Dodaj do ulubionych

co jest z AZS !!!

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 10:43
Chciałbym się dowiedziec co się dzieje z azs
-jakich mam sponsorów
-nowych zawodników
-sprzadanych zawodników
-nowy trenerów
proszę napisac bo ja bardzo sie martwie o nasza drużyne
Obserwuj wątek
    • thedude Re: co jest z AZS !!! 20.08.02, 12:14
      Trener: Stanisław Gosciniak
      Sponsorzy:Galaxia,Pana(m)pol
      Odeszli:Kalnins,Rejlic,Wagner,Nowak
      Przyszli:Stelmach(!),Gierczynski(!)(Morze),Winiarski(! 19lat wszyscy sie o
      niego bili bo podobno wielki talent na przyjeciu i ataku),Kryś(wychowanek z
      2druzyny,Pastucha (młody,utalentowwany podobno 350cm w ataku!)
      Czyli wszsytko jest ok i walczymy o DMP!
      Przypuszczalna 1 szóstka: Stelmach,Dacewicz,Golas,Gierczynski,Panas(Bakiewicz
      jak sie wyleczy) oraz Szymanski-Ignczak.
      Smiem twierdzic ze sklad jest pewniejszy niz zeszłoroczny.
      • thedude Re: co jest z AZS !!! 20.08.02, 12:15
        Mała poprawka -Patucha
        • Gość: antony Re: co jest z AZS !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 15:58
          dzieki że mi roziaśniłeś w głowie thedude
        • Gość: bobo Re: co jest z AZS !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 16:01
          a gdzie sa obcokrajowcy (nie stac nas?)a ten Patucha ile ma wzroztu
          • Gość: thedude Re: co jest z AZS !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:31
            1.93m .Co do obcokrajowców to oprocz Kalninsa to były raczej niewypały.
          • Gość: a Re: co jest z AZS !!! IP: *.com.pl 21.08.02, 23:46
            Gościniak ma nieco inną politykę kadrową od swoich poprzedników.Woli budować
            zespół od podstaw,z młodymi zawodnikami,którzy kiedyś będą tworzyć trzon
            zespołu.Wiadomo-bardzo trudno jest znaleźć jakiegoś dobrego(i niedrogiego)
            obcokrajowca.Nie ma co szukać takich,którzy reprezentują podobny poziom do
            polskich zawodników.Mnie jak na razie podoba się ta wizja.Ale....jest ale.
            Gościniak potrafi świetnie przygotować zawodników,jednak brakuje mu
            umiejętności prowadzenia drużyny podczas meczu....
            • Gość: thedude Re: co jest z AZS !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 09:48
              Mazur tez seryjnie popełniał błedy nie biorać czasu po 2-3 straconych błedach.
              • Gość: galaxian Re: co jest z AZS !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 18:52
                Golaszewski nie jest juz prezesem. Wydaje mi sie, ze ejst teraz mniejsza
                presja. NIe ma zapowiedzi, ze MUSIMY cos zdobyc. To MOstostal jest 4 druzyna w
                Europie... i to oni sa faworytami. My budujemy druzyne, ktora w tym roku moze
                jeszcze nie pokaze na co ja stac, ale utrzymajmy sklad na kolejny sezon.
                Zauwazmy, ze mamy mlody sklad. Utrzymac Golasia, Bakiewicza, Winiarskiego,
                Stelmacha, Dacewicza, Gierczynskiego, Ignaczaka (mozna cos pokombinowac z
                pozycja atakujacego po przekatnej z rozgrywajacym, Grzeskowi Sz. brakuje
                stablilizacji). Aha prosze sie nie zdziwic, jak AZS jeszcze przed tym sezonem
                siegnie po jakiegos zagranicznego zawodnika (ja nic ni sugeruje /:)/). Alle jak
                pisalem zostawmy mlodych na kolejny sezon i z powodzeniem bedziemy grali nie
                tylko w lidze, ale i w Pucharach.
                • Gość: tomekb Re: co jest z AZS !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 22:35
                  ja jestem bardzo zadowolony ze skladu tylko ten Kalnins. Niesmowity zawodnik,
                  szkoda z enie bedziemy ogladac jego atakow w 4 metr nad blokiem...:(( Gelo jak
                  utrzyma forme z konca sezonu to bedzie dobrze
                  co do obcokrajowcow: wg mnie lepszy jest doswiadczony i solidny
                  Gierczynski /wysoko w kazdej stratystyce/ i bardzo utalentowany Winiarski niz
                  drugi Sini :))
                  co do sponsora: Pamapol to ta firma :)
                  sponsorem jest jeszcze Delic-Pol ale nie bedzie chyba go w nazwie i slyszalem
                  cos o Ivett :)

pozdrawiam
                  • Gość: manam Re: co jest z AZS !!! IP: 195.205.241.* 28.08.02, 13:02
                    I będzie jeszcze jedna zmiana. Nie wiem jak Pakosz, ale Magiera raczej na pewno
                    wycofuje się ze spikerki. Chciałabym, żeby został bo mu fajnie idzie, i fajnie
                    wypadł na Lidze Św2iatowej. Ale cóż, jego decyzja... Jeżeli naprawdę odejdzie,
                    to żeby Lisowski nie wziął tylko tej babki, co była przed nimi. To by był
                    dopiero skandal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka