Gość: satyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:33 Majkusiak -"prawdziwy twardziel" . Nic na siłę po co się szarpać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bara Re: Przykry gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:46 Agnieszka tyle zrobiła dla klubu, że Majkusiak powinien ją puścić. Chociaż można mieć żal, w końcu on ją wypromował, a teraz odchodzi do naszego największego wroga-MMKS( a co to jest?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fans Re: Przykry gość IP: *.pcz.pl 03.06.05, 15:00 Majkusiak wypromował Agnieszkę? Daj spokój! Gdyby poszła do innego klubu to dziś byłaby w kadrze. Zapytaj się jej co się w SPS w ciągu 3 lat nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Siatkówka. Konflikt w SPS-ie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:04 Agnieszka przyszła z III ligi ,teraz gra w I lidze więc jeżeli się nic nie nauczyła to i Ty I ONA macie rozum kury. Tylko Agnieszka w odróżnieniu od Ciebie ma dar nadprzyrodzony - potrafi sama się uczyć siatkówki oglądając TV,uzdrowić chorą matkę w przeciągu paru chwil itp itp. W sobotę wieczorem wyjechała do chorej matki a w niedzielę rano już leczyła kolegę w Częstochowie. Zapytaj Jej jak to się robi? Zobaczymy jakie jeszcze talenty odkryją u niej w Dąbrowie Górniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Siatkówka. Konflikt w SPS-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:38 Nie rozumiem dlaczego Agnieszka rozmawiała z Majkusiakiem ? Przecież on już dawno nie jest trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Siatkówka. Konflikt w SPS-ie IP: *.pcz.pl 14.06.05, 19:26 chciałem tylko powiedziec ze agnieszka zamiast do chorej mamy to przyjechała do czestochowy i ostro sie zabawiała w swoim pokoju o czym swiadczyły ostre odgłosy dochodzace z jej pokoju(słyszałem osobiscie gdy byłem zrobic pranie w laczniku w ktorym mieskza agnieszka)poza tym byla nawet na meczu koszykarzy politechniki gdzie jej niby narzeczony jest niedołeżnym kierownikiem!wiedziałą co robi zrestza to nie sa jej chyba pierwsze konflikty z trenerami to samo bylo gdy grała w III lidze oraz jeden z ostatnich konfliktow w spsie z bogusem po meczu w szczecienie!z tego co wiem to nawet nie ma nawet teraz wsparcia w swoich jak to pisza kolezankach z zespolu!wogole ona to jest jedna wieka kupa smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS' 05 memeber Re: Siatkówka. Konflikt w SPS-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:32 szkoda ze czyms takim sie to konczy Wielbiciel ma racje ze SPS jej duzo dal bo w koncu w tym sezonie byla jedna z najlepszych zawodniczek na swojej pozycji bylem na kazym meczu w tym sezonie wiec do tego wyjazd (pozdro dla ekipy wyjazdowej )wiec mam porownanie nie wiem jak bylo z ta choroba i koniecznoscia wyjazdu nie mam az takich wiadomosci aze Agnieszka zachowywala sie w calym sezonie ok mimo tego ze atmosfera nie byla dobra wokol jej osoby od dawna samo zawieszenie uwazam za niepotrzebne w koncu i tak juz byla w dabrowie Majkusiak ma prawo zawieszac zawodniczki bo jest kordynatorem druzyny a w rzeczywisctosci ma duzo wiecej do powiedzenia niz trener to tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś