Gość: Pak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:33 Uważam ze w Reserwed w czewie pracuja bardzo mili ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_fontane Re: Miła obsługa. 21.07.05, 08:28 Uważam, że w sklepie u Pana Józia w Pcimiu pracują milsi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Miła obsługa. IP: *.107.inds.pl 21.07.05, 11:36 ta obsługa w Reserved jest co najmniej namolna...Nie mogę sobie trzymać ubrań, które za chwilę będę przymierzać, bo oni zaraz je odbierają i lecą do przymierzalni. Efekt jest tego taki, że potem latam po 3 przymierzalniach, gdzie są rozwieszone moje ewentualnie przyszłe nabytki. Wyluzujcie trochę. przecież jest ochrona, bramki.Nic nikt wam nie ukradnę!Ja chcę tylko trochę pooglądać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Miła obsługa. IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 21.07.05, 14:51 Oni nie latają za Tobą bo chcesz ukraść, ale dlatego że Oni maja pensję od utargu. Czyli każda z nich ma swoje konto, i która ma najmniej klientów wylatuje z pracy. Tragedia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Miła obsługa. IP: *.107.inds.pl 21.07.05, 16:35 Ewo!Właśnie dzięki takiej miłej obsłudze wielu ludziom odechciewa się tam chodzić. Nikt nie lubi nachalności, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Miła obsługa. IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 21.07.05, 17:51 Kasiu oczywiście że tak, tylko ja pisałam o tym że one to robią bo niestety muszą. Mnie też się odechciewa chodzić do takich sklepów gdzie latają za Tobą i nie masz nawet chwili pooglądać w spokoju ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Miła obsługa. IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 21.07.05, 15:23 nie wszyscy, ja trafiłam na niemiłego zmęczonego faceta Odpowiedz Link Zgłoś