Gość: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 02:31 no i jakie wrażenia, gdzie byliście jak się bawiliście? piszcie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
entropia4 Re: NOC KULTUTALNA 26.06.05, 03:08 gdzie ja nie byłam..czego nie widziałam!!! nie no, tak naprawdę w niewielu miejscach..za to treściwie.. najwspanialsze ze wszystkiego: projekcja filmu 'człowiek z kamerą' i muza na żywo robotaobiboka... mruu. byli tacy co nie zrozumieli zupełnie idei- wyszli w połowie...cóż.. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: NOC KULTUTALNA IP: *.imi.pcz.pl 26.06.05, 12:49 Masz racje - projekcja filmu i Robotobibok to bylo cos wspanialego. Ja tez bylem pod wrazeniem koncertu Automatiki i Noviki - co prawda trzeba bylo zaplacic 5 zl, ale bylo warto. Na wiele rzeczy tym razem nie mialem czasu niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: NOC KULTUTALNA IP: *.czestochowa.agora.pl 26.06.05, 17:19 XX - widziałem Cię też na koncercie Joszko Brody. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: NOC KULTUTALNA IP: *.icis.pcz.pl 26.06.05, 17:56 Dzieki - bylem chwile. Tez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: NOC KULTURALNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:24 Koncert muzyki gospel. Nieco zle nagłośnienie, ale chór był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: NOC KULTUTALNA 26.06.05, 14:45 Ja mam same dobre wrażenia :-) Miałem szczęście i dobrze się ustawiłem w OKF na "Wesele", bo było warto - niezła komedia :-) W Parku Moniuszki też było ciekawie. A obok wystawa owadów robiła wrażenie - żuki wielkości piłki tenisowej robiły wrażenie. Oczywiście jak zawsze nie starczyło czasu na zobaczenie wszystkiego, ale chciałbym mieć zawsze takie problemy :-) O 4 nad ranem już ruch zamierał, ale można było jeszcze zobaczyć sporo osób przed Panem Wu, w Parku Moniuszki i w ogródkach piwnych - nie było źle :-) Czekam na następną edycję! PS. nawet pogoda dopisała - deszcz dał trochę orzeźwienia. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fio^^ Re: NOC KULTUTALNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:20 "Casting" Kmity był świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda. Re: NOC KULTUTALNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:09 Cieszę się, że poszłam. Mimo, że zmarzłam jak cholera bo żakieciku się nie chciało nosić, to było bardzo sympatycznie. Choć nie powiem frakwencja była chyba mniejsza niż poprzednio. A "Wesele" warto pójść i zobaczyć, choć nie powiem, żebym była zachwycona, natomiast "Casting" najlepszy na świecie. Oby tak dalej, za rok powtórka. Odpowiedz Link Zgłoś