Gość: ninka IP: *.d4.club-internet.fr 27.06.05, 22:58 w lipcu przypadkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonnkaa Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow 27.06.05, 23:49 A co przyjeżdżasz do czewy/???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo dlaciebienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:57 wypisujacych głupoty z zagranicznych serwerów nam tu nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: dlaciebienie 28.06.05, 00:05 Gość portalu: bingo napisał(a): > wypisujacych głupoty z zagranicznych serwerów nam tu nie potrzeba no, mily()a to Ty nie jestes, nawet gdyby pisala poczatek tego watku osoba nie-Polka, lecz zagraniczniak. Jestes zaprzeczeniem polskiej goscinnosci. I jako Polak, Tobie to pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurz Obcy - decydujace starcie ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:28 Bingo, lobuzie jeden. Co ty tutaj klimaty z "Konopielki" wprowadzasz? Lec sprawdzic czy Cie kolo trzepaka nie ma.;) A dla Ninki - Czy Wysoka Komisja zatwierdzila juz ostateczny plan peregrynacji? Moze znajdzie sie czas na poszukiwanie pewnej Pi? pozdrawiam kurz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Poszukiwana-poszukiwany w zwiazku z... IP: *.d4.club-internet.fr 28.06.05, 09:51 A czy pewna Pi posiada nadal dostep do Internetu, bo zniknela jak sen jaki zloty? A czy niezrzeszony paulin dziala gdziesik i mozna go przydybac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurz Re: Poszukiwana.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:17 Snie srebrny Salomei. Pamietalas ;)))) Wlasnie pogadalem z jej elektroniczna gosposia vel sekretarka, dzielac sie wyczytanym njusem ;)) Niezrzeszony, acz zaginiony, nie paulin a franciszkanin obecnie bosonogi - jeden ma wspolny mianownik ;))) pozdrawiam kurz a reszte na majla w wolnej chwili;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.icis.pcz.pl 28.06.05, 00:07 Ja bede w lipcu i jestem gotow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow 28.06.05, 00:10 To juz Nince zostawiam. Ja rejteruje (Ala przypomniala mnie to zapomniene juz slowo,) rejteruje z tego watku. Watek popieram. Serdecznie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
storima Rejteruje, lecz gonca wysylam 28.06.05, 00:17 Goniec list tej tresci niesie: Drogi xx-eksie Na Naszym Spotkaniu Czekalismy a i na Ciebie Wiesc doszla, zes sie Na Starym Rynku Postawil Jako Pomnik Nijak wiec Ciebie Nie mozna bylo zciagnac Bo Rzecznik Powiedzial: Lawety nie mamy A Jacek Ramionami Wzruszyl Mowiac: To trzeba by dac ogloszenie w GW Lecz i teraz za pozno Nawet na ta dobroczynna Lawete ma sie rozumiec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Ano, przylatam IP: *.d4.club-internet.fr 28.06.05, 01:03 od 2 do 16 lipca BINGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Ano, przylatam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 01:45 NO TO moze w waskim gronie TWA i...........NINA???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Ano, przylatam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:15 Ninko :o)Witamy chlebem i solą:o)Wybierz proszę czas i miejsce a napewno się stawimy.Marudy typu bingo, zostają w domu!Do zobaczenia! Iris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ano, przylatam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:13 Ninko ustal , my się NAPEWNO odliczymy................. Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Sol moge przywiezc z Guerandy, IP: *.d4.club-internet.fr 28.06.05, 10:27 (choc nie sadze, ze lepsza niz wielicka), ale na chleb sie jak najbardziej zapraszam. Poprosze pietke;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Sol moge przywiezc z Guerandy, 28.06.05, 10:41 Już czekamy i m.....ki w kant prasujemy ............ A co !!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Sol moge przywiezc z Guerandy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:56 Nineczko, dla Ciebie wszystko, gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Sol moge przywiezc z Guerandy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:57 Przepraszam was ale ktos wykorzystal moj nick, nie mam nic do powiedzenia w tej kwestii jednoczesnie zycze udanego spotkania. Do " pseudo bingo" : Nie zazdrosc-pracuj a w szczegulnosci nad soba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Bingo :o)Bez urazy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:23 Przybywaj:o)To tyczyło tamtego klona a nie Ciebie:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Sol moge przywiezc z Guerandy, IP: *.d4.club-internet.fr 28.06.05, 12:26 Oj Bingo, przeczuwalem, ze cos to nie tak!!! Dzieki, dzieki za sprostowanie. (na takie trolowanie to najlepsze:logowanie) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rUDA Re: Sol moge przywiezc z Guerandy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:33 Oj Storimo RYMUJESZ!!!!!!!!!!!!!! Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Storimo, przyganial IP: *.d4.club-internet.fr 28.06.05, 12:35 kociol garnkowi, a sam smoli-sty! Oj, azem z zazenowania pokrasniala jako ta jagoda. Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko przeprowadzic Rodzinna Narade Strategiczna(wiadomo, jak sie przyjezdza, to troche wody w Warcie musi uplynac, zanim czlowiek stanie sie panem wlasnych krokow) i zaproponowac cos konkretnego. To znaczy, KIEDY. GDZIE Wam zostawiam, ostatecznie to przecie nie ja znam lepiej miasto, ktorego nie ma, bo sie chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Ninko-Stary Rynek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:09 Ostatnio został przez nas "zdradzony", ale wróćmy do starych przyzwyczajeń. 9 lipiec to sobota, czy może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Ninko-Stary Rynek!! IP: *.d4.club-internet.fr 28.06.05, 15:44 Stary Rynek? Jak najbardziej, prosze. A moze tak w sobote 2 albo w niedziele 3 lipca, bo w tygodniu to chyba malo komu na reke? Konsultacja Na Najwyzszym Szczeblu bedzie miala miejsce dzisiaj wieczorem, to napisze;-) Na razie biegne (inaczej schodze, bo spadac nieelegancko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ninko-Stary Rynek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:15 Ninko, Damesso z wielkiego świata............ Przybliż, czym tchną paryskie ulice........... Dużo się dzieje tego lata........... Forumowiczów nie dzielą granice.......... GDZIE WTYCZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow 28.06.05, 18:35 szkoda, ze to ten weekend -chetnie bym sie spotkała ale mnie ie bedzie w Czwie, moze nast. weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.flatpla.net 28.06.05, 18:47 Ninko! Postaraj się żeby to był jednak 9 lipiec. To zbyt krótki czas na zmianę planów (3-3 lipiec). 9-tego być może będzie nas więcej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:54 Oczywiście ze najlepiej 9 lipiec...... Ja też w ten nie mogę ............. Obowiązki rodzinne............. Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.d4.club-internet.fr 28.06.05, 23:57 OK, niech bedzie 9 lipca, sobota, godzina dowolna, Stary Rynek (za Puchatkiem-ohyda, gdzie sprzedawali-ja narzedzia rolnicze). Padam nie na nos, a na P;;;;;;SK Niniejszym... Dziadku, drogi dziadku, nie chcemy jeszcze spac. A paste do zebow Putzi pamietacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.flatpla.net 29.06.05, 00:49 Starym zwyczajem godzina 17? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Wiec ustalono, co nastepuje: IP: *.d4.club-internet.fr 29.06.05, 06:50 Sobota, 9 lipca 2005, g.17 na Starym Rynku Jak to dobrze, ze mozna wpisac sie w tradycje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Wiec ustalono, co nastepuje: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:06 Mam nadzieję,że pogoda dopisze bo o humory to nie ma się co obawiać:o)Do zobaczenia:o) Skoro Stary Rynek to mam nadzieję Galeria Win.Co Wy na to?;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Wiec ustalono, co nastepuje: IP: *.d4.club-internet.fr 29.06.05, 08:26 Jak Galeria Win, to pewnie i serow. Ale do 9 lipca nie wytrzymaja. Biegne po sol. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow 29.06.05, 08:32 a pan xx bedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:08 Dobry termin zaraz po koncercie U2 w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:49 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka 9 lipca ZAJETYYYYYYYYY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:57 9 lipca ja nie moge Mam wesele nie mam z kim isc Nie znacie jakiegos tanecznego niealkoholowego przystojniaczka co by ze mna we dwa posszedl? qurna chyba wdepne do martymonialnego cy co????????? Moze poderwie mi sie Prywatnego......... ale On z Tuda musi na spotkanie TRAGEDIA ALE JAK BY CO TO JA Z Wami ..........MYSLAMI Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: 9 lipca ZAJETYYYYYYYYY 30.06.05, 13:01 Córko, nie masz z kim iśc na wesele? pójdziemy z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: 9 lipca będę na godzinkę ...Córka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:42 O której to wesele?....................... Wiesz Ty co , nie strasz , tylko przyleć pięknie się przedstawić............ A tak wogóle to nie możesz się kapkę spożnić................... Wesele do rana a bez Ciebie to ................ Weś pomyśl i MASZ QURDE BYĆ ............ Nawet w kreacji, bodaj na godzinę ............... Ani się waż nie być ............................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: 9 lipca będę na godzinkę ...Córka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:02 a czy mnie do grona przyjmiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: 9 lipca będę na godzinkę ...Córka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:24 Pewnie......................... KAŻDEGO.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rUDA Re: 9 lipca będę na godzinkę ...Córka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:29 tO MOZE O GODZ WCZEŚNIEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Tradycyjnie bedzie krazyl wazon na cel dobry 02.07.05, 13:52 a czy tymczasem mozna banknociki na: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2800294.html? szkoda, ze mnie z Wami nie bedzie tam cialem. To o ktorej sie spotykacie? Jakas taka cisza.... to moj goniec list dostarcza, ja zrajterowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Tradycyjnie bedzie krazyl wazon na cel dobry 02.07.05, 14:05 a moze i Gospodarz forumowej biesiady (nie Redakcja, lecz tam gdzie szlachetne toasty wznosic bedziecie) i dolozy do wazonu kwiatkowego "grosika" jako kwiat Spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow 08.07.05, 23:36 Spotkanie dzisiaj. Czas i miejsce akcji: ustalone. Haslo: "Najlepsze kasztany sa na placu pigal..." odzew: "Kapitan Kloss jest wsrod balalajek." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 02:55 Kurde jak bedzie wesele do nosa bo ja samotna to wpadne na spotkanie pod warunkiem ze jakis men ze mna wroci na sale O !!!!!!!!!!!!1 no to PAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Czy nie planujecie spotkania forumowiczow IP: 207.96.151.* 09.07.05, 08:07 ...Ja !....zazdroszcze wam panowie...jakze pieknie prowokujaca moze byc kobieta ! ...bedac swiadoma, i podkreslajac to, ze jest czyjas curka...czyli owocem milosci dwojga ludzi...kobiety i meszczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Sobota, 9 lipca 2005, g.17 na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 08:43 Galeria Win To już dzisiaj (tak mówi GW) Kurzu, xx-ie, Lookaszu, Rudzielcu, Angelo, osamotniona Córko poszukująca weselnika i wszyscy inni chętni... A może pojawi się też mała-wysoka Pi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Sobota, 9 lipca 2005, g.17 na Starym Rynku IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.07.05, 08:55 Ja się zjawię napewno:o)Do miłego:o) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Sobota, 9 lipca 2005, g.17 na Starym Rynku 09.07.05, 09:47 Tak, ja postaram się wpaść. Chociaż na chwilę --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś