Dodaj do ulubionych

restauracja japońska?

IP: *.111.inds.pl 22.06.05, 21:57
czy wie ktos z was gdzie najblizej częstochowy znajduje sie jakas dobra
restauracja japońska..bo w naszym miescie raczej takiej nie spotkalam-
chinskie owszem ale nie o to mi chodzi...dzieki za info:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: restauracja japońska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:42
      są dwie niby restauracje chińskie jedna to stacherczak ale to taka pseudo i
      duga to A-Donk przy sezamie tam znajdziesz japońskie potrawy ale nie wiem czy
      na nie cię stać!!!
      • Gość: szcz Re: restauracja japońska? IP: *.czestochowa.agora.pl 23.06.05, 12:05
        Zapewne chodzi Ci o prawdziwą japońską restauracja z sushi, sashimi itp. Tego,
        niestety nie ma w Częstochowie (Chińska i A Donk maja orientalne potrawy, ale
        to nie są japońskimi restauracjami). Przyzwoite japońskie bary i restauracje w
        okolicach są w Katowicach (np. ul. Jagiellońska 3) i Krakowie (przy Rynku,
        niedaleko Wierzynka). Obie polecam. Najwięcej jest ich, oczywiście, w Warszawie.
        • Gość: Darek Re: restauracja japońska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:22
          a da się tam zaparkować moim bmw, aby wszyscy widzieli?
          • Gość: ja Re: restauracja japońska? IP: *.111.inds.pl 28.06.05, 23:41
            dzieki za odpowiedzi:)chodzilo mi o typowa japonska:)stacherczak i adong to sa
            chinskie knajpki-bylam polecam ta druga:)i...stac mnie skoro pytam;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka