Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:51 :-* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:00 Wiem, że mnie kochasz i jestem z tego powodu niezwykle szczęśliwą kobietą. Całuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:03 A ja jestem szcęśliwym ...chłopcem, bo czuje się tak wiedząc, że mnie kochasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:06 hmmm, cóż za romantyzm :) super, że sie kochacie i jesteście szczęśliwi, ale to nie możecie sobie o tym pogdać, poiwedzieć sobie w oczy-tylko tak publicznie? a może wy eshibicjoniści jesteście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:14 Drogi XY, ja i Damian stale sobie mówimy, że się kochamy, bo faktycznie tak jest. A dziś miałam ochotę wyrazić swe uczucia właśnie na forum. Więcej zrozumienia :-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:20 Tak, właśnie jest stale sobie mówimy! A na forum piszemy, bo się nie wstydzimy tak wspaniałego uczucia. pozdrowieni ************** juz idę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kocham Cię Ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:18 I jeszcze tak z jednego kompa słać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:22 z dwóch;), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:36 też się kocham z moim mężem i też sobie to mówimy, ale aż tak się obnażać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:27 Obnazac??Co to za róznica gdzie sie to mówi czy pisze... ja uwazam ze ciesza sie swoim szczesciem i jest good...zawsze to jakas rozwywka rozmowa na forum:D :D a inni nie powinni tego oceniac;)ani wtracac sie,takie jest moje znanie <no ale tak juz jest:/ze mniektorzy lubia krytykowac>... Mysle ze dlatego ze zazdroszcza Wam piszac po co sie"obnazacie" etc.hehe <lol> a ja czytajac Wasze wyznania poczulam sie lepiej i az mi sie milo zrobilo heh ..pozdrawiam Was:P i 3 majcie sie zakochani echh jakie to romantyczne;);) pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:55 Juz nie macie se gdzie milosci wyznawac??? poszalaly te malolaty......qrde........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:46 Rzygać się chce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:08 To rzygaj;), pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesz kto Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:26 Damian ..... a pamiętasz wtedy?? :))) Kurcze musiałam bluzkę wyprać ..... Ty napaleńcu jeden :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Bono też Was kocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:33 I całe U2 też Was kocha, The Magic Number również, słyszałem to w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inni Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:32 Takim wątkiem tylko innym psujecie humor i wspomagacie myssli samobójcze. Popaprańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:35 A co w tym złego???? Nie podoba ci się że się ludzie kochają????? Jakaś dziwna/y jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśki Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:23 A kochankowie milczą Odpowiedz Link Zgłoś