Gość: syrenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:33 czy ktoś może mi powiedzieć gdzie w mieście są sklepy rybne, chodzi mi o świeże ryby, czy takie sklepy z dużym wyborem tego asortymentu są w Częstochowie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: GDZIE SĄ SKLEPY RYBNE W CZ-WIE??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:48 Chyba tylko markety zostają ....... tu i tam są niby jakieś małe sklepiki ..... gdzieś widziałem ale za cholerę nie mogą sobie przypomnieć gdzie ...... Czy w takich sklepikach są świeże ryby ....... cholera wie :)) Chcesz świeże ryby to proponuję Złoty Potok lub Knieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: GDZIE SĄ SKLEPY RYBNE W CZ-WIE??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:04 Sobieskiego-przy Wolności i na Dąbkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjkh Re: GDZIE SĄ SKLEPY RYBNE W CZ-WIE??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:13 W Centrali Rybnej na Rakowie ,Limanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Re: GDZIE SĄ SKLEPY RYBNE W CZ-WIE??????????? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.06.05, 19:40 Na Północy przy ulicy Witosa 1B jest sklep tylko i wyłącznie z rybami, ale jak chcesz świerze, to polecam stawy hodowlane. Odpowiedz Link Zgłoś