wiki181 25.05.05, 22:00 Słyszałam że też ciuchy ale znacznie tańsze. Czekam z niecierpliwością na otwarcie. Może nareszcie coś w normalnych cenach . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: CO W MIEJSCU DAMY PIK ?? IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 26.05.05, 15:02 w środku trwa remont Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listop Re: CO W MIEJSCU DAMY PIK ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:17 mam nadzieję e w końcu coś normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAINTERESOWANA Re: CO W MIEJSCU DAMY PIK ?? IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 22:33 Dostałam wczoraj ulotkę . Ma tam być odzież nowa w bardzo dobrych cenach i w drugiej części holenderska odzież używana . Otwarcie w środę. Pójdę na pewno. Zapowiada się fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mzyjewska Re: CO W MIEJSCU DAMY PIK ?? 09.06.05, 00:07 byłam dzisiaj. w jednej cześci ciuchy nowe w bardzo fajnych cenach i przede wszystkim ładne. w drugiej uzywane. super . codziennie bedzie dostawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mzyjewska Re: CO W MIEJSCU DAMY PIK ?? 09.06.05, 00:08 wcześniej ceny były z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś