Gość: aaa IP: *.net 11.07.05, 07:29 this news is the best ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsl Re: Samobójstwo w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:28 ileż informacji w tym artykule... hmm wiem już wszystko :) ... a może to jakiś zwiastun a dalszy ciąg jest w płatnej części portalu GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Samobójstwo w centrum miasta IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:37 Ktoś się musiał nieźle napocić i ze dwa dni stracić by takiego newsa napisac.I jak zwykle fotografi niet. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Samobójstwo w centrum miasta 12.07.05, 09:14 A czego jeszcze oczekiwaliście, drodzy czytelnicy? Przecież nie będziemy drążyć powodów tragedii, tym bardziej, że nie ma wątpliwości co do samobójstwo. No a skarga na brak zdjęcia to - mamy nadzieję - tylko niesmaczny żart. Trochę taktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Samobójstwo w centrum miasta IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:36 Chciabym byście mnie dobrze zrozumieli- lubię was bardzo lecz słowa krytyki się należą: Czasem zdarza się was pisać o dupie maryni całkiem rozległe artykuły o dupie maryni a inne tematy czasem całkowicie omijacie lub piszecie o nich jakby komuś się bardzo nie chciało tego robić.Czesto wasze dzieła są podpowiedziami głosów z forum i dopiero wówczas coś zaczynacie pisać-jakbyście się nie interesowali zyciem miasta,nie wiedzieli co w trawie piszczy a to podstawa.Kolejna rzecz-niektóre głosy z forum podpowiadające wam coś ciekawego-omijacie,nie wiem czemu,czyżby zbyt trudne?Nieciekawe dla przeciętnego czytelnika?Niedostosowane poziomem do plastikowych realiów? Błąd!Zaczynacie opisywać to miasto,byłe wojewódzkie niczym małomiasteczkową pipidówę.Nie czujcie w moich słowach niczego poza goryczą i nadzieją że bedzie lepiej,nie chcę was tu pouczać lecz róbcie tak by wasz czytelnik czuł się jak człowiek na poziomie,pojony ciekawostkami na wyższym poziomie,czując że po jej przeczytaniu bedzie wiedział więcej i zainspirowany uda się odkrywać uroki miasta,zacznie cieszyć się okolicą i będzie dumny że jest Częsochowianinem.Piszę tak bo czasem się zastanawiam czy jesteśmy już przedmiesiami Myszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś