Dodaj do ulubionych

Kocham Cię Damian

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:51
:-*
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:55
      :-*
    • Gość: Ewa Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:00
      Wiem, że mnie kochasz i jestem z tego powodu niezwykle szczęśliwą kobietą.
      Całuję!
      • Gość: Damian Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:03
        A ja jestem szcęśliwym ...chłopcem, bo czuje się tak wiedząc, że mnie kochasz
        • Gość: xy Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:06
          hmmm, cóż za romantyzm :) super, że sie kochacie i jesteście szczęśliwi, ale to
          nie możecie sobie o tym pogdać, poiwedzieć sobie w oczy-tylko tak publicznie?
          a może wy eshibicjoniści jesteście....
          • Gość: Ewa Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:14
            Drogi XY, ja i Damian stale sobie mówimy, że się kochamy, bo faktycznie tak
            jest. A dziś miałam ochotę wyrazić swe uczucia właśnie na forum. Więcej
            zrozumienia :-). Pozdrawiam.
            • Gość: Damian Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:20
              Tak, właśnie jest stale sobie mówimy! A na forum piszemy, bo się nie wstydzimy
              tak wspaniałego uczucia.

pozdrowieni

juz idę....
          • Gość: xyz Re: Kocham Cię Ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:18
            I jeszcze tak z jednego kompa słać :)
            • Gość: Damian Re: Kocham Cię Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:22
              z dwóch;),
    • Gość: ja Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:36
      też się kocham z moim mężem i też sobie to mówimy, ale aż tak się obnażać???
      • Gość: q Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:27
        Obnazac??Co to za róznica gdzie sie to mówi czy pisze...
        ja uwazam ze ciesza sie swoim szczesciem i jest good...zawsze to jakas rozwywka
        rozmowa na forum:D :D a inni nie powinni tego oceniac;)ani wtracac sie,takie
        jest moje znanie <no ale tak juz jest:/ze mniektorzy lubia krytykowac>... Mysle
        ze dlatego ze zazdroszcza Wam piszac po co sie"obnazacie" etc.hehe <lol> a ja
        czytajac Wasze wyznania poczulam sie lepiej i az mi sie milo zrobilo
        heh ..pozdrawiam Was:P i 3 majcie sie zakochani echh jakie to romantyczne;);)
        pa pa
    • Gość: waldus Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:55
      Juz nie macie se gdzie milosci wyznawac???
      poszalaly te malolaty......qrde........
      • Gość: ! Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:46
        Rzygać się chce !
        • Gość: Damian Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:08
          To rzygaj;), pozdrowienia
          • Gość: Wiesz kto Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:26
            Damian ..... a pamiętasz wtedy?? :))) Kurcze musiałam bluzkę wyprać ..... Ty
            napaleńcu jeden :))
    • Gość: Marcyś Bono też Was kocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:33
      I całe U2 też Was kocha, The Magic Number również, słyszałem to w Chorzowie.
    • Gość: Inni Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:32
      Takim wątkiem tylko innym psujecie humor i wspomagacie myssli samobójcze.

Popaprańcy.
      • Gość: KL Re: Kocham Cię Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:35
        A co w tym złego???? Nie podoba ci się że się ludzie kochają????? Jakaś
        dziwna/y jesteś
        • Gość: miśki Re: Kocham Cię Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:23
          A kochankowie milczą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka