Gość: Olek IP: *.eranet.pl 03.08.05, 21:43 Jak chcesz promować Jurę, to załóż agencję turystyczną lub towarzyską Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee mowa - trawa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:03 ocho ... kolejny "fachman" nam kandyduje do sejmu .... i tak przez cztery lata ... bedzie słuchal a nic nie powie .. niezle .. 4 letni urlop w warszawie ... hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: mowa - trawa ... IP: *.vf.shawcable.net 04.08.05, 04:28 Czemu wybrzydzacie. Czlowiek chce startowac wedlug wczesniej podawanych przepisow przez specjalistow od nowych ordynacji wyborczych. Jest bezpartyjny, wiec nie beda nim krecic bossowie z partii. Ma forse, wiec prawdopodobnie nie bedzie robil numerow korupcyjnych. A kogo bedzie reprezentowal? SIEBIE!! I Narod. Albo odwrotnie. I jest cos ekstra na plus. Facet zna sie na skutecznym robieniu interesow, co moze sie przydac podczas kontroli sejmowych idiotyzmow gospodarczych. A w koncu gorszy on od Leppera, Wrzodaka, Grzesika i kilku lokalnych orlow? Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BNBN Re: mowa - trawa ... IP: *.hcz.com.pl 04.08.05, 11:58 zapomniałeś tylko, że ktoś kto ma dużu, to chce więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromlain Re: mowa - trawa ... IP: *.kompania.net 05.08.05, 16:34 Popieram Kążdy nowy będzie lepszy niż partyjny beton po lewicy i karierowicze z prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: mowa - trawa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:15 Już się sprzedałeś ...? Wlodek zostań w Króelstwie Kanady @! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianka Re: mowa - trawa ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.05, 22:19 Ja człowieka znam i mogę na niego wybrzydzać. Gdybyś go znał też byś to robił. To prawda, jak już ktoś napisał to człowiek idący do celu po trupach , czy ma pieniądze? Jak się ich dorobił? Co sobą reprezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: mowa - trawa ... IP: *.21.pl / 213.199.204.* 04.08.05, 12:21 do Senatu nie Sejmu... spotkalem sie z jego agitką ale jakoś nikt nie umiał mi nic więcej powiedzieć o nim, tyle wiem że powstała inicjatywa laseckiego ale chyba narazie nie znalazła większego poparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromlain Re: mowa - trawa ... IP: *.kompania.net 05.08.05, 16:29 Czytałem jego życiorys, koleś pracował w BCG (Boston Consulting Group)za zachodzie a to jest druga najlepsza firma na świecie przyjmują tylo same nalepsze mózgi na świecie tak że ja jest za takimi ludźmi Nie mogę ścierpieć jak się wypowiada polityk w telewizji o IQ poniżej średniej w świecie fauny i flory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: mowa - trawa ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.05, 22:15 Jeśli to prawda, ze p. lasecki pracował w BCG , to w takim razie firma ta nie przyjmuje najtepszych mózgów na świcie jak piszesz, ponieważ p. lasecki jest zwykłym burakiem. Piszesz, ze nie możesz ścierpieć jak wypowiada się polityk w telewizji o iQ poniżej średniej , to po wyborze p. laseckiego będziesz musiał się do tego przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublińczanin Tylko, czemu tyle jego ulotek i billboard w LC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:14 Dziwię się, że skoro taki nowy i obeznany w sprawie, tak reklamuje się w Lublińcu. Na ulotkach pisze, że będzie dbał o Region Częstochowski. Chyba chce nas rozsierdzić, a nie zdobyć tutaj głosy. Pozdrawiam Częstochowian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Tylko, czemu tyle jego ulotek i billboard w L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:18 Liczy na głosy swoich kolegów pedziów byłem z nim na spotkaniu łapy w kieszeni i macie robić co mówię wielki cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr33 Re: ... IP: *.realestate.net.pl 04.08.05, 18:04 tez tam bylem i powiem Ci ze nie widzialem chamstwa w jego zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr33 Re: ... IP: *.realestate.net.pl 04.08.05, 18:09 Tez tam bylem i powiem Ci ze nie widzialem chamstwa w jego zachowaniu. Probuje cos zdzialac.. nie idzie do senatu po kase wiec mozna dac mu szanse.. od kilku lat wiele juz dla okregu czestochowskiego zrobil (powiat czestochowski, lubliniecki, klobucki, myszkowski) i co ciekawe.. bezinteresownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublińczanin Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:57 Żartujesz sobie? Dla lublinieckiego? Dla lublinieckiego powiatu JESZCZE ANI JEDEN POSEŁ Z CZĘSTOCHOWY NIE ZROBIŁ NIC!!! Jedynie pan Edward Maniura działa coś dla powiatu lublinieckiego. Gdzie ci u nas ktokolwiek słyszał o jakiejś Janik, Kasprzyk, Giżyńskim i jeszcze o innych. My tu nawet nie wiemy, kto jest naszym senatorem! A o Laseckim to dowiedzieliśmy się z billboardów i ulotek, że niby będzie walczył o Jurę i Częstochowę. Chyba sobie z nas kpi. To wielki nietakt, że coś takiego wypisuje, lublińczanie głosują zwykle na ludzi, którzy o nich CHOĆ TROCHĘ pamiętają, a przecież "działanie na rzecz regionu częstochowskiego" nie jest działaniem na rzecz Lublińca! nie popisał się, jestem przeciwny. Lepiej niech kupi sobie kolejny zamek na Jurze, to będzie najlepsze. Przynajmniej turyści zostawią pieniądze w Częstochowie i powiecie, czego wam życzę, bo jura nie jest w pełni wykorzystana turystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: ... IP: *.kompania.net 05.08.05, 16:35 Nie lubię egoistów i homofobów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: ... IP: *.kompania.net 05.08.05, 16:38 A patrzenie że ktoś coś zrobił tylko dla mojego miasta to egoizm i homofobia Odpowiedz Link Zgłoś
storima Do Wlodka 08.08.05, 01:14 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > Czemu wybrzydzacie. > Czlowiek chce startowac wedlug wczesniej podawanych przepisow przez > specjalistow od nowych ordynacji wyborczych. > Jest bezpartyjny, wiec nie beda nim krecic bossowie z partii. > Ma forse, wiec prawdopodobnie nie bedzie robil numerow korupcyjnych. > A kogo bedzie reprezentowal? SIEBIE!! I Narod. Albo odwrotnie. > I jest cos ekstra na plus. > Facet zna sie na skutecznym robieniu interesow, co moze sie przydac podczas > kontroli sejmowych idiotyzmow gospodarczych. > A w koncu gorszy on od Leppera, Wrzodaka, Grzesika i kilku lokalnych orlow? > Raczej nie. > Wlodku, nalezaloby sie wiecej chyba dowiedziec na temat kandydata niz Twoje powyzsze stwierdzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublińczanin Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:52 Nie rozbawiaj mnie... Posłowie nie są wybierani, żeby reprezentować miasto, tylko OKRĘG! To różnica. Np. poseł Maniura rzeczywiście reprezentuje okręg - ma biuro i w Lublińcu i w Częstochowie i w Woźnikach, działa DLA TYCH 3 MIAST. Drugi poseł z Lublińca nie działa dla żadnego z tych 3 miast, więc nie ma o czym pisać. A ŻADEN CZĘSTOCHOWSKI POSEŁ nie zrobił nigdy nic dla Lublińca, chociaż liczą na głosy także tutaj, bo co jak co, ale żyje w powiecie 80 tys ludzi. I to żaden egoizm, to przypomnienie, chociażby, jeżeli pan Lasecki to czyta, że bycie senatorem to nie tylko działania na rzecz jednego miasta i gminy, a całego okręgu. Bo posłowie z Częstochowy o tym zapomnieli. Widać, że powinno się im wysłać mapki okręgu, żeby zobaczyli, że jest w nim takie coś jak Lubliniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:09 Drogi Lublińczaninie, Częstochowscy 'posłowie' których wymieniłeś nie zrobili nic dla Lublińca. Nie zrobili także nic dla Częstochowy. Oni w ogóle nic nie zrobili. Tak jak poseł Kasprzyk z LSD - 'nic nie robić, aby nic nie zepsuć". Ja, jako częstochowianin doceniam to, że wiele dla nas robi 'nie nasz, tylko Wasz' poseł Maniura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Tylko, czemu tyle jego ulotek i billboard w L IP: *.autocom.pl 31.08.05, 14:25 dziwie sie,ze oceniasz kudzi po tym co robia z rekami moze by tak troszke wnikliwości co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: do kandydata J.Laseckiego IP: *.man.czest.pl 22.08.05, 09:53 Niezly z ciebie cwaniak,jesli od miesiaca kraza twoje ulotki,a chyba mozna to robic po rejestracji kandydatow.Czy nie dzialales bezprawnie?. Piszesz w ulotkach,ze masz pomysl na ozywienie gospodarcze regionu. W Senacie????. Przeciez tam poprawiaja to co Sejm sknocil. Zajmij sie lepiej wychowywaniem swoich dzieci,skoro nimi sie chwalisz. Niemysl,ze za kase kupisz sobie mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: do kandydata J.Laseckiego IP: *.autocom.pl 31.08.05, 14:29 Wiesz co chwali sie dziecmi bo są to wspaniałe maluchy, które sa bardzo dobrze wychowane wychowane. Nie jak niektórzy z piszących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jarosław Lasecki kandyduje do Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:57 powiem wam jedno znam tego faceta i uwierzcie mi ten człowiek w senacie to nic dobrego on idzie po trupach do celu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Jarosław Lasecki kandyduje do Senatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:33 a jakiego ma braciszka fajnego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgr Re: Jarosław Lasecki kandyduje do Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:49 pytanie do J.Laseckiego!- czy te drzewa obite podobizną kandydata Laseckiego , to są do wycinki i Lasecki posadzi na ich miejsce 1x 20 , czy też sa to miejsca gdzie Lasedzkiego będziemy batożyć . Co na ten wandalizm Policja ,Straż Miejska,Ochrona srodowiska ? - dostaliście (wymienieni) propozycję awansu od Laseckiego ? / nazwisko las.. , a niszczenie drzew w Częstochowie!!!!! / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZUWAR PYTANIA DO LASECKIEGO IP: *.man.czest.pl 05.09.05, 11:23 Pana reklamy to przesyt,dlatego nie przyciagaja wyborcow,tylko denerwuja.Mysli Pan,ze mozna kupic mandat tylko dlatego,ze jest sie milionerem?Zamiast na bilbordy mogl Pan przeznaczyc pieniadze na akcje letnia dzieci z Domow Dziecka.Bedac w Senacie bedzie Pan myslal o ludziach biednych,czy o pomnozeniu wlasnego majatku,z ktorym sie Pan obnosi?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc do kandydata Laseckiego IP: *.man.czest.pl 06.09.05, 10:09 To skandal,zeby kandydat Lasecki rozwieszal plakaty na dzwiach w roznych miejscowosciach.Co to za ochrona srodowiska?.Przeciez nie ma na to zezwolenia!!!!.Czy zaplacil juz kare?.Czy dlatego,ze jest bogaty to moze lamac prawo?.Jak ktos taki moze zabiegac o mandat i uchwalac prawo jak je lamie.Panie Lasecki Obywatele maja juz dosyc oszustow!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: do kandydata Laseckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:24 gosc - oszustem to moze i ty jestes, ale dla czego nazywasz kogos kogo nie znasz. Znam Laseckiego i wiem ze dla kasy tego nie robi bo ma jej full. Moze lepiej wlasnie takich ludzi dac do rzadu. Z tego co wiem to wlasnie Amerykanie od dawna przyjel taka strategie i sie ona sprawdza. Facet napewno jest zainteresowany pomoca w regionie i juz naprawde duzo kasy wlozyl by ja ozywic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregory Re: Jarosław Lasecki kandyduje do Senatu IP: *.man.czest.pl 11.09.05, 21:13 Czy to prawda ze przeciwko kandydatowi do Senatu p. Laseckiemu prowadzone jest postepowanie prokuratorskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jarosław Lasecki kandyduje do Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:41 oczywiście że dużo zrobił już np. doprowadził do opłakanego stanu majątek w Skrzydlowie, czemu tym się nie pochwali, tylko ciągle go słychac jak to wkłada tyle kasy w odnowe zamku w Bobolicach. Panie Lasecki nie ma pan odwagi żeby przyznać się jak wyglądał majątek gdy pan go brał a w jakim stanie jest teraz. To bardzo fajny temat na artykuł, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś