Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:34 Szukam jakiejś stronki z mp3 z utworakami Mezo. Mezo is cool Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Szukam mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:38 dziękuję, ale coś takie ja kaaza lub inne podobne programiki co można ściągać Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Szukam mp3 04.08.05, 00:04 W dalszym ciagu, zawsze google.pl www.google.pl/search?hl=pl&q=Kaza&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trawa Re: Szukam mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:14 Mam nadzieję, ze tu zaglada policja i wkoncu zrobi porzadek z tymi piratami, ktorzy okradaja muzykow. Wielki Storima, pouczajacy wszystkich, a sam okazuje sie ZLODZIEJEM!!! Do pierdla, a nie na forum! Banda z wybiorczej, sami siebie nie widza, a innych chca nawracac! Tak jak michnik. Nie widze zadnej roznicy. W sumie to sie nie ma czemu dziwic, przeciez widac jak za rzadow tej mafii wyglada Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Szukam mp3 IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:59 Nie rozumiem.Programów peer to peer używa nawet bogatsza czesc społeczności światowej a ty tu podnosisz jakiś raban że my to złodzieje,a nie zastanowiłęś się że przecież to wytwórnie i przedstawiciele ich nas okradają(przy kupnie płyty np.). Czemu płyty u nas sa takie drogie w stosunku do zarobków przeciętnego Polaka?Przecież sam nośnik CD tańszy jest już od nosnika typu kaseta,zawartość ta sama a róznica w cenie międzz kasetą a płytą-przeogromna? Przecież gdybym ja za przeciętną płacę-dniówkę-mógł sobie kupić 10 kompaktów,tak jak pan Smith czy Franz to nie w głowie byłoby mi ściąganie mp3 z netu. A jak teraz jest?Za przeciętną dniówkę kupie albo pół dobrego albumu albo jeden jakiś marny więc co się tu człowieku rzucasz,świętego udajesz,po co,i do tego jeszcze ludzi obrażasz. Za takie słowa jakie wypowiedziałeś możnaby cię zaskarżyć i do pierdla Trawo przyszłoby ci iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disko Re: Szukam mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:50 buhahaha, mezo is szit, jedz do truskolas na dyskoteke dziecko i nie marudz.. jak jest taki kul to kup sobie plyte, bedziesz jezzy i trendy kul, nawet bardziej od niego :D Odpowiedz Link Zgłoś
storima Trawa masz RACJE 04.08.05, 11:04 Gość portalu: Trawa napisał(a): > Mam nadzieję, ze tu zaglada policja i wkoncu zrobi porzadek z tymi piratami, > ktorzy okradaja muzykow. Wielki Storima, pouczajacy wszystkich, a sam okazuje > sie ZLODZIEJEM!!! Chodzilo mi o to, aby nie zasmiecac FCz, wiec propagowalem: google.pl Wykazalem sie ignorancja, jesli chodzi o "kaza" sam fakt, ze poprawnie jej nawet nie wpisalem nazwy. Nie popieram okradania artystow z tantiem ich autorskich praw. Za moj ignorancki wpis PRZEPRASZAM. storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trawa Re: Trawa masz RACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:33 A ja myslalem, ze to wlasnie Ty zareagujesz, pouczysz. A tu jeszcze podpowiedzi:/ Troche mnie ponioslo, przyznaje i tez przepraszam. A swoja droga niezlym leniem trzeba byc, zeby tutaj sie wypytywac jak sciagnac mp3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Trawa masz RACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:36 mam lat 14, lubicie ubliżać dziewczynom ? tacy odważni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomBoy Re: Trawa masz RACJE IP: *.org / *.cn.com.pl 04.08.05, 19:30 Gość portalu: marta napisał(a): > mam lat 14, lubicie ubliżać dziewczynom ? tacy odważni ? A skondt klikash / stukash / klepiesh / waliszh ? moshe poklikamy razem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trawa masz RACJE IP: *.grosz.prenet.pl 04.08.05, 19:50 podsumowałeś się sam . intuicyjnie stwierdzić można , że masz maksymalnie 13 lat . pechowy wiek . Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Trawa masz RACJE 04.08.05, 12:40 Bardzo slusznie Ciebie ponioslo. I jak widzisz jaki ze mnie "forumowy pedagog". Zaden. Pisze to co czuje. I czesto sie myle. Raz jeszcze przepraszam i pozdrawiam. Z szacunkiem, pokorny storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knopix Re: Szukam mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:13 tema praw autorkich i ewentualnych narzędzi wspomagających niecny proceder piractwa jest zaganieniem bardzo polemicznym i kontrowersyjny. Systemy P2P same niczego nie rozpowszechniają, więc mogą być oskarżone co najwyżej o "współudział" lub "czerpanie korzyści". Podobnie jest z oprogramowaniem (w kwesti praw autorskich), z którego korzystamy. Nie sądze by chociaż 10% forumowiczów na swoich stacjach roboczych miało zainstalowane licencjonowane oprogramowanie. Rozwiązaniem jest projekt Open Source i takie były pierwotne założenia sieci Internet. Wszak jesteś społeczenstwem informacyjnym gdzie staramy się ułatwić dostęp do różnych (niejednokrotnie specjalistycznych ) informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam mp3 IP: *.grosz.prenet.pl 04.08.05, 13:43 microsoft też powinni oskarżyć , bo windowsy dają się zarazić i przenoszą wirusy między komputerami , a te niszczą dane ludziom . dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Szukam mp3 05.08.05, 00:56 "Wśród dostępnych źródeł Yahoo! Audio Search są między innymi komercyjne serwisy muzyczne, takie jak iTunes, Rhapsody i Napster. Serwis ma zarabiać na siebie dzięki części wpływów przekazywanych przez internetowe sklepy muzyczne za piosenki kupione przez klientów, którzy znaleźli je przez wyszukiwarkę. Jak na razie strona wyszukiwania nie wyświetla żadnych reklam, a Yahoo! zapewnia, że kolejność na liście wyników wyszukiwania nie faworyzuje żadnego serwisu." gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,34912,2854919.html Odpowiedz Link Zgłoś