Gość: Janusz Maksymiuk Partia Demokratyczna - demokraci.pl , lista nr 4 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.05, 08:50 tylko ta partia ma logiczny program gospodarczym i nie obiecuje złotych gruszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:15 Stawiaj lepiej na SLD, jak wygra PO i stworzy koalicję z PiS, to będą 4 lata stracone, na pewno będzie śmieszniej (w sejmie i nie tylko). Szkoda tych zmarnowanych lat. Nie ruszy gospodarka, nie przybędzie nowych miejsc pracy a zapewe będzie nowa lustracja, szukanie czarownic, polowanie na komunistów, walka na teczki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.trustnet.pl 07.09.05, 18:10 ....ja tam chyba zaglosuje na Tuska albo Kaczynskiego????? ktrorys z nich jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:16 ty czasem kiedys nie kłóciłes sie zemną oto ze jestes za cimoszewiczem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:43 nie to nie był On, to byłem ja, i nadal jestem za panem Marszałkiem Cimoszewiczem (ostatnie wydarzenia jeszcze bardziej mnie przekonały, że ten człowiek jest odpowiednią osobą aby piastować tak godny urząd), a jako że w Częstochowie jest dużo studentów, to nie nalezy się dziwić że na tym forum osoby podpisane jako student będą mieli różne poglądy polityczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 22:05 W wyborach parlamentarnych? Jesteś zameldowany w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.prenet.pl 07.09.05, 18:46 Głosuj na SLD - beda afery dalej, wiec bedzie co ogladac w TV tylko szkoda ze OKRADAJĄ naszą POLSKE !!! Głosuje na SLD - bedzie troche gorzej niz teraz ... moze ktos nas kupi to sie polepszy :( Chcesz mocnych wrazen - głosuj na SLD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 08.09.05, 00:11 Stracone lata to były 1993-1997 i 2001-2005. LSD było jest i będzie zainteresowane nicnierobieniem. I zgarnianiem kasy. Jest to ugrupowanie z ZAŁOŻENIA korupcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:57 czyli mam rozumieć że lata 1989-1993 oraz 1997-2001 to nie były stacone lata?? wolne żarty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 15.09.05, 23:19 Moim zdaniem nie. Ale to nie dzięki kolesiom z LSD MOŻESZ mieć inne zdanie na ten temat... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boozar Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.zim.pcz.czest.pl 15.09.05, 11:41 A ty jestes z zalozenia glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 17.09.05, 00:22 Z założenia. Jak już będziesz w gimnazjum chłopcze to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastek Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:32 Jak by wybory miały coś zmienić to by dawno temu były zakazane - powiedział jakiś grecki senator. Nie liczcie na poprawę. Pozdrawiam po remoncie i po flaszce Piastek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:47 Z tego co czytalem to wiekszosc z PO jest z Czestochowy. Zaczyna mnie to osobiscie denerwoac jak ktos robi sztuczny tlum ale coz.....Odnosnie glosowania to napewno na mlodosc. Zeby nie bylo ze robie agitacje to napisze ze zaglosuje na mlodosc z Platformy mimo ze ma takie nazwisko:)hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoobs Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:10 Ja się nie zastanawiam. Głosuje na PO - w prezydenckich na Donalda Tuska w parlamentarnych na Halinę Rozpondek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:19 dokładnie głosujcie na PO a jak nie to jestes inny! bo sondaze pokazuja dla "polityki" i gw okolo 40% dla nich czy tuska.brawo za inwidualny tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.prenet.pl 08.09.05, 08:50 > dokładnie głosujcie na PO a jak nie to jestes inny! bo sondaze pokazuja dla > "polityki" i gw okolo 40% dla nich czy tuska.brawo za inwidualny tok myślenia. Ty to jakis "dziwny" jestes. Czy 40% ludzi nie moze myslec. Chyba Cie przeraza fakt ze LSD nie wygra ... Ja uwazam ze to wlasnie jest przemyslana decyzja przez cale spoleczenstwo. Dosc tej obłudy ! Teraz PO wygrywa ! _________________________ Głosuje na www.picheta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:56 PiS oraz Lech Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:03 Ja osobiscie bede glosowac na ludzi z mojego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:31 Ja też głosuję za H.Rozpondek, bo ona daje jakieś gwarancje na dobrego posła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:32 Przestańcie z tą Rozpondkową do cholery napiszcie mi co zrobiła dla Czwy preciez od 15 lat jest u władzy i co nic nic i nic nawet nie potrafia wziąśc pieniedzy wyłozonych na tacy przez UE zastanówcie sie Ja oddaje swój głos tylko na ludzi młodych nie na starych pryków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnych IP: *.107.inds.pl 07.09.05, 21:37 ha ha p. Rozpondkowa i szanse na dobrego posła, przecież jakim posłem była już wiemy, dobrze że to czas przeszły od siedzenia w sejmie nie zostaje sie lepszym poslem czasem gorszym, sprawdz kompetencje i mozliwosci innych!!!!!!!!! naprawde warto:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.107.inds.pl 07.09.05, 21:39 jakim politykiem ...nie poslem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:00 Nigdy nie była posłem - zasięgnij chociaż informacji, zanim głupote napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:59 Ja już ci kiedyś odpowiadałem, ze tylko ona zajęla sie pieniędzmi z UNii i teraz i wcześniej. To twoi kumple z SLD nawet nie wiedzieli, co to znaczą fundusze europejskie.A wiesz ile dzisiaj kasy bierze sie z tych funduszy? Prawie tyle, ile twoi narobili długów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JurekChicago Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 08.09.05, 00:17 Tylko PO i TUSK. Jestesmy z zona z Czestochowy i bedziemy głosować tak jak wszyscy Polacy w Chicago (ponad 2 miliony Polaków). Wreszcie koniec komuny , najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 08.09.05, 02:15 Można na to odpowiedzieć: yes yes yes :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:39 a skąd wiesz że _wszyscy_ Polacy w Chicago będą głosować na Po i Tuska??? coś kręcisz kolego!!! a ta "komuna" o której mówisz to skończyła się w Polsce w 1989 roku więc za to co teraz mamy w Polsce - kolejki do śmietników, bieda,3 mln bezrobotnych, wyzysk, - w pewnym sensie jest odpowiedzialny ustrój czyli kapitalizm a żeby być dokładnym to ludzie, którzy go wprowadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:35 NIE GŁOSUJĘ NA NIKOGO !!!! Oni tyle lat mnie obywatela maja w d...e to ja teraz też mam ich w d...e !!!! To sami złodzieje i karierowicze CZY TO LEWICA CZY PRAWICA !!! Ludzie, zbojkotujcie te wybory i nie idźcie do urn !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Jest jeden ciekawy kandydat M.L. Grabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:46 Jest Marek Ludwik Grabowski www.marekludwikgrabowski.pl Gosc ma spore osiagniecia i wiedze. Rozmawialem z nim kilka razy. Normalny czlowiek. I tyle Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop komuna=liberalizm popisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:01 tak jest nadchodzi inna nazwa komuny!! nadchodzi liberalizm!! który bedzie dązył przez swoja kadencje kryc i maskowac ludzi którzy rozkradli Polske w ostatnich 16latach w tym oczywiscie siebie, taka perskektywa wyszła z okrągłego stołu kazdy złodziej chroni drugiego, maskuja to wypowiedziamy w mediach zle mowiac o innych judaszach z OS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: komuna=liberalizm popisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:41 bez przesady, nie porównuj komuny z liberalizmem... na początek poczytaj np. w sowniku języka polskiego definicję następujących terminów: demokracja, kapitalizm,komunizm...wtedy może pojmiesz jakie bzdury wypisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckmsk Re:oddam głos na Kasprzyka IP: 195.117.153.* 08.09.05, 13:37 Jacek Kasprzyk walnie przyczynił sie do tego że jeszcze jest praca na hucie ,głosuje na niego od kilku lat i zrobie to teraz,on jest ojcem wszystkich przemian na hucie , której jestem pracownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fileo Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnych IP: *.pl 08.09.05, 16:59 PO, Tusk, a z Cz-wy tylko pani Izabela Leszczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.prenet.pl 08.09.05, 19:06 Na Włodzimierza Cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.prenet.pl 08.09.05, 20:18 Żartowałem ;) oczywiście Tusk na prezydenta ! PO do sejmu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Tylko na Cimoszewicza IP: *.prenet.pl 08.09.05, 21:59 Ja nie żartuję, ktoś się po moim poście podszył pod mój nick. Będę głosował na Włodzimierza Cimoszewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re:oddam głos na Kasprzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 06:51 Tak jest.Też zagłosuję na Kasprzyka. Z powodu huty i dlatego, że zawsze znajdzie czas dla kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudu Re:oddam głos na Kasprzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:09 Kasprzyk? Czy wiesz kto to jest? Znasz jego rozbijacka działalność w PARTIACH w których on działał? A może znasz ludzi, którzy go otaczają? Jeśli odpowiesz TAK to jesteś Jackiem Kasprzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysuek Re:oddam głos na Kasprzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 06:33 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec TYLKO LIGA POLSKICH RODZIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:17 DLA POLSKI, DLA DOBRA NASZYCH DZIECI I WNUKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-LPRowiec Re: TYLKO LIGA POLSKICH RODZIN IP: *.prenet.pl 08.09.05, 21:22 polecam przeczytać: wiadomosci.onet.pl/1245527,2677,kioskart.html normalnie rosnie nam LPR-jugend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec (KONTR)REWOLUCJA NARODOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:20 aby Polska była Polską a nie jedną z "republik bananowych" rządzonych przez czerwon-liberalną chołote Odpowiedz Link Zgłoś
gatmar Poziom tej dyskusji spada z każdym dniem. 09.09.05, 10:28 Szkoda:( A pani Leszczyna ma ładne zdjęcie na banerze GW, ale chyba niezbyt aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: (KONTR)REWOLUCJA NARODOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:33 o wreszcie ktos normalny :D więcej takich i moze w Polsce cos sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:54 Musze powiedzieć iż zagłosuję na demokratów do parlmentu i z pewnoścą będzie to młody człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Leszczyna Re: Do gatmara IP: *.107.inds.pl 09.09.05, 21:11 Cieszę się, że moje zdjęcie się Panu podoba. Zrobiła mi je Ewa Prażmowowska 21 lipca 2005 r. Myślę, że jest aktualne. Pozdrawiam. Iza Leszczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:45 wątpię aby partia demokratyczna dostała się do Sejmu... ludzie nie dadzą się nabrać drugi raz... Wy rządziliście już z Akcją Wyborczą solidarność (AWS) jako Unia Wolności i każdy obywatel po tych 4 latach "rządów" moze ocenić do dobrego zrobiliście dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwe Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:23 o ile pamietam UW wyszla dosc szybko z koalicji z AWS i nie ukrywajmy kto w tej koalicji tak naprawde stawial warunki-AWS. A demokraci to nie jest tylko odnowione UW tylko partia z konkretnym programem i na wysokim poziomie politycznym czego innym niestety brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:05 a czyli tamta Unia Wolności nie miała konkretnego programu, ot tak sobie weszła do koalicji żeby trochę "porządzić" z awuesem... fajnie nie ma co... a teraz już macie konkretny program i na pewno jak wygracie wybory to wszystkim bedzie się żyło dobrze??? tak?? to na początek proste pytanie jak zamierzacie zlikwidować (nie zmniejszyć ale wlasnie zlikwidować) bezrobocie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:26 Tak samo jak zamierza zlikwidować grypę! Bezrobocia nie da się zlikwidować. Choćby dlatego, że ludzie będą czasami tracić pracę i rejestrować się zanim znajdą następną. Dlaczego będą się rejestrować? Żeby mieć świadczenie zdrowotne i zasiłek. w tym przejściowym okresie. Poza tym w każdym społeczeństwie pewna grupa ludzi jest bezrobotna z wyboru. Partia demokratyczna ( mam nadzieję) nie będzie również likwidować poniedziałku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:14 no to powiedz jak zamierzacie zmniejszyc bezrobocie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:38 Konieczne jest przeprowadzenie wielu zintegrowanych działań. Zachęcam do lektury: www.demokraci.pl/index.php? do=standard&navi=0001,0003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:41 Długi link: www.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0001,0003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Demokraci.pl IP: 213.199.204.* 17.09.05, 00:26 Janosik, weż Ty chłopie wyjedź... :) Londyn czeka. W ostateczności Mińsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:36 Po pierwsze teksty w stylu wyjedź na Kubę, Białoruś lub do Korei są żenujące! Nigdzie nie zamierzam wyjeżdżać! Jak się panu nie podoba to droga wolna, moze pan jechać od usa albo do innego kraju... Po drugie ja szanuję pana poglądy (jakie by nie były) a pan jak widać tego nie potrafi (tylko teksty: wyjedź stąd)... a przecież jednym z ideałó sieprnia to wolność słowa!, więc nie ma pan innej możliwości niż akceptacja wypowiedzi innych osób, źle o panu świadczy że nie potrafi pan normalnie prowadzić dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Demokraci.pl IP: 213.199.204.* 18.09.05, 21:05 Janosik, piszę tak dlatego (zresztą żartobliwie), ponieważ uważam, że Twoje poglądy to nie poglądy tylko jakaś pokręcona interpretacja faktów. Uniemożliwia to prowadzenie dyskusji. Bo trudno dyskutować z kimś kto co chwilę używa określeń typu "kolejki do śmietników" (widziałeś jakąś ostatnio?) albo "likwidacja bezrobocia" (znasz jakiś kraj, gdzie go nie ma?). W ogóle głównie z Twoich postów wieje po prostu frustracją. Tak Ci chłopie w życiu nie idzie? :) Mam rzeczywiście zupełnie inne poglądy. Nie uważam, że w naszym kraju jest aż tak źle jak prezentujesz to w swoich postach. Znam takie, leżące zupełnie niedaleko, gdzie poziom życia jest nieporównywalnie niższy. 40 lat komuny to był czas kompletnie stracony (albo prawie stracony - bądź co bądź w Częstochowie uruchomiono np. tramwaj i parę barów mlecznych...), nikt jej zresztą specjalnie nie obalał i nie "wprowadzał" do nas kapitalizmu - ona sama pier...nęła z hukiem a innych systemów niż demokracja i kapitalizm chwilowo na świecie brak. Choć oczywiście - gdybyśmy się uparli - moglibyśmy trwac przy swoim. Jak Kuba na przykład. Wczoraj słyszałem, że ONZ przeprowadzało u nas kolejne badania poziomu życia. Oczywiście - nie wiem jaką metodą to robiono, określenia "poziom zycia" używam też może nieprecyzyjnie. W każdym razie byliśmy w pierwszej czterdziestce. Ze stałą tendencją wzrostową - tzn. poziom życia w Polsce wolno aczkolwiek systematycznie sie polepsza. Ja też tak uważam - napatrzyłem się trochę na nasz kraj "na żywo" w przeciwieństwie do Ciebie (Tobie ktoś o tym opowiada - sam gdzieś o tym pisałeś), pamiętam świetnie komunę z lat osiemdziesiątych i lata dziewięćdziesiąte. Jest ewidentnie lepiej. Ale oczywiście to tylko moje zdanie. Może pod moim śmietnikiem nie ma kolejek? :) Nie jest mi wszystko jedno kto będzie mną rządził choć co do krystaliczności jakichkolwiek kandydatów nie mam złudzeń. Uważam jednak, że na konkretne zmiany stać w naszych warunkach politycznych tylko prawicę. Nawet ten biedny AWS zaczął rządy od poważnych reform (oczywiście kwestią dyskusji jest ich jakość). Lewica (czytaj: LSD) nie ma po prostu odwagi ruszać czegolokwiek ze strachu, że się komuś narazi. Przez 8 lat swoich rządów (to oni rządzili przez większośc naszych "kapitalistycznych" czasów!!!)nie mogą się pochwalić żadnymi konkretnymi zmianami. A nawet chęciami zmian. Ich urządza najbardziej utrzymanie status quo, ewentulanie małe zmiany mające na celu dyskretne obsadzenie stanowisk (transformacja kas chorych w NFZ) Dlatego między innymi będę głosował na PO. Nie ruszają mnie przy tym teksty o rodowodzie z AWSu - w 1997 to był przypadkowy zlepek partii i partyjek zwołany pospiesznie pod sztandar panny S tuż przed wyborami przez Maryjana. I właśnie ten pospieszny wyborczy mariaż zemścił się później. Oczywiście mogę się na PO zawieść. Muszę się z tym liczyć, płakać nie będe. Na kogoś zagłosować trzeba - i to oni będą tym razem. Miałem Ci jeszcze napisać, żebyś trochę wyluzował i nie był taki młody- wkur...ony i śmiertelnie poważny ale dostrzegłem , że jednak masz poczucie humoru i go używasz. Powoływanie się na ideały sierpnia w zestawieniu z ogólnym nastrojem Twoich postów - tak, to naprawdę zabawne... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hitman Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:49 wielka szopka, te same "mordy", piękne ideały, wielkie hasła, i tak co wybory, wasz wybór nie jest dla nich najważniejszy tylko oddany głos, dla polityków jesteśmy tylko mięchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:28 jak dla mnie - www.marekludwikgrabowski.pl jego doswiadczenie i wiedza robia wrazenie, chyba o takich nam wlasnie chodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:15 Ja wybieram młodego Przemysław Wrona z PO masz moj glosik!! pzodrawiam trzymaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagna Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:45 A ja za to wybieram również młodego Tomka Tyla z Partii Demokratycznej wygląda dość sympatycznie mieszkam w Kłobucku i z młodych tylko jego tam widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Wielka Katolicka Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:01 koniec 66 lat czerwono-brunatnej okupacji. Wszystkie chore lewicowe ideologie typu socjalizm,liberalizm,komunizm,anarchizm,faszyzm i narodowy socjalizm są zagrożeniem dla każdego normalnego społeczeństwa. Niszczą zdrowy naród chorymi utopijnymi hasłami. POLSKA MUSI BYĆ WIELKA i razem z innymi chrześcijańskim narodami świata dążyć scieżką jaką dał Bóg a nie jakiś ludzki wrak moralny typu hitler,stalin,marks,wolter czy mao tse-tung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wielka Katolicka Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:14 czyli na kogo mamy glosowac ??? oswiec nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Wielka Katolicka Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:49 Tylko na p. Rozpondek - to jedyna szansa dla Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:58 Tylko ona gwarantuje nam opiekę na Cz-wą i okolicami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:04 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fileo Re: Izabela Leszczyna IP: *.107.inds.pl 11.09.05, 06:56 Trudno się dziwić, że wybieracie p. Rozpondek, nie znacie p. Leszczyny. Ja mam to szczęście: inteligencja, wiedza, uczciwość, szlachetność, energia i tak silna osobowość, która potrafi zmieniać rzeczywistość na lepszą.Takiego posła potrzebuje Częstochowa. Dlaczego mamy iść utartymi koleinami, może bezpiecznie, ale nie liczcie na zmiany. Odwagi! :) www.leszczyna.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Izabela Leszczyna IP: *.21.pl / *.21.pl 14.09.05, 20:23 Tak, zgadzam się, że naprawdę warto głosować na Izabelę Leszczynę. Przede wszystkim jest to osoba ambitna, wykształcona, życzliwa ludziom i odbierana bardzo, bardzo pozytywnie przy bliższym poznaniu. Ta kobieta naprawdę chce aktywnie zmieniać rzeczywistość i wie jak to robić. Jej program to nie obietnice, ale faktyczne działania dla dobra nas wszystkich. A przy tym, co ważne, Pani Leszczyna jest nowym kandydatem do Sejmu, nie dźwigającym na sobie piętna nie spełnionych obietnic i różnych, czasami dziwnych układów. Głosując wybierz Leszczynę. Jej strona: www.leszczyna.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Wielka Katolicka Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:27 Tylko dzięki kontynuatorce Ruch Narodowego czyli Lidze Polskich Rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 57 Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 11.09.05, 19:10 Głosuję na Beatę Kuczyńską.Samoobrona, poz. 9. Nowa w polityce 40 letnia Pani z energią. Raczej nie zapadnie w drzemkę w czasie ważnych glosowań. Co do programów kandydatow to tak jakby dyskusja przy piwku.Póżniejsza rzeczywistość to pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel www.picheta.pl IP: *.prenet.pl 13.09.05, 14:30 A ja jednak będę się upierał przy panu Pichecie ! Lista nr 8 - pozycja 3. www.picheta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Wrona Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:36 A ja wybiore mlodego Wrone z Platformy, polubilem goscia przez ten tydzien. Masz moj glos kolego Odpowiedz Link Zgłoś
mcneo Re: Wrona Przemysław 15.09.05, 01:30 Witam... Oczywiście głosuję na Samoobronę RP oraz na Andrzeja Leppera jako prezydenta RP! Ludzie obudźcie się w końcu!!! Żyjecie jak w Matrixsie. Przecież te oszołomy z PO i PIS, byli już w Sejmie i Senacie kilkakrotnie pod szyldami innych partii i co zrobili poprzez te lata??? To chyba widać na każdej ulicy w tym Państwie. Polecam: www.samoobrona.org.pl/pages/00.Start/ www.lepper.com.pl Pozdro... MC_NEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keggy Re: Wrona Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:12 Chyba zartujesz na na wrone przemysława tego wymoczka z plakatu przeciez nawet bym mu psa bał sie zostawić na godzine a co dopiero oddac mu mandat poselski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Wrona Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:56 Tylko Halina Rozpondek, jej wiedza i sposób działania gwarantują bycie dobrym posłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierkaaa Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:18 PO tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 17.09.05, 00:32 no właśnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.prenet.pl 17.09.05, 01:04 PO i Wojciech Picheta ! www.picheta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 01:56 nie oddam na wszelakiej maści pseudopolityków i pospolitych nieróbów jak pamietny "bigbrother" sebastian florek ... ogólnie czemu z kim sie nie spotkam mówi ze nie pójdzie na wybory ... a tu bedzie coraz gorzej .. coraz więcej afer .. kazdy bierze nawet sąsiadka obok może handlowac marihuaną .. olaboga co za czasy ... by można rzec ... a co można nie rzec ? ------------------------------------ humphrey bogart alive :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:05 Na PO i panią H.Rozpondek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:32 Ja tez, z pelną rozwaga, bo ona gwarantuje mi dbanie o miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:58 ja tez nieoddam głosu na rozpodka bo gwaratuje mi dbac o miasto.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:14 A właśnie oddam głos na H.Rozpondek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fileo Re: Halina Rozpondek IP: *.107.inds.pl 18.09.05, 21:24 A ja nie, to krok wstecz! Odpowiedz Link Zgłoś
mcneo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych? 19.09.05, 02:11 Witam... Chciałem wkleić tu linka, ale strona ta już niestety nie działa. Skopiowałem jednak kiedyś tą listę, macie poczytajcie sobie na kogo Wy chcecie głosować! Slawni żydzi Na podstawie danych tajnych kartoteki ludnosci Polski przy Centralnym Biurze Adesów w MSW/nr arch. 1/6526/1, data archwizacji 09,07,1984 r., numer rejestracyjny 14750-99, data rejetsr. 29.08.1969 r./ organ rejestracji Wydz. III - 2 SUSW W-wa. 1. Robert Berman - Leszek Moczulski 2. Izaak Cukerman - Jacek Kuroń 3. Icek Dikman - Tadeusz Mazowiecki 4. Izaak Stolcman - Aleksander Kwasniewski 5. Lejba Kohne - Lech Wałęsa 6. Berela Lewartow - Bronisław Geremek 7. Haike Silberstein - Hanna Suchocka 8. Aaron Szechter - Adam Michnik 9. Izzak Blumenfeld - Jan K. Bielecki 10. Jakub Kleiman - Mikołaj Kozakiewicz 11. Aaron Buchholz - Leszek Balcerowicz 12. Szymon Knopstein - Wiesław Chrzanowski 13. Jakub Windman - Mieczysław Wachowski 14. Haim Kromer - Piotr N. Konopka 15. Szymon Schimel - Krzysztof Skubiszewski 16. Aaron Fleisman - Lech Falandysz 17. Izaak Zamler - Janusz Ziółkowski 18. Dawid Machonbaum - Jerzy Milewski 19. Samuel Mandel - Karol Modzelewski 20. Jakub Leman - Jan Litynski 21. Fajwisch Berenstrin - Ryszard Bender 22. Dawid Cnajbaum - August Chełkowski 23. Samuel Nelken - Jacek Markel 24. Jakub Bauer - Michał Boni 25. Dawid Goldstein - Włodzimierz Cimoszewicz 26. Rebeka Sommer - Izabella Sierakowka 27. Aaron Aksman - Jerzy Jaskiernia 28. Szymon Weinbach - Jerzy Osiatyński 29. Salome Stein - Ewa Spychalska 30. Symeon Sztajnman - Marian Starowik 31. Dawid Wizentarl - Dariusz Wójcik 32. Samuel Moritz - Marek Markiewicz 33. Baruch Steinberg - Michał Strąk 34. Dawid Ginsberg - Andrzej Kern 35. Aaron Rosenbaum - Krzysztof Król 36. Jakub Glikman - Henryk Goryszewski 37. Izaak Rozental - Jan Olszewski 38. Aaron Nusselbaum - Stefan Niesiołowski 39. Robert Ceimer - Piotr Kołodziejczyk 40. Ozjasz Golderg - Janusz K. Mikke 41. Izzak Singer - Antoni Macierewicz 42. Aaron Langman - Janusz Lewandowski 43. Dawid Golsmith - Piotr Ikonowicz 44. Szymin Bauman - Ryszrd Setnik 45. Albraham Engel - Andrzej Drzycimski 46. Izaak Zihmerman - Zenon Smolarek 47. Aaron Edelman - Andrzej Milczanowski 48. Jojne Grynberg - Janusz Onyszkiewicz 49. Dawid Zimmerman - Marian Krzaklewski 50. Izaak Goldwicht - Jan M. Rokita 51. Aaron Cigenbaum - Adam Cichocki 52. Jakub Golsmith - Aleksander Małachowski 53. Sara Lankamer - Teresa Licz 54. Benjamin Kalkstein - Jarosław Kaczyński 55. Szymon Tanenbaum - Marek Borowski 56. Icek Baumfeld - Ryszard Bugaj 57. Dawid Lachman - Aleksander Łuczak 58. Haim Pufahl - Jan Parys 59. Miron Hurman - Aleksander Hall 60. Jakub Bauman - Janusz Zaorski 61. Samuel Hanerman - Grzegosz Kołtko 62. Mosze Brandwein - Andrzej Olechowski 63. Izaak Frajnkel - Lesław Podkański 64. Hirsz Gelpern - Andrzej Wieczorkiewicz 65. Szymon Buchwio - Józef Oleksy 66. Hajka Grundbaum - Hanna Gronkiewicz Pozdro... MC_NEO Odpowiedz Link Zgłoś
facia Tylko nie Tusk na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 14:10 Czy komus bedzie sie podobal prezydent z powazna wada wymowy?Najpierw do logopedy a dopiero start w wyborach .To samo do przyszlego premiera.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Tylko nie Tusk na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.204.* 19.09.05, 23:16 Lepsza wada wymowy niż mózgu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 19.09.05, 23:24 A gdzie brat pana Janusza Zaorskiego (vel Jakub Bauman), Andrzej? Zabrakło inwencji? ;) Daj spokój stary, to kawał z taaaaaką brodą. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych 19.09.05, 23:49 mcneo napisał: > Witam... > > Chciałem wkleić tu linka, ale strona ta już niestety nie działa. > Skopiowałem jednak kiedyś tą listę, macie poczytajcie sobie na kogo Wy chcecie > głosować! > > Slawni żydzi > Na podstawie danych tajnych kartoteki ludnosci Polski przy > Centralnym Biurze Adesów w MSW/nr arch. 1/6526/1, data archwizacji > 09,07,1984 r., numer rejestracyjny 14750-99, data rejetsr. > 29.08.1969 r./ organ rejestracji Wydz. III - 2 SUSW W-wa. > 1. Robert Berman - Leszek Moczulski > 2. Izaak Cukerman - Jacek Kuroń > 3. Icek Dikman - Tadeusz Mazowiecki > 4. Izaak Stolcman - Aleksander Kwasniewski > 5. Lejba Kohne - Lech Wałęsa > 6. Berela Lewartow - Bronisław Geremek > 7. Haike Silberstein - Hanna Suchocka > 8. Aaron Szechter - Adam Michnik > 9. Izzak Blumenfeld - Jan K. Bielecki > 10. Jakub Kleiman - Mikołaj Kozakiewicz > 11. Aaron Buchholz - Leszek Balcerowicz > 12. Szymon Knopstein - Wiesław Chrzanowski ................. No i co z tego jak kto sie nazywa bo cie nie rozumiem to to ze jest zydem to jest gorszy czy cos uzywaj argumentow kto ile przepuscil ukradl albo obiecal i nie wypelnil bo to sa argumenty przeciw a to co wypisujesz to fakt czytalem kiedys wychodzi ze w polsce tylko nieliczni sa polakami brednie brednie brednie Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych 20.09.05, 15:43 No i co z tego że żydzi?? Gorsi? Kolejny oszołom antysemita się wypowiada. Nie interesuje mnie, czy ktoś jest żydem, murzynem, chińczukiem czy indianinem - zwisa mnie to kalafiorem jeśli jest porządnym człowiekiem. A co do żydów - uważaj,bo Mossad czuwa, a jak jeszcze wezmą na pomoc Sayeret Matkal, to cienko zaśpiewasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona Przemysław Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:46 Wybiore Wrone Przemka z PO. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 18:12 głosuję na Platformę Janusza Korwin-Mikke !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:23 A ja na PO - Haline Rozpondek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:37 Tylko - naprawdę warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś