Dodaj do ulubionych

Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:56
Niech mi ktoś powie, z czego te dmuchane bandy są zę kosztują ąż tyle kasy,
przecież to jak jakiś zwykły materac, poeitrze jest takie drogie czy material
z którego jest wykonana
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: 195.116.81.* 06.07.05, 19:57
      Proponuje żeby kibice tez zlozyli sie na jeden element dmuchanej bandy. 17
      lipca bedzie nas na stadionie co najmniej 15 tys osob. Kazdy kibic niech da po
      1 zl !!! Niech klub kibica pochodzi z puszkami. Przeciez po tej zlotowce nikt
      nie zbiednieje.Nigdzie w Polsce i na swieccie nie bedzie tak fajnej bandy jak u
      nas, bo to bedzie tez nasza banda, nasza wdziecznosc dla wszystkich żuzlowcow.
      Przychodzimy ich podziwiac jak walcza teraz zróbmy raz cos dla nich
      • Gość: okija Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:22
        Masz nawet fajny pomysł. Złotówka to nie dużo a jeden segment takiej bandy
        kosztuje ok. 6000 zł. Czyli mozna by rzec, że na jeden taki segment od ludzi
        napewno by uzbierali. I można by go podpisać segment kibicowski. A co ?? Mogą
        być sektory kibiców to i taki segment też dobra rzecz.
      • Gość: rem Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: *.21.pl / 213.199.204.* 06.07.05, 21:53
        w morde to jest pomysł myśle że każdy coś da tylko jak to zorganizować ,fan
        club jako stowarzyszenie dostanie pozwolenie na kweste a i z urzędem skarbowym
        też chyba trzeba bo te krwiopijcy chyba też chcą od takich akcji podatek
        • Gość: okija Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:40
          No właśnie trzeba dotrzeć do kogoś z FC. Oni już jakąś zbiórkę organizowali,
          wiedzą gdzie i jak załatwiać a może też puszki jakieś im zostały z innych zbiórek.
      • Gość: Aga Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: 195.116.81.* 06.07.05, 22:47
        Cieszę się że moj pomysl Wam sie spodobał. Myslę że z KK nie będzie problemu.
        Jednak musimy liczyc na pomoc czestochowskich mediow. Niech nasze lokalne
        gazety, radia, telewizje rozpropaguja te akcje... Żeby wszyscy ludzie 17 lipca
        wiedzieli że zbieramy kaske na bande. Niech o niej wie cala sportowa
        Czestochowa!!!
        • Gość: żużelmaniak Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: 212.87.230.* 07.07.05, 12:58
          pomysł bomba! tylko trzeba go rozpropagować jak najszybciej ,zróbmy coś dla
          zawodników kórzy zapewniają nam tyle emocji,przecież każdy wyścig może być dla
          zawodnika tym- nie dajBoże- ostatnim, tfu,tfu! Wierzę,że Kraksa w Lesznie była
          kropką nad w tym temacie!
    • Gość: Adi.P. W Częstochowie mamy Firme produkującą dmuchańce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:10
      Robią dmuchane zamki dla dzieci , zjeżdżalnie, dmuchane reklamy i wiele innych
      rzeczy. Oni bez problemu by takie bandy zrobili taniej , wystarczy zapytać.
      Mogę nawet podac adres strony w razie zainteresowania.
      • Gość: Sturm Re: W Częstochowie mamy Firme produkującą dmuchań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:20
        Adi.P pewnie ze zamki dmuchane, ale dzieci sie nie rozpedzaja 100km/h i nie
        wpadaja z takim impetem w nie, pozatym bardzo sie ciesze ze nareszcie ktos
        zaczol myslec, dzieki Bogu za to ze nic sie nie stalo nikomu powaznego w
        Lesznie, a ta sytuacja pokazala ze nie warto bylo czekac na koniec sezonu!
    • oko42 Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza 06.07.05, 22:39
      Pomysł kapitalny, zbieramy kase na ochraniacze .Podpis też klawo
      • ulisses_czwa Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza 06.07.05, 22:44
        Te bandy powinny byc od poczatku sezonu... Moze teraz kilku zawodników zamiast lezeć, albo chodzic o kulach jeździłoby... Ciekawe czy CKM da rade je zainstalowac.. Co do prosukcji tych band, to jest coś takiego jak patent i nikomu nie wolno poza Briggs'em tego wytwarzac... Jego pomysł - jego prawo...
    • Gość: Gundersen Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:47
      bez kozery powiem: jak zobacze FanClub Wlokniarza zbierajacy kaske na bandy dam
      nie 1zl, ale 2x1zl, a jak, bo kurde skóra cierpnie...
      • Gość: Lee extra pomysł ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:02

tak .. gratuluje ze ktoś wpadl na ten pomysł ... a moze sprzedawcy kielbasek i
        tych paskudnych hot-dogów tez od sprzedanej sztuki dadzą zolkę ... nie dośc że
        zdzierstwo to jeszcze zarcie paskudne ... przykładac sie .. !!

bandy tak !! oswietlenie nie ! (może poczekac, tyle lat bez oświetlenia i jest
        dobrze .. )

• Gość: CKM FAN Bezpieczeństwo zawodników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:10
          DO WŁADZ GAZETY WYBORCZEJ ZAPROPAGUJCIE NA SWOICH CZĘSTOCHOWSKICH STRONACH, ŻE
          NA TYM MECZU ZBIERAMY PIENIĄDZE NA BANDY DMUCHANE DLA BEZPIECZEŃSTWA
          ZAWODNIKÓW. JESTEŚCIE NAJLEPIEJ CZYTANĄ GAZETĄ W CZĘSTOCHOWIE. nA STRONACH
          INTERNETOWYCH TEŻ COŚ NAPISZCIE. ROBIMY WIELKĄ CZĘSTOCHOWSKĄ AKCJE ZBIERANIA
          PIENIĘDZY NA BANDE DMUCHANĄ. DLATEGO WŁAŚNIE W CZĘSTOCHOWIE SĄ NAJLEPSI KIBICE
          NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!! ZJEDNOCZMY SIĘ !!!!!!!!!
          • Gość: okija Re: Bezpieczeństwo zawodników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:27
          • Gość: okija Re: Bezpieczeństwo zawodników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:31
            Hola, hola gorąca głowo.
            Żeby robić taką zbiórkę trzeba najpierw trochę pozwoleń załatwić.
            I jeżeli są chętni to niech najpierw skontaktują się z zarządem CKM, czy oni
            chcą takiej pomocy i czy wyrażą zgodę na taką kwestę podczas meczu. Gdyby się
            zgodzili podejrzewam, że trzeba by zgodę Urzędu Miasta. Napewno byłoby trochę
            załatwiania i jeżeli znaleźli by się chętni to napewno warto.
            • Gość: michal Re: Bezpieczeństwo zawodników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:02
              Taaak... juz widze jak wszystko w ciagu tygodnia sie zalatwi... przeciez tu
              trzeba dostac pozwolenie od miasta (oni musza jeszcze wyznanczyc gdzie zbiorka
              bedzie przeprowadzana), uwiarygodnic na co maja isc pieniadze, potem od tego
              odprowadzic podatek... w POLSCE to zajmuje miesiac-dwa ;x
              • Gość: Maniek Re: Bezpieczeństwo zawodników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:50
                I to mi sie podoba !!!!! Wszyscy razem.Jak najbardziej jestem na TAK! A ja nie
                dam zlotowki tylko 3 zlotówki Ha ha.Dzięki tym bandom w Lesznie nadal jezdzimy
                w pelnym skladzie . Inaczej nie bylo by juz Holty moze nawet do końca
                sezonu!!!!!! Brawo za pomysl i to samo dla prezesa Maślanki.pozdrawiam
                wszystkich !!!!
              • Gość: okija Re: Bezpieczeństwo zawodników IP: 217.97.165.* 07.07.05, 13:55
                Już się dowiedziałam.
                Zgodę UM musi wydać zorganizowanej grupie tz. gdzieś zarejestrowanej czyli
                prowadzącej jakąś działalność. Należy więc porozmawiać z FC. Oni taka
                działalność prowadzą i mogą wystąpić do UM o zgodę na kwestę.
    • Gość: kibol Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 01:42
      Halo AGA JESTEM MOCNO ZA TWOJA PROPOZYCJA ABY JEDNA BANDA OCHRONNA BYLA DLA
      KIBICOW I TEZ BARDZO CHETNIE DOLOZE SIE DO KWESTY A MOZE Z TEJ KWESTY BEDZIE
      WIECEJ NASZYCH BAND!!!
    • Gość: speedytm Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: *.bp.com.pl 07.07.05, 08:05
      Witam,
      moi mili, napiszcie mi proszę jak wygląda u Was sprawa z widocznością przez
      takie bandy w Częstochowie? U nas w Bydgoszczy będzie z tym wielka lipa, bo na
      łukach od 5 ławeczki w dół widzimy tylko kaski zawodników. Czy Wy też możecie
      mieć w/w problemy? Pytam, bo nie byłem u Was nigdy na stadionie, ale z TV
      widziałem, że jest wyższy niż w Bydzi?
      Pozdrawiam

P.S.>Zbiórka na bandę - świetny pomysł Ago!!!
    • Gość: Medalik CKM-fan W sprawie bandy od kibiców... IP: 212.87.241.* 07.07.05, 15:07
      Cóż za eksplozja pomysłów w związku z propozycją zbiórki na jeden segment
      bandy!!! Popieram!!! Ale skoro co niektórzy mają coraz to nowe pomysły, to i
      mnie przyszedł na myśl jeden pomysł... Proponuję, żeby na segmencie bandy
      ufundowanym prze kibiców nie było żadnych reklam itd. ale żeby był to segment w
      naszych barwach klubowych!!! Nie wiem, z jakiego tworzywa jest owa banda
      produkowana, ale nie sądzę, żeby dobór kolorów nastręczał producentowi jakichś
      szczególnych problemów. Myślę również, że jeden segment w kolorach białym i
      zielonym był droższy, niz pozostałe. Wyobraźcie sobie, jak pięknie wyglądałaby
      biało-zielona banda... i żeby tak jeszcze z lwem i napisem CKM Włókniarz!!!
      Pomysł jest mój, ale zezwalam na kopiowanie ;-) Pozdrawiam CKM-fanów!!!
      • Gość: Hola hola Re: W sprawie bandy od kibiców... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:06
        Tak i co jeszcze, może niech banda jeszcze śpiewa i tańczy, najlepiej niech
        będzie z wizerunkami naszych żużlowców, no i jak bedzie za sucho niech polewa
        nawierzchnie wodą, no i jak się ściemni to żeby świeciła, a najlepiej jak by
        poruszała się wokół toru razem z żużlowcami i dopingowała ich. WYLUZUJCIE z
        tymi pomysłami
        • storima Re: W sprawie bandy od kibiców... 07.07.05, 16:41
          Gość portalu: Hola hola napisał(a):

> WYLUZUJCIE z
          > tymi pomysłami

Od pomyslow glowa nie boli, ale z ich brakow to cieniutko sie przedzie.

Doskonala inicjatywa Ago!

Pozdrowienia dla Fanow!
        • Gość: Medalik CKM-fan Do hola-hola ;-) IP: 212.87.241.* 07.07.05, 17:30
          Sami se wyluzujcie, hola-hola!!! ;-) Cóż za brak poczucia humoru... To straszne
          być ponurakiem... Pozdrawiam Cię i życzę udanego weekendu! Może złapiesz trochę
          uśmiechu :-D
          • Gość: Hola Hola Re: Do hola-hola ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:50
            I kto tu nie ma poczucia humoru ;-) . Ważne żeby były te bandy, chociażby
            przezroczyste
    • Gość: Kibic. Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:39
      Brawo! Przednia inicjatywa. Też dokładam !!
    • Gość: okija Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:43
      A ja Wam powiem, że gadaniem (pisaniem) to jeszcze się nic nigdy nie zrobiło.
      Niestety trzeba się wziąść do działania. Nawet gdyby udało się tą zbiórkę
      zorganizować, to moi kochani nie zdążylibyśmy na początku nic na niej zrobić. Bo
      jak zapowiadają działacze te bandy już będą na meczu z Polonią,kiedy to mogła by
      być zorganizowana kwesta. Ale gdyby ją się udało przeprowadzić to można wtedy z
      klubem negocjować aby za te uzbierane pieniążki jakiś banerek na bandzie
      umieścili. Tak że kibice do dzieła, znaczy do działania a nie gadania.
    • Gość: Aga Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: 195.116.81.* 07.07.05, 22:04
      Skoro pomysl się Wam spodobal (z czego sie niezmiernir ciesze) czas zabrac sie
      do dzialania. ja niestety nie mam znajomych w FC wiec bedzie mi trudno zaczac
      dzialac... Moze ktos z Was ma dojscia i popchnie te incjatywe do obmyslenia
      przez członkow KK. Oni maja doswiadczenia w takich akcjach bo juz kiedys
      zbierali... tyle ze teraz to trzeba duuuuuuuuuuuuzo bardziej naglosnic. ja nie
      znam procedur jakie ida za organizowaniem zbiorki pieniedzy bo pewnie w naszym
      biurokratycznym kraju bedzie biegania bardzo duzo, jeszce dokumenty zanum
      zaczna byc rozpatrywane beda musialy nabrac odpowiedniej mocy urzedowej...
      Popytajcie sie jesli mozecie...
    • Gość: okija Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: 217.97.165.* 12.07.05, 13:20
      Pragnę poinformować forumowiczów, że kwesta o której pisano wyżej się odbędzie,
      na meczu z Polonią. Jest już wszystko załatwione. Przeprowadzi ją FC. Tak więc
      1 zł więcej do kieszeni i przychodzimy na mecz.
      Pozdr.
      • Gość: Aga Re: Żużel. Bezpieczna banda wokół toru Włókniarza IP: 195.116.81.* 12.07.05, 22:22
        dzieki okija za zaangazowanie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka