Dodaj do ulubionych

UFO na Zawodziu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:43
Gdyby to mi ktos powiedzial usmial bym sie i pokazal mu palcem na czolo.Ale
to co sam zobaczylem przerazilo mnie do szpiku kosci.Osobiscie widzialem
UFO.nie byl to statek kosmiczny,ani zadne tam cygara czy ludzkie wymysly.W
okolicy mostu blisko stadionu Wlókniarza widzialem dwie postacie, które w
zaden sposób nie mogly byc ludzmi.Poruszaly sie bardzo wolno jakby obserwujac
i nagle z reki jednego wylecial cos jakby laserowa wiazka promieni.Stalem w
krzakach bo wlasnie zalatwialem potrzebe i zwatpilem w to co widze.Postacie w
pewnym momencie po prostu zniknely.Nie oddalily sie lecz zniknely.Po dluzszej
chwili podeszlem do miejsca , gdzie poleciala wiazka promieni z reki jednego
kosmity i wyobrazcie sobie , ze lezal tam przpolowiony na pól
szczur.najdziwniejsze w tym, ze nie bylo kropli krwi.Do tej pory jestem w
szoku.Zaznaczam , ze nie bylem pijany , ani nacpany.
Obserwuj wątek
    • Gość: kazik Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:50
      hehe, dobra historia :)))). A byli zieloni czy fioletowi?
      • Gość: aasd Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:59
        pokaż zdjęcia tego szczura
        • Gość: Boki Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:05
          A ja ci wierzę !!!

;)

pozdr.
          • advocaat Re: UFO na Zawodziu 14.07.05, 00:16
            Nie mam zdjecia szczura. nie mialem ze soba, ani aparatu, ani kamery.Byc moze
            jeszcze tam lezy?
      • advocaat Re: UFO na Zawodziu 14.07.05, 00:21
        Gość portalu: kazik napisał(a):

> hehe, dobra historia :)))). A byli zieloni czy fioletowi?
        Bylo ciemno, wiec widzialem sylwetki.Ale ludzi obserwuje od trzydziesatu lat ,
        wiec wiem jak wygladaja, a to byly smukle do przesady postacie i wykonywaly
        dziwne powolne ruchy z szybkimi ruchami glowy.Chociaz te postacie ni jak nie
        pasowaly nawet do ludzi to wiem, ze to na pewno nie byli ludzie.
      • Gość: Iwona Re: UFO na Zawodziu IP: *.trustnet.pl / *.trustnet.pl 21.07.05, 18:17
        Nic sie nie działo na zawodziu bo własnie tam mieszkam co za brednie juz nie
        macie o czym pisac ,robic sensacji ha ha Chyba chcesz byc w kregu
        zainteresowania no to rozumiem mozesz takie cuda wymyslac
    • Gość: Roman Re: UFO na Zawodziu IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:35
      Rozumiem że sezon na grzybki zaczął się na dobre.
      Zapewne byli to Pi i Sigma-matematyczne chłopaki,dwóch przyjaciów z jednej paki.
      Albo też żule z Zawodzia,oni nie takie myki robią by na flaszke zdobyc.
    • Gość: azs Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:49
      Może to był Sławek Drabik na nowym motorze!!!
    • Gość: buli Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:51
      Moze jak zalatwiałes swoja potrzebe zobaczyles ze masz tak mała fujarke i
      zakręciło ci sie w głowie.
      • Gość: ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 01:14
        Fujarke mam taka akurat, a oczy ze wzrokiem zero zero.Wiec wiedzialem, ze beda
        takie reakcje.i jak tu cos ludziom powiedziec???? Jeszcze zrobicie ze mnie
        jakiegos pojeba lub psycho-mena.
        • Gość: Ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 01:18
          Wlasnie wrócilem samochodem z tego miejsca.I jakie mam wiesci.Szczur tam lezy
          tak jak lezal.Jak nie wierzycie to jedzcie sobie zobaczyc. Przed mostem polewej
          stronie od strony stadionu.
      • Gość: x-files Re: Byłeś w krzakach, znajdziemy Cię!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 01:18
        Znajdziemy i albo wyzerujemy Ci pamięć, albo rozpołowimy jak szczura, który
        tak naprawdę nie był szczurem, tylko zamienionym w szczura Albertem
        Koniobijskim, szewcem z ul. Skośnej.
    • Gość: Pimpek Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:05
      Czy obcy wykorzystali cię seksualnie????? lepiej sprawdź tyłek
      • Gość: Ania Re: UFO na Zawodziu IP: *.mim.pcz.czest.pl 14.07.05, 10:01
        Ja ci wierze,choc relacja wydaje sie fantastyczna, ale na Polnocy rowniez
        wczoraj dzialo sie cos dziwacznego. Siedzielismy sobie w ogrodku przy
        Promenadzie, nagle pojawila sie wyjatkowych kolorow tecza albo cos co ja
        przypominalo,ale normalna tecza to nie byla, chcialam nawet pstryknac fotke ale
        nim wyjelam aparat tecza zniknela...
        Osobliwa tecza - trwajaca moze z 15 sekund. Poza tym takich chmur jak wczoraj
        nie widzialam nigdy wczesniej, jakies smugi na niebie, wszystko bardzo dziwne.
        Aha zapomnialam,kopnal mnie prad kiedy dotknelam sie metalowej barierki. Moze
        to zwykle zjawiska w przyrodzie a moze nie. Nie wiem, nigdy w kosmitow nie
        wierzylam, ale cos za duzo tych przypadkow.
        • Gość: KL Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:25
          Wczoraj tak było ....... ale to nic nadzwyczajnego. Fakt ..... wózki w Tesco
          były naelektryzowane :))) Kopały wczoraj jak cholera i to nie żart :))
        • Gość: widz z parkitki Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:46
          ja tez widziałem wczoraj tęcze na niebie kolo 20 zdziwiłem sie troche bo
          deszcze nie padał a zazwyczaj tęcza pojawia sie po deszczu
    • Gość: Wlodek Re: UFO na Zawodziu IP: *.vf.shawcable.net 14.07.05, 14:05
      Karolu!
      To wszystko przez lewitujacych Rydzykoidow.
      Trza po egzorcystow dzwonic ze zlotu JG poki sie jeszcze nie rozjechali....
      • Gość: all Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:51
        a gdzie dokładnie lezy ten szczur??jutro bede rano jechał przez zawodzie to
        zobacze ?
      • Gość: Marcyś Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:21
        Włodku smiejesz się a tu poważna sprawa. No i jest dowód, przecięty na wpoły
        szczur bez krwi. A może ktoś dokonał zemsty za Popiela? Ciekaw jestem kiedy
        ojciec dyrektor też zamknie się w wieży. Mam nadzieję że kazusy z historii
        pomimo działań sił nieziemskich powtórzą się i teraz. Warto by w tej wieży
        zamknać jeszcze paru giertychów.
        • yanoooosh Re: UFO na Zawodziu 20.07.05, 12:23
          a tak szczerze wierzycie w ufo ???
          bo jezeli naprawde istnieje i jest to tak zaawansowana technologia, ze moga se przemieszczac z planety na planete to czego do ku....y nedzy szukaja w polsce giertycha ???
          Moim zdaniem jezeli to prawda , ze istnieja i przylatuja do polski to ufole sa malo inteligetni

hehe
        • taniarada Re: UFO na Zawodziu 27.12.14, 18:34
          POlityczna kariera
          Obdarta z pozłoty i wrażeń,
          Pamięć i rozum odbiera
          Dla niewygodnych zdarzeń.

Medialne łże ogniwa
          Pełne dyżurnych wieszczy,
          Prawdę botoxem przykrywa ...
          Dla politycznych leszczy.
    • agnieszka71 Re: UFO na Zawodziu 14.07.05, 14:15
      Ta tęcza nie tęcza - była widoczna również na Zaciszu
      • Gość: Amaral Re: UFO na Zawodziu IP: 80.51.57.* 14.07.05, 15:52
        Ja rowniez widzialem wczoraj to osobliwe zjawisko na niebie. Nie znam sie na tym ale chyba to niemozliwe zeby sweitliste blyski na niebie przypominajace tecze ale niebedace nia z pewnoscia (!) mogly zniknac po zaledwie kilkunastu sekundach. Zgadzam sie z Anka, ze to bylo wyjatkowo dziwaczne.Nie wiem czy ktos zaobserwowal ale okolo 23.00 nad Tysiacleciem przez chwile widocznych bylo kilka łun (skad, skoro w poblizu nie bylo zadnego pozaru) a co do metalu mnie tez kopnelo porzadnie kiedy zlapalem za klamke od domofonu, cos tam sie dzialo nie tak, ale w przybyszow hmmm chyba nie wierze.
        • harry1983 Re: UFO na Zawodziu 14.07.05, 16:05
          Opowieść mocno fantastyczna, ale nie sądzę, że napisana dla jaj, bo musiałbyś się liczyć z tym, jakie będą uwagi.

Ja wczoraj widziałem na ciemnym niebie jasny pionowy pasek, nad laskiem aniołowskim, widziany z północy - nie wiem czy to ma jakiś związek, faktem jest że to było po zachodzie słońca.

Te smugi, chmury - Ja bym to tłumaczył raczej jako zjonizowane powietrze przed burzą albo coś w tym stylu.

99% takich zdarzeń da się logicznie wyjaśnić - a co do tego szczura, pstryknij fotkę, albo daj dokładny namiar gdzie to było, bo aż sam ciekawy jestem.
          • Gość: Ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:02
            No i wyobrazcie sobie , ze potraktowalem sprawe powaznie i zglosilem to do
            autorów programu "Nie do Wiary" Bylem w szoku kiedy w trzy godziny po moim
            telefonie cala ekipa podjechala pod mój dom i poprosila o pokazanie tego
            miejsca.Pojechalismy tam i goscie cos mierzyli jakimis aparatami na promienie
            czy cos.a przyjechali dlatego bo z Czestochowy mieli podobno tego dnia 7
            zgloszen o podobnych sytuacjach>A co do dziwnej teczy to zgadza sie ona z moim
            zdarzeniem czasowo.Cos wiec jest nie na zarty !!!!
            • Gość: kazik Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:16
              To moze podasz numer telefonu do tego nie do wiary? Ja tez raz cos widzialem w
              poraju nad zalewem, unosilo sie "cos" swiecacego nad powierznia wodu dosyc
              wysoko i potem odlecialo. Ale to bylo jakies 3 lata temu. Mialo dziwny ksztalt,
              stalo nie ruchomo nad woda jakis czas...
              • Gość: ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:29
                mipzone.sitesled.com/zdjecia/z002_small.jpg sami zobaczcie!
                • Gość: kazik Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:31
                  fajny lecacy kamien :) wegiel prawdopodobnie
        • Gość: judi Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:09
          ehhh... ta "tecza" to pewnie byla zorza polarna- normalne zjawisko nawet w
          Polsce spowodowane podwyzszona aktywnoscia sloneczna. Polecam spaceweather.com
          zamiast snuc domysly czy to ufo czy tez nie ;)
    • Gość: ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:37
      mipzone.sitesled.com/zdjecia/z017_small.jpg, a to tez wgiel czy kamien/
      • lookas.prv.pl Re: UFO na Zawodziu 14.07.05, 20:24
        Nie, to superman.

Ludzie powiedzcie mi skąd macie taki dobry towar?

---------------------------------
        www.lookas.prv.pl
        • Gość: Roman Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:12
          Własnie,jak na cannabis to wizje kosmitów sa nieco na wyrost.
    • Gość: Al Zagęszczenie ufoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:27
      Tez mi nowość. Ostatnio bylem w Depo. Tyle ufoli w jednym miejscu jeszcze chyba
      nie widziales stary! Takze aparat w dlon i jedz tam, porobisz troche zdjec.A po
      paru piwach moze nawet jakis ufol Ci sie spodoba.
      • Gość: henryczek Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.com / 213.199.204.* 14.07.05, 20:38
        ufowidzu-udowodnij wszytskim i zrób zdjecie szczurowi,ale zeby ładnie wyglądało ,jak nie masz cyfry to zeskanujesz,jak nei masz skanera ani nikogo ze skanerem to mozesz to zrobic za 30 gr w punkatch ksero lepszych
        • Gość: mimi Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:51
          A szczura jeszcze zdązyli zobaczyć?
          • Gość: ufowidz Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:23
            Szczura zdazyli zobacvzyc i zabrali go do woreczka foliowego do zbadania.Bede
            cos wiecej wiedzial za dwa dni.(po badaniach)
            • Gość: mimi Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:27
              To daj cynk na forum, ok
              • Gość: Bronek Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:33
                Ej stary ty jestes ladnie pokrecony, wez sie zglos dobrowolnie do szpitala dla
                psychicznie oblakanych do lublinca, moze ci nawet rente przyznaja za to
                uposledzienie!! Ufo - gosciu w jakim ty swiecie zyjesz!?
                • Gość: mimi Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:36
                  A Ty Bronus w jakim?
                  • Gość: advocaat Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:49
                    Ty Bronus sadzisz naprawde , ze jestesmy sami na swiecie tu na ziemi.Ja
                    uwazam , ze technika nasza dla wyzszych cywilizacji , które sa napewno we
                    wszechswiecie jest na poziomie kamienia lupanego.Obejrzyj sie troche w kolo!!!
                    • harry1983 Re: Zagęszczenie ufoli 14.07.05, 23:59
                      Co do tych tęczy, to czasem się tworzą i bez deszczu - np. wokół słońca (cos jak halo) - światło się rozprasza na chmurze (w końcu to para wodna, i czasem się skrapla).

A co do tych kosmitów, czy co to tam było - jak będziesz coś wiedział, daj znać, jakbym wiedział o tym dziś rano to może bym sobie obejrzał tego szczura, bo akurat tamtędy jechałem.

Coś jeszcze mówiłeś, że było innych zdarzeń tego typu kilka - wiesz może coś więcej, jakieś szczególy?

• Gość: gość Re: Zagęszczenie ufoli IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 15.07.05, 00:10
                      też ich widziałem i zroiłem nawet zdjęcie ooo......
                      www.photosled.com/data/500/av-103.gif
    • Gość: Obywatel "X" Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:57
      Pewnego razu nad Polską pojawiło się UFO. Bardzo często widywli je kierowcy TIR-
      ów. Dla bezpieczeństwa kierowców, nadano komunikat radiowy tej
      treści: "gdybyście zobaczyli małe, zielone ludziki to w żdnym wypadku nie
      uciekajcie ani też nie róbcie żadnych gwałtownych ruchów. Powinniście mówić do
      nich bardzo wolno i okazywać życzliwość". Jednemu z kierowców jadacemu do
      Nowego Targu zachciało się na stronę. Zatrzymał więc swojego TIR-a i udał się w
      pobliskie krzaki w lesie. Nagle patrzy, a w zaroślach coś małego i zielonego.
      Stanął więc , wyciągnął w górę na powitanie rękę i zaczął mówić:"nazywam się
      Waldek Kowalski. Jestem kierowcą ciężarówki i chciałem się tutaj wysikać". A
      mały zielony człowieczek odpowiedział po góralsku: "a jo jestem Józek Burcyn,
      gajowy i teroz srom".
      Wydaje mi się, że to jest dobra puenta na koniec. Dobrej nocy.
      • Gość: advocaat Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:59
        Od kiedy to górale sa zieloni???
        • Gość: Broenek Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:08
          Ludzie wy sie leczcie!! Wierzycie w Boga? Mysle ze nie
          • Gość: henryczek Re: UFO na Zawodziu IP: *.com / 213.199.204.* 15.07.05, 16:19
            "są na tym świecie rzeczy które nie śniły sie filozofom" Bronku;
            wierzysz w Boga,ale w zasadzie czym on sie różni od "kosmitów"?tez przybył z nieba
            a te wszystkie objawienia-w nie wierzysz?
            • harry1983 Re: UFO na Zawodziu 15.07.05, 17:21
              A słyszeliście kiedyś o hipotezach Ericha Von Danikena?
              Pewnie tak...

A tak przy okazji, po latach wpadł mi w ręce komiks (seria 8 zeszytów) oparty właśnie na tych hipotezach.

W bardzo ciekawy sposób są tam zinterpretowane różne wydarzenia opisane w starym testamencie.

Ostatnio wyszło wznowienie - tu macie link jeśli kogoś interesuje.
              Wznowienie nosi tytuł "Ekspedycja"

www.merlin.com.pl/frontend/towar/323671 Tom 1
              www.merlin.com.pl/frontend/towar/330383 Tom 2

Autorzy : A. Mostowicz, A Górny, Rysunki B. Polch

Wogóle dla ludzi którzy się na tym wychowali pozycja obowiązkowa :)

A tak żeby nie było offtopic - coś już wiadomo konkretnego na temat tego "UFO" na Zawodziu ? (ja bym to raczej nazwał bliskim spotkaniem, chyba II stopnia (skalę sobie znajdźcie gdzies na googlach) :)
              • ivellios1988 Re: UFO na Zawodziu 23.12.14, 03:09
                Jak najbardziej wierzę w UFO, sam zresztą widziałem co najmniej raz niezidentyfikowany obiekt latający.

Co do samego UFO i kwestii z tym związanych to Radio Paranormalium nadaje od jakiegoś czasu ciekawą audycję pod tytułem Debaty Ufologiczne Online. Jak wskazuje tytuł, są to debaty, podczas których odbywa się dyskusja w gronie ekspertów ufologii, do których mogą się dołączać słuchacze. Do tej pory odbyło się osiem takich spotkań online, w planach jest ponad dwadzieścia kolejnych. Zapisów można sobie posłuchać tutaj: www.paranormalium.pl/index.php?akcja=audycjaInfo&aud=35

Debaty na żywo odbywają się zwykle w niedziele o 19:00
      • Gość: Advocaat Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:02
        aha zaskoczylem. to byl gajowy, wiec musial byc ubrany na zielono jak kazdy
        gajowy, czy lesniczy.
        • Gość: advocaat Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:15
          a jezeli chodzi o Boga to wcale bym sie nie zdziwil , gdyby sie okazalo, ze ta
          wyzsza cywilizacja to wlasnie dla naszych przodkow byl Bóg i tak po prostu
          zostalo (z dziada pradziada)
          • Gość: piotrusb Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:36
            Te dziwne smugi, czy łuny to mogła być zwykła zorza polarna - wiem, zaraz będzie że u nas nie występuje, ale możecie mi wierzyć lub nie, ale i u nas da się zaobserwować zorzę polarną :)
            • Gość: wojna swiatow Re: UFO na Zawodziu IP: 80.51.57.* 15.07.05, 15:43
              Hahahahaha rewelacja, ale sie usmialem. Zorza polarna? hehehehehe, a to dobre! To juz nawet nie w tym rzecz ze u nas nie wystepuje, ale chodzi o pore roku w ktorej moze wystepowac. No czekam dalej na propozycje co to byla, bo ja tez widzialem to niecodzienne zjawisko na niebie i z cala pewnoscia nie byla to zadna tecza!!! Nie byla to tez luna, ani zorza ani zaden odprysk slonca. To cos mienilo sie i swiecilo dziwnymi kolorami. A wy blaznujecie jak zwykle - cos o spidach tu slyszalem, cos o ufolach w Depo. Stuknieci jestescie, dopoki sami dziwnego zjawiska nie zobaczycie wszystkich bedziecie wyzywac od wariatow i zamykac w czubkohausie. Zycze wam spotkania takiego zjawiska w ciemnym lesie w srodku nocy, narobicie w gacie nim zdazycie buzie zamknac. Ignoranci.
              • Gość: Laura Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:37
                A ja jestem ciekawa, czy Karol nie bal sie podejsc do miejsca, w ktorym kosmici
                przepolowili szczura- mogli sie przeciez tam czaic gdzies w poblizu, z zamiarem
                przepolowienia czlowieka !!
                • pierwszy Re: UFO na Zawodziu 15.07.05, 20:27
                  tak laurko, jasne... siedzieli z pewnością w swoim zielonym pojeździe i już
                  mieli przygotowane miecze świetlne zakupione podczas ostatniego seansu
                  gwiezdnych wojen....

na marginesie,
                  czekam na dalsze wieści w sprawie UFO na Zawodziu, nawet jeżeli to wymyśliłeś
                  to wciągnęło mnie... jestem w stanie uwierzyć w twoje "spotkanie"... serdecznie
                  pozdrawiam

pierwszy
                  • Gość: ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:46
                    Z ostatniej chwili.wlasnie dostalem wiadomosc, ze badany szczur nie mial w
                    sobie ani kropli krwi nawet w obiegu krwionosnym tej krwi niebylo.Zjawisko na
                    obecna chwile nie da sie logicznie wytlumaczyc.Jest kilka hipotez, ale to tylko
                    domysly naukowców , a ja ich jeszcze nie znam.
                    • Gość: Ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:48
                      Podobno podobny przypadek ze szczurem mial miejsce w miejscowosci Debica i to w
                      godzinach tych samych co u nas> tyle zdazylem sie dowiedziec.
                      • Gość: henryczek Re: UFO na Zawodziu IP: *.com / 213.199.204.* 15.07.05, 21:15
                        a co to za naukowcy są?skąd?
                        • Gość: advocaat Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:26
                          Slyszales o strefie 11?
                          • lookas.prv.pl Re: UFO na Zawodziu 15.07.05, 21:45
                            Nie wiem jakie licho mnie ciągnie, ale czasami to oglądam.
                            Muszę przyznać, że czasami mnie irytują, np.

"Co odkryła nasza ekspedycja w tej jaskini!? Czy uda się znaleźć dowody na to,
                            że... tutaj nie pamiętam co było... !? O wynikach naszego śledźtwa i naszych
                            poszukiwań już tuż po przerwie!"

po 8minutach reklam:

"Odkrywając tajemnice tej jaskini nasza ekipa niestety nie znalazła żadnych,
                            nowych dowodów potwierdzających, że... tu to co mieli znaleźć i odgadnać...
                            Jaskinia nadal kryje niezbadane tajemnice!"

no LOL, zaraz po tym zawsze przełączam na Vivę Polska i oglądam Vivę Rock, bo
                            muszę odreagować to mielenie mózgu ;-)

Ciekawe były tylko pierwsze odcinki "Nie do wiary", potem zeszli na psy (to co
                            opisałem wyżej), a ostatnio nawet puszczają odcinki z 1997 roku bodajże.

Nasz telefon będzie jeszcze do Państwa dyspozycji godzinę po zakończeniu programu.

www.lookas.prv.pl
                            • Gość: henryczek Re: UFO na Zawodziu IP: *.com / 213.199.204.* 15.07.05, 22:01
                              fakt,ten program mnie raczej śmieszył, i nawet jeśli czasem sytuacje tam przedstawiane mogły byc prawdziwe to przesadzona powaga prowadzacego i wprowadzana atmosfera strachu powodują ze ten program sprawia wrazenie mało wiarygodnego:]
                              • Gość: xyz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:33
                                najlepsze sa te z Brazylii czy Hiszpanii o kurze z dziura w szyji i wyssanej z
                                niej krwii czy innych tam Czupakabrach.
                                A co do ufo widza, dzisiaj obejrzalem wojne swiatow tam tez cieli ludzi na pol
                                wiazkami swiatla...
                              • lookas.prv.pl Re: UFO na Zawodziu 15.07.05, 23:36
                                Si senior.

Mnie rozbraja to jak ci ludzie co się tam czasami ciątają po tym studio, gdy
                                kamera robi najazd na Trojanowskiego to oni zawsze mu coś tłumaczą albo podają :-D

No to mnie rozwala po prostu.

www.lookas.prv.pl
              • piotrusb_1 Re: UFO na Zawodziu 18.07.05, 19:09
                tu nie chodzi o porę roku tylko o aktywność Słońca, która zmienia się w cyklu ok.11 lat niezależnie od pory roku, jakbyś trochę poczytał to byś to wiedział a nie piszesz głupoty :/
        • Gość: Obywatel "X" Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:53
          Oj Advocaat, musiałes zaskakiwać 24 h (gdybyś nie zaskoczył, to tak się
          oznacza godziny). Gajowi i leśnicy chodzą w mundurach, zielonych.
    • Gość: strefa 11 Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:32
      do nie do wiary
    • Gość: zz Re: UFO na Zawodziu IP: 212.160.108.* 16.07.05, 12:32
      Na tym Zawodziu to są same UFA.
    • Gość: UFOLEK Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:38
      i Co bedzie o tym w nie do wiary bo chcialem obejrzeć dajcie znać jak wiecie!!!
    • Gość: damian Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:44
      i jak tam ta sprawa sę toczy????????
      • yanoooosh Re: UFO na Zawodziu 18.07.05, 01:45
        Szczur dalej nie zyje
        • Gość: X Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:43
          Ludzie ile tu postów. Jakiś idiota nie miał co robić, a wy wierzycie w
          bajeczkę. hehehe dobre ufo na Zawodziu
          • Gość: Karol Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:36
            No i zarty sie skonczyly.wszyscy,którzy wysmiewali sie ze mnie moze ogladali
            wczorajszy dziennik.? A tam bylo jak byk, ze UFO bylo widziane kolo Wroclawia i
            na dodatek jest na to dowód (zdjecie) No i co Wy na to niewierki.gBupio Wam
            teraz.Ja mówilem prawde i to sie potwierdza.!!!
          • Gość: Ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:37
            Do goscia X . Nie jestem idiota.Matury tacy nie zdaja.Mnie sie dawno temu
            udalo.WIEC??
            • Gość: lander Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:17
              Łeee... matura jeszcze o niczym nie swiadczy.. Taka Renata Beger też ma, a
              ciężko sie wyrazić przychylnie o jej intlekcie :]
              Zreszta czy to takie ważne żeby wszyscy uwierzyli, że widziałeś ufoli?? Sporo
              osób nie widziało milona dolarów - znaczy, że nie ma czegoś takiego??
              • Gość: Ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:20
                Sa wyniki laboratoryjne szczura.Blizej nieznana substancja (niczym lakier
                bezbarwny mówiac bardziej po ziemsku) otacza cale cialo szczura.Najciekawsze ,
                zeilosc tej substancji, czy tez gestosc na cm2 zmniejsza sie z dnia na
                dzien.Naukowcy nie znajduja na to logicznego wytlumaczenia.
                • Gość: eee Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:24
                  Książek sie kolega naczytał, i nam tu ładne ściemy wali.
                • Gość: Roman Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:33
                  No dobra fantasto-dla dobra swojej tezy podeprzyj ją faktami-jacy naukowcy
                  badali owego szczura,czy nie był to przypadkiem pan Zenek ze sklepu lakierniczego??
                  Wiesz,nie ma sensu polegać na ludziach ze stefy 11 czy tam innego TV Show bo to
                  tylko ma wywołac nienasyconą ciekawość nie wytłumaczając niczego w sposób
                  wystarczający.
                  Siejesz tu pokonopną sensację.
                  • Gość: ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:09
                    Przepraszam , czy móglbys wytlumaczyc mi znaczenie slowa "pokonopna"?
                • harry1983 Re: UFO na Zawodziu 19.07.05, 20:34
                  Gość portalu: Ufowidz napisał(a):

> Sa wyniki laboratoryjne szczura.Blizej nieznana substancja (niczym lakier
                  > bezbarwny mówiac bardziej po ziemsku) otacza cale cialo szczura.Najciekawsze ,
                  > zeilosc tej substancji, czy tez gestosc na cm2 zmniejsza sie z dnia na
                  > dzien.Naukowcy nie znajduja na to logicznego wytlumaczenia.

Że z dnia na dzień jest mniej to jasne bo paruje, a gęstość zależy od temperatury :)

A tak poważnie - zbadali skład chemiczny tego "czegoś" ??

Niektóre V-gazy też są zabójczo skuteczne, a neutralizują/dezaktywują się (no znikają, tak bardziej po ludzku mówiąc) po kilku minutach/godzinach samoczynnie i też nie ma po nich śladu. Może to coś w tym stylu???

Czyzby dwóch gości w OP-1 testowało broń chemiczną?
                  • Gość: Karol Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:39
                    Bron chemiczna nie testuje sie w nocy po ciemku na jakims zadupiu.
                    • ron_obvious Re: UFO na Zawodziu 19.07.05, 23:11
                      nie na zadupiu, tylko na Zawodziu:), choć na jedno wychodzi:)
    • Gość: Veilchien Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:30
      Kurde wiem! to były duchy pijaczków:) zamieniły się pośiertnie w wampiry i
      żarli szczury, bo Cie nie zauwazyli w tych krzorach:)
    • Gość: joop Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:18
      kiedy to sie działo? ja widziałem na polu miedzy grabówka a parkitka znaki cos
      podobnego bylo w tv pokazywane przecierz komu by sie chciało to robic i wogle to
      nie jest nagłosnione.
      • Gość: X Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:21
        Dajcie spokój, kretyn zrobił to co chciał, a pewnie najbardziej się śmieje jak
        czyta, ze ktoś mu wierzy. A ja widziałem pięciu ufoli. Pili se piwko w
        krzakach, obok był zdechły kot, nie wiadomo od czego zdechł. No ludzie ten
        chłop walnął posta w tym stylu, ten temat nie jest warty opisania na forum.
    • Gość: Wrona UFO IP: *.darkstar.pl 19.07.05, 23:10
      Kiedys moj wojek powiedzial, ze Jezus byl ufolem. Cholera go wie... Moze to
      prawda... ;)
      • Gość: m Re: UFO IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 22.07.05, 12:28
        To prawda. Poczytaj sobie:
        "Potem zapewne odlecieli na jakiś czas, po czym wrócili i zaczęli znowu.
        Następnie, w czasach biblijnych, zorientowali się, dokąd zmierza ludzkość. To,
        co teraz powiem, być może zabrzmi jak szaleństwo, ale zesłali Jezusa Chrystusa.
        Nie po to, aby stworzył religię, ale aby pokazał ludziom, jak należy żyć; aby
        nauczył ich, jak współżyć ze sobą, jak żyć w harmonii, aby to, co miało miejsce
        2000 lat temu, nie działo się teraz. Starali się sprowadzić ludzkość z drogi,
        którą podążała - drogi ku samounicestwieniu."
        (z kwartalnika UFO) reszta tekstu na stronie:
        geocities.com/humanizm_w_polsce/wziecie.htm
    • Gość: xmacusx Re: UFO na Zawodziu IP: *.realestate.net.pl 20.07.05, 19:53
      Cześć. Mógłbyś napisać do mnie maila? xmacusx@gmail.com
    • Gość: a Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:39
    • Gość: Walker3d Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:06
      Chłopie przestań tyle chlać ;)
      • Gość: Dealer Re: UFO na Zawodziu IP: *.realestate.net.pl 25.07.05, 16:13
        Nieźle ale do niedowiary nie pujdziesz
    • klasi Re: UFO na Zawodziu 25.07.05, 21:29
      napisz mi skad jestes i co za brednie mowisz ze ufo widziales bo jakos mi sie
      wydaje ze widziales mnie z moim kolega wtedy;]
      hehehheheheh
      jak chcesz to napisz mi maila na :
      klasi@o2.pl
      • mmaly Re: UFO na Zawodziu 26.07.05, 10:08
        Cholera, widzę że mimo lat udanego kamuflażu wszystko się sypie i zaczynają nas
        zauważać.
        No ładnie. Trudno, trzeba będzie się przyznać.
        • Gość: Ufo Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:44
          Dopiero teraz pisze o niedowiary ale irytuje mnie to iz w tym nedznym programie
          specjalisci sa do dupy przykladowo smieje sie z jednego programu o duchach w
          jakims dou baba mowi ze jej łyżka upadła 5 metrow dalej. Specialisci po
          dluuugich na radach stwierdzili ze jest to prawda "bo dlaczego ta pani miala by
          nas klamac" .A chocby po to zeby tam ludzie przyjezdzalii sie podniecali ze tu
          łyżki lataja takich ludzi nie rozumiem ale tajne przekazy z kosmosu w telefonie
          ja slyszalem cos mniej wiecej zakłuceń a nie jakis przekaz pewnie dzecko tak
          zwanym łoki-toki :D sie bawilo albo jeszce gorszym badziewiem .
          • Gość: Monika Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:48
            Hej Człowieku, ja nic nie rozumiem z tego co napisałeś. Brakuje paru przecinków,
            używasz niepoprawnych form ("nas kłamać"?, "na radach"? ). Czytanie tego
            fragmetnu to wręcz wyzwanie. Co prawda sens można zrozumieć, ale przeczytaj sam
            sobie co napisałeś a potem popraw :)
        • Gość: misiek Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:56
          Marcin nic ci nie pozostaje...ja Cie namierzyłem już w liceum<hahaha>
    • Gość: Ufo Re: UFO na Zawodziu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:26
      Nie jestem z Polski a wiec nie wiem jak sie poprawnie pisze zyje tu tylko 8
      lat :P
    • Gość: malwing Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:40
      kochany! następnym razem zaproś ich na boh. getta- jakie tam się cuda
      odprawiają. ufo non stop - tylko dzieci trochę szkoda, później wyciągają
      strzykawki z trawy.
      a szczurów u nas nie ma. mamy lepszą broń niż kosmici - koty - a dokładniej
      mówiąc ich smrodek każdego ścina wpół - hi, hi.
    • Gość: Obcy Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:37
      Ja nie robiłem nic złego. Pokazywałem koledze nowy laser
      • Gość: Ufowidz Re: UFO na Zawodziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:54
        A Ufo po raz kolejny dalo znac o sobie.Tym razem nie bylo zabijania szczórow
        itp.ale trzech ufolów bylo widzianych przez ponad setke gapiów na Mont Everes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka