Dodaj do ulubionych

SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!!

• Gość: gosc Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 03.08.05, 15:41
      ja to wiem !.
    • Gość: ED Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 04.08.05, 16:46
      NIE BRAC TAM KREDYTOW !! JESLI NIE CHCECIE BYC OSZUKANI , OKLAMANI - OBDARCI ZE
      SEKORY !!!NIECH KREDYTY BIERZE- ZARZAD/RADA NADZORCZA/KOMISJA KREDYTOWA !!!!
      TOTALNA KISZKA!!!!!
    • Gość: uteq11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 04.08.05, 18:24
      to czemu niezamykaja tego quasi-banku? przeciez to jest chore!
    • Gość: tryk Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 05.08.05, 00:10
      jeśli bym wziął jakiś hihihi malutki kredycik to co? mam go niespłacać?
      bo itak się ten bank chyba rozwali!
    • Gość: hhccvv Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 05.08.05, 03:53
      oj,ojej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: glut Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 05.08.05, 17:04
      ale temat! niemacie o czym pisac?
      • Gość: Heniek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:17
        Ciągle uważam że ktoś tu robi sztuczną zadymę wokół tego skoku
    • Gość: gigoooolo Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 06.08.05, 02:57
      ;)) :)))) :)))))
    • Gość: Kosmopoli Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:43
      Korzystam z usług SKOK ARKA od 2 lat i jestem zadowolony. Obsługa jest
      uprzejma. Formalności nie są skomplikowane. Wnioski są załatwiame szybko i
      korzystnie dla klienta. Oceniam ten "bank" dobrze.
      • Gość: kosmopolitka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 07.08.05, 01:39
        i co? a ja od 10 lat i wiem wiecej niz ty bo tam mam kolezanki
        na kasach. mówisz że korzystasz od dwóch lat a nieznasz swoich praw
        członkowskich - nie gadaj bzdur!!pewnie jesteś kolesiem zarządu albo
        rady nadzorczej lub komisji kred. ???
        albo dałeś łapówkę a to już korupcja!
        niewiesz nawet ile trwa rozpatrzenie wniosku kredtowego!
        jakie prowizje? i inne sprawy. płać to twoje pieniądze a nie
        moje ,moich tam nie dotaną nawet 3 groszy!!!
        zobaczymy jak szybko będziesz kase zabierał jak /prokuratura/ tam do
        nich wejdzie!
        do firm prywtnych prezeska i księgowej co żerują na skoku !
        • Gość: bob Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 07.08.05, 17:40
          I dobrze mu powiedzialas ! albo moglas nic nie mowic -niechplaci jak jest gupi
          a tamci niech kradna dalej!
          • Gość: sekretarz_rn Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 08.08.05, 15:55
            ojej!! ciekWY post...brawooooo brawooooo...wiem cos o t ym to prawda...
            za kilka dni doloze swoje posty !! brawooooo nareszcie sie skonczy
            prywta rodzinnnki /s-kich/.. i jej przydup[asow..!!!! to PRAWDA oni
            falszuja dokumenty i iinne rzeczy oszukiuja ludzi !!!! brawooooo!!1
    • Gość: as Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 09.08.05, 08:30
      ojej ale jaja ! i co teraz?
      • Gość: mirafiori Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.08.05, 16:44
        ja tam bralam kredyt i jestem zdegustowana ! naslali na mnie windykacje i
        przyslali upomnienie za ktore musialam zaplacic ! 20 zl a wydruk konta
        kosztuje 50 zl !!! dziekuje juz tam nie pojde!
    • Gość: mi Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 12.08.05, 06:38
      tylko ING!
    • Gość: MIXXX Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 12.08.05, 06:40
      TYLKO ING!
    • Gość: 4for4 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.idea.pl 12.08.05, 09:22
      ??????
      • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.08.05, 21:36
        IM BACK!!!!!! TERAY CURDE WZLOYE KAFFE NA LAFFE!!!! HEHEEEEEHHEHEEHEH
        dupki z skoku arka sie zesajom!!!!!
    • Gość: joz Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.08.05, 14:13
      tam pracuja sami oszusci i zlodzieje!!!! a prezes to najwiekszy
      zlodziej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE BRAC TAM KREDYTOW !!!!!!!!!!
      • Gość: kkk3 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.08.05, 20:03
        why_?
    • Gość: isol Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 23.08.05, 15:50
      spoldzielnie [wszystkie]- to wielkie szambo,a finansowe tymbardziej !co to jest
      jakis tam[skok-arka] hehehehehe ehehehe hehehheeh!
    • Gość: lol Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 23.08.05, 16:56
      tak jest wszedzie.to norma.
    • Gość: real Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 24.08.05, 09:50
      nie brac tam kredytow !!!! bo was oszwabja!!lepiej isc do prawdziwego banku!!!
      • Gość: KL Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:09
        a ten to was dopiero oszwabi :)))
        • Gość: c12 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 24.08.05, 11:00
          kazdy oszwabia,ale nie oszukuje na takom skale jak skok_arka..bo to jest
          norma..przeciez prezesunio[s]...i jego familjia muszom z czegos
          zyc...!!! no niezapominajmy o ksiegowej[p]....i radzie nadzorczej z jej
          najglupszym przewodniczacym[w]...hehehehehehehehehhe.. co liczyc i pisac nie
          umie !!! wienc oszwabianie do oszwabiania ma sie jak grzybobranie do
          wedkowania!!hahahahhahahahhha w skoku_arka natomiast niema nic
          oprocz ,,okradania.
    • Gość: PREZES Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 24.08.05, 20:06
      NIE BRAC KREDYTOW W SKOK_ARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO TYLKO
      ZANETA,APOZNIEJ WINDYKACJA I ODSTEKI PO 200% !!!!!!!!! LOKATY TEZ SA DO
      KISZKI!!!! LEPIEJ KASE W SKARPETE WLOZYC!!!
    • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.08.05, 09:39
      na stronie www.skok_afera.pl sa dostepne do odsluchania ..nagrania korupcyjne
      skladane prez zarzad ,oraz inne nagrania swiadczace o oszustwie i
      falszowaniu wyborow w skok..oraz sprawy kradziezy pieniedzy czlonkow skok
      przez kasjerki....panie...[W] oraz pania [w]...i jej matke ..z [WBG]....a
      takze kopie innych dokumentow.
    • Gość: bolesna_lidka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.08.05, 16:31
      a tak? ja tam bralam kredyt i co? mam oddac?
      • Gość: takisobie Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:08
        Ja z kolei w latach 2002-2003 nie wiedzieć czemu wpłacałem sobie do SKOK "Arka"
        niewielkie sumy po 20 do 50 zł miesięcznie- taki rodzaj lokaty.W roku 2003
        zaprzestałem i teraz po 2 latach przypomniało mi się,że mam tam wpłaconą co
        prawda niedużą ale zawsze kwotę 130 zł /w/g stanu sprzed 2 lat/a obecnie z
        oprocentowaniem być może około 170 zł.I udałem się niedawno do kasy Arki ze
        stoswną dokumentację owych wpłat z zapytaniem czy mogę aktualnie wypłacić tę
        kasę-odpowiedziały mi panie kasjerki że owszem.mogę-ale najpierw muszę napisać
        podanie do Zarządu Arki o zwrot tych niecałych 200 zł i jeżeli napiszę to
        podanie jeszcze teraz to dostanę ten zwrot dopiero za rok w czerwcu-lipcu 2006
        po zatwierdzeniu przez Zarząd rocznego sprawozdania finansowego za 2005 r./?/-
        co ma piernik do wiatraka?Moja mama miała w innym SKOK-u także wpłacane podobne
        kwoty -napisała podanie i dostała zwrot w ciągu dosłownie 3 tygodni a nie po
        roku!!
        • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.08.05, 08:25
          takisobie] sprawa jest prosta -gdyby skok-arka mial kase toby ci ja
          wyplacil ,stopujac twoja wyplate /nawet tych marnych groszy-jak sam
          zaznazyles/poprawia sobie bilans -wez pod uwage ze takich ludzi jak ty moze
          byc kilkadziesiat osob albo i wiecej wiec sumarycznie czyni to dosyc
          pokazna kwote!!!ja wiem ze to paranoja i oszustwo ..ale radze przejrzec
          swoja umowe o prowadzeniu rachunku systematycznego oszczedzania!!!! jesli
          jest tam odpowiedni zapis na twoja korzysc to go ..wyegzekwuj !!!
          przeciez to twoje pieniadze /niewazne jak dzue/...ale tylko TWOJE!!!
          pisanie podania do smiesznego zarzadu skok w tym wypadku uwlacza
          twojej osobie i twoim pieniadzom !!!! no chyba ze nie jest to dla
          ciebie istotne !!!!???? wez pod uwage ze szacunek powinien isc w twoja
          strone a nie na odwrot!!!to ty zrobiles laske ze dales /tam/..swoja
          kase !!! nikt ci laski nie robi - a panie heheheheheheh z kasy niewiedza
          chyba co mowia ..[zreszta jak caly smieszny zarzad i rada nadzorcza].!!!
    • Gość: ebe Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.08.05, 10:58
      a co to jest ten skok arka ?
    • Gość: ing Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.08.05, 14:23
      TYLKO ING!!!!!
    • Gość: obywatel Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 27.08.05, 12:03
      ja tam nie mam na szczescie zadnej kasy a w zwiazku z tym niemam problemow!
    • Gość: re Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 27.08.05, 23:17
      _--?????????????????
    • Gość: bbb3 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.08.05, 15:15
      tylko bank!obojetnie jaki byle nie skok!
    • Gość: eukaliptooos Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.08.05, 13:00
      Slyszalem ze rzeczywiscie zostalo zlozne do prokuratury stolecznej doniesienie
      na praktyki stosowane w SKOK-ach.Sam jestem wielce ciekaw - coz tego wyniknie
      gdzy tez zostalem TAM potraktowany w sposob delikatnie mowiac ;chamski; -
      nie moge wybrac swoich pieniedzy bo kaza mi czekac , nieokreslajac
      terminu wypalaty.
      pozdro all.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka