Dodaj do ulubionych

Napoje Energetyczne

11.07.05, 20:53
Jaki polecacie napój enegetyczny,teraz na rynku zatrzęsienie,zawęźmy ranking do:
red bull
R20+
TIGER
ICE BULL
Dark DOg
A może jest jakiś inny rewelacyjny?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: joop Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:56
      moze powerrade?? zajzyj na forum o napojach:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=524
      • aamp Re: Napoje Energetyczne 11.07.05, 21:02
        Chodzi mi o subiektywny ranking,jak nie masz ochoty pomóc to lepiej nic nie
        pisz,a na forum o napojach nie ma takiego
      • Gość: red&with Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:21
        czy te napoje Cos dają czy to taka sciema zeby kupować???powiedzcie bo sie w tym
        nie łape za bardzo czy to daje powera ??
    • Gość: bingo Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:57
      przepraszam, ze pytam!
      Da Pan ny Pnow?
      • Gość: bingo Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:59
        Dla Pan czy Panow?
        pszepraszam!
    • Gość: popek Re: Napoje Energetyczne IP: 212.87.241.* 11.07.05, 21:23
      Retból
      • Gość: Menel Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:34
        Ale ktory napoj energetyczny rzeczywiscie dziala-mountain due tez mial byc niby
        energetyczny-tak reklama wskazuje-a tu zonk.Powiedzcie ktory dziala
    • Gość: Lesio Re: Napoje Energetyczne IP: *.org / *.org 11.07.05, 23:40
      W biedronce masz dosc tani i dobry napoj za 1,99. Niestety nazwy nie znam
      • Gość: p_sc Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:49
        To ze stonki to "Power Max" sie zwie
    • aamp Re: Napoje Energetyczne 12.07.05, 07:18
      nie wierzę ,że nikt nie pił ,potrzebuje solidnego "pobudzacza",który naprawdę
      stawia na nogi,powerady i mountainy,oraz isostary sa cienkie,chodzi o cos
      naprawdę mocnego
      • Gość: Lesio Re: Napoje Energetyczne IP: *.org / *.org 12.07.05, 10:29
        Isostar nie jest "pobudzaczem", to tak na przyszlosc zebys wiedzial ;)
        • Gość: KL Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:06
          Jak ma być mocne to tylko spiryt ...... zatrzęsie tobą solidnie
          • Gość: Darek Re: Napoje Energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:10
            jestem sceptykiem, co do sensu picia tego gówna, ale raz po przejechaniu 200 km
            na rowerq, przekonałem się że zwykła coca-cola daje kopa. Każdy większy łyk
            dawał mi siły na kolejne 5 km, a spompowany byłem niemiłosiernie
    • lookas.prv.pl Re: Napoje Energetyczne 12.07.05, 20:05
      W liceum przez jeden rok zawsze po wf-ie piłem Isostara - jakoś dawał radę.

W tym sezonie rowerowym piłem dwa razy Powerade, ale jeszcze nie wiem czy się
      nadaje, bo wtedy nie byłem zbytnio zmęczony - piłem to raczej tak żeby spróbować
      co to jest. Powerade jest dopiero u mnie na testach, więc jest zbyt wcześnie
      żebym jakieś wnioski wyciągał co do jego skuteczności :-)

---------------------------------
      www.lookas.prv.pl
    • Gość: ~arek Re: Napoje Energetyczne IP: *.pl / *.sfc.pl 13.07.05, 19:41
      Mogę ci powiedzieć, że Ice Bull naprawdę stawia na nogi nawet wielkich
      gości.Często jeździmy w dalekie trasy i nie ma nic lepszego od tego napoju.
      Dużo osób zabiera go na narty żeby dać radę całodziennemu jeżdżeniu po śniegu.
      Bardzo mocny jest też środek Speed8,działa całe 8 godzin /mocno pobudza,wzmaga
      koncentrację,itd./ ale nie wiem czy o to ci chodzi i do czego ma służyć.
      • Gość: rem Re: Napoje Energetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:05
        Ciekawy temat. Energetyki zastepuja mi kawe od okolo 3ech lat. Nie ma dnia bez
        energetyka tak jak kedys nie bylo bez kawy. Cieszy, ze jest ich coraz wiekszy
        wybor i spadaja ich ceny. U mnie zawsze numer jeden byl redbull z uwagi na
        zawartosc kofeiny i tauryny ( rzeklbym ze tauryna daje mi wiekszego kopa niz
        kofeina ). Ostatnio kupuje go tylko na BP z uwagi na promocje punktowa i
        przystepna cene. Dobry smakowo jest tez speed dostepny w tesco, podobe
        zawartosci kofeiny i tauryny a cena nizsza. Stawia na nogi ice bull, tylko
        ciezko ten syrop wypic. Isostary czy powerrady to bardziej napoje izotoniczne i
        kopa nie dadza tylko zniweluja zmeczenie. Slynnego speed8, ktory wycofali z
        rynku ( dostepny jeszcze na aukcjach internetowych i sklepach z odzywkami ) nie
        mialem przyjemnosci pic, ale zawiera olbrzymia dawke kofeiny. Najgorszy zas
        dopalacz jaki miale przyjenosc pic to warp4. Smak i efekt do bani.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka