Dodaj do ulubionych

elektrotechnika

IP: *.man.czest.pl 20.08.05, 19:44
witam:) dostalam sie na studia na nasza poczciwa politechnike,wydzial
elektryczny,kierunek elektrotechnika,a pozniej chcialabym wybrac
specjalnosc:informatyka z elementami ekonomii.Czy moze mi ktos powiedziec
wszystko co wie na temat tego kierunku?bylabym bardzo wdzieczna:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: elektrotechnika IP: *.grosz.prenet.pl 20.08.05, 19:49
      ucz się , ucz się i jeszcze raz ucz się matematyki bo czekają Cię aż 4 semestry tej 'przyjemności' :)
    • Gość: PawelG Re: elektrotechnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:53
      a co chcesz wiedziec? Moge Ci o nim co nie co powiedziec :)

Skontaktuj sie ze mna na gg, moj nr to: 8767860.

Pozdrawiam
      PawelG
      • Gość: studentka Re: elektrotechnika IP: *.man.czest.pl 23.08.05, 13:06
        czy ktos moze jeszcze mi cos doradzic? :)
        • Gość: gość Re: elektrotechnika IP: *.grosz.prenet.pl 23.08.05, 13:48
          zostaw maila gg telefon :))) (z telefonem żartuje)
          • Gość: madafaka Re: elektrotechnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:43
            heh tez na to jestem i tam sa tylko z 2 dziewczyny hehe
            • Gość: gość Re: elektrotechnika IP: *.ib.com.pl 23.08.05, 19:00
              witam jestem już na ostatnim roku elektrotechniki i powiem Ci tak szczerze to
              wybrałaś najgorsze co może być, jedna wielka lipa :( fakt trzeba się dużo uczyć
              matmy a reszta to wielka ściema. Powodzenia
              • Gość: madafaka Re: elektrotechnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:52
                hehe z kads to znam :D
              • Gość: gość Re: elektrotechnika IP: *.grosz.prenet.pl 23.08.05, 21:57
                pewnie , lepiej mieć 5 lat wakacji na zarządzaniu i powiększyć grono bezrobotnych . kto się na elektrycznym uczy , będzie miał pracę w nowym ośrodku badawczym , który chce wybudować TRW .
                • Gość: astor Re: elektrotechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:54
                  Ojojoj jakie tu śliczne perspektywy pracy się wyłaniają...Będę teraz na 5 roku
                  elektrotechniki tamże, jako jedyna dziewczyna na swoim kierunku. Jako jedyna-
                  więc nie narzekam, ale aby spać spokojnie to trza się uczyć. Czasem faktycznie
                  przedmiot to jedna wielka ściema, ale właściwie to chyba nikt mi nie powie że
                  nie miał do czynienia z jakąś "kosą".
                  A jeśli masz jakieś pytania o naprawdę szerokim horyzoncie to spytaj Pawła G.
                  Jeśli wolisz "jak baba z babą" to moje gg 1511259.
                  Paweł - pozdrawiam cieplutko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka