Gość: aga IP: *.111.inds.pl 22.06.05, 21:57 czy wie ktos z was gdzie najblizej częstochowy znajduje sie jakas dobra restauracja japońska..bo w naszym miescie raczej takiej nie spotkalam- chinskie owszem ale nie o to mi chodzi...dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: restauracja japońska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:42 są dwie niby restauracje chińskie jedna to stacherczak ale to taka pseudo i duga to A-Donk przy sezamie tam znajdziesz japońskie potrawy ale nie wiem czy na nie cię stać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: restauracja japońska? IP: *.czestochowa.agora.pl 23.06.05, 12:05 Zapewne chodzi Ci o prawdziwą japońską restauracja z sushi, sashimi itp. Tego, niestety nie ma w Częstochowie (Chińska i A Donk maja orientalne potrawy, ale to nie są japońskimi restauracjami). Przyzwoite japońskie bary i restauracje w okolicach są w Katowicach (np. ul. Jagiellońska 3) i Krakowie (przy Rynku, niedaleko Wierzynka). Obie polecam. Najwięcej jest ich, oczywiście, w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: restauracja japońska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:22 a da się tam zaparkować moim bmw, aby wszyscy widzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja japońska? IP: *.111.inds.pl 28.06.05, 23:41 dzieki za odpowiedzi:)chodzilo mi o typowa japonska:)stacherczak i adong to sa chinskie knajpki-bylam polecam ta druga:)i...stac mnie skoro pytam;) Odpowiedz Link Zgłoś