Gość: krzysiek IP: 195.116.34.* 03.07.05, 13:23 czy jest na tym forum ktos kto wybiera sie w tym roku na AJD na pedagogikę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wlodec Re: AJD pedagogika??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:00 moze jaki Patyczak ! :-)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik3 Re: AJD pedagogika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:27 A ja ide !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: AJD pedagogika??? 03.07.05, 21:39 ja tez :-D to co widzimy sie w czwartek na egzaminie? :-> hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik3 Re: AJD pedagogika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:39 ile razy przeczytaliscie ksiazke????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek depilator Re: AJD pedagogika??? IP: 212.160.108.* 04.07.05, 09:45 ja rok temu przeczytałem 4 razy :) ale dzieki temu jestem juz na 2 roku, znam takich co przeczytali ją po 2 i 3 razy i zdawali a zanm takie dupy wołowe ktore i 7 razy przeczytały i nie zdały. Z resztą to i tak jest nie ważne ile razy sie przeczyta tę książkę bo pytania i tak są na myslenie w wiekszości niz na wiedze. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: AJD pedagogika??? IP: 195.116.34.* 04.07.05, 10:47 a mozesz cos napisac na temat tego co miales na swoim egzaminie? i wogole jak Ci sie studiuje i czy warto isc do tej szkoły i na ten kierunek? a moze masz ten test co był w tamtym roku? prosze odpisz, z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skarb Re: AJD pedagogika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:08 za moich czasów nie było żadnych egzaminów, kto wymyślił coś takiego, był konkurs świadect i było ok. Teraz dodatkowe stresy. Jestem na 4 roku i nie jest źle.Jasne, że były i wzloty i upadki, ale na upartego można wyjść nawet ze stypendium.Głowa do góry, nie martwcie się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: AJD pedagogika??? 05.07.05, 20:10 ja przeczytalam 2 razy :-D kurcze nie mam zielonego pojecia gdzie jest ta szkola w ktorej mamy miec ten egzamin... ;-/ w ogole to musze wyjechac o 5 nad ranem zeby tam dotrzec! mam nadzieje ze sie oplaci ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student AJD Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:40 Witam! Ja już będę na trzecim roku. Praca studenta na wydziale wygląda różne - jak to na uczelni. W tym roku była niezła chryja. Studenci zbuntowali się przeciw terrorowi jednego z wykładowców - www.anty-g.prv.pl/ - tą stronę zna każdy student na wydziale. Ta grupa nadal istnieje i będzie się starać pomóc każdemu studentowi, który sie do niej zwróci. Oczywiście są przedmioty przechlapane z samych siebie, np. tzw. Biomedyka - czyli medycyna w pigułce, a rachej w nieprzyjemnym czopku. Ale nie przejmujcie się - da się żyć. Acha! Książkę przeczytałem tylko 1 raz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś