Dodaj do ulubionych

TUSK liderem 37%

IP: 193.151.68.* 31.08.05, 15:27
habemus presidente :) TUSK TUSK TUSK, ostatnie notowania polityki - 37%
poparcia
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: TUSK liderem 37% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:55
      Dla mnie to miła wiadomość!
    • Gość: Jacek Re: TUSK liderem 37% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:56
      Tylko nie cieszmy się za wcześnie!
      • Gość: POwiec Re: TUSK liderem 37% IP: *.prenet.pl 31.08.05, 17:29
        Znacie jakieś strony www naszych kandydatów (okręg częstochowski)
        chciałem zapoznać sie z "lokalnym" programem oraz czym sie zajmuja do tej pory ...
        • Gość: Gosia Re: TUSK liderem 37% IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 17:55
          Owszem. www.demokraci.czest.pl mają stronę z programem, kandydatami i ich
          zdjęciami
          • Gość: POwiec Re: TUSK liderem 37% IP: *.prenet.pl 31.08.05, 18:03
            nie wiedzialem ze demokraci.pl popieraja Tuska ;)
            • Gość: powiec Re: TUSK liderem 37% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:18
              Strony mają kandydaci PO: Kurpios - kandydat na senatora- www.kurpios.pl,
              Rozpondek - kandydatka do Sejmu - www.rozpondek.pl , Krakowian -
              www.krakowian.pl i Wrona (nie prezydent, tylko student)- www.wrona.pl
              • Gość: X Re: TUSK liderem 37% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:22
                Cóż, też miła wiadomość, mnie co prawda bardziej Kaczyński przekonuje, ale Tusk
                też dobry. Byle nie towarzysz cimoszko
                • Gość: joop koniec tych komunistycznych nastrojów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:02
                  na twoim czole jest chyba napsane 37%tuska liberałek je..y,przechodził z partie
                  na partie i sie okazywało ze trzeba wskoczyc do PO bo ma najplesze wyniki po
                  komunistach z sld,i tak dziwnym trafem jest on teraz najbadziej popularny wśród
                  mediów które nie pokazuja tego jak sie dorabia na Polsce i jego "skoków",a tego
                  niestety w Polsce przeciętny człowiek niedouważy.w poprzednich partiach
                  "wielkich" lberałow sporo wzią doswiadczenia i nauki z pewnoscia wykorzysta w
                  przyszłosci,w zasadzie cały czas pomocne sa mu dawne ich rady co pokazuje
                  podczas kampanii.co on osiagna w polityce od roku 89'??
                  • Gość: nbh Re: koniec tych komunistycznych nastrojów! IP: 193.151.68.* 01.09.05, 14:48
                    nie na czole tylko w sondażach Polityki
              • Gość: POwiec Re: TUSK liderem 37% IP: *.prenet.pl 31.08.05, 20:14
                Piotr Kurpios - ladna strona, lekarz - podoba mi sie jego list do wyborcow.

pozostałe linki nie działaja ;(
                • Gość: powiec Re: TUSK liderem 37% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:26
                  Niemozliwe, przed chwilą wchodziłem na obydwie strony - kurpios i rozpondek (
                  to nazwisko trzeba prawidłowo napisać)
                  • Gość: y Re: TUSK liderem 37% IP: *.prenet.pl 31.08.05, 20:34
                    a krakowian i wrona to co niby ? pieczarki robia ?
            • Gość: Gosia Re: TUSK liderem 37% IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 11:48
              Oczywiście, że demokraci NIE popierają Tuska, ale pytanie było o strony
              częstochowskich kandydatów, więc taką też stronę podałam.
    • Gość: marcel linki IP: *.prenet.pl 31.08.05, 20:48
      kandydaci, ale nie wiem czy nie za duzo:
      1. Edward Maniura
      2. Halina Rozpondek
      3. Wojciech Picheta
      4. Andrzej Kwapisz
      5. Janusz Krakowian
      6. Izabela Leszczyna
      7. Przemysław Daszyk
      8. Grzegorz Sztolcman
      9. Sylwia Domagalska-Wójcik
      10. Iwona Sadek
      11. Krystian Włodarczyk
      12. Barbara Gieroń
      13. Radosław Jurek
      14. Przemysław Wrona

www.rozpondek.pl
      www.picheta.pl

jak znacie inne to piszcie
      • Gość: Kawka Re: linki IP: *.107.inds.pl 04.09.05, 23:46
        Byłam na stronce Sztolcmana, rozbawiła mnie:) zdjęcie jak z filmu Szpital na
        peryferiach:)... Widziałam stronke Kurpiosa-O.K. , Kwapisza www.po.akwapisz.pl -
        fajna galeria zdjęć i na www.leszczyna.info.pl - najlepsza graficznie i ma
        dużo innych linków i informacji nie tylko politycznych co też się ceni, bo coś
        mówi o kandydacie.
    • Gość: Basia Kornawska demokraci.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:42
      Muszę powiedzieć, że mają fajną stronkę. Poza tym bardzo podoba mi się to, że
      tak naprawdę jako jedyni w Częstochowie mają młodzieżówkę o której słychać i
      która coś robi. Brawo Młode Centrum!Tak trzymać!
      • Gość: powiec Re: demokraci.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:29
        Własnie Basiu- zgadzam sie z Toba - są najlepsi
        • Gość: po-wiec Re: demokraci.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:30
          Oczywiście PO
      • Gość: Artur Młode Centrum to młodzieżówka PD demokraci.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:21
      • Gość: Kawka Re: demokraci.czest.pl IP: *.107.inds.pl 04.09.05, 23:51
        Jakoś podejrzanie dużo demokratów jak na fakt ,że mają niskie poparcie.
        Czyżby umiejętna gra? :) Dobra taktyka, ale za intensywna i za bardzo się rzuca
        w oczy...:) Pozdrawiam spryciarzy.
        • Gość: Artur Re: demokraci.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:26
          Ciekawy zarzut wobec polityków - nadaktywność.
          Pierwszy raz spotykam się z twierdzeniem, że politycy robią za dużo.
          Ja myślę, że to dobrze, że się staramy zapoznać wszystkich z naszym programem,
          że poświęcamy sporo czasu na informowanie naszych wyborców i polemikę z
          konkurentami politycznymi.
          Nie wstydzimy się swoich poglądów.
          Nie wstydzimy się, że jesteśmy demokratami.
          Jesteśmy otwarci na dyskusję: czestochowa@demokraci.pl

Nie przywiązywałbym tak wielkiej wagi do sondaży.
          Sondaże nie są miarą kompetencji, wiedzy, umiejętności, ...
          Są zupełnie czym innym.
          • Gość: Kawka Re: demokraci.czest.pl IP: *.107.inds.pl 08.09.05, 20:45
            NIe zarzucalam nadaktywnosci:) zle sie zrozumielismy.
            To dobrze, ze sie nie wsytdzicie byc demokratami, bo to raczej nic wstydliwego.
            Gratuluje Public relations.
            ,ale nadal moje podejrzenie uwazam za trafne, a ta odpowiedz to udowadnia
            pozdrawiam
    • 8rainbow tak poza tematem... 01.09.05, 10:39
      A wczoraj u pana Kurpiosa byli reporterzy TVN. Widziałam samochód firmowy i
      facecika, który coś z tego samochodu wyciągał, a potem wchodził do domu pana
      doktora.
      • 8rainbow Re: tak poza tematem... 01.09.05, 10:44
        Aha. A na Tuska nie mam zamiaru głosować: co on takiego zrobił, żeby zasłużyć
        na fotel prezydencki? Jeden z najbardziej leniwych posłów, który potrafi tylko
        komentować to, co powiedzieli inni, nic nie wnosi od siebie, dopisuje się tylko
        do inicjatyw kolegów. Śmieszy mnie jego spot reklamowy: na prawo dom, na lewo
        stocznia. Bzdura! I żadnego programu na przyszłość. Ciągle tylko to, co było,
        przeszłość, przeszłość, przeszłość.
        Co ma do tego to, że pracował na wysokościach? Nie mówiąc już o tym, że
        sformułowanie: "Prezydent Tusk" jest nadużyciem i wskazuje na bezczelne
        traktowanie wyborców, bo "a nuż uwierzą i zagłosują".
        • Gość: gwidon Re: tak poza tematem... IP: 217.96.15.* 01.09.05, 10:58
          to zaproponuj lepszego:)
          • 8rainbow Re: tak poza tematem... 01.09.05, 11:20
            Jeśli chodzi o poglądy, a mam lewicowe, to najbardziej odpowiada mi Marek
            Borowski. Już słyszę głosy: komuch, ubek itd. jednak jest dla mnie najbardziej
            przystępny, sympatyczny, ma cięty dowcip, co świadczy o inteligencji, a to
            bardzo cenię. Umiałby jak to się mówi złapać za pysk krzykaczy i pieniaczy.
            Cimoszewicz jest za układny, za grzeczny i, jak dla mnie, jako prawnik zrobił
            troszkę za dużo pomyłek.
            Innych kandydatów uważam za plankton wyborczy, który robi tylko za tło dla tych
            4 kandydatów, którzy reprezentują ważniejsze siły w Polsce. Z czasem powinny
            się utworzyć 2-3 silne ugrupowania ogólnokrajowe, ale przy prywacie,
            zacietrzewieniu i kłótliwości Polaków - zaczynam wątpić, że kiedykolwiek to
            nastąpi.
            Niestety, najlepsi kandydaci na prezydenta nie biorą udziału w wyścigu
            (powinien to być człowiek majętny, nieuwikłany w układy polityczno-ekonomiczno-
            kolesiowe, człowiek, którego stać na dystans do każdej sprawy, i człowiek,
            który jest dobrym menedżerem, co udowodnił np. prowadzą własną firmę. wreszcie
            człowiek, którego obchodzi los pojedynczego człowieka). Widziałabym tu pana
            Zbigniewa Niemczyckiego lub np. Romana Kluskę albo kogoś im podobnego (pp.
            Kulczyk i Krauze oczywiście odpadają).
            Cóż, jestem idealistką. Nadal.
            • Gość: Artur Re: tak poza tematem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:25
              Henia Bochniarz pasuje mi do tego opisu:)
              • Gość: AZS Cz-wa Re: tak poza tematem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:56
                Tylko Tusk. Precz z komuną!!!
                • Gość: joop Re: tak poza tematem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:42
                  nie podpisuj sie pod AZS dobra? bo jestem ich fanem i ja własnie mowie ze tusk
                  to nieudolny polityk i liberałek z okrągłego stolu wchodzacy w układy z komuną
                  radziecka. Maciej Giertych tylko moze cos zmienic z lpr jako jedyna alternatywa
                  dla Polski. www.lpr.pl
                  • Gość: AZS Cz-wa Re: tak poza tematem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:24
                    Daj spkój z tym Maciejem. On właśnie wchodził w układy z aparatem. Pozatym jak
                    on by został prezydentem, tragedia dla kraju i Europy.
                  • Gość: Guderian Re: tak poza tematem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:13
                    Taaa, ciekawe tylko co pan Maciej robił w latach 80. Jak sobie przypominam
                    zasiadał w jakiejs radzie;)
            • Gość: gfyhjkj Re: tak poza tematem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:02
              jest tylko jeden kłopot: Borowski to stary PZPRowiec nastepnie itd w końcu
              uciekł z tonącego okretu SLD.

I tylko taka jego zasługfa i plus. to za mało na prezia.
            • Gość: Kawka Re: tak poza tematem... IP: *.107.inds.pl 04.09.05, 23:53
              bałam się ,że padnie Cimoszewicz:)... do Borowskiego nic nie mam, a w sumie
              mam:) sympatię
    • Gość: wyborca Re: TUSK liderem 37% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:49
      nie bądź taki pewny... te sondaże to można potłuc o...
      nieważne...
      i tak wygra pan Marszałek Cimoszewicz, wątpię by Polacy dali się nabrać na te
      prowokacje wymierzone zapewne prze PO(pułkownik K.M.) w stronę pan Cimoszewicza...
      • Gość: Jacek Re: TUSK liderem 37% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:02
        Biedne SLD. Wszyscy tylko knują przeciw nim i dlatego tak nisko stoją w sondażach!

Czepiacie się porządnych ludzi i używacie wojennego języka żeby zaistnieć na
        scenie. Potrzebujecie wroga, więc go sobie kreujecie!

Kiedyś uważałem profesora Nałęcza za porządnego człowieka, ale ostatnio używa
        brudnych metod do walki wyborczej. Dlatego w moich oczach stracił już tą opinię.
        • Gość: wyborca Re: TUSK liderem 37% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:09
          a pan Miodowicz to jakich używa metod???
          ta prowokacja i panią Jarucką to im delikatnie mówiac nie wyszła...
          i dobrze...ludzie mogą się przekonać kto jest uczciwy a kto nie...
          • Gość: diwo Re: TUSK liderem 37% IP: 213.199.204.* 01.09.05, 22:10
            "Brudne metody walki wyborczej"... Deliktane określenie... Pan Nałęcz ostatnio
            już sam nie wie co ze sobą robić. Gdzie się nie ruszy temu w sondażach spada...

A może by Go wysłać do Samobrony? :)))
            • Gość: Artur Re: TUSK liderem 37% IP: *.eranet.pl 01.09.05, 22:59
              Żadna chwała w kraju, gdzie Tymiński wszedł do drugiej tury...
              • Gość: marcel Re: TUSK liderem 37% IP: *.prenet.pl 01.09.05, 23:02
                Gość portalu: Artur napisał(a):
                > Żadna chwała w kraju, gdzie Tymiński wszedł do drugiej tury...
                hmm, moze i tym razem ;)
                ciekawe czy ma teczke ??? ;d;d;d
    • Gość: KRM Re: TUSK liderem 37% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:59
      To nie TUSK jest liderem, lecz media kreują go na lidera.Wszystkie rankingi mają
      to do siebie, że zawsze ten na górze, kto zleca sondaż."Człowiek z zasadami"
      wpisał w deklarację majątkową posiadanie dwóch mieszkań w Warszawie na kwotę
      dziesięciu tysięcy złotych, bo mu się jedno zero obsunęło, czyli wartość tych
      lokali to sto tysięcy. Chętnie odkupię za sto pięćdziesiąt nawet jeżeli będą do
      remontu i napewno na tym nie stracę. Tak więc hasło wyborcze nie bardzo na
      miejscu i bez pokrycia.
      • Gość: diwo Re: TUSK liderem 37% IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 10:55
        Ogłoszenie:

Kupię mieszkanie/dom od posła/senatora za kwotę podaną w oświadczeniu
        majątkowym.

:)))
        • Gość: Kawka Re: TUSK liderem 37% IP: *.107.inds.pl 04.09.05, 23:55
          wchodzę w ten deal:) dobre:)))
    • Gość: hjyturtjjjjjjjjjjh Re: TUSK liderem 37% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:49
      i nich tak zostanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka