Dodaj do ulubionych

!!!Kolano!!!

IP: *.info / *.info 14.06.05, 21:57
Kto może polecić dobrego specjalistę w dziedzinie leczenia kolana?!Proszę o
jakieś informację!
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 07:56
      Ja polecam Dr. Debudaja -jest ordynatorem chirurgii na zawodziu i ma gabinet
      koło "vivy". Naprawde świetny specjalista-leczył mnie gdy skręciłam kolano i
      uszkodziłam wiązadło przyśrodkowe.
    • mgielkapsotnab Re: !!!Kolano!!! 15.06.05, 07:59
      wstrzymaj sie do popoludnia z Debudajem-dam Ci namiar na lepszego,jedyny minus
      to to ,ze przyjmuje w Lublincu(to nie zart!!)..doskonaly chirurg i nie robi
      doswiadczen na pacjentach.
    • Gość: ja Re: !!!Kolano!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:54
      ja jestem po 8 operacjach kolana i czekam na przeszczep. znam wszystkich od
      kolan i w Cz-wie i na całym śląsku. Podam Ci do mnie meila to napisz na priv co
      się Tobie stało, a powiem Ci kto pomoże. pozdr kamila.n@op.pl
      • Gość: Leon Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:17
        Ja Ci Kondziu juz rok temu mowilem albo i wiecej :)I tez byl z Lublinca .Moze
        chodzi o Jasińskiego?
      • Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 21.06.05, 20:20
        Do:kamila.n@op.pl -odpowiesz w końcu na maila;)
    • Gość: okija Re: !!!Kolano!!! IP: 217.97.165.* 15.06.05, 09:18
      Specjalistą, który przyjmuje w Centrum Usług Medycznych
      w Lublińcu jest dr Jasiński. Przyjeżdzał tam 2 razy w tygodniu
      w soboty i chyba w środy. Jest ordynatorem w szpitalu w Piekarach Śląskich.
      • Gość: Leon Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:19
        A nie mowilem ...:)
      • Gość: Lilka Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.236.* 15.06.05, 12:42
        Gość portalu: okija napisał(a):

> Specjalistą, który przyjmuje w Centrum Usług Medycznych
        > w Lublińcu jest dr Jasiński. Przyjeżdzał tam 2 razy w tygodniu
        > w soboty i chyba w środy. Jest ordynatorem w szpitalu w Piekarach Śląskich.

Nie wiesz to nie pisz bzdur !!!!!!!
        W/w lekarz /jesli tak mozna go okreslic/ to nie zajmuje sie kolanami !!!
        Jego specjalizacja jest calkiem inna i mam tu na mysli dłonie a innaczej ręce !!
        więc bardzo prosze nie wprowadzac w błąd formuowiczów
        W Piekarach znakomitym specjaliztą od nóg a tym bardziej od kolan jest P. dr.
        Widuchowski !! o ile dobrze pamietam.
        To ze w/w dr leczy też kolana to nie znaczy, ze jest w tym dobry i kazdemu
        pomaga, znam odmienne zdania i przypadki z tego zakresu.
    • Gość: Alonzo Re: !!!Kolano!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:40
      Zapytaj na Parkitce o doktorka który dojeżdza z Piekar Sląskich-podobno
      najlepszy w owej dziedzinie na ziemi śląskiej,innych bym sobie darował bo działa
      to u nich na zasadzie ruletki-albo sie uda albo za kilka lat beda powikłania i
      zaczatki zwyrodnienia.A wtedy tak czy siak trafisz do Piekar więc lepiej za
      wczasu...
    • Gość: Aga71 Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.222.* 15.06.05, 11:02
      Spytaj też na Łódzkim forum - swego czasu widziałam w Cz-wie samochód jakiejś
      Kliniki Medycyny Sportowej w Łodzi -może i tam kolankami się zajmują.
      • Gość: gość Re: !!!Kolano!!! IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 15.06.05, 12:33
        a najlepiej to zapytaj w którymś klubie sportowym typu AZS czy Raków . tam o kontuzję czasem nie trudno , to i wiedzę o lekarzach mają pewną .
        • Gość: blejze Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:40
          Tyle że dr Jasinski który przyjmuje w Lublińcu jest ordynatorem od rąk w
          Piekarach i kieruje zazwyczaj do innych lekarzy. Mnie skierował do dr Smolika
          ze Sport Kliniki w Żorach. Jestem po dwóch powaznych operacjach kolana właśnie
          w Żorach i jestem w 100% zadowolony. Wystarczy wejść na google i wpisać sport
          klinika żory
          • monnia78 Re: !!!Kolano!!! 15.06.05, 14:22
            Gość portalu: blejze napisał(a):

> Tyle że dr Jasinski który przyjmuje w Lublińcu jest ordynatorem od rąk w
            > Piekarach i kieruje zazwyczaj do innych lekarzy. Mnie skierował do dr Smolika
            > ze Sport Kliniki w Żorach. Jestem po dwóch powaznych operacjach kolana właśnie
            > w Żorach i jestem w 100% zadowolony. Wystarczy wejść na google i wpisać sport
            > klinika żory

Za nim ten w/w dr skieruje do odpowiedniego specjalisty, to nalezy przed tym
            kilka albo i kilkanaście wizyt u niego /bardzo słonych/ zaliczyc, za nim
            czlowiek zostanie skierowany do odpowiedniego lekarza specjalisty.
    • Gość: xtr Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.100.* 15.06.05, 21:53
      Witaj w klubie . Słuchaj jesli chodzi o specjaliste to polecam doktora
      Widuchowskiego(przyjmuje ojciec i syn). Jeden z lepszych specjalistów w kraju.
      Ma swój gabinet w Katowicach(Sportmed), 70 zł wizyta. Sam tam niedawno byłem.
      Jesli nie chcesz daleko jechać, to w nowootwartej przychodni za pólnocy (chyba
      na ulicy andersa), przyjmuje raz w tygodniu jakiś specjalista z Piekar Sląskich.
      Moze warto tam sie udać.
      Mam pytanie czy wiecie ile kosztuje badanie za pomocą rezonansu magnetycznego.
      Chyba najbliższa placówka przeprowadzająca takie badania to szpital w
      Siemianowicach ??
    • Gość: ... Re: !!!Kolano!!! IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 16.06.05, 09:53
      specjalistę ??? to nie w Cz-wie :))) Ja z moim kolanem byłam w pewnej
      przychodni przyszpitalej - podobno najlepszej - nie mogłam zginać nogi, kucać,
      z chodzeniem też miałam czasami problemy. Lekarz badający mnie stwierdził, po
      obejrzeniu prześwietlenia, że on nic niepokojącego nie widzi, według niego
      wszystko jest w porządku, a ja nadal nie mogłam nic więcej prócz chodzenia
      robić ..... poprosiłam o jakieś dokładniejsze badanie - bo może z jakąś
      chrząstka jest coś nie tak - lekarz stwierdził, że: "to strata
      pieniędzy " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPECJALISTA całą gębą !!!!!!!
    • Gość: xtrr Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.100.* 16.06.05, 15:55
      Moge jeszcze polecić pana doktora Piotra Guta, także bardzo dobry specjalista.
      pracuje w szpitalu w Blachowni, i tam też przyjmuje pacjentów.
      • Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 16.06.05, 17:58
        Dziękuje za wszystkie propozycje!
        • Gość: k.k Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:04
          Polecam dr.Grzegorza Morawskiego-przyjmuje na Dabkowskiego w swoim gabinecie i
          pracuje na Tysiacleciu.Jest konkretny i skuteczny.Specjalista od kolan !
          polecam ,naprawde w porzadku.
          • Gość: Temur Re: !!!Kolano!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:48
            Z kolanami jest przerąbane. Ja osobiście leczyłem się u dr Jasińskiego. Minęło kilka lat i jakoś się trzymają, choć nie zawsze.
          • Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 18.06.05, 19:47
            Masz może numer telefonu do tego Dr. Morawskiego lub do gabinetu?!
            • Gość: Corka Re: !!!Kolano!!! IP: *.prenet.pl 21.06.05, 20:47
              W ogole uwazam ze chirurgia to tylko Slask.......ten stary bo my tez niby juz w
              slaskim.
              A w piekarach sa specjalisci bardzo dobrzy i maja zaszyte kieszenie.
              Mozna wziasc skierowanie.......zadzwonic i spytac kiedy przyjmuje specjalista
              od kolan i w tym dniu przyjechac, zarejestrowac sie i NAPEWNO BEDZIESZ PRZYJETY.

W czasie oczekiwania w dlugiej kolejce w tej przychodni wyniknal smieszny
              incydent.
              Do gabinetu wszedl bez kolejki mezczyzna i wyszedl za chwilke bo byl tam inny
              pacjent.
              Po wyjsciu tego pacjenta Ordynator J.z. wyszedl przed gabinet i wola
              Gdzie jest ten pan co ma pociag?
              z tlumu wysunal sie ten pacjent,
              a ja na to na caly glos SEKSUALNY????
              Po chwili ciszy ......jak towazrzystwo ryknelo smiechem, to jak jestem tam na
              kontroli to do dzis wspominaja ten pociag

Powodzenia w Piekarach
              Tam zjezdzaja tlumy z calej Polski
              • Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 22.06.05, 10:40
                Jak możesz to podaj numer telefonu do Piekar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka