było IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.05.05, 21:59
        I całe szczęście. Nie chcę byc kojarzony z ludźmi, którzy wpadają w samozachwyt.
        Myślę, że forum, to nie zaczątek nowego rucho społecznego ale zbieranina TAK!!!
        zbieranina!!! różnych poglądów, ludzi, którzy mają świadomość, że są oczywiście
        do "namierzenia" (numer IP), ale właśnie cenią sobie swoją anonimowość bardziej
        niż zaproszenie na kawę przez rzecznika. Forum daje możliwość wypowiadania się
        szczerze właśnie dlatego, że ty nie wiesz kim ja jestem, ile mam lat, nawet nie
        znasz mojej płci. Możesz się domyślać po moim stylu prowadzenia wątków jakim
        człowiekiem jestem, ale pewności nigdy mieć nie będziesz.

A może ja jestem twoim (a może rzecznika) dobrym znajomym, sąsiadem, kolegą i
        tylko w ten sposób mogę skomentować pewne zjawiska, które zauważam wokół siebie.
        Przecież to nie ja wymyśliłem zdanie: "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie
        odpowiedzi". A że nie chcę się z wami spotykać, odkrywać twarzy - a po co mi to.
        Pisząc tu nie liczę na jakiekolwiek profity - ja naprawdę chcę tylko ruszyć
        sumieniem niektórych ludzi, którzy czasami zapominają, jaka powinna być ich rola
        w życiu.

I wstydź się za to chwalenie swojego środowiska. Ujawniłaś się, a więc twoje
        posty będą skażone znajomością choćby z Panem Ireneuszem. Czy to spotkanie
        forumowiczów, to nie byłą czasem prowokacja, której efektem miało być ugłaskanie
        i uciszenie was. No bo jak mam rozumieć ten chwalący rzecznika ton? Bardzo
        chciabym wierzyć w twoją niezależność, ale choćby rozpoczęcie tego wątku, w
        którym tak wychwalasz pewną grupę osób z rzecznikiem na czele każe mi w to wątpić.

FORUM TO NIEZALEŻNOŚĆ, KULTURA, RZETELNOŚĆ, ALE NIE PRÓBA TWORZENIA RUCHU
        SPOŁECZNEGO CZY POLITYCZNEGO. PROSZĘ, NIE UJAWNIAJMY SIĘ, BO TO FORUM PRZESTANIE
        MIEĆ JAKIKOLWIEK SENS. A ZA SPOTKANIA NIEKTÓRYM BARDZO DZIĘKUJEMY - NIE DAJMY
        SIĘ SPROWOKOWAĆ.
        • Gość: xx Re: A mnie tam nie było IP: *.icis.pcz.pl 22.05.05, 22:12
          Wiesz - to ze sie kiedys spotkalismy wcale nie przeszkazda potem zeby
          sie "naparzac" na forum - jak chociazby ja z Kubisiem :)) bo to przeciez
          wymiana pogladow.

Wiec jak ktos chce, to niech nie przychodzi na spotkanie, ale niech wie ze fakt
          spotkania wcale nie zmienia pogladow i sily ich wyrazania na forum.

Zreszta spora czesc ludzi na forum wcale nie jest juz anonimowa - o czym sie
          przekonalem wczoraj na koncercie Habakuka, gdy okazalo sie skojarzono mnie
          bezblednie z xx :))

Pozdrawiam,

• Gość: Ruda Re: A ja byłam ............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:11
          Moje posty nie sa skażone znajomością z P. Rzecznikiem...........
          Nie ma między nami ŻADNEJ komitywy i prywaty............
          Jak trzeba to i na forum wrze, ale nie sypiemy inwektywami i nie
          upakarzamy..........
          Internet WCALE nie jest anonimowy, ZAWSZE jesteś do namierzenia........
          Ale pełen jest oszołomów którzy myślą że mogą siać jadem na prawo i lewo i są
          bezkarni.............
          Forum służy do wymiany poglądów i równierz do sporów , ale na Boga bez ślepej
          furii i deptania czyjeś godności.............
          Rzecznik nie ma możliwości nas ugłaskać i uciszyć , ponieważ niezależne i uparte
          jesteśmy indywidua......i nawet jak próbował ....miał do tego prawo ,i być może
          tylko dlatego przychodzi......mam nadzieję ze może jednak trochę nas lubi .....
          Ale że bawimy się świetnie ,i relaksujemy to tego nam nikt nie odbierze.........
          A i bawimy się za swoje, NIKT NICZEGO NAM NIE FUNDUJE,,,,,,,,,,,,
          Poznaliśmy się i mam nadzieję ze mozemy liczyć na wzajemną pomoc w razie
          potrzeby........................
          Nikogo nie wychwalam, bo nie taki cel był mojego postu .............
          Jeśli zajdzie potrzeba nawet ostrej polemiki to się nie zawaham..........
          Broń Boże nie powołujemy do życia żadnego ruchu społecznego......
          nasz cel to zbiórka na karmę dla zwierząt w schronisku ............
          NIE OBRAŻAJCIE, kłóćmy się KONSTRUKTYWNIE a nie przelewajmy z pustego w próżne..
          Ruda
        • Gość: forumowiczxxxyzraa homo sovietikus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:22
          nie jestes niezalezny tylko powalany konwenansmi i irracjonalna niechęcia a
          może i indoktrynowany. jesli ktos z gory wyraza poglądy o kims kogo nie zna, to
          niestety tak jest. jesli nie chcesz sie pokazac to znaczy ze sie wstydzisz - bo
          co innego mówisz publicznie (musisz byc znaną postacia swiata polityki, a co
          innego piszesz na forum. zapewne tez piszesz coś niezgodnego z prawda i prawem,
          czyli kłamiesz. skoro kłamiesz to lepiej nie przychodź. a tak naprawde to nie
          jestes Jasiem towarzyszu spod sdi.
        • Gość: Wlodek A mnie tam nie było i dobrze! IP: *.vf.shawcable.net 23.05.05, 03:27

A może ja jestem twoim (a może rzecznika) dobrym znajomym, sąsiadem, kolegą i
          tylko w ten sposób mogę skomentować pewne zjawiska, które zauważam wokół siebie.

- Czy to znaczy ze lubisz opluc anonimowo??? Bez ponoszenia konsekwencji???
          Jakis marny szwolezer jestes...

Przecież to nie ja wymyśliłem zdanie: "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie
          odpowiedzi".
          - Chyba nam nawet przez mysl nie przeszlo, zeby to zwalic na ciebie....

A że nie chcę się z wami spotykać, odkrywać twarzy - a po co mi to.

- Alez nikt cie nie zmusza.. We wrzesniu spotkalismy sie i ci ktorym
          towarzystwo mniej odpowiadalo, wyszli wczesniej.

Pisząc tu nie liczę na jakiekolwiek profity - ja naprawdę chcę tylko ruszyć
          sumieniem niektórych ludzi, którzy czasami zapominają, jaka powinna być ich rola
          w życiu.

- A ty chcesz nam ja przypominac. Szkoda ze zza wegla.

> A może ja jestem twoim (a może rzecznika) dobrym znajomym, sąsiadem,
          kolegą ...

Moim na 100% nie. Moi jak maja cos przeciwko moim pogladom nie musza robic za
          herosow w krzakach ... Te niekolegi to owszem. I nie ze strachu, tylko z nawyku
          i organizacyjnie.

> FORUM TO NIEZALEŻNOŚĆ, KULTURA, RZETELNOŚĆ,
        • Gość: Iris Może i dobrze ,ze Cie nie było? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 07:50
          Jako jak to napisał Włodek:o) prowokatorka(ładnie to ująłeś Włodziu) na
          szczęscie nie jedyna w tym gronie chiciałm Ci tylko powiedzieć jedno.Te
          spotkania to dobra wola .Nikt nikogo nie zmusza i nie prowokuje do niczego.A to
          że znamy swoje twarze swiadczy jedynie o tym,ze sie nia mamy czego
          obawiać.Kazdy z nas ma własne zdanie i ma prawo go bronić.I jestem pewna,ze
          nawet moja niecałkiem grzeczna dyskusja na temat Stacji Krwiodawstwa z Panem
          Rzecznikiem nie bedzie miała wpływu na przebieg spotkania.
          • Gość: Iris Re: Może i dobrze ,ze Cie nie było? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 07:55
            Nie dodałam najwazniejszego.Zawsze wolałam powiedzieć i usłyszeć prawdę prosto
            w oczy!Internet to uniemożliwia ale zawsze można się spotkać i wymienić
            poglądy.Paszkwile są dobre dla tchórzy!Prawdziwa cnota krytyk się nie boi!
          • Gość: Corka Re: Może i dobrze ,ze Cie nie było? IP: *.prenet.pl 23.05.05, 08:08
            Popieram Wlodka Iris, Ruda Angele i wszystkich z ktorymi wieczor spotkania
            minal w przeswietnych nastrojach.
            Nawet mlodzi-gniewni Forumowicze stojacy poczatkowow w ciasnej grupce na boku
            potwierdzili, ze dawno sie tak nie bawili w gronie wiekowo roznym.
            Czy przez to ze sie poznalismy osobiscie Forum padlo? kazdy ostre stalowki
            zamienil na miekkie olowki?
            NIE

jak trzeba to piszemy ostro i dajemy upust swojemu niezadowoleniu.
            I dyskusja forumowa toczy sie dalej.
            Nie szczedzimy Rzecznika, Jego pracodawcy i naszych "Glow" miejskich.
            Po to tu jestesmy, zeby pokazac takze Wladzy co nam sie nie pododba, co jest
            bezsensem, krzywda dla innych, ktorzy nie moga sie bronic.

Tak wiec spotkanie to żadna proba organizacji, czy "szukania znajomosci"

Nikomu nie udalo sie "przy okazji" zalatwic niczego osobistego tylko dla
            siebie.

Tak wiec....kochani
            znani i nieznani

PRZYBYWAJCIE

i polaczmy sie jao calosc w czasie tego jednego wieczorka.
            a potem.......

do ostrych klawiatur i jak trzeba

TO HUZIA NA JOZIA

jak Jozio nie tak !!!!!
            • Gość: Ruda Re: Może i dobrze ,ze Cie nie było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:34
              Byliśmy już kretynami, kołtunami, głupkami,możemy być ZBIERANINĄ...........
              TYLKO JAKĄ ..........ZBIERANINĄ ................
              O jej wielkości świadczy jej JAKOŚĆ..................
              Ilość wlanych kubłów pomyj, świadczy o tym ,
              jak bardzo irytujemy TYCH snajperów amatorów................................
              Kłaniam się sołnecznie:o) Ruda
    • Gość: jasiu... Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 16:13
      Po pierwsze - słowo zbieranina w użytym kontekście nie ma według mnie znaczenia
      pejoratywnego. Może powiniennem użyć słowo zbiorowość, choć część z forumowiczów
      (proszę się nie bronić na zapas, akurat nie o waszą grupę mi chodzi) napewno
      bardziej zasługuje właśnie na miano zbieranina.

Po drugie - forum gazety wyborczej jest forum anonimowym. Aby wpisać post nie
      trzeba się logować, jak na innych forach, nie trzeba potwierdzać swojej
      tożsamości, odpowiadając na maila. Każdy może tu wejść i zostawić swój ślad.
      Tworzenie uprzywilejowanej "grupy trzymającej forum" jest w tym przypadku pewnym
      nadużyciem. Zostawmy to tak, jak chce tradycja - masz temat, jest temat, na
      który chcesz zabrać głos, wchodzisz i zostawiasz po sobie ślad. To co niektóre
      osoby tutaj robią kojarzy mi się z czatem. Bo właśnie na czacie często "popycha
      się pierdoły" byle tylko czat nie umarł. Forum od zawsze miało inne zadanie -
      przychodzisz, stawiasz swoje argumenty, jesteś zakrzyczany, albo ktoś się z tobą
      zgadza. Na tym forum coraz częściej zamiast argumentów pojawiają się pomówienia,
      a to o przynależność do młodzieżówki, a to do katokomuny. Osoba piszącego dla
      niektórych jest ważniejsza niż jego poglądy.

I dlatego nie będę się ujawniał. Nie ważne, jakie mam oczy, włosy (czy mam), ile
      mam wzrostu itd. Na forum powinno być ważne jedynie to, do jakich wniosków i
      przemyśleń doszedłem.

I jeszcze jedno. zawsze staram się akcentować, że to co piszę jest moim zdaniem.
      Od innych oczekuję, że będą dyskutować właśnie z moimi poglądami, a nie będą
      czepiać się mojej osoby. Tutaj wasze posty najlepiej świadzą właśnie o was.
      Inwektywy w rodzaju "towarzyszu" - łatwo takie rzucać, jeśli chce się wrzaskiem
      nadrobić brak jakiegokolwiek zdania. Dlatego chciałbym wyróżnić Rudą, która
      tutaj właśnie napisała cyt: "NIE OBRAŻAJCIE, kłóćmy się KONSTRUKTYWNIE a nie
      przelewajmy z pustego w próżne.." No właśnie - kłóćmy się, tylko jak tu kłócić
      się np. z Włodkiem, który życzy cyt: "Milego Wieczoru bez ....jasiow"? Trudno
      będzie :(
      • Gość: Kubiś Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:48
        Ale niektóre wypowiedzi są zabawne :-) :-) :-) .
        Jasiu ! Na szczęście jest " Demokracja " i każdy ma prawo robić i myśleć jak
        chce . Wiadomo że to forum jest anonimowe ale jeżeli pewna grupa osób chce się
        spotkać ze sobą , nawet osoby o całkowicie odmiennych poglądach to czy nie mogą
        ? Wydaje mi się że mogą oraz że nie wszyscy muszą . Ani ja ani reszta osób z
        poprzedniego spotkania nikogo przecież nie zmusza do czegokolwiek .
        A to że ktoś z Forumowiczów cię w jakiś sposób urazi to nic .
        TO SĄ TYLKO PUSTE SŁOWA :-) . Mnie już nazywano " Zwykłym hamem " towarzyszem i
        jeszcze wiele innych "pustych słów " na mnie poleciało . I wszystkie po mnie
        spłynęły :-) . Ja się nigdy nie loguje i nie mam zamiaru się logować . Piszę
        wystarczająco charakterystycznie a poza tym chyba nikt nie będzie chciał się
        podrobić pod Kubisia :-):-):-) . Nie przejmuj się drobnymi "Inwektywami" pod
        czyimkolwiek adresem . A jeżeli ktoś się tobie nie spodobał to przecież nie
        musisz z nim polemizować tak jak niektórzy nie polemizują ze mną lub ja z nimi
        :-) . Forum jest Lustrzanym odbiciem całego społeczeństwa . Pozdrawiam ..... Kubiś
        • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!! Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:54
          O to nam się zawiązało kółko wzajemnej adoracji.
          • Gość: Ruda Re:TWA już dawno jest................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:13
            Prześledż serdeńko archiwa....................TWA już jest .........
            Nie jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!! orginalny (na)
            Ruda
            • Gość: Angela Re:TWA już dawno jest................ IP: *.flatpla.net 23.05.05, 18:14
              Jako prowokatorka nr 1 poddaje sie pod dobrowolnym przymusem lustracji
              wszystkich, którzy czują taka potrzebę. Mam tylko nadzieje, że na siłe nie
              dorobicie mi skrzydeł i rogów?))))
              Jasiu, szkoda, że masz o nas tak niskie zdanie, myślę, że nie do końca masz
              rację, że nasze spotkania wypłaszczyły to forum. Gdyby tak faktycznie było, to
              na każde następne spotkanie nie przychodziłoby coraz więcej ludzi. A tak właśnie
              jest. I nie są to tylko młodzi-gniewni, ale również ludzie z wyżyn
              intelektualnych. A to chyba nie świadczy o naszym poziomie źle, prawda? A teraz
              na mnie nakrzycz, przecież Cię nie znam, to możesz to zrobic bezkarnie((((.
              Intrygujesz mnie i chętnie spotkałabym się z Tobą tak w cztery oczka i pogadała
              od serducha o tym co Cię boli tak zupełnie serio.
              • Gość: ???????? Re:TWA już dawno jest................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:32
                Głowę daje że Jasia spali ciekawość i napewno przyjdzie na to spotkanie.
                Tylko czy mu starczy odwagi powiedzieć ci prosto w oczy " Witaj Angelo to ja Jasiu "
                • Gość: Angela Re:TWA już dawno jest................ IP: *.flatpla.net 23.05.05, 19:58
                  Prawdę powiedziawszy to właśnie liczę na Jego odwagę, a może Jej odwagę? Do
                  odważnych świat należy, prawda Jasiu?
                  • Gość: dn Re:TWA już dawno jest................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:20
                    nie mieszajcie do tego odwagi
                    bo to bez sensu

pozdrawiam
                • Gość: jasiu... Re:TWA już dawno jest................ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 20:30
                  I tak - przepraszam Kubisia, bo faktycznie, czasem jego posty naprawdę świadczą
                  o chęci zrobienia czegoś dobrego. Powinienem go pochwalić razem z Rudą - Mea
                  Culpa - niedopatrzenie.

Co do spotkania - ja to jeszcze pamiętam jak towarzysz Miller i Wiatr (ci sami)
                  organizowali spotkania "młodych gniewnych" z NZS-u w stołówce komitetu
                  centralnego PZPR (1989). Wiem, że to nie to samo, ale jeśli w spotkaniach
                  uczestniczy przedstawiciel władzy, to dla mnie (wiem, skrzywienie spowodowane
                  zaszłościami historycznymi) zawsze będzie się to kojarzyło z podobną farsą.
                  Wtedy chyba chodziło o poznanie ówczesnej opozycji. Czemu takie spotkanie miało
                  służyć, dziś nie wiem, ale obawiam się, że komuna nie organizowała tego
                  spotkania z myślą o promowaniu NZS-u.

NIE TWIERDZĘ, że pan IL jest człowiekiem złym. Ma on niesamowicie trudną rolę
                  tłumaczenia cudzych decyzji. A jest się przed czym tłumaczyć. Ostatnie
                  poczynania częstochowskich władz nie wszystkim muszą się podobać. 84 tysiące za
                  koncert Maanamu - a ile na obchody dnia dziecka w naszym mieście? A stosunek
                  straży miejskiej z jednej strony do wyprowadzanych bez smyczy i kagańców psów, z
                  drugiej do przysłowiowych babć handlujących pietruszką. A często zarzuty są
                  znacznie poważniejsze - brak koncepcji ruchu tranzytowego, niewystarczające
                  dzialania, mające na celu ożywienie gospodarki w mieście. Powinniśmy tutaj pisać
                  właśnie o problemach, a nie wychwalać nasze wladze. Oczywiście, byłoby i Pana
                  Prezydenta za co chwalić, ale wydaje mi się, że na tym stanowisku to krytyka
                  jednak bardziej jest mu potrzebna. Jemu i jego rzecznikowi, który czasem
                  naprawdę nie potrafi odpowiedzieć na najprostsze i njprecyzyjniejsze pytania.
                  (kiedyś pytałem dlaczego w Bałymstoku - miasto bardzo podobne wielkościowo i
                  ludnościowo do Czwy bilety autobusowe są o 20 groszy tańsze - odpowiedzi nie było).

Dlatego wolę, by pan IL pozostał dla mnie anonimowy, a pana TW wolę pamiętać
                  jeszcze spod filarów. Oczywiście z kilkoma osobami z tego forum chętnie wpiłbym
                  piwo (jedno - wystarczy) i w takiej atmosferze pogadał. Ale nie sądzę, abym
                  kiedykolwiek zdecydował się na spotkanie w gronie osób, których może nie
                  chciałbym poznawać. Może chciałbym poznać {*no nie, bo jeszcze kogoś pominę*},
                  ale chyba jeszcze nie teraz. Nie dlatego, że brakuje mi odwagi, raczej dlatego,
                  że wówczas może pisząc post, podświadomie myślałbym, jak zareaguje na to Angela
                  i inni.
                  • Gość: Kubiś Re:TWA już dawno jest................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:49
                    Wiesz co Jasiu ?! Jeżeli uda mi się znależć czas i przyjdę na spotkanie w "
                    PUNKCIE ZERO " To Ja i napewno nie tylko ja będę czuł gdzieś czyjeś anonimowe
                    spojrzenie . I to możesz być ty ;-) W każdym razie czy się ujawnisz czy nie ja
                    uszanuje twoją decyzję . Ale piwo chętnie bym w twoim towarzystwie wypił :-)
                    ..... Kubiś
                    • Gość: Ruda Re:TWA już dawno jest................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:07
                      Wiecie ja w końcu imieninowa ale Wam powiem że ................
                      oddech pewnych ludzi Zawsze czuje się na karku..........
                      Niech każdy tłumaczy sobie to jak chce , ja zawsze oglądam sią za
                      siebie/////////////
                      Qurde może to żle , ale nic na to nie poradzę
                      Ruda
      • Gość: Wlodek Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ IP: *.vf.shawcable.net 24.05.05, 06:54
        Gość portalu: jasiu... napisał(a):

> Po pierwsze - słowo zbieranina w użytym kontekście nie ma według mnie
        znaczenia pejoratywnego.
        - Gdyby nie mialo nie byloby powodow do uwag.

Może powiniennem użyć słowo zbiorowość,....
        - Juz brzmi lepiej...

choć część z forumowiczó
        > w (proszę się nie bronić na zapas, akurat nie o waszą grupę mi chodzi) napewno
        > bardziej zasługuje właśnie na miano zbieranina.
        >
        Znowu brniesz w slepy zaulek.
        Chyba nie chcesz w jednej lawce z Tomkiem Jaskola siedziec. On tez nie bardzo
        wie co mu sie z czym kojarzy.

Tworzenie uprzywilejowanej "grupy trzymającej forum" jest w tym przypadku
        pewnym nadużyciem.

- Zastanawiam sie po co wymyslasz takie historie. Sam, czy ktos za tym stoi.
        Chyba Lepper z Giertychem cie naslali i teraz powolaja komisje sledcza dla
        rozpracowania grupy...Lesnikowskiego i pseudonimow syjonistyczno-masonskich
        grupy trzymajacej forum.

Zostawmy to tak, jak chce tradycja - masz temat, jest temat, na
        > który chcesz zabrać głos, wchodzisz i zostawiasz po sobie ślad. To co niektóre
        > osoby tutaj robią kojarzy mi się z czatem.

...Wszedles i zostawiles i ...w porzadku. Nikt cie na Orzechowskiego sila nie
        ciagnie. Nie musisz tworzyc bzdurnych teorii i obrzydzac ludziom wieczoru.
        Idz popatrz z daleka jak jedni strzela misia inni z dubeltowki, a jeszcze
        inni ...beda sie delikatnie omijac. Gardel sobie nie poderzna.
        A gdyby przypadkiem, to "ciebie przy tym nie bylo"

• Gość: ???????? Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:31
          Włodziu tobie Giertychy i Leppery wypaliły wszystkie szare komórki.
          Twoje posty są o wiele głupsze od osób których nienawidzisz tu na forum.
          Jeskóła , Jasiu , Kubiś i reszta to o wiele normalniejsze i ciekawsze
          egzemplarze od ciebie.Przynajmniej nie pitolą głupio o jakichś Giertychach
          • Gość: jasiu... Chyba mam coś dla Włodka. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 16:42
            Nie chciałbym cię posądzać o takie sympatie, może wręcz przeciwnie, ale kiedyś
            znalazłem takie forum users.nethit.pl/forum/forum/fdlbc/ Zaangażowanie
            piszących tam ludzi w politykę dorównuje chyba zaangażowaniu Włodka, więc może...

Co prawdza nie spotkasz tam moich postów, ale wydaje mi się, że znajdziesz tam
            bardziej godnych ode mnie adwersarzy, którym rzeczywiście będziesz mógł dołożyć

Na marginesie. Czy zastanawialiście się, jaki tak naprawdę jest ten jasiu z
            kawałów? Niby głupek, ale w końcu to i tak jego jest na wierzchu. Acha, jasiu
            zawsze stara się z wszystkimi żyć w zgodzie. I z panią w szkole, i z Małgosią
            i... Co nie oznacza, że z wszystkimi się godzi, bo jak go coś boli, to będzie o
            tym mówił. Jasiu z dowcipów nie szanuje etykiety i zasad, których nie rozumie.
            Jasiu często się pyta, czemu już w czasach Kaina i Abla jednemu dym leciał do
            góry, a drugi w tym czasie krztusił się, bo jego dym Bozi się nie podobał. Tylko
            jasiu może zadać pytanie nawet samej Bozi, czemu pozwala na taki porządek, który
            z boską sprawiedliwością (zdaniem jasia) niewiele ma wspólnego. A co gorsza, by
            ten stan rzeczy ludzie firmowali działaniem w imię Bozi!!!

Jasiu może szanować osoby, które krytykuje, a krytykuje dlatego, że uważa, że
            warto z nimi rozmawiać. Że może podejmując decyzje wezmą również jego punkt
            widzenia pod uwagę.

Jeszcze wszystkiego najlepszego dla solenizantki. Oby zawsze śniły ci się
            aniołki, no i Bozia, niech cię zawsze lubi :)
            • Gość: Corka Jasiu to nie KOWALSKI. IP: *.prenet.pl 24.05.05, 17:12
              Do Jasia.
              Jasienku moj luby wiesz ze ja tez mam cieta klawiature jak potrzeba i jestem
              do namierzenia nie tylko w IP ale i blizej a jakos WCALE SIE IE BOJE i jak
              potrzeba wale prosto i Lesnikowskiemu i Wronie i calemu ich Towarzystwu.
              A przeciez z Lesnikowskim pilismy piwko na ostatnim spotkaniu siedzac ramie w
              ramie.
              Z Kubisiem, Ruda Angtela Psotka , Iris xx-em i innymi innymi mlodziezowcami
              siedzielismy zasmiewajac sie z tematow WCALE NIE FORUMOWYCH.
              cZY .....JEŚLI ŚLEDZISZ NASZE FORUM..... ZAUWAZYLES ZE KTOS POLOZYL USZY PO
              SOBIE PO SPOTKANIU?
              Jak trzeba bylo to i Redakcji tez sie oberwalo.
              i Jakos nikomu nie przeszkadzalo, ze wie kto sie kryje za Corka, Ruda Kubisiem
              czy innymi.
              Jesli chcesz stanac w srodeczku wcale nie musisz sie reklamowac swoim nickiem.
              Pokazuje go ten ktory chce.
              Pelna demokracja
              Ale mozesz zobaczyc jak fawiowo sie bawia forumowicze

ZAPRASZAMY.
              to ze moze Cie ktos rozpoznać jako np. Kowalskiego wcalenie znaczy, ze rozpozna
              w Tobie "jasia" z Forum
            • Gość: Wlodek Re: Chyba mam coś dla Włodka. IP: *.vf.shawcable.net 24.05.05, 19:47
              Gość portalu: jasiu... napisał(a):

> Nie chciałbym cię posądzać o takie sympatie...

Jasiu! Nie kombinuj. Nie badz Jaskula.
              Uwaliles kapelucha z ta "grupa trzymajaca forum" i Lesnikowskiego za gardlo
              wiec najlepiej powiedz ladnie "przepraszam [panstwa/kolegow, forumowiczow
              itp`]wyglupilem sie "
              I zamkniemy temat.
              A ty wijesz sie jak piskorz w wodach Piekla i Starej Rzeki..
              po co?

Wlodek
              A swoja droga to zwroc uwage jak szybko jakies idiotyczne sugestie zmieniaja
              kierunek... Jak szybko facet rzucajacy bzdurne przypuszczenia sam staje lekko
              bezradny, kiedy one wracaja i wala jego samego po nerach...

A jak chcesz miec cos sensownego dla mnie, to ...postaw forumowiczom w moim
              imieniu butelke porzadnego renskiego.
              Moze byc pod wezwaniem ST Ursuli...:))
              Lepsze to bedzie niz teoretyzowanie na temat i chcenia, czy niechcenia i
              posadzen.
              - Smy sie poposadzili ciut wczesniej i chyba ci wystarczy.

• Gość: Iris Re: Chyba mam coś dla Włodka. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.05.05, 21:35
                Gość portalu: Wlodek napisał(a):
                > A jak chcesz miec cos sensownego dla mnie, to ...postaw forumowiczom w moim
                > imieniu butelke porzadnego renskiego.
                Święta racja Włodku:o)I sądze,ze w ten oto sposób najwyższy czas zakończyć
                polemikę na temat spotkać się czy nie:o)
                Sądze,że Jasiu ma chęc się spotkać tylko dla niego to dylemat.Skoro sam nie
                bardzo wiesz co zrobić to my Cię zparaszmy serdecznie.Przyjdziesz napewno nikt
                Cie nie zje.Nie przyjdziesz Twoja sprawa .Nikt nikogo nie zmusza do niczego
                tymbardziej do zmiany poglądów.To wolny kraj:o)Podobno? :o)
    • sfera.arnilarna Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ 02.05.14, 03:34
      iwonnkaa napisała:

> Szanowni Państwo, łatwo pluć jadem anonimowo..............
      > My WSZYSCY tj:Córka, Angela,Iris,Kubiś Włodek,i inn mieliśmy odwagę spotkać
      > się i osobiście zaprezentować..............
      > Poznaliśmy osobiście P. Leśnikowskiego , mało tego grupowo sfotografowani
      > napewno zostaliśmy przedstawieni P.P .Wronie ...............
      > P. Rzecznik to nad wyraz spokojny i kulturalny człowiek, a MY grupa znających
      > się forumowiczów to brać szlachetna i inteligentna..............
      > Pisząc coś na forum mamy świadomość że Rzecznik nas zna .............
      > Nie obrażamy się nawzajem, i nie obsypujemy inwektywami...........
      > Jeśli Córka coś pisze to wie czemu i do kogo............
      > Bierze PEŁNĄ odpowiedzialność za słowo pisane ponieważ jest do tzw "namacania
      > " od razu.................

> Nie obrażajcie Córki bo to WIELKIEGO SERCA człowiek...................
      > Tyle na dziś Ruda
      • magda.p1982 Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ 04.05.14, 12:50
        Tak właśnie zaczyna się kumoterstwo. Poznaję Pana Rzecznika i potem jest tak : kiedyś bym Ci powiedziała co o tym czy tamtym pomyśle myślę ale teraz znamy się, szanujemy, polubiliśmy się to machnę ręką i trudno, zycie, jest jak jest.

Strasznie irytujące jest kiedy każde zdanie kończone jest wielokropkiem.

Rzecznik to ma głowę teraz już nie ma opozycjonistów bo zamienił ich na poznanych sprzymierzeńców
    • nastori Re: Forum kontra forum, przeczytajcie............ 04.05.14, 13:57
      Stare biedne dziadki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka