Dodaj do ulubionych

SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!!

IP: *.realestate.net.pl 20.07.05, 15:57
czemu kasuja moje posty ??? to juz niema wolnosci ???slowa??? to o co
walesa i michnik walczyli sie szybko skonczylo?? gorsza cenzura niz za
komuny..hehehehehehhehehehehhe.....brawo/brawo/brawo/.....a ja nadal
twierdze ze w skoku arka siedzi sobie rodzinnna mini-mafaa...ludzi
w konia robia i ich oszukuja/falszuja dokumenty i kradna spodzielcze
pieniadze.... a mam na to dowody..!!!! dobierze sie im niedlugo
prokuratura do tylkow..!!!!! dobierze!!!!!to pewne.
Obserwuj wątek
    • Gość: omonatopeja Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 20.07.05, 16:52
      i macie racje , prezes sobie kase zbije jego corka i ksiegowa
      tez !!!! w zakopanym sobie beda siedziec i z was sie smiac!!! nie
      umiecie zatroszczyc sie o wlasne pieniadze to bulcie im kase !!! po
      to jestescie - a jak nie to sie edukujcie o gospodarce finansami.
      caly ten skok to wielki krajowy przekret!!!
      • Gość: gość Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.prenet.pl 20.07.05, 19:07
        kiedyś przeglądałem oferty banków i między innymi Skoku . no nie powiem , ale ryknąłem śmiechem prosto na panią , która mnie obsługiwała . patent skoku polega na tym , że : biorąc 1000zł pożyczki doliczamy np 200zł oprocentowania kredytu i zostajemy zmuszeni to pożyczenia nie 1000 jak chcemy , ale 1200 żeby mieć z czego spłacić odsetki , a do tego musimy jeszcze kredyt ubezpieczyć też nie na 1000 ale na 1200 . co ich obchodzi skąd wezmę na odsetki i opłaty nazwijmy to manipulacyjne ? chcę pożyczyć 1000zł i koniec , a nie jakieś 20-25% więcej , które tez będę musiał zwrócić . PA RA NO JA !!!
        • Gość: c12 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 21.07.05, 12:43
          ale to nie tylko taki-numer- tam w skoku robia!!! wez sprobuj nie wplacic
          jednej raty albo sie spoznij to ci renegocjuja kredyt../przymusowo/..i
          bedziesz placil od nowa na starym oprocentowaniu.!!! to proste tam sie nie
          liczy klient ale tylko kasa co pozniej prezes i jego rodzinka
          przepuszczaja w zakopanym albo na wakacjach w iscie egzotycznych
          krajach.nie mowie juz o robieniu kredytobiorcow o robieniu w notorycznego
          balona i przekretach an ich kontach. to jest /tam/ norma!!!
          • Gość: xxxxx333 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 22.07.05, 09:20
            i dobrze wam !!! po co tam kredyty bierzecie ? jest tyle normalnych bankow a
            nie jakis tam skok!!!
            • Gość: gość Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.prenet.pl 22.07.05, 15:28
              ja tylko napisałem , że przeglądałem ich ofertę .
              • Gość: aZyga Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:33
                A ja kilka lat temu ucieklem cudem od nich - nie bylo to proste.
                Teraz jestem panem swoich pieniedzy.
          • Gość: taka sobie jedna Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:49
            pracowałam,przez jakis czas w tym syfie!Masakra,Prezes traktuje ludzi jakby
            robił im łaske za te 600zł,ze wogóle maja prace!Zaznaczam,ze niechetnie
            płaci..Niektorzy,ktorzy "dorabiali"sobie na remontach jego nowych lokali..moga
            juz zapomniec o zapłacie.A harowali ostro!!A traktowani byli jek
            debile,nieroby."Guma i przez waskie drzwi" ,to ulubione powiedzenie
            Waldiego..prezesa..haha.Ktoremu nota bene słoma z butów wystaje i często
            wysłowić sie nie potrafi!
            Skok arka to familijna klika.Zebrania tzw."Zarządu"to zenada.Prezesowi
            prywatnie finansów nie brakuje,ale niestety,najlepiej,zeby pracownik korzystał
            ze swojego auta załatwiajac słuzbowe sprawy.O zwrocie kosztów za benzyne trzeba
            zapomniec!!I o smiesznych premiach w wys.haha ok 50 brutto!!!!!równiez.To co
            sie tam dzieje woła o pomste do nieba,tego w ktore pan Waldemar tak wierzy,ale
            za to co zrobił pracownikom i klientom ,niestety sie nie dostanie!!!!
    • Gość: bleeeeeeeeeeeeeeee Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 22.07.05, 11:11
      co dalej?
    • Gość: woznica Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 22.07.05, 14:39
      niemozliwe?koszmar?tragedia!przekret!!
    • Gość: Menel Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:02
      Walesa oddaj moje 100 milionow!!!
      • Gość: skokowka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 23.07.05, 09:37
        prezes to klamca i oszust !!!bony swiateczne zgarnol dla siebie i swojej
        rodzinki !!! nam pracownikom dal po 150 zl a sobie wzieli po 500 !!
    • Gość: ksiegowa Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 23.07.05, 11:40
      bylam biedna myszka szara , a jestem bogata i mam 100 000 na koncie thx wam !
      hihihihihihi oby tak dalej !!! bierzcie duze kredyty !!!plis!
    • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 23.07.05, 13:24
      to prawda...to fakt.../kazdy kto tam wezmie kredyt niech sie czuje
      wydymny..hehehehhehhhhehe..powodzenia!!!
    • Gość: finansista Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 23.07.05, 19:10
      wycofujcie lokaty !!!! i to szybko!!!! sprawa w prokuraturze trojmiasto!!!
      niedlugo w prokuraturze lokalnej!!!
    • Gość: alien Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 23.07.05, 20:24
      sa nagrania korupcyjne rozmow prezesa skok !!!!!!!!!!sa tez nagrania oszustw
      czlonkow zarzadu i rady nadzorczej!!!! juz niedlugo beda w sieci na forum!!!
    • Gość: X33 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 24.07.05, 20:15
      TO CO ? LIKWIDUJE LOKATE!!!! I TO SZYBKO!!
    • Gość: deaaay Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 25.07.05, 09:56
      to co to za bank jest ?jakis???to paranoja jakas?czy co? ile oni to maja
      oprocentowane? przecież jest już ustawa o lichwie !!!
    • Gość: :) Hehee.... IP: *.one.pl 25.07.05, 10:49
      Hehe...jeszcze niedawno tam pracowałam, teraz mam dużo wolnego czasu, mocne
      nerwy i brak minimalnej pensji, tak ze ogolnie mala strata. I o ile się nie
      myle, to znowu daja ogłoszenie w wyborczej na kasjera dysponenta (takie w
      żółtej ramce) bo im ludzie uciekaja....
      • Gość: Wojtek Brak zabezpieczen.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:53
        Nie wiem czy wiecie ze SKOK-i nie maja zadnych gwarancji (nie odprowadzaja
        zadnych rezerw(nie sa bankiem) wiec jak jakis pan prezes zrobi przekret ro
        stracicie wszystkie pieniadze ktore tam macie.:(
        • Gość: c12h22o11 Re: Brak zabezpieczen.. IP: *.idea.pl 25.07.05, 13:32
          heheee/wojtek/..macie racje !!! tez tam pracowalam ..i prezes i jego rodzinka
          robią wałki....a ludziki płaca..!!!!ale się to skończy niedługo bo juz jest
          doniesienie do prokuratury.....podobno sa jakies dokumenty..czy nagrania
          rozmów..?? ale nie jestem pewna! szkoda tylko ludzi co będa oszukani !!!
          naprawde szkoda....ja wiem np..jAK prezes[S]...sfałszowal wybory na
          WZP... a pomagał mu przwodniczący RN...to SKANDAL.!!!!
    • Gość: wisnia Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 25.07.05, 16:45
      i dobrze wam tak , niech was doja jak sie dajecie z kasy doic !!!
      • Gość: sunsystem Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 25.07.05, 20:57
        ey nie mowcie?? to tam jest tak niedobrze?
        • Gość: rotfl Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 26.07.05, 10:20
          heeeeeeheeeeee ciekawe co dalej????????
          • Gość: tata Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 26.07.05, 17:41
            tak cyztam te posty i niemoge zrozumiec czemu tam ludzie zanosza pienidze na
            lokaty oraz pobieraja wogole jakiekolwiek kredyty? przeciez to jest nie
            normalne !! Sami pracownicy powinni zlozyc zawiadomienie do
            prokuratury ,przeciez oni tez sa wspolwinni! a wogole to znam przypadek ze
            skoku_arka jak kasjerka okradala pieniadze ludzi Pani W. aha byla tez druga
            kasjerka_oszust Pani W. ale jej pomagala mamusia co byla sekratarka na
            WBG /huta czestochowa/. ale juz nie jest - teraz te kredyty splaca jej
            siostra . Normalnie CYRK!!!! nie skok.
            • Gość: kasjerka_sylvvvvia Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 26.07.05, 19:08
              ZNAM TEMAT TO PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE NIKT O TYM
              NIEWIE !!!!! BO ZARZAD TO UKRYL!!!!!!!!!
              • Gość: uuuuuuu222 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 27.07.05, 10:22
                kasuje lokate!!!1
                • Gość: grubamonika Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 27.07.05, 17:06
                  a ile mozna zarobic w takim skok u ? moze bym sie do pracy zapisala??? lubie
                  duzo kasy i fajne trunki ! hihihihiihihihiihhihihhiihihihihi
              • Gość: aZyga Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:29
                Znam ta pania i jej przekrety - To sw.prawda, pobrala pieniadze na ludzi ,a oni nawet o tym nie wiedzieli - teraz juz wiedza :-)
                Ludzie wiedza, takich rzeczy nie da sie ukryc na dluzsza mete.
    • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 27.07.05, 20:41
      sprawa skok-ow z prokuratury warszawskiej zostala przekazana do prokuratury
      trojmiasto!!!niedlugo ruszy sprawa w prokuraturze czestochowskiej.!!! bedzie
      tez program w telewizji o skoku, ciekawe co pwoedza na to ciala statutowe
      co falszowaly wybory w poprzednich latach ? i ci co konczyli/ly/..szkoly
      prywatne z zarzadu /za czlonkowskie fundusze/ w
      szkole ../krynskiego/...panie [S-SZ] i pani [G]...??? moze juz podlozyly
      lewe rachunki?? hehehehe eeeeeee !!!
    • Gość: DETOX Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 28.07.05, 08:41
      A ILE TAM MOZNA DOSTAC kredytu??? ja jestem niewyplacalny to sobie wezme !i
      nieoddam haha!
    • Gość: poldek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 28.07.05, 09:54
      co wy piepszycie? bierzcie kredyty i dawajcie lokaty !!!! szybko !!
    • Gość: ewqa Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 28.07.05, 11:33
      to tam dostane kredyt .bo gdzie indziej niemoge wziasc .
    • Gość: login333 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 28.07.05, 20:24
      wow,wow,wow ale sprawa !-!-!-!
    • Gość: gosc Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 29.07.05, 09:10
      a gdzie jest ten bank >? kto wie>?
      • Gość: :) Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.one.pl 29.07.05, 11:34
        Na Niepodleglosci, Dekabrystów, al. Wolności wszędzie...
        A swoj drogą to kim jesteś autorko tematu?Dawno tam pracowalas? Chetnie pogadam
        na gg 9187035
      • Gość: bleeeeeeeeeeeeeeee Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 29.07.05, 11:35
        afera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: PIkuś Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:46
          Moja ciotka wzięła tam kredycik i jest zadowlona ....... taniej nigdzie nie
          było ..... teraz sama mówi .... tylko SKOK bo ma doświadczenia z innymi
          bankami!!!!!!!

Ten ktoś kto ciągnie ten wątek to chyba jakiś rozgoryczony pracownik ..... nie
          przejmuj się koleś ...... w innych bankach jest podobnie i SKOK się niczym
          złym!!!
          • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 30.07.05, 15:26
            taaa..bo ciotka za/przeproszeniem/..sie chyba na finansach za nic
            nierozumie,,!!!to nietylko chodzi o kredyt...sa tez sprawy wiarygodnosci i
            szacunku oraz prawdy a nie oszustwa i zlodziejstwa...!!! sprowadzasz to
            do mianownika...=kredyt. a co z prawami /czlonkowskimi/..twojej ciotki.??
            wie chociaz jakei je ma? co moze ? chyba niewiesz!! i nie bedziesz
            wiedzial....bo zarzad skoku-arka ci na to i twojej ciotce
            niepozwoli....niemozesz byc za moadry!!! heheheheheh najlepiej sie
            rzadzi...gupkami i baranami...- niewiesz o tym??? ...idz i sie spytaj
            na ./ niepodleglosci/ co mozesz ?? to cie wysmieja
            heheheheheheheh..zrobia z ciebie kretyna...heheheheheh bo tylko zarzad
            mzoe robic kase ..!!! zarzad tzn...familja [S]....i ksiegowa...
            [P]'' ...oraz w mniejszej skali ..czlonkowie zarzadu i rady nadzorczej
            jak...pani [O]..i jej synalek seba...hehehehehhehehe i pan [W]...i
            jego corunia ...sylvunia....!!! hehehehe...gumasz kolo??? czy nie??? jak
            nie to niech twoja ciotka placi kredyt i niech jest zadowolona....../
            apropo/....policz sobie ten kredyt..hihihihihiihihi POLICZ..!!!!!! sam sie
            przekonasz..!!!!! takiego zlodziejstwa /oszustwa/i podrabiania dokumentow
            nigdzie jeszcze niewidzialam..!!!OOOOOOO!!!!OOOOO!!!!!!OOOO!!!! to
            skandal...!!!!1
            • Gość: Heniek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:56
              Tak czytam te posty i ten c12 to chyba jest faktycznie zboczony na punkcie tego
              SKOKU. Chcesz mieć wpływ na to co się w banku dzieje to sobie sam założ bank i
              nie posuwaj farmazonów.
              Wiadomo że każda instytucja finansowa robi machloje - nieważne czy to bank,
              ubezpieczalnia czy biuro maklerskie. Kase brać potrafią ale do zwrotu już tacy
              chętni nie są i piętrzą trudności. W jakim ty swięcie żyjesz człowieku.
              Nie podobają ci się banki to działaj w oparciu o własne fundusze. Proste jak
              cholera.
              • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 30.07.05, 16:30
                ale ty gupi jestes /heniek/...!!!! a feeee.feee..zaloz sobie bank....
                aprawo spoldzielcze i prawo bankowe to co../??? a kapital..?? chodzi oto
                aby nikogo nieoszukiwano..chyba nie pamietasz afery z bankiem
                czestochowa..!!!!!! co??? ty lubisz by rypany na kase to ok..to twoja
                sprawa....ale niemow ze inni maja byc tez rypani...! kosztem
                ludzi....zarzad skok i rada nadzorcza swoje prywatne konta zasilaja...to
                tak powinni byc wedlug ciebie??? gratuluje inteligencji...brawo/brawo. i
                ty pewnie chesz zeby w tym kraju bylo normalnie i uczciwie..?? to napewno
                przyjmujac twoj styl myslenia bedzie...hehehehhehehheheh....powodzenia.
                • Gość: neo_exe Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 31.07.05, 13:10
                  tam juz NIKT kredytow nie bierze ! bo sa za drogie , tylko pacany co nie
                  moga dostac w normalnym banku biora jeszcze w skoku-arka,a tak nawiasem to
                  kicha tam jest i brak kompetencji klient u nich to INTRUZ !!!
                  • Gość: madafacka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 31.07.05, 18:00
                    _??????SKOK-ARKA????????? CO TO JEST ????
            • Gość: reanimacja Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: 213.199.204.* 15.10.05, 15:41
              ................
    • Gość: gocha Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 01.08.05, 09:27
      Jest tak jak piszecie-ale nic nie mozna zrobic by to zmienic.Prezes jego
      rodzinka i Rada Nadzorcza NIC nierobi zeby zmienic klimat bo niema w tym
      interesu.Najlepiej jest im tak jak jest -bo wtedy moga robic przekrety !
    • Gość: wal-al Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 01.08.05, 18:52
      to bedzie nowa afera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      i brawo brawisimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 02.08.05, 08:39
      mam tam malutki kredycik i lokatke -czy to WSZYSTKO co czytam to prawda?? jesli
      TAK to trzeba uciekac !!
      • Gość: Poseł Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:32
        Powołajmy kolejną komisję śledczą do spraw SKOK-u :)))
        • Gość: posel SLD Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 02.08.05, 11:50
          DOBRY POMYSL . tylko skok by wtedy sie rozwalil- zarzad by musial oddac kase
          co umoczyl w swoich prywatnych biznesach jak spolki /ARTI/ i /WALDI/ ,
          hehehehee eee eeee albo jest gut-idea podeslac im urzad skarbowy albo
          policje skarbowa !!! to jest pomysl !!
    • Gość: dast Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 02.08.05, 16:16
      fyu/fyu/fyu a kto to mowi?podaj kontakt !
    • Gość: ING Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 03.08.05, 09:03
      Jest juz rozbudowany system bankowy wraz z kontami,kartami ze SKOK_ARKA sie do
      nich nieumywa .Obsluga do bani,informacji-zero,i brak kompetencji wszystkich co
      tam pracuja ! Ale co sie dziwic ze [jak to mowia na miescie]pracuje tam cala
      rodzinka i znajomi Prezesa[S].Czego tu wymagac? nic tylko siasc i plakac !
      Wole byc milo obsluzony w NORMALNYM BANKU , anie niewiadomo w czym?? przeciez
      to sa moje pieniadze !!I zaden kretyn-ekonomiczny nie bedzie nimi za mnie
      zarzadzal ani mnie oszukiwal !! Dlatego juz rok temu wycowalem lokaty z SKOK-U
      ARKA.A cos mi sie obilo po uszach ze jakies chmury sie nad NIMI zbieraja!!
      NAUCZCIE SIE SZANOWAC WASZE CIEZKO ZAROBIONE PIENIADZE !
      NIEPOZWOLCIE SIE OSZUKIWAC!
      ANI ROBIC W BALONA !

Chyba ze sami tego chcecie !.
    • Gość: mazak2211 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 03.08.05, 11:54
      OOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jajca!!!!!!!!! podam to dalej!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka