Dodaj do ulubionych

MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:56
Przed chwilą w radio FON podczas magazynu sportowego Marek Magiera
powiedział, że się zwolnił z pracy w radiu. No to już mamy kichę maksa.
Z normalnych ludzi zostali tam tylko Pakosz i Jarwka.
O co tam chodzi?
Magiera powiedział tylko, że prawdy nie powie, a kłamać nie chce i że jest mu
przykro, że nie przeforosował gdzieś u kogoś konieczności zrobienia relacji z
Żywca

Dzięki Marek za wszystko. Dla Ciebie słuchałem tego radia. Pozdrawiam
Tomek Zalewski
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:26
      Radio Fon chyba chyli się ku upadkowi.
      Jeśli pozwala na odejście takich ludzi jak Magiera,to nie może być inaczej.
      • ulisses_czwa Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU 01.07.05, 18:33
        ['][']['] RADIO FON [']['][']
        1994(?) - 2005
        • Gość: leandrao Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: 80.51.57.* 01.07.05, 18:37
          Szkoda Magic, no ale przeciez jesli nie da sie swoich pomyslow przeforsowac, bo napotyka sie na mur, zapore nie do przebycia to co zrobic?
          Mnie bedzie brakowalo Markowych komentarzy po kazdej ligowej kolejce PLS, noe ale za to w hali sie widzimy bezwarunkowo! Z najlepszym spikerem w Polsce i 3 Amerykanami w skladzie AZS ma zagrac o zloto!
          • Gość: FONikoman Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:02
            Witam, w calej redakcji huczy od tego co sie stalo? Troszke dziwi mnie opinia ze
            jedyni normalni to Konrad Pakosz i Jacek Jarawka, obu darze duzym szacunkiem ale
            w RF sa rowniez inni znakomici radiowcy chocby Mariusz Osyra czy tez Piotrek
            Trzcinski. Mysle ze odejscie Marka z redakcji RF duzo zmieni jesli chodzi o
            sport, teraz szefem redakcji sportowej zostanie Konrad Pakosz. Sprawa relacji z
            Zywca tez jakos napewno odbila sie na calej tej sprawie. Szkoda tylko ze tak to
            sie zakonczylo, szkoda ze przez ludzi ktorzy nie sa sluchaczami lub nie wiedza
            co to wiez radiowca i sluchacza
            • Gość: Andy Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:10
              Tak oczywiście zostanie szefem redakcji sportowej... Dodajmy juz tylko
              jednoosoborej :)
      • Gość: Paweł M Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:41
        No tak kolejna rewelka... Teraz niech jeszcze Konrad odejdzie i z Fonu zrobi
        nam sie C. Szkoda słów!
    • Gość: były słuchacz Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:17
      Po pierwsze dzięki Marek za te wszystkie lata, relacje, programy i zajebiste
      komentarze. Zawsze mówiłem, że się w tym radiu marnujesz!
      Po drugie. Mówiłem dwa lata temu, że jak wyrzucili z anteny program
      Kułakowskiego i później samego Kułakowskiego, to już jest kicha bo słucham
      radia tylko w poniedziałki i piątki plus relki sportowe.
      Po trzecie. Jak można zrezygnować z człowieka, który był lokomotywą tego radia.
      Po czwarte. Mam nadzieję, że ktoś w radiu poniesie konsekwencje tego co się
      stało.
      Po piąte. Jeśli Magiera faktycznie uznał za powód zwolnienia się z roboty brak
      relki z Żywca, to chciałem mu jeszcze raz pogratulować. Po pierwsze ma jaja i
      udowodnił po raz kolejny, że dla niego w tej robocie najważniejsi byli i są
      kibice. Za to Ci (jeśli mogę po imieniu) Marek bardzo dziękuje.
      Były słuchacz radia FON.

[?] 1.07.2005
    • Gość: X@ Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:46
      Nie wierzę. Jeszcze niech się Pakosz zawinie i wtedy poznamy prawdziwe
      oblicze "najlepszego radia w mieście" buachachachacha
      W ogóle Knysak powinien cały sport wyrzucić z anteny, a w to miejsce powinien
      dać magazyn filmowy, budowlany, medyczny, albo inne gó.. typu hip hop party
      end młócka na okrągło.

WAŻNE ŻE JEST TERAZ AMBITNA MUZYKA!

Sorry za szyderczy ton, ale miałam okazję pracować z Magierą i Knysakiem.
      Magiera zajebisty koleś, pełna klasa. A Knysak przy nim to jest po prostu jedno
      wielkie zero i do tego jeszcze cham!

Jak poznam szczegóły tego rozstania to wam napiszę, na razie nie mogę się do
      Marka dodzwonić. Pewnie jeszcze świętuje awans Rakowa:)

Marek z jednej strony szkoda, że odszedłeś, ale z drugiej - witaj na wolności,
      po tej lepszej stronie, gdzie nie ma Knysaka i jego chamskich nawyków!
    • Gość: XXL Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:42
      SZKODA. BYŁ DOBRY
      • Gość: gość Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.prenet.pl 04.07.05, 11:15
        miałem coś napisać , ale szkoda słów... mogłyby wrócić czasy Marconi albo chociaż City :|
    • Gość: Marcyś Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:53
      Radio bez formatu, bez pomysłu na przyszłość, bez sensu... a teraz jeszcze bez
      gwiazd.
      • Gość: gd knysak nigdy nie miał pojecia o radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:34
        jak taki gośc został pracownikiem radia i w ogle moze kierować jakąkolwiek
        rozgłosnią?
      • Gość: Betka Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:54
        Zgadzam się z poprzednikami. Cienkie radio, cienki format, cienki program i
        ciency ludzie. W tym cienkim świecie Magiera był faktycznie najjaśniejszą
        postacią, może faktycznie nawet gwiazdą. Teraz będzie jedynie coraz gorzej. A
        knysak? Nie znam człowieka, ale jeśśli to on za tym stoi, to faktycznie jest
        debilem i tyle.
        • wachowiak124 Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU 05.07.05, 15:26
          Radio City 72,50 i 96,60FM - to były czasy, tam dbało się o sport. Teraz bez
          komentarza bo nie chcę się denerwować. Trzymaj się Marek!!!
          • Gość: aaaa Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:36
            Rozmawiałem z Magikiem wczoraj i powiedział tylko tyle, że nie chce mu się na
            ten temat gadać. Odszedł z FONu bo po pierwsze cały czas przycinali mu budżet
            na sport, a po drugie strasznie się wściekł kiedy usłyszał od jednego z
            największych decydentów radiowych, że w temacie relacja z Żywca nie ma takiej
            opcji. Jak były telefony do radia w tej sprawie, to wszyscy wyzywali na to, że
            tej relacji nie było, a jakiś baran powiedział że nie było, bo Magiera był w
            Katowicach i nie miaqł kto jej zrobić. A to nieprawda, bo w gotowości cały czas
            był Pakosz. I jeszcze jedno. Sprawa tej relacji z Żywca rozbiła się o jakieś
            drobne pieniądze, Magik chciał ze swojej kasy pokryć koszt transmisji, ale znów
            usłyszał, że nie ma takiej opcji. Naczelstwo chciało zrobić relkę z rewanżu w
            Częstochowie, ale usłyszało od Magika, że... nie ma takiej opcji.
            Cóż. Reasumując, chciałem powiedzieć tylko tyle od siebie, że Magik był numerem
            jeden w radio FON i teraz to radio jest już beznadziejnie słabe. Zgadzam się z
            przedmówcą, że kiedy w CITY pracował Marek razem z Wróblem to sportu było w...
            wiadomo ile.
            Trzym się MAGIK. Czekamy na Twój wielki powrót!
            • Gość: PawelG Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:46
              Jest to z pewnością olbrzymia strata dla Radia FON. Marka komentarze, zapowiedzi
              były w pełni profesjonalne. Był to prawdziwy radiowy zawodowiec. Sport w radiu
              FON już nigdy nie będzie taki sam. Dziękuje Ci za wspaniałą współpracę, za wiele
              patronatów, za twój profesjonalizm! Radio FON już nigdy nie będzie takie samo!

Życzę powodzenia
              Paweł Gąsiorski

• Gość: stoper Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:39
              Gratuluje Magick nareszcie masz okazje wyrwac sie z "częstochowskich mediów".
              mam nadzieje usłyszeć cie albo zobaczyć gdzieś na ogólnopolskiej antenie.
              szlaki sa już przetarte!!! Bulion Koziołek Taranek daja sobie radę wiec teraz
              pora na Ciebie.
              Nabrałem juz troche dystansu do układów jakie były w radiu ale z tego co wiem
              to własnie Knysak zrobił dopiero porządek z rozpierduchą jaka panowała w
              rozgłośni. i jeżeli ktoś mowi ze on nie zna sie na radiu to jest w wielkim
              błędzie. Pamiętam jego poprzedników i uwierzcie mi że byli to przypadkowi
              ludzie którzy naprawdę nie wiedzieli jak kierować radiem.
              Marek napewno da sobie radę a radio może znajdzie sobie godnego następce .
    • Gość: do stopera Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:42
      Stoper, może i masz rację, ale napisz co to za porządek skoro traci się coś co
      było w tym radiu najcenniejszego?
    • Gość: wszechwiedzący Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:46
      Tam się dzieje coś niedobrego....
      Odszedł Magiera, z reklamy wyrzucili Walaszczyka, bo za dużo zarabiał (sic!),
      podobno spakowany jest Osyra i Skura, który też ma dość rządów łysej pały
      • Gość: Maximus Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:39
        No proszę a ja słyszałem ostatnio iż nowym NAJWYŻSZYM OPIEKUNEM marketingu RF
        po Walaszczyku stał się wszechwiedzący i nieomylny ( " nasz częstochowski
        Wojewódzki ") człowiek demolka ( gdzie nie pójdzie tam wszystko zniszczy ) ,
        Pan Prezes !!! - widać dotychczasowych obowiązków było mało :):)
        Teraz o ile się nie mylę to Prezes pełni trzy najważniejsze funkcje w tym
        radiu :
        1) Prezes - jako prezes
        2) Prezes - jako redaktor naczelny - swoista wyrocznia decydująca o tym
        wszystkim oc na antenie się może znależć , a ostatnio o tym czego na antenie
        być nie może ( nie ważne czy słuchacze by tego oczekiwali - Prezes wie
        lepiej !!! )
        3)Prezes - jako szef marketingu ...

Nie wiem jak duża i mocno rozrośnięta jest struktura organizacyjna RF ,ale mam
        wrażenie że 3 pensje dla Prezesa to pewnie za mało , więc jeżeli tylko pojawi
        się jakaś luka to Prezes obejmie kolejne stanowisko - i to jak się domyślam
        raczej nie społecznie ( choć oczywiście mogę się mylić )
        Tak na marginesie to mam wrażenie ,że słyszałem ostatnio ten wspaniały głos
        Prezesa w kilku nagranych reklamach programów sportowych ... zobaczymy co
        będzie dalej

łubu dubu , łubu dubu ..... to byłem ja Maxi trener 3 klasy :):)

pozdro
    • Gość: O co tyle szumu Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:01
      No i o co tyle szumu

Odszedł i bardzo dobrze, bo na pewno znajdzie sobie coś lepszego. Dawno
      mówiłem, że go na to stać i niepotrzebnie się w tym śmiesznym radiowęźle
      marnuje.

Nie ma Magiery, to znaczy, że nie ma też sportu...

Wcześniej radio straciło muzykę i parę innych rzeczy.

Ma za to super naczelnego, który uważa się za alfę i omegę, a za takim Magierą
      to mógłby co najwyżej mikrofon nosić. Taka prawda.

PS. Ciekawe w której TV wyląduje nasz Magic?
      Stawiam na TVN, albo Polsat Sport.
      • Gość: do wszechwiedzaceg Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:29
        Hm... a z tego co wiem to Osyra ma sie calkiem dobrze a Skura chyba tez raczej
        nie jest spakowany?
    • Gość: ALBATROS Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:19
      Jak nie wiadomo o co poszło, to pewnie poszło o kasę.
      Ale mniejsza z tym. Mnie też doszły słuchy, że już niedługo zobaczymy Magierę
      na szklanym ekranie. Może brak relki z Żywca to tylko pretekst do zwolenienia
      się z z roboty? Zresztą to też nie ważne. Mnie nie martwi to że Magiery tam,
      nie ma bo jest jeszcze Pakosz. Bardziej martwi mnie to, że z miesiąca na
      miesiąc ubywa sportu w radiu, co to akurat jest największym skandalem!

CHCEMY WIĘCEJ SPORTU W RADIU FON!!!
      • Gość: BYŁY SŁUCHACZ Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:38
        Tak chcemy więcej sportu ,a przede wszystkim chcemy piłki noznej ,którą FON dyskriminuje .Zastanówcie się , dlaczego na mecz Rakowa w 4 lidze przyszło 10 tysięcy ludzi, w 3 lidze będzie chodzić po 5-6 tysięcy ,a na mecze Włokniarza w ekstralidze chodzi tylko 8-9 tysięcy ,na AZS max 2-3 tysiące .Czy to nie daje wam nic do myślenia włodarze radia FON ? Kibicuję na równo AZSowi , Włókniarzowi i Rakowowi .Jednak to ,że Raków jest tylko w 3 lidze nie upoważnia was do jegodyskryminacji .Powinniście uwzględniać zainteresowanie społeczeństwa częstochowskiego i liczbę kibiców .Moim zdaniem powinny być zarówno magazyny żużlowe ,siatkarskie , jak i piłkarskie .Poza tym żużel i siatkówkę można oglądać często w TV ,informacje są także na bieżąco w innych mediach , o wyniki Rakowa często musimy pytać telefonicznie w różnych redakcjach innych miast .
        A brak relacji z Żywca to szczyt chamstwa i nonszalancji z waszej strony.
        BRAWO MAREK MAGIERA !!!!!!!!!!
        • Gość: Lukasz S Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: 195.116.81.* 08.07.05, 21:45
          Wielka szkoda ze Marek odszedl.Ja sluchalem audycji od 2000r w kazdy piatek i poniedzialek,Marek byl najlepszy, nikt go nie zastapi.Pamietam jak zawsze podpowiadales mi w konkuesach ,,I kto to mowi" bedzie mi tego brakowac, ale mysle ze podjoles sluszna decyzje.
        • Gość: Przemo23 Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:32
          I tu sie z Tobą zgadzam!
          Audycja niby godzinna, a na piłke nożną poświęcają ledwie 10% czasu !!!
          Jak dla mnie to radio to totalna porażka!
          Juz nie słucham...
        • Gość: były słuchacz 2 Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: 217.96.15.* 08.07.05, 23:09
          Ja też właśnie wykoasowałem częstotliwość radia fon z pamięci mojego tunera .
          Ignmorancja nie popłaca !
          • Gość: Lukasz S Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: 195.116.81.* 09.07.05, 12:09
            Ael ludzie co wy chcieliscie uslyszec wiecej o rakowie jak gral w 4 lidze??? no co?? wszystkie wyniki zawsze byly podawane, czasami byly wywiady, no coz wiecej chciec??Teraz jak jest 3 liga to bylo by na pewno wiecej info na temat Rakowa,ale juz nie bedzie bo ty wy kibice Rakowa przyczyniliscie sie glownie do odejscia Marka z radia FON.To wy dzwoniliscie caly czas do radia jak byl baraz w Zywcu czemu nie ma transmisji, to wy pisaliscie setki maili jednych kulturalnych a innych obrazliwych.On zrobil wszystko co w jego mocy zeby byla transmisja,ale pewne osoby sie nie zgodzily i jeszcze zostal wyzywany przez to ze chcial aby byla transmisja.Kibicom Rakowa radze na przyszlosc dzwoncie i wysylajcie maile wtedy kiedy wiecie jak wyglada sprawa, bo powtarzam jeszcze raz Marek bardzo chciasl aby byla transmisja.Teraz mozecie juz zapomniec o jakiejkolwiek transmisji meczu Rakowa w radiu.Sami jestescie sobie winni.
            • Gość: FONikoman Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:59
              teraz to wy mozecie zapomniec o pilce noznej w radiu ;]
              • Gość: Przemo23 Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:15
                Co gul Ci skacze, podnieciłes sie juz czy jeszcze ?!
                Chce Ci oznajmić, że przez to iz RAKÓW awansował do 3 ligi teraz dopiero
                zobaczysz, co znaczy piłka nozna w Częstochowie !!!
                TYLKO RAKÓW !!!
              • Gość: kris Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:47
                Nie kolego , to teraz FON może zapomnieć o słuchaczach ,a co za tym idzie ,w konsekwencji , także o sponsorach . My sobie damy radę bez tej stacyjki , czy ona da radę bez nas - bez słuchaczy ?
                PS
                Kasujemy częstotliwość 102,6 fm ze swoich tunerów - wszyscy !
            • Gość: Przemo23 Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:14
              Co Ty sobie jaja z nas robisz czy co ?!
              Jak to przez kibiców RAKOWA - odszedł bo nie mógł sie dogadac!
              Najwazniejszy mecz sezonu, a prezesik radia olał klub!
              Żenada!
              Powodzenia Panie Marku!

• Gość: Telewidz Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:44
      Dzisiaj nad ranem jak sobie wstałem to wrzuciłem Polsat Sport i były jakieś
      zawody tych co TIR-y ciągną i albo mi się wydawało, albo komentował to to
      Magiera. W każdym razie jeśli to nie był on to w Polsacie mają faceta o
      identycznym głosie. Ale wydaje mi się, że to był jednak on, bo tylko on ma tak
      specyficzne poczucie hunoru. Jeśli To byłeś TY Marek i jeśli to czytasz, to
      gratulacje, a jeśli to nie byłeś Ty, to życzę Ci, żebyś znalazł robotę w TV bo
      tam jest Twoje miejsce, a nie w jakimś lokalnym radiowęźle.
      • Gość: jacuziel Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:06
        A TV TRWAM transmitują spotkanie Radia Maryja i też słyszałem głosy.... czy jeden z tych głosów to nie był czasem Magiera...
    • Gość: Kmicic Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:14
      No ... no... no ... Jak widać temat Radia Fon i jego podobieństwa do Titanica w
      końcowym stadium pojawia się od czsu do czasu na naszym forum. Myślę ,że kolega
      PREZES tej stacji powinien się zastanowić : " W jakim celu prowadzi ten tonący
      okręt ???"
      Napewno nie po to aby tę stację rozwijać i pozyskiwać słuchaczy. Wszelkie
      działania , które niestety słychać w eterze ,a także to o czym piszemy na forum
      srpowadzają się moim zdaniem do jednej prostej filozofii : " Słuchacza mamy
      głęboko ... ważne , że mamy se radio i se gramy .... no i najważniejsze jest
      pewnie również to ,że są sponsorzy i są reklamy $$$ - tylko jaki pożytek ma
      sponsor z emisji reklamy w radiu , które robi wszystko aby odsunąć od siebie
      słuchaczy ???
      Jestem przekonany , że obecna forma Radia to super projekt prezesa na
      zarobienie kasy - gdzie niestety ani potrzeby słuchaczy , ani rozwój
      pracowników , ani rozwój radia i efektywność działalności promocyjnej nie są na
      pierwszym,nawet na drugim .... trzecim.... czy też jeszcze dalszym planie.
      I pewnie wszystko byłoby ok gdyby nie to ,że pasma do nadawania programu są
      koncesjonowane - i radio Fon najpewniej blokuje powstanie w Cz-wie jakiejś
      normalnej rozgłośni lokalnej..... no ale chodzą słuchy ,że mają pojawić się
      kolejne wolne częstoty - wtedy konkurencja - mam nadzieję - bardzo szybko
      zweryfikuje obecny stan rzeczy.To były moje prywatne przemyślenia , które
      niekoniecznie muszą być przez Was podzielane ...pozdrawiam wszystkich
      forumowiczów i życzę sobie i Wam jak najszybciej choć jednej prawdziwej stacji
      lokalnej w tym mieście ( dawno juz takiej nie było :(:(:( )
      • Gość: Ktos Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:11
        Wszyscy krytykujecie RADIO. Mysle, ze calkiem nie potrzebnie, dlaczego? Ludzie
        ktorych slyszymy na antenie czyli :Konrad Pakosz, Mariusz Osyra, Jacek Jarawka
        czy tez mlody Piotrek Trzcinski i inni ktorych niestety nie mialem dobrze
        zapoznac z anteny - spelniaja swoje zadania. Graja dla was i profesjonalnie
        prowadza audycje, to radio stworzone jest przez ludzi ktorzy robili radio
        Marconi, chocby Piotr Kazmierczak ktory ma w RF swoja audycje "Dark Party" jest
        na to zywym dowodem. Mysle, ze nalezy sie szacunek dla radia! Tak jak mowilem
        krytykujecie RADIO, ale czy wy w pracy mozecie sprzeciwic sie szefowi?
        Prezenterami sa mlodzi ludzie ktorzy maja bardzo duzo pomyslow i mogli by je
        zrealizowac gdyby nie to, ze PREZES radia wszystkie pomysly zapewne odrzuca. Bo
        jak wszyscy wiemy w mediach najwazniejszy glos maja Ci postawieni najwyzej, wiec
        nie mowcie ze prezenterzy sa zli, beznadziejni i klepia jakas prymitywna
        radiostacje. Bo tak nie jest! Co maja zrobic Ci biedni radiowcy? Oni musza z
        czegos zyc i musza realizowac to co narzucaja im ludzie z gory? Jaki wniosek?
        Dojdzcie do tego sami!
    • Gość: TEŻ KTOŚ Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:17
      Ano wniosek z tego taki, że albo ktoś ma jaja jak Magiera i wychodzi z burdelu,
      albo ktoś jest dupa i wykonuje polecenia debila.
      Pozdrowienia dla wszystkich którzy przestali słuchać radia fon
    • marrgollcia Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? 11.07.05, 11:12
      Pretensje do Radia Fon o brak transmisji z meczu czwartej ligii to przesada.
      Uważam, że pretensje powinniście kierować do regionalnej rozgłośni "Radio
      Katowice". To oni biorą kasę z abonamentu RTV. To oni są zobowiązani do
      promocji spraw regionalnych. Radio Fon jest lokalną rozgłośnią prywatną, która
      musi utrzymać się sama. Musi zarobić na wysoką opłatę koncesyjną,
      wynagrodzenia, dzieżawy itd. a firmy coraz mniej przeznaczają na reklamę, czyli
      jedyne źródło dochodów radia. Każdy zarząd zrobi wszystko dla poprawy kondycji
      przedsiębiorstwa. W przypadku radia, zawsze ktoś będzie niezadowolony. W radio
      wszystko kosztuje. Relacja z meczu także. Nie wierzcie, że ktokolwiek był gotów
      zrobić to za własne pieniądze (o ile względy formalne pozwalają na to). Nie
      wierzcie też, że taki incydent był generalnym powodem odejścia dziennikarza. To
      był pretekst, a nie powód. Wiadomo, że obecnie lokalne rozgłośnie mają bardzo
      ograniczone wpływy i nie są w stanie proponować ludziom wysokich wynagrodzeń.
      Ktoś kto jest w swojej "działce" naprawde dobry szuka miejsca gdzie zarobi
      więcej. A jeśli przy tym będzie miał komfort wywołania poczucia winy u
      dotychczasowego pracodawcy i stworzenia sobie publicznego wizerunku "męczennika
      za słuszną sprwę", to już naprawdę znakomita sytuacja. Jeśli chodzi o tak
      często podważane na Forum kompetencje prezesa Knysaka, to na podstawie
      obserwacji (rzetelnych) stwierdzam, że jest to w tej działce jeden z
      największych fachowców, a Częstochowa winna mu wdzięczność, że nie wyjechał do
      Warszawy robić karierę (a miał możliwość) tylko został, by ratować ostatnią w
      tym mieście rozgłośnię lokalną. To on kilka lat temu przerobił amatorski
      radiowęzeł o nazwie "FON" na profesjonalną rozgłośnie radiową. Podobnie uczynił
      z kilkoma upadającymi rozgłośniami w innych miastach. Sama uważam, że
      powinniśmy się cieszyć, że mamy w Częstochowie jeszcze jedno żywe radio i dbać
      o to aby przetrwało. Może przyjdą czasy, że będzie ono bliższe nam jako
      mieszkańcom tego miasta. Możemy chyba się o to postarać. Z pewnością zarząd
      radia byłby otwarty na mądre sugestie dotyczące prezentacji spraw lokalnych.
      Może właśnie ta burza spowodowana brakiem transmisji, powinna stać się
      zaczątkiem dialogu między słuchaczem, a redakcją. Może nawet na tym forum
      zgłaszać swoje propozycje. Nie wykluczone, że ktoś ma pomysł jak zorganizować
      sponsoring promocji piłki nożnej w R.F. Bo niestety Budżet Miasta nie pomoże.
      Ale narazie nie ma tutaj propozycji. Nie ma nawet krytyki. Tylko potępienie i
      nieodparta chęć zlinczowania prezesa. Szkoda
      • Gość: MIŚ Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:21
        Łubudubu łubudubu niech nam żyje prezes naszego radia, niech żyje nam.
        Acha! To śpiewałem ja, Jarząbek, itd.

RAKÓW FOREVER! BRAWO MAGIC! POZDRO DLA KUMATYCH!
      • Gość: obserwator Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:21
        "radiowęzeł o nazwie "FON" na profesjonalną rozgłośnie radiową"
        Podobnie uczynił
        " z kilkoma upadającymi rozgłośniami w innych miastach"

ha.ha.ha...no i te inne rozgłośnie upadły. Marrgollcia, kto Ci takich głupot
        naopowiadał(chyba prezes, bo nikt inny w tym mieście nie ma o nim dobrego
        zdania). Problem radia Fon jest taki, że prezes nie słucha nikogo i teraz wziął
        się właśnie za Fon i jak będzie nadal uważał się za "Boga" to Fon skończy jak
        pozostałe rozgłośnie. A jego kariera w Warszawie to fikcja. Chyba sam to
        rozpowiada dla podniesienia sobie prestiżu. aaa. Fon było lepsze zanim on się
        zaczął do wszystkiego mieszać. Nawet jakoś sygnału radia była lepsza.
        • marrgollcia Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? 11.07.05, 13:20
          Drogi "Obserwatorze". Na kształt Fonu obecny prezes ma wpływ od 1997 roku. Więc
          jest wyjątkowo odporne na jego destrukcyjny wpływ. Oceniać rozgłośnie w
          pozostałych miastach miałam wielokrotnie okazje sama. Nie bazuję na opiniach i
          relacjach. Knysak rzeczywiście nie jest typem "włażącym wszystkim do tyłka",
          więc wielu ""radiowców"", chcących powrotu radia na wzór amatorskiego
          radiowęzła dla nastolatków (MARCONI)nie znalazło schronienia pod jego
          skrzydłami. Każdy kto oczekuje, że radio będzie spełniało jego prywatne
          zachcianki nie znajdzie w niw wiele dla siebie. Filateliści chcieliby audycji o
          znaczkach, wędkarze o rybach, odlewnicy o metalurgii, kibice o piłce itd. Na to
          wszystko braknie czasu. Realia w polskich mediach są takie, że radio musi
          dobrze brzmieć (muzyka w radio to kwestia gustu. Jeszcze nie powstało takie,
          które zadowoliłoby wszystkich), wesprzeć to o czym inne media często zapominają
          (kultura w regionie)i w miarę możliwości informować o tym co się w mieście
          dzieje, by ułatwiać ludziom życie. Rolę nośnika informacji i spraw związanych z
          hobby już kilka lat temu przejęły: internet, presa i tematyczna telewizja.
          Lokalna radiofonia w polsce prezentuje się tak, że FON naprawde na ich tle
          błyszczy. Być może przeżywa kryzys jak każda branża w tym roku w Polsce. Ale
          tak negatywnym podejściem słuchaczy i wyłącznie nastawieniem na krytykę i
          potępienie nie wspieramy ich, a to w końcu jedyne nasze radio. Jeśli wszyscy
          się od niego odwrócą przyjdzie ktoś z zewnątrz, kupi radio i będziemy mieli
          jeszcze jedną szafę grającą z Bajmem i Budką Suflera, albo kolejną transmisję z
          mszy. I jeszcze odpowiedź na temat jego kariery w Warszawie: to nie fikcja, to
          fakty. Kilka lat temu mocno współpracowałam z grupą ważnych osób w branży i
          Knysak był tam (w kilku miejscach)bardzo pożądany. Oferty nie przyjął. Nie będę
          przytaczać nazw, bo nie jestem jego promotorką, a nasze drogi od kilku lat się
          mijają. Pozdrawiam
          • Gość: obserwator Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:51
            od 1997 to Knysak pracował jako prezenter, a potem wyniósł się do Y-Radio i na
            szczęście nie mieszł do FONU. Od ubiegłego roku jest prezesem w Fonie. I od
            ubiegłego roku najlepsi w tym radiu odchodzą. Z własnej woli, bo nik nie lubi
            pracować z despotą. Radio to miejsce gdzie powinna się liczyć kreatywność, a
            ten człowiek ją zabija. ... A i te wszystkie naprawdę fajne pomysły, które
            pojawiły się w radiu to nie były pomysły prezesa tylko ludzi którzy już tam nie
            pracują. Musieli się nieźle napocić, aby je przemycić tak, aby on myślał, że to
            jego. To właśnie świadczy o ich inteligencji. Ale niestety ich już tam nie ma.
            aaa. po tym co wypisujesz to chyba jesteś jego żoną, bo to jedyna osoba ( za
            wyjątkiem "prezesa"} która może tak naiwnie o nim pisać.
      • Gość: do marrgollci Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:25
        nie wiem czy wiesz ale prezes w Warszawie robił za barmana i może mógł zastać
        najlepszym barmanem w Polsce!!!!
        • marrgollcia Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? 11.07.05, 13:51
          Gość portalu: do marrgollci napisał(a):
          > nie wiem czy wiesz ale prezes w Warszawie robił za barmana i może mógł zastać
          > najlepszym barmanem w Polsce!!!!

Wiem co robił w ciągu ostatnich 12 lat. Co wcześniej? nie wiem. Wiem
          natomiast (wnioskuję z tego co piszesz), że Ciebie wtedy nie było jeszcze na
          świecie.
          • Gość: obserwator Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:54
            aaa... jeżeli jesteś jego żoną to on Ci naprawdę DUŻO nie mówi. Poobserwuj
            męża, to się dowiesz !!!
            • marrgollcia Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? 11.07.05, 14:12
              Gość portalu: obserwator napisał(a):

> aaa... jeżeli jesteś jego żoną to on Ci naprawdę DUŻO nie mówi. Poobserwuj
              > męża, to się dowiesz !!!
              Aaa...Toś mnie rozszyfrował... Naprawdę nie jestem jego żoną. Nie widuję go
              od kilku lat. Nie oceniam też jego osoby, a jego pracę. Wywnioskowałam jednak
              kim Ty jesteś. Zapewne sfrustrowanym byłym prezenterem radia (albo niedoszłym),
              który wbrew swoim przekonaniom nie ma talentu radiowca i został przez prezesa
              usunięty. Mam propozycję: Jak dorośniesz otwórz swoje radio i pokaż nam
              wszystkim jak to powinno wyglądać. Zwracam też uwagę, iż prezes nie jest
              właścicielem rozgłośni. Idź do właściciela, przedstaw swoją wizję, wywal
              Knysaka i zrób wreszcie DOOOBRE radio. Nie mogę się już doczekać. To był
              ostatni etap mojej dyskusji z Tobą. Powodzenia
              • Gość: obserwator Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:19
                Niestety mylisz się, a tak jak i Ty Knysaka znam ponad 12 lat i wiem co to za
                facet. A niestety te "złe" zmiany w jego osobie nastąpiły przez ostatnie 3 lata.
                aaa. co do Radia to jestem tylo obiektywnym słuchaczem i nigdy tam nie
                pracowałem, pracownać nie chciałem i pracować nie będę.
          • Gość: do Marrgollci Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:43
            ja nie jestem wrogiem Mariusza ale z tym barmanem to prawda. jak widać nie
            wiesz wszystkiego !!! hihihiiiii i masz duzo racji ze wyprowadził fon na prostą
            tyle ze teraz robi dziwne rzeczy. mnie to tylko bawi bo jakoś słucham innej
            rozgłośni i czy bedzie fon czy nie jest mi obojętne.
      • Gość: KOleś Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:24
        Ho Ho Ho Czyżby PREZES uzywał pseudo " MARGOLCIA "????? :):)":)
        Z tego co Margolcia pisze prezes to nasz częstochowski Konrad Walenrod którego
        życie przepełnione jest ofiarą i mesjanizmem .... a my go tak nie doceniamy ...
        hm jak tak MOŻNA >???? Hę :):):) Prezes poświęcił swoja świetlaną karierę w
        Stolicy aby uratowaĆ NAS WSZYSTKICH I OSTATNIĄ W TYM MIEŚCIE " PRAWDZIWĄ I
        PROFESJONALNĄ " STACJĘ.
        Pamiętajcie o tym i szanujcie Prezesa tego bo możecie mieć gorszego ???? !!!!

HI HI Hi Hi

juz nie mogę , chyba pęknę ...

pozdro dla trzeźwo myślących
      • Gość: Przemo23 Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU. I Co z tego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:49
        A radio jest dla słuchaczy, czy słuchacze dla radia ?!
        Jak to tylko 4 liga, ja akurat i bardzo wieelu ma ochote posłuchac o RAKOWIE !!!
        Nie tylko ciągle zuzel, siatkówka itp. Juz sie chce ż**** od tego !
        Z całym szacunkiem dla fanów tych sportów!
        3 LIGA JEST RAKOWA !!!
    • Gość: RKS-iak Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:37
      Z przyjemnością poczytałem o historii odejścia z FON-u Marka Magiery i w
      imieniu kibiców naszego kochanego Rakowa chciałem powiedzieć, że Marek zawsze
      może na nas liczyć.
      Kto był ten wie:)
      Zarąbisty koleś, który tak jak i my kocha nasz klub!
      Nie było relko z Żywca i trudno. Prawdziwi KIBICE BYLI W ŻYWCU
      • Gość: Ahhh Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:48
        Ahhh... szkoda ze nie wypada sie ujawniac co? mozna by sie dowiedziec co w ulu
        slychac
    • Gość: statysyk Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:26
      Uwaga czas na sonde -KTO UWAŻA żę MAGIC zrobił słusznie dziękując Prezesowi za
      robotę ???? bardzo prosze owaszeopinie :):)

pozdro
      • Gość: telewidz Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:36
        Ja uważam, że zrobił dobrze, tym bardziej, że w sobotę zadebiutował w Polsacie
        Sport!
        • Gość: www.radiofon.pl Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.prenet.pl 12.07.05, 10:57
          Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro.....
          • Gość: malik Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:34
            Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć ju
            > tro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę
            z
            > ajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w
            budowie,
            > Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w
            > budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro.....
            > Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć j
            > utro..... Strona w budowie, Proszę zajrzeć jutro.....

PYTANIE CZY TO JUTRO NADEJDZIE :(:(:( ????? :):):)
            • Gość: ... Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:41
              Sprawa strony tez jest dosc ciekawa:) Wedlug dobrze poinformowanych zrodel,
              strona jak i cale radio za sprawa pana naczelnego nie istnieje :)
              • Gość: gość Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 13.07.05, 11:11
                według dobrze poinformowanego źródła (ja) koszt budowy strony (dużej) środkami własnymi (pracownik) można zamknąć w sumie ok 300pln (cms, grafik, serwer) . widać po prostu się komuś nie chce .
    • Gość: dzisiaj też Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:45
      Dzisiaj też napisali, że zapraszają na stronę jutro hahahahahahahahaha

JAKA STRONA TAKIE RADIO!

POLECAM TRÓJKĘ
      • leandrao Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU 13.07.05, 10:46
        Hehehe, a najlepsze jest to, ze radio, ktore dziala nie ma strony, a radio,
        ktore dzialac przestalo dawno temu (Marconi) wlasnie otworzylo swoja witrynke.
        Super! Cos sie komus pod sufitem poprzestawialo, zeby w XXI wieku nie miec
        swojej stronki to juz nie jest kompromitacja, to jest po prostu hańba.
    • Gość: ja Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 13.07.05, 11:37
      tak sie składa ,że znałem Magierę osobiscie-niestety to zwykły burak i
      cham,gdyby Jacek nie odniósł sukcesów z junirami a potem nie trafił do Legii
      nikt by o nim nie słyszał,na plecach brata poszedł w górę,nazwisko kapitana
      legii otwiera wiele drzwi,po prostu wykorzystał swoją szanse,poza tym to zwykły
      wieśniak,a to że się tak nim podniecacie świadczy tylko o żenującym poziomie
      innych "dziennikarzy" sportowych w regionie
      • leandrao Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU 13.07.05, 12:38
        Jasne, a spikerem w hali Polonia i na Lidze Światowej został, bo piłkarze i
        działacze Legii Warszawa zapowiedzieli, że jeśli Marek nie zostanie spikerem w
        hali Polonia to oni rozpoczynają strajk. Nie w kij puszczał takie analogie -
        piłka nożna nie ma nic wspólnego z siatkówką, a Marek wybił się w hali Polonia
        podczas meczów AZS-u, później dostał mikrofon na Lidze Światowej, a potem w
        Zakopanem na skokach i w różnych turniejach bo jest zwyczajnie najlepszy w
        Polsce.
        Również znam Marka i wiem, że jest normalnym gościem,był taki kiedy jeszcze
        pracował w Życiu i taki jest nadal.
        A tobie polecam psychiatre bo ci sie styki przegrzaly madralo.
        • Gość: ja Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 13.07.05, 13:45
          sratytaty,na siatkówce spikerem może być każdy kto ma trochę mózgu,ludzim nie
          trzeba wiele i bez Magiery świetnie by się bawili,w zakopcu przy zbiorowej
          histerii tłumu nawet Gustaw Holoubek rozbujałby gawiedź,porównaj sobie Magierę i
          spikera na Legii,przy tym gościu Magiera to zwykły discjokey,dupa jest a nie
          dziennikarz,posłuchaj sobie kiedyś programu1 PR to poznasz prawdziwy
          komentatorski kunszt,moim zdaniem niestety nie ma nikogo lepszego od Magiery w
          okolicy ,a to ,ze to burak to niestety prawda,a teraz jeszcze większy niz kiedyś
          bo sodówa uderzyła mu do głowy w przeciwieństwie do Jacka,który zawsze miał
          poukładane w głowie,a jeśli twirdzisz,że nazwisko nie toruje dRogi w innych
          dyscyplinach to jesteś w błędzie
          • Gość: jacuziel Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:05
            ...gość na Legii to drze się jak jakiś pojeb, nie nazywałbym go spikerem...
          • Gość: gość Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 14.07.05, 23:55
            ty jesteś albo głupi albo zazdrosny
        • Gość: kris Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:24
          ty leonardo nie ośmieszja się już więcej , OK ?
          Bravo Marek , bravo Raków !
    • Gość: obserwator Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:44
      a może "Ja" to "prezes"?
      • Gość: nie ja Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:51
        Tak to pewnie Prezes :)
        • Gość: tym razem ja Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:49
          Szkoda mi slow na wasze marne wywody... rowniez znam Marka z pracy w RF i wiem
          ze jest to "dusza towarzystwa" zawsze w redakcji huczalo od jego zartow i
          dowcipow. Sympatyczny gosc z niesamowitym poczuciem humoru i nie byle burak bo
          bardzo iteligentny facet. Ale wy jestescie madrzejsi
    • Gość: Paweł Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: 217.153.54.* 15.07.05, 12:41
      To naprawdę duża streta dla Radia.
      Marek przyszedł po mnie i wiem jak lubiany był przez kibiców.
      Mam medialny talent.
      Może to dla niego tylko trampolina do kariery .
      Oby Tak .
      Powodzenia Marku Paweł Maliszewski
      • Gość: Andy Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:39
        Paweł - a ciebie nie ciągnie do powrotu ? Oczywiście jakby powstało jakieś
        normalne radio...?
        • Gość: do Pawła Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:51
          Paweł wróć !!!! Kibice czekają - na słynne ..." główka Skrzypka przeszła ponad
          bramką ... " :):):)

Wielkie pozdro

• Gość: TO MY ! Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:28
            ...że kiedyś zasłynie , nasz święty klub , nas z RRRKKKKKSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
            Marek jesteśmy z Tobą .
    • Gość: Misio Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:15
      .... no i proszę minęło kilka dni i czy ktoś jeszcze pamięta Magierę ????
      • Gość: jacuziel Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:22
        ale o co w ogóle chodzi ?
        • Gość: słuchacz Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:18
          ponoć jeszcze kilka osób odeszło!! czy wiecie coś na ten temat?
          • Gość: gość Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.prenet.pl 25.07.05, 13:40
            yhy ponoć sztuczną inteligencję montują w kompach , a po wakacjach już 24/7 dzwonisz i masz :P
            • Gość: black Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:38
              I w ten oto sposób dotrzemy do momentu kiedy to bedziemy mieli prawdziwą stację
              lokalną - tzn. radio będzie baaaardzo blisko słuchacza - czyt. słuchacze sami
              będą decydowali o losach programu 24/7 hihihihihih
    • Gość: mmm Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 00:04
      on odszedł tylko i wyłącznie dlatego ze dostał propozycje z polsatu sport i
      oczywiscir z niej skorzystał a nie dlatego ze nie było relacji z zywca,
      przekonac sie mozecie juz o tym ogladając polsat sport. O wy naiwni...
      • Gość: nnnn Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:05
        Nie wiem, czy to prawda, czy nie prawda, w każdym razie zrobił bardzo dobrze.
        To miło widzieć znajomą twarz w TV. Marek powodzenia, masz ogromną szansę i nie
        zmarnuj jej!
        Pozdrawiam serdecznie.
        Były DJ Radia FON:-)
        • Gość: wierny słuchacz Jarawka też już nie robi w Fonie ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:50
          ..... i BARDZO DOBRZE !!!!!!
    • Gość: kasia Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.rn / *.rntel.com 04.08.05, 11:23
      Z "normalnych" ludzi - jak to ladnie nazwales - zostal juz tylko Pakosz,
      niestety...
      • Gość: gość Re: MAGIERA ODSZEDŁ Z FONU IP: *.grosz.prenet.pl 04.08.05, 13:49
        i ciekawe ile wytrzyma ?
    • Gość: Rakowiak MAGIERA W POLSACIE SPORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:30
      Wczoraj na meczu z Rozowjem miałem przyjemność pogadać z Magicem i zapytałem go
      czy to prawda, że będzie pracował w Polsacie. Odpowiedź jest taka, źe TAK! Na
      razie robi coś tam z doskoku, a od października zaczyna tam normalną orkę i ma
      działać przy siatkówce.
      Zmartwię też pewnie (albo i nie) kibiców AZS-u. Praca w Polsacie będzie mu
      kolidowała z występami w hali Polonia, więc raczej nie będzie już spikerem na
      meczach siatkówki w Częstochowie.
      Pozdrawiam serdecznie.
      Kibic Rakowa i sympatyk Magica, a nawet dwóch Magiców!
      • Gość: Piotrek Re: MAGIERA W POLSACIE SPORT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 01:01
        Brawo Marek 3-mam kciuki aby się udało ... z pewnością Tobie się to należy

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka