blondynek1 25.07.02, 18:02 na razie Częstochowy.... a później kto wie?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lotnik Re: LOTNIK NA PREZYDENTA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 21:35 Hmmmmm, czy ja wiem... Aż się zarumieniłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: LOTNIK NA PREZYDENTA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 21:49 ja z calego serca popieram kandydature Lotnika. To jest prawdziwy kandydat na fotel prezydenta Czestochowy. Lotnik u gonna be iron like a lion in Zion Odpowiedz Link Zgłoś
storima Lotnik w 2002 roku 14.11.16, 17:16 Jurku, drogi n_jurku, Lotnik w 2002 roku protestował: "żadnych politycznych wątków!" *** Ale w tym samym czasie przyjął zabawnie krytykę swej "cenzury" którą umieścił na Forum Częstochowa :))) "żadnych politycznych tutaj wątków!" Odpowiedz Link Zgłoś
storima watek archiwalny jako przyklad 15.11.16, 12:20 n-jurek napisał: > Po co te uszczypliwości ? Ależ wcale nie jest to moją intencją. Wspomniałem tu jedynie naocznym przykładem iż niechęć do wątków politycznych towarzyszy początkom tego forum. Przecież jest to wątek z 2002 roku. (odpowiedz na protest Lotnika przeciw politycznym wpisom na FCz) I wówczas jeśli były tu wątki polityczne to jedynie z częstochowskiego podwórka i nie w takim natężeniu i ekskluzywności jak dziś co (chyba?) dobrze wyjaśniłem na innym wątku. Taką mam przynajmniej nadzieje. No i dowcipniej było wówczas również, jak widać po tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
n-jurek Re: watek archiwalny jako przyklad 15.11.16, 13:23 Wolę polemikę z tobą niż z innym forumowiczem. Inny poziom, inna klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
storima odnosnie trolla 20.11.16, 15:44 Szanowny N-Jurku, prawda jest ze dałem się sprowokować, choć administracja odradza jakiekolwiek odpowiedzi na wpisy trolla. Ciężko było, w przypadku gdy od ponad 10. lat tolerowałem chamskie często wykraczające poza prawo jego rasistowskie ataki. Trudno było tez nie zacytować mu jego własnych agresywnych, chamskich wpisów sprzed KILKU ostatnich tygodni. Wiesz na czym to polega? On pisze na: forum@agora.pl Podaje siebie jako ofiarę ataków, a tamci bez kontekstu jego chamskich wpisów wycinają, tych którzy się przed nim bronią. W ten sposób czynią trolla silnym, bezkarnym. Bo tu nie chodzi o jego poglady. Ale ciągły chamski agresywny i rasistowski (wobec mnie ) atak. W końcu on uprawia tu AGRESJE. bez żadnych konsekwencji od PONAD 10. lat. Bo tak ułomna jest polityka administracji forum Agory wobec Forum Częstochowa. I troll tu chamsko i agresywnie rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
n-jurek Re: odnosnie trolla 20.11.16, 16:10 Od dwóch tygodni przestałem polemizować z tym "użytkownikiem forum". Nie ma żadnego mojego wpisu pod jego "dziełami" . Zauważ, że zaczyna odpowiadać na swoje wpisy, bo coraz mniej osób z "nim" dyskutuje. Może to jest sposób? Często ręka świerzbi aby dać ripostę, ale słowo dałem i go dotrzymam. Miałem odejść z tego forum, ale nie mogę dać mu tej satysfakcji. A działań admina nie spodziewam się zbyt szybko. Może za tydzień coś zmoderuje dla pozoru. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: odnosnie trolla 20.11.16, 18:35 n-jurek napisał: > Od dwóch tygodni przestałem polemizować z tym "użytkownikiem forum". Nie ma żad > nego mojego wpisu pod jego "dziełami" . Zauważ, że zaczyna odpowiadać na swoje > wpisy, bo coraz mniej osób z "nim" dyskutuje. Może to jest sposób? Często ręka > świerzbi aby dać ripostę, ale słowo dałem i go dotrzymam. Miałem odejść z tego > forum, ale nie mogę dać mu tej satysfakcji. > A działań admina nie spodziewam się zbyt szybko. Może za tydzień coś zmoderuje > dla pozoru. Nie przypominam sobie byśmy wcześniej rozmawiali po za żalami na przejściu.Ty nie musisz ze mną dyskutować .Ty możesz tylko czytać .Wołków z tobą nie wypasałem synku.Poza epitetami które napisałeś i szybko znikły nic innego rzeczowego nie umiesz napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: lotnik na prezydenta 20.11.16, 18:43 Dużo tu na tym forum normalnych nie pisze Koyod przeniósł się gdzie indziej.Kubiss kolega storimy ,który też był znienawidzony uciekł na inne fora.Obserwator to samo.Kółko zainteresowań storimy kurczy się. Odpowiedz Link Zgłoś