Gość: Kondziu IP: *.info / *.info 14.06.05, 21:57 Kto może polecić dobrego specjalistę w dziedzinie leczenia kolana?!Proszę o jakieś informację! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 07:56 Ja polecam Dr. Debudaja -jest ordynatorem chirurgii na zawodziu i ma gabinet koło "vivy". Naprawde świetny specjalista-leczył mnie gdy skręciłam kolano i uszkodziłam wiązadło przyśrodkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielkapsotnab Re: !!!Kolano!!! 15.06.05, 07:59 wstrzymaj sie do popoludnia z Debudajem-dam Ci namiar na lepszego,jedyny minus to to ,ze przyjmuje w Lublincu(to nie zart!!)..doskonaly chirurg i nie robi doswiadczen na pacjentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: !!!Kolano!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:54 ja jestem po 8 operacjach kolana i czekam na przeszczep. znam wszystkich od kolan i w Cz-wie i na całym śląsku. Podam Ci do mnie meila to napisz na priv co się Tobie stało, a powiem Ci kto pomoże. pozdr kamila.n@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:17 Ja Ci Kondziu juz rok temu mowilem albo i wiecej :)I tez byl z Lublinca .Moze chodzi o Jasińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 21.06.05, 20:20 Do:kamila.n@op.pl -odpowiesz w końcu na maila;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okija Re: !!!Kolano!!! IP: 217.97.165.* 15.06.05, 09:18 Specjalistą, który przyjmuje w Centrum Usług Medycznych w Lublińcu jest dr Jasiński. Przyjeżdzał tam 2 razy w tygodniu w soboty i chyba w środy. Jest ordynatorem w szpitalu w Piekarach Śląskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:19 A nie mowilem ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.236.* 15.06.05, 12:42 Gość portalu: okija napisał(a): > Specjalistą, który przyjmuje w Centrum Usług Medycznych > w Lublińcu jest dr Jasiński. Przyjeżdzał tam 2 razy w tygodniu > w soboty i chyba w środy. Jest ordynatorem w szpitalu w Piekarach Śląskich. Nie wiesz to nie pisz bzdur !!!!!!! W/w lekarz /jesli tak mozna go okreslic/ to nie zajmuje sie kolanami !!! Jego specjalizacja jest calkiem inna i mam tu na mysli dłonie a innaczej ręce !! więc bardzo prosze nie wprowadzac w błąd formuowiczów W Piekarach znakomitym specjaliztą od nóg a tym bardziej od kolan jest P. dr. Widuchowski !! o ile dobrze pamietam. To ze w/w dr leczy też kolana to nie znaczy, ze jest w tym dobry i kazdemu pomaga, znam odmienne zdania i przypadki z tego zakresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: !!!Kolano!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:40 Zapytaj na Parkitce o doktorka który dojeżdza z Piekar Sląskich-podobno najlepszy w owej dziedzinie na ziemi śląskiej,innych bym sobie darował bo działa to u nich na zasadzie ruletki-albo sie uda albo za kilka lat beda powikłania i zaczatki zwyrodnienia.A wtedy tak czy siak trafisz do Piekar więc lepiej za wczasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga71 Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.222.* 15.06.05, 11:02 Spytaj też na Łódzkim forum - swego czasu widziałam w Cz-wie samochód jakiejś Kliniki Medycyny Sportowej w Łodzi -może i tam kolankami się zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: !!!Kolano!!! IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 15.06.05, 12:33 a najlepiej to zapytaj w którymś klubie sportowym typu AZS czy Raków . tam o kontuzję czasem nie trudno , to i wiedzę o lekarzach mają pewną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blejze Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:40 Tyle że dr Jasinski który przyjmuje w Lublińcu jest ordynatorem od rąk w Piekarach i kieruje zazwyczaj do innych lekarzy. Mnie skierował do dr Smolika ze Sport Kliniki w Żorach. Jestem po dwóch powaznych operacjach kolana właśnie w Żorach i jestem w 100% zadowolony. Wystarczy wejść na google i wpisać sport klinika żory Odpowiedz Link Zgłoś
monnia78 Re: !!!Kolano!!! 15.06.05, 14:22 Gość portalu: blejze napisał(a): > Tyle że dr Jasinski który przyjmuje w Lublińcu jest ordynatorem od rąk w > Piekarach i kieruje zazwyczaj do innych lekarzy. Mnie skierował do dr Smolika > ze Sport Kliniki w Żorach. Jestem po dwóch powaznych operacjach kolana właśnie > w Żorach i jestem w 100% zadowolony. Wystarczy wejść na google i wpisać sport > klinika żory Za nim ten w/w dr skieruje do odpowiedniego specjalisty, to nalezy przed tym kilka albo i kilkanaście wizyt u niego /bardzo słonych/ zaliczyc, za nim czlowiek zostanie skierowany do odpowiedniego lekarza specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtr Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.100.* 15.06.05, 21:53 Witaj w klubie . Słuchaj jesli chodzi o specjaliste to polecam doktora Widuchowskiego(przyjmuje ojciec i syn). Jeden z lepszych specjalistów w kraju. Ma swój gabinet w Katowicach(Sportmed), 70 zł wizyta. Sam tam niedawno byłem. Jesli nie chcesz daleko jechać, to w nowootwartej przychodni za pólnocy (chyba na ulicy andersa), przyjmuje raz w tygodniu jakiś specjalista z Piekar Sląskich. Moze warto tam sie udać. Mam pytanie czy wiecie ile kosztuje badanie za pomocą rezonansu magnetycznego. Chyba najbliższa placówka przeprowadzająca takie badania to szpital w Siemianowicach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: !!!Kolano!!! IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 16.06.05, 09:53 specjalistę ??? to nie w Cz-wie :))) Ja z moim kolanem byłam w pewnej przychodni przyszpitalej - podobno najlepszej - nie mogłam zginać nogi, kucać, z chodzeniem też miałam czasami problemy. Lekarz badający mnie stwierdził, po obejrzeniu prześwietlenia, że on nic niepokojącego nie widzi, według niego wszystko jest w porządku, a ja nadal nie mogłam nic więcej prócz chodzenia robić ..... poprosiłam o jakieś dokładniejsze badanie - bo może z jakąś chrząstka jest coś nie tak - lekarz stwierdził, że: "to strata pieniędzy " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPECJALISTA całą gębą !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrr Re: !!!Kolano!!! IP: 80.51.100.* 16.06.05, 15:55 Moge jeszcze polecić pana doktora Piotra Guta, także bardzo dobry specjalista. pracuje w szpitalu w Blachowni, i tam też przyjmuje pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 16.06.05, 17:58 Dziękuje za wszystkie propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.k Re: !!!Kolano!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:04 Polecam dr.Grzegorza Morawskiego-przyjmuje na Dabkowskiego w swoim gabinecie i pracuje na Tysiacleciu.Jest konkretny i skuteczny.Specjalista od kolan ! polecam ,naprawde w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: !!!Kolano!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:48 Z kolanami jest przerąbane. Ja osobiście leczyłem się u dr Jasińskiego. Minęło kilka lat i jakoś się trzymają, choć nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 18.06.05, 19:47 Masz może numer telefonu do tego Dr. Morawskiego lub do gabinetu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: !!!Kolano!!! IP: *.prenet.pl 21.06.05, 20:47 W ogole uwazam ze chirurgia to tylko Slask.......ten stary bo my tez niby juz w slaskim. A w piekarach sa specjalisci bardzo dobrzy i maja zaszyte kieszenie. Mozna wziasc skierowanie.......zadzwonic i spytac kiedy przyjmuje specjalista od kolan i w tym dniu przyjechac, zarejestrowac sie i NAPEWNO BEDZIESZ PRZYJETY. W czasie oczekiwania w dlugiej kolejce w tej przychodni wyniknal smieszny incydent. Do gabinetu wszedl bez kolejki mezczyzna i wyszedl za chwilke bo byl tam inny pacjent. Po wyjsciu tego pacjenta Ordynator J.z. wyszedl przed gabinet i wola Gdzie jest ten pan co ma pociag? z tlumu wysunal sie ten pacjent, a ja na to na caly glos SEKSUALNY???? Po chwili ciszy ......jak towazrzystwo ryknelo smiechem, to jak jestem tam na kontroli to do dzis wspominaja ten pociag Powodzenia w Piekarach Tam zjezdzaja tlumy z calej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: !!!Kolano!!! IP: *.info / *.info 22.06.05, 10:40 Jak możesz to podaj numer telefonu do Piekar. Odpowiedz Link Zgłoś