Gość: Wlodek IP: *.vf.shawcable.net 25.05.05, 05:14 Mam klopot z zainstalowaniem polskiego alfabetu w moim pudle. Czy ktos moze podac mi jakies namiary na to jak to zrobic. Z gory dziekuje. Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ninka Re: litery IP: *.d4.club-internet.fr 25.05.05, 06:59 ale klawiatury czy czcionki???? Serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: litery IP: *.vf.shawcable.net 25.05.05, 19:34 Klawiatury... Najlepszego Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_mpk Re: litery 25.05.05, 21:07 Panel sterowania / klawiatura / język - ustaw polski programisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:28 problem w tym,że on może nie mieć polskiego windowsa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: litery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:38 Po co Kanadyjczykowi polskie znaki?? No chyba że nie zna angielskiego ale to wtedy ani Kanadol ani Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: litery IP: *.vf.shawcable.net 27.05.05, 03:45 Odpowiadasz na : Gość portalu: Gość napisał(a): > Po co Kanadyjczykowi polskie znaki?? > No chyba że nie zna angielskiego ale to wtedy ani Kanadol ani Polak A po co homo erectus komputer? Nie zastapi szarych komorek. Obdarzeni plaskostopiem umyslowym troche sie musza nameczyc zanim mnie zdenerwuja. milosiernie .... zdrowia zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_mpk Re: litery 25.05.05, 21:51 Wiesz dn... nie pomyślałem o tym:( Być może, że rada znajdzie się na tej stronce: windows.online.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_mpk Jak spolonizować Windows? 25.05.05, 21:58 www.fonty.pl/index.php?str=porady&pid=story06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Linux - the ultimate MS Windows servce pack. (cz.2 IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:51 pytanie stare jak windows i nie wygląda na to że wiele poże Ci tutaj wejście do Unii. Wszystkie wersje systemów operacyjnych jakie kupowałem w: firmie A-1 - West Edmonton Mall supermarkecie Staples - Edmonton Downtown jakimś sklepiku w St. Albert systemowo (tak SYSTEMOWO i dosłownie i w przenośni) nie miały mozliwości zainstalowania/uaktywnienia polskich czcionek, no może za wyjątkiem MS DOSa 6,21 i 6,22. Dlatego zamiast kombinować zadzwoń bezpośerdnio do Redmond i i spytaj u źródła (tylko nie daj się zbyć, bo mój były kierownik za jedyne 10 Euro dopłaty kupił od Microsoft Deutschland taką czarodziejską płytkę że wgrał i mu nagle zaczęło po polsku działać - polonizacja systemu czy jakoś tam). Problem śmierdzi (org. sucks) ponieważ Polak musi płacić za obsługę tak egzotycznych gadżetów jak obsługa języka tajskiego i afrikaans plus wiodący na polskim rynku telekom P.T America Online też chyba wbudowany i nie ma w ramach rewanżu nadziei na to że komputer w tajlandii albo u afrykanerów w RPA ma opcję polskiej klawiatury. Zresztą nie wiem - przejdź na linuksa. Osobiście polecam Ci Fedorę. Przy instalacji wybierasz j. polski no i jako środowisko wyierz gnoma. Red Hat naprawdę zrobił wiele żebyś uległ złudzeniu że pracujesz na MS Windows. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: litery IP: *.vf.shawcable.net 27.05.05, 03:47 Dzieki wszystkim. Bedziemy dzialac:)))) O sukcesach poinformujemy... porazke bedziemy znosic w samotnosci:)) Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: litery IP: *.prenet.pl 27.05.05, 11:58 Wlodziu pisz po chinsku. Przyjaciele zrozumieja Zakochanym podyktuje serce a naukowcy niech sie glowia. Najlepszego Do spotkania Forumowego. Odpowiedz Link Zgłoś