Dodaj do ulubionych

Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych ?

• Gość: Janusz Maksymiuk Partia Demokratyczna - demokraci.pl , lista nr 4 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.05, 08:50
      tylko ta partia ma logiczny program gospodarczym i nie obiecuje złotych gruszek
    • Gość: jancio Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:15
      Stawiaj lepiej na SLD, jak wygra PO i stworzy koalicję z PiS, to będą 4 lata
      stracone, na pewno będzie śmieszniej (w sejmie i nie tylko). Szkoda tych
      zmarnowanych lat. Nie ruszy gospodarka, nie przybędzie nowych miejsc pracy a
      zapewe będzie nowa lustracja, szukanie czarownic, polowanie na komunistów, walka
      na teczki itp.
      • Gość: student Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.trustnet.pl 07.09.05, 18:10
        ....ja tam chyba zaglosuje na Tuska albo Kaczynskiego?????
        ktrorys z nich jeszcze nie wiem
        • Gość: joop Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:16
          ty czasem kiedys nie kłóciłes sie zemną oto ze jestes za cimoszewiczem??
          • Gość: student Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:43
            nie to nie był On, to byłem ja, i nadal jestem za panem Marszałkiem
            Cimoszewiczem (ostatnie wydarzenia jeszcze bardziej mnie przekonały, że ten
            człowiek jest odpowiednią osobą aby piastować tak godny urząd), a jako że w
            Częstochowie jest dużo studentów, to nie nalezy się dziwić że na tym forum osoby
            podpisane jako student będą mieli różne poglądy polityczne!
        • Gość: Artur Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 22:05
          W wyborach parlamentarnych?
          Jesteś zameldowany w Warszawie?
      • Gość: marcel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.prenet.pl 07.09.05, 18:46
        Głosuj na SLD - beda afery dalej, wiec bedzie co ogladac w TV tylko szkoda ze
        OKRADAJĄ naszą POLSKE !!!

Głosuje na SLD - bedzie troche gorzej niz teraz ... moze ktos nas kupi to sie
        polepszy :(

Chcesz mocnych wrazen - głosuj na SLD !!!
      • Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 08.09.05, 00:11
        Stracone lata to były 1993-1997 i 2001-2005.

LSD było jest i będzie zainteresowane nicnierobieniem. I zgarnianiem kasy. Jest
        to ugrupowanie z ZAŁOŻENIA korupcyjne.
        • Gość: Janosik Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:57
          czyli mam rozumieć że lata 1989-1993 oraz 1997-2001 to nie były stacone lata??
          wolne żarty!!!
          • Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 15.09.05, 23:19
            Moim zdaniem nie. Ale to nie dzięki kolesiom z LSD MOŻESZ mieć inne zdanie na
            ten temat... :)
        • Gość: Boozar Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.zim.pcz.czest.pl 15.09.05, 11:41
          A ty jestes z zalozenia glupi
          • Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 17.09.05, 00:22
            Z założenia.

Jak już będziesz w gimnazjum chłopcze to pogadamy.
      • Gość: Piastek Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:32
        Jak by wybory miały coś zmienić to by dawno temu były zakazane - powiedział
        jakiś grecki senator.
        Nie liczcie na poprawę.
        Pozdrawiam po remoncie i po flaszce
        Piastek
    • Gość: Pawel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:47
      Z tego co czytalem to wiekszosc z PO jest z Czestochowy. Zaczyna mnie to
      osobiscie denerwoac jak ktos robi sztuczny tlum ale coz.....Odnosnie glosowania
      to napewno na mlodosc. Zeby nie bylo ze robie agitacje to napisze ze zaglosuje
      na mlodosc z Platformy mimo ze ma takie nazwisko:)hehe.
    • Gość: jacoobs Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:10
      Ja się nie zastanawiam. Głosuje na PO - w prezydenckich na Donalda Tuska w
      parlamentarnych na Halinę Rozpondek
      • Gość: joop Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:19
        dokładnie głosujcie na PO a jak nie to jestes inny! bo sondaze pokazuja dla
        "polityki" i gw okolo 40% dla nich czy tuska.brawo za inwidualny tok myślenia.
        • Gość: marcel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.prenet.pl 08.09.05, 08:50
          > dokładnie głosujcie na PO a jak nie to jestes inny! bo sondaze pokazuja dla
          > "polityki" i gw okolo 40% dla nich czy tuska.brawo za inwidualny tok myślenia.

Ty to jakis "dziwny" jestes. Czy 40% ludzi nie moze myslec.
          Chyba Cie przeraza fakt ze LSD nie wygra ...
          Ja uwazam ze to wlasnie jest przemyslana decyzja przez cale spoleczenstwo.
          Dosc tej obłudy !
          Teraz PO wygrywa !

• Gość: Leszek Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:56
      PiS oraz Lech Kaczyński
    • Gość: Monia Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:03
      Ja osobiscie bede glosowac na ludzi z mojego pokolenia
      • Gość: ana Re: Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:31
        Ja też głosuję za H.Rozpondek, bo ona daje jakieś gwarancje na dobrego posła.
        • Gość: tomi Re: Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:32
          Przestańcie z tą Rozpondkową do cholery napiszcie mi co zrobiła dla Czwy
          preciez od 15 lat jest u władzy i co nic nic i nic nawet nie potrafia wziąśc
          pieniedzy wyłozonych na tacy przez UE zastanówcie sie Ja oddaje swój głos tylko
          na ludzi młodych nie na starych pryków
          • Gość: miłka Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnych IP: *.107.inds.pl 07.09.05, 21:37
            ha ha p. Rozpondkowa i szanse na dobrego posła, przecież jakim posłem była już
            wiemy, dobrze że to czas przeszły od siedzenia w sejmie nie zostaje sie lepszym
            poslem czasem gorszym, sprawdz kompetencje i mozliwosci innych!!!!!!!!! naprawde
            warto:))))
            • Gość: miłka Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.107.inds.pl 07.09.05, 21:39
              jakim politykiem ...nie poslem :)
            • Gość: pp Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:00
              Nigdy nie była posłem - zasięgnij chociaż informacji, zanim głupote napiszesz
          • Gość: pp Re: Dajmy szanse młodym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:59
            Ja już ci kiedyś odpowiadałem, ze tylko ona zajęla sie pieniędzmi z UNii i
            teraz i wcześniej. To twoi kumple z SLD nawet nie wiedzieli, co to znaczą
            fundusze europejskie.A wiesz ile dzisiaj kasy bierze sie z tych funduszy?
            Prawie tyle, ile twoi narobili długów.
    • Gość: JurekChicago Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 08.09.05, 00:17
      Tylko PO i TUSK. Jestesmy z zona z Czestochowy i bedziemy głosować tak jak
      wszyscy Polacy w Chicago (ponad 2 miliony Polaków). Wreszcie koniec komuny ,
      najwyższy czas.
      • Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 08.09.05, 02:15
        Można na to odpowiedzieć: yes yes yes :))))
      • Gość: Janosik Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:39
        a skąd wiesz że _wszyscy_ Polacy w Chicago będą głosować na Po i Tuska???
        coś kręcisz kolego!!!
        a ta "komuna" o której mówisz to skończyła się w Polsce w 1989 roku więc za to
        co teraz mamy w Polsce - kolejki do śmietników, bieda,3 mln bezrobotnych,
        wyzysk, - w pewnym sensie jest odpowiedzialny ustrój czyli kapitalizm a żeby być
        dokładnym to ludzie, którzy go wprowadzili
    • Gość: pepe Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:35
      NIE GŁOSUJĘ NA NIKOGO !!!! Oni tyle lat mnie obywatela maja w d...e to ja teraz
      też mam ich w d...e !!!! To sami złodzieje i karierowicze CZY TO LEWICA CZY
      PRAWICA !!! Ludzie, zbojkotujcie te wybory i nie idźcie do urn !!!!
    • Gość: Roman Jest jeden ciekawy kandydat M.L. Grabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:46
      Jest Marek Ludwik Grabowski www.marekludwikgrabowski.pl
      Gosc ma spore osiagniecia i wiedze.
      Rozmawialem z nim kilka razy. Normalny czlowiek. I tyle
      Roman
      • Gość: joop komuna=liberalizm popisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:01
        tak jest nadchodzi inna nazwa komuny!! nadchodzi liberalizm!! który bedzie dązył
        przez swoja kadencje kryc i maskowac ludzi którzy rozkradli Polske w ostatnich
        16latach w tym oczywiscie siebie, taka perskektywa wyszła z okrągłego stołu
        kazdy złodziej chroni drugiego, maskuja to wypowiedziamy w mediach zle mowiac o
        innych judaszach z OS.
        • Gość: Janosik Re: komuna=liberalizm popisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:41
          bez przesady, nie porównuj komuny z liberalizmem... na początek poczytaj np. w
          sowniku języka polskiego definicję następujących terminów: demokracja,
          kapitalizm,komunizm...wtedy może pojmiesz jakie bzdury wypisujesz...
    • Gość: ckmsk Re:oddam głos na Kasprzyka IP: 195.117.153.* 08.09.05, 13:37
      Jacek Kasprzyk walnie przyczynił sie do tego że jeszcze jest praca na
      hucie ,głosuje na niego od kilku lat i zrobie to teraz,on jest ojcem wszystkich
      przemian na hucie , której jestem pracownikiem
      • Gość: fileo Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnych IP: *.pl 08.09.05, 16:59
        PO, Tusk, a z Cz-wy tylko pani Izabela Leszczyna.
        • Gość: Krzyś Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.prenet.pl 08.09.05, 19:06
          Na Włodzimierza Cimoszewicza
          • Gość: Krzyś Re: Na kogo oddasz głos w wyborach parlamentarnyc IP: *.prenet.pl 08.09.05, 20:18
            Żartowałem ;)

oczywiście Tusk na prezydenta !
            PO do sejmu !!!
            • Gość: Krzyś Tylko na Cimoszewicza IP: *.prenet.pl 08.09.05, 21:59
              Ja nie żartuję, ktoś się po moim poście podszył pod mój nick. Będę głosował na
              Włodzimierza Cimoszewicza!
      • Gość: Rysiek Re:oddam głos na Kasprzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 06:51
        Tak jest.Też zagłosuję na Kasprzyka. Z powodu huty i dlatego, że zawsze
        znajdzie czas dla kazdego
      • Gość: dudu Re:oddam głos na Kasprzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:09
        Kasprzyk? Czy wiesz kto to jest? Znasz jego rozbijacka działalność w PARTIACH w
        których on działał? A może znasz ludzi, którzy go otaczają?
        Jeśli odpowiesz TAK to jesteś Jackiem Kasprzykiem.
        • Gość: Rysuek Re:oddam głos na Kasprzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 06:33
          ???
    • Gość: Narodowiec TYLKO LIGA POLSKICH RODZIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:17
      DLA POLSKI, DLA DOBRA NASZYCH DZIECI I WNUKÓW
      • Gość: anty-LPRowiec Re: TYLKO LIGA POLSKICH RODZIN IP: *.prenet.pl 08.09.05, 21:22
        polecam przeczytać:
        wiadomosci.onet.pl/1245527,2677,kioskart.html
        normalnie rosnie nam LPR-jugend
    • Gość: Narodowiec (KONTR)REWOLUCJA NARODOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:20
      aby Polska była Polską a nie jedną z "republik bananowych" rządzonych przez
      czerwon-liberalną chołote
      • gatmar Poziom tej dyskusji spada z każdym dniem. 09.09.05, 10:28
        Szkoda:(
        A pani Leszczyna ma ładne zdjęcie na banerze GW, ale chyba niezbyt aktualne.
      • Gość: joop Re: (KONTR)REWOLUCJA NARODOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:33
        o wreszcie ktos normalny :D więcej takich i moze w Polsce cos sie zmieni.
        • Gość: marcin Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:54
          Musze powiedzieć iż zagłosuję na demokratów do parlmentu i z pewnoścą będzie to
          młody człowiek
          • Gość: Izabela Leszczyna Re: Do gatmara IP: *.107.inds.pl 09.09.05, 21:11
            Cieszę się, że moje zdjęcie się Panu podoba. Zrobiła mi je Ewa Prażmowowska 21
            lipca 2005 r. Myślę, że jest aktualne. Pozdrawiam. Iza Leszczyna
          • Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:45
            wątpię aby partia demokratyczna dostała się do Sejmu... ludzie nie dadzą się
            nabrać drugi raz... Wy rządziliście już z Akcją Wyborczą solidarność (AWS) jako
            Unia Wolności i każdy obywatel po tych 4 latach "rządów" moze ocenić do dobrego
            zrobiliście dla Polski!
            • Gość: uwe Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:23
              o ile pamietam UW wyszla dosc szybko z koalicji z AWS i nie ukrywajmy kto w tej
              koalicji tak naprawde stawial warunki-AWS. A demokraci to nie jest tylko
              odnowione UW tylko partia z konkretnym programem i na wysokim poziomie
              politycznym czego innym niestety brakuje
              • Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:05
                a czyli tamta Unia Wolności nie miała konkretnego programu, ot tak sobie weszła
                do koalicji żeby trochę "porządzić" z awuesem...
                fajnie nie ma co... a teraz już macie konkretny program i na pewno jak wygracie
                wybory to wszystkim bedzie się żyło dobrze???
                tak??
                to na początek proste pytanie jak zamierzacie zlikwidować (nie zmniejszyć ale
                wlasnie zlikwidować) bezrobocie???
                • Gość: Artur Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:26
                  Tak samo jak zamierza zlikwidować grypę!
                  Bezrobocia nie da się zlikwidować.
                  Choćby dlatego, że ludzie będą czasami tracić pracę i rejestrować się zanim
                  znajdą następną.
                  Dlaczego będą się rejestrować?
                  Żeby mieć świadczenie zdrowotne i zasiłek. w tym przejściowym okresie.
                  Poza tym w każdym społeczeństwie pewna grupa ludzi jest bezrobotna z wyboru.
                  Partia demokratyczna ( mam nadzieję) nie będzie również likwidować poniedziałku!
                  • Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:14
                    no to powiedz jak zamierzacie zmniejszyc bezrobocie??
                    • Gość: Artur Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:38
                      Konieczne jest przeprowadzenie wielu zintegrowanych działań.
                      Zachęcam do lektury: www.demokraci.pl/index.php?
                      do=standard&navi=0001,0003
                      • Gość: Artur Re: Demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:41
                        Długi link:
                        www.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0001,0003
                • Gość: diwo Re: Demokraci.pl IP: 213.199.204.* 17.09.05, 00:26
                  Janosik, weż Ty chłopie wyjedź... :) Londyn czeka. W ostateczności Mińsk.
                  • Gość: Janosik Re: Demokraci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:36
                    Po pierwsze teksty w stylu wyjedź na Kubę, Białoruś lub do Korei są żenujące!
                    Nigdzie nie zamierzam wyjeżdżać! Jak się panu nie podoba to droga wolna, moze
                    pan jechać od usa albo do innego kraju...
                    Po drugie ja szanuję pana poglądy (jakie by nie były) a pan jak widać tego nie
                    potrafi (tylko teksty: wyjedź stąd)... a przecież jednym z ideałó sieprnia to
                    wolność słowa!, więc nie ma pan innej możliwości niż akceptacja wypowiedzi
                    innych osób, źle o panu świadczy że nie potrafi pan normalnie prowadzić dyskusji...
                    • Gość: diwo Re: Demokraci.pl IP: 213.199.204.* 18.09.05, 21:05
                      Janosik, piszę tak dlatego (zresztą żartobliwie), ponieważ uważam, że Twoje
                      poglądy to nie poglądy tylko jakaś pokręcona interpretacja faktów. Uniemożliwia
                      to prowadzenie dyskusji. Bo trudno dyskutować z kimś kto co chwilę używa
                      określeń typu "kolejki do śmietników" (widziałeś jakąś ostatnio?)
                      albo "likwidacja bezrobocia" (znasz jakiś kraj, gdzie go nie ma?). W ogóle
                      głównie z Twoich postów wieje po prostu frustracją. Tak Ci chłopie w życiu nie
                      idzie? :)

Mam rzeczywiście zupełnie inne poglądy. Nie uważam, że w naszym kraju jest aż
                      tak źle jak prezentujesz to w swoich postach. Znam takie, leżące zupełnie
                      niedaleko, gdzie poziom życia jest nieporównywalnie niższy. 40 lat komuny to
                      był czas kompletnie stracony (albo prawie stracony - bądź co bądź w
                      Częstochowie uruchomiono np. tramwaj i parę barów mlecznych...), nikt jej
                      zresztą specjalnie nie obalał i nie "wprowadzał" do nas kapitalizmu - ona sama
                      pier...nęła z hukiem a innych systemów niż demokracja i kapitalizm chwilowo na
                      świecie brak. Choć oczywiście - gdybyśmy się uparli - moglibyśmy trwac przy
                      swoim. Jak Kuba na przykład.
                      Wczoraj słyszałem, że ONZ przeprowadzało u nas kolejne badania poziomu życia.
                      Oczywiście - nie wiem jaką metodą to robiono, określenia "poziom zycia" używam
                      też może nieprecyzyjnie. W każdym razie byliśmy w pierwszej czterdziestce. Ze
                      stałą tendencją wzrostową - tzn. poziom życia w Polsce wolno aczkolwiek
                      systematycznie sie polepsza. Ja też tak uważam - napatrzyłem się trochę na nasz
                      kraj "na żywo" w przeciwieństwie do Ciebie (Tobie ktoś o tym opowiada - sam
                      gdzieś o tym pisałeś), pamiętam świetnie komunę z lat osiemdziesiątych i lata
                      dziewięćdziesiąte. Jest ewidentnie lepiej. Ale oczywiście to tylko moje zdanie.
                      Może pod moim śmietnikiem nie ma kolejek? :)

Nie jest mi wszystko jedno kto będzie mną rządził choć co do krystaliczności
                      jakichkolwiek kandydatów nie mam złudzeń. Uważam jednak, że na konkretne zmiany
                      stać w naszych warunkach politycznych tylko prawicę. Nawet ten biedny AWS
                      zaczął rządy od poważnych reform (oczywiście kwestią dyskusji jest ich jakość).
                      Lewica (czytaj: LSD) nie ma po prostu odwagi ruszać czegolokwiek ze strachu, że
                      się komuś narazi. Przez 8 lat swoich rządów (to oni rządzili przez większośc
                      naszych "kapitalistycznych" czasów!!!)nie mogą się pochwalić żadnymi
                      konkretnymi zmianami. A nawet chęciami zmian. Ich urządza najbardziej
                      utrzymanie status quo, ewentulanie małe zmiany mające na celu dyskretne
                      obsadzenie stanowisk (transformacja kas chorych w NFZ) Dlatego między innymi
                      będę głosował na PO. Nie ruszają mnie przy tym teksty o rodowodzie z AWSu - w
                      1997 to był przypadkowy zlepek partii i partyjek zwołany pospiesznie pod
                      sztandar panny S tuż przed wyborami przez Maryjana. I właśnie ten pospieszny
                      wyborczy mariaż zemścił się później. Oczywiście mogę się na PO zawieść. Muszę
                      się z tym liczyć, płakać nie będe. Na kogoś zagłosować trzeba - i to oni będą
                      tym razem.

Miałem Ci jeszcze napisać, żebyś trochę wyluzował i nie był taki młody-
                      wkur...ony i śmiertelnie poważny ale dostrzegłem , że jednak masz poczucie
                      humoru i go używasz. Powoływanie się na ideały sierpnia w zestawieniu z ogólnym
                      nastrojem Twoich postów - tak, to naprawdę zabawne... :))))
    • Gość: hitman Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:49
      wielka szopka, te same "mordy", piękne ideały, wielkie hasła, i tak co wybory,
      wasz wybór nie jest dla nich najważniejszy tylko oddany głos, dla polityków
      jesteśmy tylko mięchem
    • Gość: jurand Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:28
      jak dla mnie - www.marekludwikgrabowski.pl
      jego doswiadczenie i wiedza robia wrazenie, chyba o takich nam wlasnie chodzi
      pozdrawiam
    • Gość: Artur Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:15
      Ja wybieram młodego Przemysław Wrona z PO masz moj glosik!! pzodrawiam trzymaj
      sie!!
      • Gość: Dagna Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:45
        A ja za to wybieram również młodego Tomka Tyla z Partii Demokratycznej wygląda
        dość sympatycznie mieszkam w Kłobucku i z młodych tylko jego tam widziałam.
    • Gość: Jose Wielka Katolicka Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:01
      koniec 66 lat czerwono-brunatnej okupacji. Wszystkie chore lewicowe ideologie typu
      socjalizm,liberalizm,komunizm,anarchizm,faszyzm i narodowy socjalizm są
      zagrożeniem dla każdego normalnego społeczeństwa. Niszczą zdrowy naród chorymi
      utopijnymi hasłami. POLSKA MUSI BYĆ WIELKA i razem z innymi chrześcijańskim
      narodami świata dążyć scieżką jaką dał Bóg a nie jakiś ludzki wrak moralny typu
      hitler,stalin,marks,wolter czy mao tse-tung
      • Gość: ciekawy Re: Wielka Katolicka Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:14
        czyli na kogo mamy glosowac ???
        oswiec nas...
        • Gość: pp Re: Wielka Katolicka Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:49
          Tylko na p. Rozpondek - to jedyna szansa dla Częstochowy
          • Gość: michał Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:58
            Tylko ona gwarantuje nam opiekę na Cz-wą i okolicami
            • Gość: konrad Re: Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:04
              Ja też
              • Gość: fileo Re: Izabela Leszczyna IP: *.107.inds.pl 11.09.05, 06:56
                Trudno się dziwić, że wybieracie p. Rozpondek, nie znacie p. Leszczyny. Ja mam
                to szczęście: inteligencja, wiedza, uczciwość, szlachetność, energia i tak silna
                osobowość, która potrafi zmieniać rzeczywistość na lepszą.Takiego posła
                potrzebuje Częstochowa. Dlaczego mamy iść utartymi koleinami, może
                bezpiecznie, ale nie liczcie na zmiany. Odwagi! :) www.leszczyna.info.pl
                • Gość: Wojtek Re: Izabela Leszczyna IP: *.21.pl / *.21.pl 14.09.05, 20:23
                  Tak, zgadzam się, że naprawdę warto głosować na Izabelę Leszczynę. Przede
                  wszystkim jest to osoba ambitna, wykształcona, życzliwa ludziom i odbierana
                  bardzo, bardzo pozytywnie przy bliższym poznaniu. Ta kobieta naprawdę chce
                  aktywnie zmieniać rzeczywistość i wie jak to robić. Jej program to nie
                  obietnice, ale faktyczne działania dla dobra nas wszystkich. A przy tym, co
                  ważne, Pani Leszczyna jest nowym kandydatem do Sejmu, nie dźwigającym na sobie
                  piętna nie spełnionych obietnic i różnych, czasami dziwnych układów. Głosując
                  wybierz Leszczynę. Jej strona: www.leszczyna.info.pl
      • Gość: Jose Wielka Katolicka Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:27
        Tylko dzięki kontynuatorce Ruch Narodowego czyli Lidze Polskich Rodzin
    • Gość: 57 Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 11.09.05, 19:10
      Głosuję na Beatę Kuczyńską.Samoobrona, poz. 9. Nowa w polityce 40 letnia Pani z
      energią. Raczej nie zapadnie w drzemkę w czasie ważnych glosowań. Co do
      programów kandydatow to tak jakby dyskusja przy piwku.Póżniejsza rzeczywistość
      to pokazuje.
    • Gość: marcel www.picheta.pl IP: *.prenet.pl 13.09.05, 14:30
      A ja jednak będę się upierał przy panu Pichecie !

Lista nr 8 - pozycja 3.

www.picheta.pl
    • Gość: Grzesiek Wrona Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:36
      A ja wybiore mlodego Wrone z Platformy, polubilem goscia przez ten tydzien.
      Masz moj glos kolego
      • mcneo Re: Wrona Przemysław 15.09.05, 01:30
        Witam...

Oczywiście głosuję na Samoobronę RP oraz na Andrzeja Leppera jako prezydenta RP!
        Ludzie obudźcie się w końcu!!!
        Żyjecie jak w Matrixsie.
        Przecież te oszołomy z PO i PIS, byli już w Sejmie i Senacie kilkakrotnie pod
        szyldami innych partii i co zrobili poprzez te lata???
        To chyba widać na każdej ulicy w tym Państwie.

Polecam:
        www.samoobrona.org.pl/pages/00.Start/
        www.lepper.com.pl
        Pozdro...
        MC_NEO
        • Gość: keggy Re: Wrona Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:12
          Chyba zartujesz na na wrone przemysława tego wymoczka z plakatu przeciez nawet
          bym mu psa bał sie zostawić na godzine a co dopiero oddac mu mandat poselski
          • Gość: pp Re: Wrona Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:56
            Tylko Halina Rozpondek, jej wiedza i sposób działania gwarantują bycie dobrym
            posłem
    • Gość: iskierkaaa Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:18
      PO tylko i wyłącznie
      • Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 17.09.05, 00:32
        no właśnie. :)
      • Gość: marcel Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.prenet.pl 17.09.05, 01:04
        PO i Wojciech Picheta !

www.picheta.pl
    • Gość: Lee na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 01:56

nie oddam na wszelakiej maści pseudopolityków i pospolitych nieróbów jak
      pamietny "bigbrother" sebastian florek ... ogólnie czemu z kim sie nie spotkam
      mówi ze nie pójdzie na wybory ... a tu bedzie coraz gorzej .. coraz więcej afer
      .. kazdy bierze nawet sąsiadka obok może handlowac marihuaną .. olaboga co za
      czasy ... by można rzec ... a co można nie rzec ?

------------------------------------

humphrey bogart alive :)
      • Gość: pp Re: na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:05
        Na PO i panią H.Rozpondek
        • Gość: michał Re: na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:32
          Ja tez, z pelną rozwaga, bo ona gwarantuje mi dbanie o miasto!
          • Gość: joop Re: na kogo nie oddasz głosu w wyborach ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:58
            ja tez nieoddam głosu na rozpodka bo gwaratuje mi dbac o miasto....
            • Gość: michał Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:14
              A właśnie oddam głos na H.Rozpondek
              • Gość: fileo Re: Halina Rozpondek IP: *.107.inds.pl 18.09.05, 21:24
                A ja nie, to krok wstecz!
                • mcneo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych? 19.09.05, 02:11
                  Witam...

Chciałem wkleić tu linka, ale strona ta już niestety nie działa.
                  Skopiowałem jednak kiedyś tą listę, macie poczytajcie sobie na kogo Wy chcecie
                  głosować!

Slawni żydzi
                  Na podstawie danych tajnych kartoteki ludnosci Polski przy
                  Centralnym Biurze Adesów w MSW/nr arch. 1/6526/1, data archwizacji
                  09,07,1984 r., numer rejestracyjny 14750-99, data rejetsr.
                  29.08.1969 r./ organ rejestracji Wydz. III - 2 SUSW W-wa.
                  1. Robert Berman - Leszek Moczulski
                  2. Izaak Cukerman - Jacek Kuroń
                  3. Icek Dikman - Tadeusz Mazowiecki
                  4. Izaak Stolcman - Aleksander Kwasniewski
                  5. Lejba Kohne - Lech Wałęsa
                  6. Berela Lewartow - Bronisław Geremek
                  7. Haike Silberstein - Hanna Suchocka
                  8. Aaron Szechter - Adam Michnik
                  9. Izzak Blumenfeld - Jan K. Bielecki
                  10. Jakub Kleiman - Mikołaj Kozakiewicz
                  11. Aaron Buchholz - Leszek Balcerowicz
                  12. Szymon Knopstein - Wiesław Chrzanowski
                  13. Jakub Windman - Mieczysław Wachowski
                  14. Haim Kromer - Piotr N. Konopka
                  15. Szymon Schimel - Krzysztof Skubiszewski
                  16. Aaron Fleisman - Lech Falandysz
                  17. Izaak Zamler - Janusz Ziółkowski
                  18. Dawid Machonbaum - Jerzy Milewski
                  19. Samuel Mandel - Karol Modzelewski
                  20. Jakub Leman - Jan Litynski
                  21. Fajwisch Berenstrin - Ryszard Bender
                  22. Dawid Cnajbaum - August Chełkowski
                  23. Samuel Nelken - Jacek Markel
                  24. Jakub Bauer - Michał Boni
                  25. Dawid Goldstein - Włodzimierz Cimoszewicz
                  26. Rebeka Sommer - Izabella Sierakowka
                  27. Aaron Aksman - Jerzy Jaskiernia
                  28. Szymon Weinbach - Jerzy Osiatyński
                  29. Salome Stein - Ewa Spychalska
                  30. Symeon Sztajnman - Marian Starowik
                  31. Dawid Wizentarl - Dariusz Wójcik
                  32. Samuel Moritz - Marek Markiewicz
                  33. Baruch Steinberg - Michał Strąk
                  34. Dawid Ginsberg - Andrzej Kern
                  35. Aaron Rosenbaum - Krzysztof Król
                  36. Jakub Glikman - Henryk Goryszewski
                  37. Izaak Rozental - Jan Olszewski
                  38. Aaron Nusselbaum - Stefan Niesiołowski
                  39. Robert Ceimer - Piotr Kołodziejczyk
                  40. Ozjasz Golderg - Janusz K. Mikke
                  41. Izzak Singer - Antoni Macierewicz
                  42. Aaron Langman - Janusz Lewandowski
                  43. Dawid Golsmith - Piotr Ikonowicz
                  44. Szymin Bauman - Ryszrd Setnik
                  45. Albraham Engel - Andrzej Drzycimski
                  46. Izaak Zihmerman - Zenon Smolarek
                  47. Aaron Edelman - Andrzej Milczanowski
                  48. Jojne Grynberg - Janusz Onyszkiewicz
                  49. Dawid Zimmerman - Marian Krzaklewski
                  50. Izaak Goldwicht - Jan M. Rokita
                  51. Aaron Cigenbaum - Adam Cichocki
                  52. Jakub Golsmith - Aleksander Małachowski
                  53. Sara Lankamer - Teresa Licz
                  54. Benjamin Kalkstein - Jarosław Kaczyński
                  55. Szymon Tanenbaum - Marek Borowski
                  56. Icek Baumfeld - Ryszard Bugaj
                  57. Dawid Lachman - Aleksander Łuczak
                  58. Haim Pufahl - Jan Parys
                  59. Miron Hurman - Aleksander Hall
                  60. Jakub Bauman - Janusz Zaorski
                  61. Samuel Hanerman - Grzegosz Kołtko
                  62. Mosze Brandwein - Andrzej Olechowski
                  63. Izaak Frajnkel - Lesław Podkański
                  64. Hirsz Gelpern - Andrzej Wieczorkiewicz
                  65. Szymon Buchwio - Józef Oleksy
                  66. Hajka Grundbaum - Hanna Gronkiewicz

Pozdro...
                  MC_NEO
                  • facia Tylko nie Tusk na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 14:10
                    Czy komus bedzie sie podobal prezydent z powazna wada wymowy?Najpierw do
                    logopedy a dopiero start w wyborach .To samo do przyszlego premiera.!!!!!!!!!!
                    • Gość: diwo Re: Tylko nie Tusk na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.204.* 19.09.05, 23:16
                      Lepsza wada wymowy niż mózgu... :)
                  • Gość: diwo Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: 213.199.204.* 19.09.05, 23:24
                    A gdzie brat pana Janusza Zaorskiego (vel Jakub Bauman), Andrzej? Zabrakło
                    inwencji? ;)

Daj spokój stary, to kawał z taaaaaką brodą.
                  • yanoooosh Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych 19.09.05, 23:49
                    mcneo napisał:

> Witam...
                    >
                    > Chciałem wkleić tu linka, ale strona ta już niestety nie działa.
                    > Skopiowałem jednak kiedyś tą listę, macie poczytajcie sobie na kogo Wy chcecie
                    > głosować!
                    >
                    > Slawni żydzi
                    > Na podstawie danych tajnych kartoteki ludnosci Polski przy
                    > Centralnym Biurze Adesów w MSW/nr arch. 1/6526/1, data archwizacji
                    > 09,07,1984 r., numer rejestracyjny 14750-99, data rejetsr.
                    > 29.08.1969 r./ organ rejestracji Wydz. III - 2 SUSW W-wa.
                    > 1. Robert Berman - Leszek Moczulski
                    > 2. Izaak Cukerman - Jacek Kuroń
                    > 3. Icek Dikman - Tadeusz Mazowiecki
                    > 4. Izaak Stolcman - Aleksander Kwasniewski
                    > 5. Lejba Kohne - Lech Wałęsa
                    > 6. Berela Lewartow - Bronisław Geremek
                    > 7. Haike Silberstein - Hanna Suchocka
                    > 8. Aaron Szechter - Adam Michnik
                    > 9. Izzak Blumenfeld - Jan K. Bielecki
                    > 10. Jakub Kleiman - Mikołaj Kozakiewicz
                    > 11. Aaron Buchholz - Leszek Balcerowicz
                    > 12. Szymon Knopstein - Wiesław Chrzanowski
                    .................

No i co z tego jak kto sie nazywa bo cie nie rozumiem to to ze jest zydem to jest gorszy czy cos

uzywaj argumentow kto ile przepuscil ukradl albo obiecal i nie wypelnil bo to sa argumenty przeciw a to co wypisujesz to fakt czytalem kiedys wychodzi ze w polsce tylko nieliczni sa polakami brednie brednie brednie
                  • harry1983 Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych 20.09.05, 15:43
                    No i co z tego że żydzi?? Gorsi? Kolejny oszołom antysemita się wypowiada.
                    Nie interesuje mnie, czy ktoś jest żydem, murzynem, chińczukiem czy indianinem - zwisa mnie to kalafiorem jeśli jest porządnym człowiekiem.

A co do żydów - uważaj,bo Mossad czuwa, a jak jeszcze wezmą na pomoc Sayeret Matkal, to cienko zaśpiewasz :)
    • Gość: Wrona Przemysław Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:46
      Wybiore Wrone Przemka z PO. Pozdrawiam
    • Gość: ewa Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 18:12
      głosuję na Platformę Janusza Korwin-Mikke !!!!
      • Gość: pp Re: Na kogo oddasz głos w wyborch parlamentarnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:23
        A ja na PO - Haline Rozpondek
        • Gość: adam Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:37
          Tylko - naprawdę warto!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka