Dodaj do ulubionych

Spotkanie z prezenterami RADIA FON

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:38
Witam, w tym poscie chcialbym zaproponowac wszystkim czytelnikom i chyba
przedewszystkim sluchaczom RadiaFON aby poprosili o zorganizowanie spotkania z
prezenterami do ktorych przyzwyczajalismy sie przez tyle lat.. Byc moze to
beda juz ostatnie 10 urodziny RF i nie bedzie okazji aby poznac tych ludzi
ktorzy przez tyle lat nam sluzyli. Wiec wpisujscie kto chetny aby przyjsc na
takie spotkanie np. na placu bieganskiego. Czasem idac ulica nawet sobie nie
zdajecie sprawy ze ich mijacie a dla mnie np. poznanie takich osob jest
porownywalne z poznaniem sportowcy i poproszeniem od nich o autograf. Jakie sa
wasze odczucia? Nie patrzcie na to ze radio podpadalo czasem ze wzgledu na
takie i inne czynniki ktore nie byly zalezne od prezenterow spojrzcie na to z
innej strony: poznac ludzi ktorych glosy slyszeliscie w Radio, czasem
niektorzy zapewne codziennie, wieczorne audycje, noce przy glosniku i podziw
dla tych ludzi. Ja jestem za takim spotkaniem wpisujcie swoje opinie, kierujac
sie sentymentem do tych ludzi i do naszej lokalnej stacji. Jestem wiecej niz
pewien, ze prezenterzy tez chetnie poznaliby swoich sluchaczy, wiec?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lesio Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: *.org / *.cn.com.pl 23.08.05, 00:42
      Jestem za spotkaniem, tylko czy prezenterzy radia zgodza sie spotkac ze
      sluchaczami ?.
      • Gość: FONikoman Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:12
        Z tego co mi wiadomo prezenterzy sa chetni aby spotkac sie ze sluchaczami,
        oczywiscie jezeli zbierze sie jakas grupa ktora chcialaby sie spotkac :) Dlatego
        zalezy nam na wpisach.. ?
        • Gość: slonzak Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: *.elsat.net.pl 23.08.05, 14:56
          Dobry pomysł. I niech nam zdradzą co myślą o zmianie Fona w RMF Maxxx.
          • Gość: morning.calm Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: *.pl / *.net-komp.pl 23.08.05, 15:04
            Jestem za:)
            Jedyne radio, ktorego slucham. Juz nie wspominajac o weekendowych wieczorach! To
            jest muzyka, a nie w kolko te houstony i inne 70latki lansowane na super
            gwiazdy. Ech, az lezka sie kreci jak mysle o tym, ze nie bedziemy miec wlasnej,
            lokalnej stacji radiowej :(

pzdr
            • Gość: Rmf FM RMF FM RMF FM RMF FM RMF FM RMF FM RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:27
              Rmf FM
              Rmf FM
              Rmf FM
              Słucham tylko mamy i radia RMF FM.
    • Gość: ax Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:36
      A jakich to macie w tym radiowęźle prezenterów. Potencjalni pacjenci logopedy
      pokarani wszystkimi możliwymi wadami wymowy. Inteligencja na poziomie marnej
      wiejskiej szkoły podstawowej. Wygłoszenie dłuższego, poprawnego zdania jest dla
      nich nieosiągalnym wyczynem. Najlepszy z nich to komputer pod warunkiem, że się
      nie zawiesi. Ale wiadomo, że prezes nie przyjmie do pracy lepszych od siebie.
    • Gość: kolo Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: 212.87.241.* 24.08.05, 10:57
      a kto będzie ?
    • Gość: Ratzinger Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: 212.87.241.* 24.08.05, 10:57
      ja będę
    • Gość: amart Re: Spotkanie z prezenterami RADIA FON IP: *.katowice.agora.pl 24.08.05, 15:54
      Naprawdę niezły pomysł, ale wydaje mi się, że mało realny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka