Gość: MAMUŚKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:33 GDZIE KUPIE FOTELIK ROWEROWY DO 22KG, MOŻE BYĆ UZYWANY? A MOŻE KTOS MI POWIE CZY LEPSZY JEST NA BAGAŻNIK CZY DO RAMY MONTOWANY? DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I CO NIE WIECIE? Re: GDZIE FOTELIK ROWEROWY I JAKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maki Na giełdzie samochodowej IP: *.crowley.pl 05.07.05, 20:47 Proszę tam zajrzeć - na giełdę samochodową na ul. Poselskiej. Wchodząc głównym wejściem proszę iść prosto i przed końcem po lewej stronie mają foteliki używane. Sam kupiłem dla córki za 50 zł na ramę. Na sam bagażnik są tańsze, ale myślę, że gorsze. Zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Na giełdzie samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:41 dziękuję serdecznie, wreszcie cos wiem...a czy może są jakieś komisy rowerowe i z akcesoriami w Cz-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Re: GDZIE FOTELIK ROWEROWY I JAKI???? IP: *.czest.enion.pl 06.07.05, 07:23 Pytanie dziwne. Przecież wiadomo że w większości duzych sklepów rowerowych są foteliki a w Auchuan w go sport nawet specjalne przyczepki. Chociaż w małych sklepikach faktycznie może być problem ale jeśli trzeba napewno sprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GDZIE FOTELIK ROWEROWY I JAKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:39 no tak,ale czasem mozna kupic uzywany taniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś