Gość: kasia IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 22:51 Czy jest gdzieś w Częstochowe sklep w którym mozna byłoby kupić coś śmiesznego na 18-stkę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: traducteur Re: PREZENT NA 18-STKĘ .Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:03 a jest w megasamie na dole naprzeciwko sklepu z komórkami sam tam coś nie coś kupowałem:D może stringi we wzór świnki będą odpowidznie:d Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: PREZENT NA 18-STKĘ .Pomocy 21.07.05, 23:13 Na dole w Centrum (wejście obok McDonalda) w podziemiach, idziesz po schodach w dół i potem w lewo - duży wybór :-) Byłem tam razem ze znajomymi po prezent, zakupiliśmy takie coś: www.dawa.pl/product.php?product=168 + wiadomo co i mieliśmy takie wejście na imprezę, że ho ho :-)))))) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: PREZENT NA 18-STKĘ .Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:57 tak, przedmowcy maja racje;p odwiedzcie mnie;] cos Wam doradze;] rowniez stosiko mamy w sece na poziomie minus 1;] zapraszam:D firma ABER Odpowiedz Link Zgłoś
barb7 Re: PREZENT NA 18-STKĘ .Pomocy 22.07.05, 19:03 W macro w galerii zaraz przy wejsciu tez jest taki sklep ze smiesznymi rzeczami w sam raz na 18-tke:) Odpowiedz Link Zgłoś