aamp 11.07.05, 20:53 Jaki polecacie napój enegetyczny,teraz na rynku zatrzęsienie,zawęźmy ranking do: red bull R20+ TIGER ICE BULL Dark DOg A może jest jakiś inny rewelacyjny? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joop Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:56 moze powerrade?? zajzyj na forum o napojach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=524 Odpowiedz Link Zgłoś
aamp Re: Napoje Energetyczne 11.07.05, 21:02 Chodzi mi o subiektywny ranking,jak nie masz ochoty pomóc to lepiej nic nie pisz,a na forum o napojach nie ma takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red&with Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:21 czy te napoje Cos dają czy to taka sciema zeby kupować???powiedzcie bo sie w tym nie łape za bardzo czy to daje powera ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:57 przepraszam, ze pytam! Da Pan ny Pnow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:59 Dla Pan czy Panow? pszepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:34 Ale ktory napoj energetyczny rzeczywiscie dziala-mountain due tez mial byc niby energetyczny-tak reklama wskazuje-a tu zonk.Powiedzcie ktory dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Napoje Energetyczne IP: *.org / *.org 11.07.05, 23:40 W biedronce masz dosc tani i dobry napoj za 1,99. Niestety nazwy nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_sc Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:49 To ze stonki to "Power Max" sie zwie Odpowiedz Link Zgłoś
aamp Re: Napoje Energetyczne 12.07.05, 07:18 nie wierzę ,że nikt nie pił ,potrzebuje solidnego "pobudzacza",który naprawdę stawia na nogi,powerady i mountainy,oraz isostary sa cienkie,chodzi o cos naprawdę mocnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Napoje Energetyczne IP: *.org / *.org 12.07.05, 10:29 Isostar nie jest "pobudzaczem", to tak na przyszlosc zebys wiedzial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:06 Jak ma być mocne to tylko spiryt ...... zatrzęsie tobą solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:10 jestem sceptykiem, co do sensu picia tego gówna, ale raz po przejechaniu 200 km na rowerq, przekonałem się że zwykła coca-cola daje kopa. Każdy większy łyk dawał mi siły na kolejne 5 km, a spompowany byłem niemiłosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Napoje Energetyczne 12.07.05, 20:05 W liceum przez jeden rok zawsze po wf-ie piłem Isostara - jakoś dawał radę. W tym sezonie rowerowym piłem dwa razy Powerade, ale jeszcze nie wiem czy się nadaje, bo wtedy nie byłem zbytnio zmęczony - piłem to raczej tak żeby spróbować co to jest. Powerade jest dopiero u mnie na testach, więc jest zbyt wcześnie żebym jakieś wnioski wyciągał co do jego skuteczności :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~arek Re: Napoje Energetyczne IP: *.pl / *.sfc.pl 13.07.05, 19:41 Mogę ci powiedzieć, że Ice Bull naprawdę stawia na nogi nawet wielkich gości.Często jeździmy w dalekie trasy i nie ma nic lepszego od tego napoju. Dużo osób zabiera go na narty żeby dać radę całodziennemu jeżdżeniu po śniegu. Bardzo mocny jest też środek Speed8,działa całe 8 godzin /mocno pobudza,wzmaga koncentrację,itd./ ale nie wiem czy o to ci chodzi i do czego ma służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:05 Ciekawy temat. Energetyki zastepuja mi kawe od okolo 3ech lat. Nie ma dnia bez energetyka tak jak kedys nie bylo bez kawy. Cieszy, ze jest ich coraz wiekszy wybor i spadaja ich ceny. U mnie zawsze numer jeden byl redbull z uwagi na zawartosc kofeiny i tauryny ( rzeklbym ze tauryna daje mi wiekszego kopa niz kofeina ). Ostatnio kupuje go tylko na BP z uwagi na promocje punktowa i przystepna cene. Dobry smakowo jest tez speed dostepny w tesco, podobe zawartosci kofeiny i tauryny a cena nizsza. Stawia na nogi ice bull, tylko ciezko ten syrop wypic. Isostary czy powerrady to bardziej napoje izotoniczne i kopa nie dadza tylko zniweluja zmeczenie. Slynnego speed8, ktory wycofali z rynku ( dostepny jeszcze na aukcjach internetowych i sklepach z odzywkami ) nie mialem przyjemnosci pic, ale zawiera olbrzymia dawke kofeiny. Najgorszy zas dopalacz jaki miale przyjenosc pic to warp4. Smak i efekt do bani. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś