agis82 21.08.06, 18:42 Wiem, ze to indywidualna, ale czy Envy nalezy do trwalych czy raczej ulotnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agis82 Re: trwalosc Envy by Gucci 21.08.06, 18:42 oczywiscie mialo byc indywidualna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ibach Re: trwalosc Envy by Gucci 22.08.06, 00:37 uzywam tych perfum juz od dluzszego czasu-to moje najukochansze!!-i z pełna odpowiedzialnoscia moge stwierdzic ze to naprawde bardzo trwale perfumy- oczywiscie jesli zakupione sa w pewnym miejscu,czyli sa oryginalne:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: trwalosc Envy by Gucci 22.08.06, 14:59 Dla mnie bomba. Trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: trwalosc Envy by Gucci 22.08.06, 18:20 No wlasnie niby trwale, a ja ich na sobie nie czuje i mysle ze inni tez nie, zwlaszcza po kilku godzinach. Kupilach je w perfumerii internetowej www.perfumy- perfumeria.pl. Ponoc to pewne zrodlo, ale kto ich wie. Zrobie jeszcze jeden eksperyment. Psikne sie w perfumerii i zobacze jak dlugo sie trzymaja. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: trwalosc Envy by Gucci 23.08.06, 10:56 agis82 napisała: > No wlasnie niby trwale, a ja ich na sobie nie czuje i mysle ze inni tez nie, > zwlaszcza po kilku godzinach. Kupilach je w perfumerii internetowej www.perfumy > - > perfumeria.pl. Ponoc to pewne zrodlo, ale kto ich wie. Zrobie jeszcze jeden > eksperyment. Psikne sie w perfumerii i zobacze jak dlugo sie trzymaja. Dziekuje > > za wszystkie odpowiedzi. Kwestia przyzwyczajenia do zapachu. Po jakims czasie sotoswania danych perfum, wód toalet. itp przyzwycxajamy sie do ich zapachu i nie zauwazamy go. No chyba ze zapach nas drazni, wowczas wyczuwamy nawet najmniejsze ilosci... Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: trwalosc Envy by Gucci 23.08.06, 16:47 Akurat w moim przypadku nie ma mowy o przyzwyczajeniu bo mam go raptem od czterech dni. Inna sprawa, ze mamwrazenie, ze wiele perfum szybko sie "na mnie ulatnia". Trzymaja sie glownie te ktore sa bardziej adekwatne na wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl Re: trwalosc Envy by Gucci 23.08.06, 16:59 Musze Ci niestety przyznac racje. Tez mam wrazenie zbyt szybkiej ulotnosci tego zapachu. Kupiony mialam na pewno oryginalny. Moze to kwestia niedopasowania tego zapachu do naszej skory? Ja wciaz szukam moich ulubionych perfum (i chyba jeszcze nie znalazlam). No moze Sensi Armaniego na zime u mnie sie swietnie spisuja:). A co na pozostale pory roku (tego jeszcze nie odkrylam). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: trwalosc Envy by Gucci 23.08.06, 10:55 Stosowałam go kilka lat temu i z pewnościa mogę go zaliczyć do trwałych Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: trwalosc Envy by Gucci 23.08.06, 19:51 Envy nie znam, ale ostatnio spotkałam się z poglądem ż właśnie nie czujemy tych perfum które są do nas bardzo dopasowane. Ja np. zupełnie nie czuję ukochanych "Amarige" :( a to jeden z baaaaardzo trwałych zapachów. Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: trwalosc Envy by Gucci 23.08.06, 20:05 Ciekawa teoria, ale... Echo Davidoffa tez nie czulam i co gorsza inni tez go ode mnie nie czuli, wiec po co taki perfum ktorego jakby nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: trwalosc Envy by Gucci 23.08.06, 23:39 Dośc trwałe, ale niewyczuwalne dla otoczenia. Przynajmniej na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fenenaa Re: trwalosc Envy by Gucci 24.08.06, 11:46 wedlug mnie envy jest b.trwale Odpowiedz Link Zgłoś